Автор Тема: Високите технологии са гибелни за Илюминатите!  (Прочетена 6263 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Компютърната революция и Ннтернет станаха част част от нашето ежедневие. Мнозина още не могат да осъзнаят силата на този феномен, който може да преобрази света тотално и да превърне управляващите в управлявани :) 

Само до преди 20 години хората са били откъснати от информацията, единственият източник на знания са били книгите. Това, което ги различава от нас обаче, това, което различава тази минала епоха от сегашната, е липсата на комуникация и споделянето на натрупаните знания.

Какво като са знаели това, онова? Може ли ли са да го споделят и да видят какво е чуждото мнение? Може ли ли са да достигнат до истината само с помощта на своите собствени разсъждения? Може ли ли са да подберат подходящата литература, съотвестваща точно на интересите им? А дали я е имало ;) Категорично не.

Днес Интернет е будилник за хората по света. Той е основата на прехода към Тип I: планетарно общество. Цялата тази свободна инфорамция, която може да достигне до всеки един човек, е подсилена с обмяната на идеи и опит - допълнтелна информация неприсъща за миналото.

Всичко това ускорява еволюцията у човека. Не са му нужни векове да започне да мисли как да опази планетата си и да подобри живота си и този на останалите. Той става по-разумен, защото е дръзнал да се докосне до знанието. Това знание той го предава на другите и повишава тяхното съзнание. Не след дълго всички разбират, че дишат един въздух.

Ясно е на всеки един, че няма по-голямо богатство от знанието, същевременно няма по-голямо оръжие от него. Тайните общества винаги са се страхували от управляваната класа. А когато масово хората станат съзнателни, не им завиждам на Илюминатите :)

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Високите технологии са гибелни за Илюминатите!
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2009, 17:15:38 pm »
Трудно едно нещо пуснато точно с цел по-голям контрол ще се окаже гибелно за този който го е пуснал. Зависимостта точно от тези "високи технологии" които се правят по точно определен начин и на точни определни честоти се вижда все повече и повече. Ако дори сега например официално излязат от мобилните компании и кажат от нашите телефони ви се съсипва здравето извиняваме се ама тва е положението - да не би след това всички ще си хвърлят телефона или пък ще намалят да го ползват ? Те и да го направят антените са си там никой няма да ги махне. Колкото до интернет след новоприетите закони които ще гласуват в близките няколко години - интернета ще стане един голям официален биг брадър - сега е само неофициален - тоест пак те следят ама тайно - тогава и тайно няма да е а всеки държавен служител с "контролни функции" ще има пълен достъп до всичко.

Неактивен Iris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Относно: Високите технологии са гибелни за Илюминатите!
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2009, 23:35:28 pm »
Мисля си, че илюминатите не са застраховани от зависимости. Особено са зависими от жаждата за власт и разкош, но също и от всички други неща. Просто за разлика от обикновените хора те са в позиция да задоволяват своите зависимости, но не и да ги преодолеят. Ако решат да се освободят от някоя своя зависимост, те са в по-неизгодно положение от останалите хора. Да имат контрол доколкото оказват влияние над съзнанието на голяма част от човечеството, но дали имат контрол над себе си? В случая май и контролираните, и контролиращите си приличат, само дето позицията им е различна.

Неактивен Спорт-Здраве3

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
 • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Re:Високите технологии са гибелни за Илюминатите!
« Отговор #3 -: Март 02, 2009, 09:31:06 am »
Заглавието е така, само че казано по този начин е напълно грешно според мен :P

Високите технологии не са гибелни за илюминати,ами са тяхна най-здрава опора.За илюминати е гибелно насочването на технологиите в различна от тяхната(на илюминати) посока.


Относно приликите между нас и тях - ние сме много по-свободни от тях.Защото за вески илюминат от високите нива е задължителна тотална, 100%това и съвършено поддържана промивка на мозъка и програмиране.Нещо,което те само могат да мечтаят да постигнат с населението на такова изчистено и завършено ниво.
Тоест истинската свобода на избор се концентрира в една неизвестна единица, която е много, много високо.И тя стои на върха от пирамидата от планети.Земята най-вероятно да е в основата й.
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Неактивен Nir

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re: Високите технологии са гибелни за Илюминатите!
« Отговор #4 -: Септември 13, 2016, 13:14:21 pm »
Много интересно! Благодаря за информацията. Този форум е пристрастяващ :)

Неактивен Kvottakoa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re: Високите технологии са гибелни за Илюминатите!
« Отговор #5 -: Октомври 10, 2016, 01:27:16 am »
Аз не споделям това мнение.Поради появата на интернет и различните мнения човек става неуверен в разсъжденията си и това кое е правилно и кое не, като се влияе от чужди мнения.Да не говорим за тоталното опростяване на нацията предимно в фейсбук и снимките правещи се на кралици и кучета от различните им приложения, но както винаги всяко нещо има минус и плюс(да препишеш на някой изпит търсейки информация в гугъл).

Аз смятам, че интернет допринася повече минуси и мащаба на споровете в различни теми е значително по-голям.Дори с просто око можем да видим даже омразата между автомобилните фенове с подигравателни картинки, русофили срещу русофоби и т.н.

Неактивен tectonics

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 82
Re: Високите технологии са гибелни за Илюминатите!
« Отговор #6 -: Януари 20, 2017, 11:32:34 am »
Въпроса не е в инструментите, а в хората, в техния капацитет! В огромната си част и по свой смисъл интернет се превърнал само и единствено в реклама: бизнес и плътска самореклама. И не смятам, че точно това е била целта, а потребността на хората го е превърнало в това! Абсолютно е възможно при пускането му преди време, "босовете" да са били наясно какво ще се случи и именно заради това да са го пуснали (интернетя). И въпреки своя рекламен характер, има едни 1,2 или 3% хора, които го използват за да търсят любопитното за тях - това е градивното... пък и никога в историята движещия интелектуален капацитет не е превишавал горните проценти :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27