Здравейте!
Първо да ви приветствам за интересният форум, от около година го чета, а сега и се престраших да пиша. ^.^
Идеята, която искам да представя ми я подхвърли един познат, силно православен човек. Та той ми каза, че според него НЛО не е нищо повече от мистични същества, демони един вид. Според него те били описани и в Библията - по-точно огънят в небесата от откровението на Йоан.
Е, какво е мнението ви?
Искам да помоля модераторите ако има подобна/същата тема да изтрият тази. Проверих набързо, но не видях никъде подобно нещо.
Скромното ми мнение че че това са апарати и/или роботи на избънземни цивилизации дошли да видят какви ги творят техните съседи по звезда
Много от НЛОтата са и секретни военни проекти
Над 90% от случаите са чисто и просто спекулации,оптически миражи,атмосферни явления и тнт и тнт
Демони в никакъв случай!Аз също съм възпитаван в християнски ценности,но няма как един "демон" да кръжи около ретланслаторна антена 20 минути безцелно,освен ако не смята да я обладава
..за НЛОто което аз съм видял говоря
Винаги трябва да се подхожда с огромна доза скептицизъм към такива неща,човека на разума винаги анализира първо и после си прави изводите
не бих се учудил обаче митовете за там анжели,демони и всички митологични създания да са произлезли имено от близки срещи от 3тия вид