Автор Тема: Кои сме ние? Откъде сме дошли? Къде отиваме?  (Прочетена 6154 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Материалът е пак от "Феноменът Окуньово" на Михаил Речкин. С него приключват най-интересните извадки от книгата.

Ако се прецени, че мястото е в друга тема, то преместете го.

"За начало ето една история, в която е трудно да се повярва, но ако изречем вълшебната дума "допускаме", ще започнат да се откриват чудни неща!

На 13 август 1947 год. шестима млади потомци на индианците - апахи спират да нощуват в пустинна местност на щата Ню Мексико (САЩ). Те приготвят вечеря, когато се чува силен шум, после грохот и земята се раздвижва като при земетресение. Индианците тръгват на разузнаване и откриват недалеч врязал се в земятаразкривен метален обект. Влизат в него и виждат странно същество с нисък ръст. То е силно пострадало, но дава признаци на живот. Индианците решават да се опитат да го спасят. Те успяват да излекуват Звездния брат, както започватпда го наричат помежду си. След като се оправя, той с помощта на намиращия се в него кристал, предаващ изображения, разказва на младежите невероятната история на Земята и човечеството.

Според тази информация извънземните се появили на нашата планета още във времената, когато тя била безжизнена каменна грамада и през целия период на еволюцията постоянно се намесвали в нея. В едни случаи намесата се оказбала благоприятна, а в други -не. ТЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В НАШИ БОГОВЕ И НАШИ...ДЯВОЛИ.

За цялата тази епопея, след 20 год. разказва на още малкия си внук - Робърт - един от онези шестима индианци, които спасяват загиващия Звезден брат.
Чутото развълнува и завладява Робърт. Оттогава се посвещава на търсене и проучване на източници, потвърждаващи съобщението на пришълеца. Неговата същност и резултатите от своите търсения, той излага в издадената книга "Тера. Неизвестната история на планетата Земя".

В нея се разказва, че в дълбока древност, пришълци от Космоса усвоили Земята, която тогава била безлюдна. Разумният човек бил създаден по решение на предводителя им, първоначално, за да имат разбиращи и послушни работници. За правото да господства на Земята, този владетел се борел с брат си и за да утвърди това право, въвел генетичната си информация (ДНК) в генотипа на първите човешки същества. И те станали "деца на Бога".
При първите поколения хора, владетелят използвал ДНК на представителите на още една раса - емоционални и сантиментални птицеподобни същества. Тази генетична информация придала на хората чувствителност и страст, както и способност за независими съждения и самостоятелни действия. Управникът, положил началото на човешкия род, бил учен. Интересувала го възможността за създаване на същества, надарени с емоции и духовност. Той научил хората да се размножават по собствена воля и младата чавешка раса започнала стремително да нараства.

През ранните етапи на човечеството възникнали 2 негови разновидности - послушни, безропотно подчиняващи се на извънземните и генетично променили се мутанти, действащи по собствена воля. Братът на създателя на човешкото племе изгонил мутантите в пустинна местност, обричайки ги на явна гибел. За да бъде всичко точно така, организирал... потоп. Неговият съперник успял да спаси известен брой от генните вироглавци. Този сюжет напомня на познат епизод от Библията" ("НЛО", 1999, №22).

Възможно ли е това, което е описано?

Робърт Лазар работи в т. нар. Зона 51 (щата Невада, САЩ). По споразумение с извънземни, американски специалисти тайно от останалия свят, усвояват неземни технологии. В сензационен доклад фактически потвърждават, че човекът се появил на Земята благодарение на извънземни експерименти. По думите на Лазар, еволюцията на Земята се контролира от извънземните много хилядолетия. През последните 15 год. между учените от база "Зона S4" (където бил прехвърлен от "Зона 51") върви пряк обмен на технологии.
Видът на пришълците е описан в много източници. Лазар отбелязва някои детайли. В гръдния кош на пришълеца има един голям тъмен орган, който по форма напомня круша. Той съдължа сърце, бели дробове, стомах и други органи с неизвестни функции. На тънка шия се виждат отделни, подобни на вени, мускули. Слуховите органи нямат ушни миди.
Родина на пришълците е звездна система в съзвездието Ретикули. Системата се състои от 2 звезди: Зета Ретикули-1 и Зета Ретикули-2, около които обикалят планетите. Пришълците, посещаващи "Зона S4", били долетели от 4-тата планета Зета-2. Двойната звездна система Зета-Ретикули е на 37 светлинни години от Земята и се вижда само от Южното полукълбо. Планетата на пришълците, както и Земята, се върти около своята ос. Един ден на нея по продължителност е равен на 90 земни часа.

Пришълците казват, че изцяло контролират и коригират човешката еволюция, насочвайки я в желаното от тях русло. По думите им, през последните 10 000 год., от тяхна страна в еволюционния процес е имало 65 такива намеси. Това се е случвало приблизително веднъж на 150 год. Те гледат на човека като на генетичен контейнер (съд), като приблизително така го и наричат. Основният инструмент на пришълците за изменението на ДНК е вирусът, тъй като това е единственият организъм, способен да предава нов генетичен код на човека.
За опазване на "контейнерите" от разрушаване, на Земята са внесени религиите. Пришълците твърдят, че са в състояние да влияят върху човешката психика. Това се получава най-добре, когато хората са в спокойно или отпуснато състояние. Още по-добре - насън. При активно съзнание методът не е ефективен" ("Тайны ХХ века", 2001, №11).

Има продължение.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Кои сме ние? Откъде сме дошли? Къде отиваме?
« Отговор #1 -: Ноември 18, 2008, 18:10:49 pm »
"През 1972 г. в един от отдалечените райони в северната част на американския щат Ню Мексико туристи откриват много странни скални рисунки. Пристигналите на място археолози от Университета в Ню Мексико анализират изображенията, но не намират и най-малки следи от човшко обитаване! Почти всички рисунки и предмети се отнасят към VІІІ в. Сред тях е и предмет, наречен условно "компас", създаден по неизвестна технология и покрит с йероглифни символи, повторени върху накои грънчарски изделия. Археолозите са изненадани и от това, че скалните рисунки, изпълнени по своеобразен маниер, нямат нищо общо с каквито и да било други изображения, открити на американския континент. Вследствие на крайната загадъчност на откритите артефакти (предмети с изкуствен произход), както и на възникналите подозрения за извънземния им източник, целият каньон, където са археологическите находки, получава статут на собственост на правителството на САЩ и собственост на АНС! Всички дейности по изследването на рисунките и надписите са строго засекретени.
Независимо от значимите научни сили, хвърлени за разпознаване на изображенията, разшифроване на надписите и идентифициране на артефактите, работата не дава резултати. През 1973 г. всички материали на експедицията са погребани в архива на АНС под кодовото наименование "Стрела на времето".

След две десетилетия, през 90-те год., поредица свлачища разкрива нови рисунки и надписи, както и някакви тунели, изследвани от малки групи специалисти от споменатото учреждение. В края на един от тунелите, е открит старателно замаскиран вход към вътрешността на скала, в която се оказва разклонена система от дълги коридори и камери, изсечени в скалната маса. Специалистите наброяват 23 камери, като всяка от тях има собствени рисунка и йероглифи. Веднага са организирани групи от представители на различни научни дисциплини, които се заемат с изучаване на откритите помещения.
Събраните материали изобщо не се оказват по силите на специалистите. Предлагат хипотезата, че някога в този отдалечен район имало колония на представители на неизвестна и извънредно развита цивилизация, създала там своего рода "капсели на времето", предназначени за отваряне в края на ХХ век.

Всичкине 23 камери са обединени в система от коридори, които също представляват някакво кодирано послание. В последната камера изследователите откриват най-главния артефакт - своеобразен оптичен диск, криещ кодовете за разшифроване на всички изображения и семволи по стените на загадъчните камери. Привличането на най-способните съвременни дешифратори за разгадаване на тайната, не дава никакви резултати. Тогава "археолозите" пренасят оптичния диск и всички намерени артефакти в секретно хранилище, където ще очакват ново равнище на знания и технологии на човечеството, които ще дадат възможност да се извлече кодираната информация. Засега се предполага, че дискът съдържа звездни карти, речници и информация, хвърляща светлина върху големите тайни на Земята, а може би и върху целите на посещението на нашата планета от пришълци.

Наистина сред изследователите на диска се намират двама учени, обявили, че се досещат за способа за извличане на информацията от него. Разрешават им да продължат да работят и през лятото на 1996 г. единият от тях - лингвист, съобщава за получени резултати. Според него ключът към информацията, скрита в оптичния диск, е в стенните рисунки и символи. Лингвистът успял да "редуцира" стенните картини и символи до приличащи на шумерските писмени знаци. След като избира 23 "разшифровани" знака, той ги разполага в същия ред, в който са камерите в пещерите. Така сякаш "отваря" информацията в оптичния диск. Като използна тези 23 "думи", лингвистът дава воля на фантазията си и написва 8000 страници с данни, извлечени от диска! Според неговите думи, успява да състави компютърна програма и отпечатва на принтер целия текст, който се оказва извънредно трудно да бъде преведен на английски език.
Този текст отразявал философия, литература, поезия, музика и научни данни, оставени на човечеството от неизвестните автори.

Съставителите на текстовете, както твърди лингвистът, рисуват бъдещето на човечеството през ХХVІІІ век! Те подготвят 7 "капсули на времето", разположени на различни континенти. Целта на тези текстове е да снабдят няколко следващи поколения хора с основите на бъдещата унифицирана култура, изкуство, философия и наука.
Властите буквално са стъписани от тези открития на лингвиста и го отстраняват от работата. Той успява да предаде част от материалите си на един жерналист.

Според журналиста, проучил текстовете, в тях действително става дума за космически прошълци, усвоили техниката за "преместване във времето". Те обясняват, че нашите представи за триизмерността на пространството и наличието у хората само на 5 сетивни органа, са причините за интелектуалната ощетеност на човечеството. Именно "капсулите на времето" служат като своеобразно мостче за преминаване от нашата привична реалност към многоизмерното пространство и 7 сетивни органа.
"Проясняват " ни и природата на времето. За него също сме имали напълно невярна представа. Пришълците ни предлагат разбирането за "вертикално време", докато ние го възприемаме като "хоризонтално". За нас времето е верига от последователни събития, докато на практика - те стават едномоментно, извън времето! Точно това извънвремево битие е вечността!

Всичко това изглежда крайно фантастично. Наистина историята на археологията и многото загадъчни артефакти, свидетелстват за поразителните знания на древните. Достатъчно е да се прочете книгата на Александър Горбовски "Загадки на най-древната история на човечеството", за да се убедим, че е така. И може би това не е постижение на някакви пришълци от Космоса, а са плодове на някога съществували на Земята древни цивилизации, загинали в резултат на глобални катаклизми. Находката в Ню Мексико има една основна разлика - претендира за послание от бъдещето! Ако това действително е така, има ровече основания да бъде отнесена към космически пришълци.

Ако наистина сме получили послание от ХХVІІІ век, значи благополучно ще преживеем близките столетия. Тази истина струва скъпо, тъй като времето работи за нас! ("Тайвы ХХ века", 2002, №6).

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Кои сме ние? Откъде сме дошли? Къде о
« Отговор #2 -: Ноември 18, 2008, 21:22:59 pm »
Опитах се да намеря допълнителна информация за това удивително откритие и стигнах до аналогична ситуация на Глеб Сердитий в "Мир Зазеркалья", където отбелязах следния факт: "Открити са и неизвестни преди тунели. АНС изпраща в Ню Мексико още една група специалисти. Не се стига до никакво изязняване. От проучените тунели, само малка част има естествен произход, а всички останали старателно са изсечени в скалата. В края на единия от тунелите е открит щателно замаскиран вход към цял лабиринт от изкуствени галерии във вътрешната част на скалата. И пак липса дори и на най-малка следа от човек!".

Трябва да се отбележи, че древните също са знаели за пришълците. "Античните философи смятат тайнствените същества, летящи по небето в своите светещи кораби и понякога слизащи на Земята, за демони, ефирна раса, царуваща над смъртните хора. Плутарх и Парацелз създават теория, разкриваща природата на тези същества, в чиято основа са наблюденията и опитът от общуването на хора от много поколения с представители на други светове. В хрониките на император Карл Велики се говори за силфиди - разновидност на извънземни същества, които понякога похищават земни жители. Те показват на хората чудесни места за обитаване, разказват им за порядките в своите държави, скрити от очите на смъртните, а после ги връщат, като ги стоварват от сноите небесни колесници в затйнтени кътчета с условието, че ще разкажат на всички за това пътешествие. Много хора, продължават да смятат, че силфидите и подобните им са коварни, непредсказуеми и злобни същества. Парацелз в трудовете си предупреждава, че връзката с тях е опасна, тъй като природата ги е дарила с вълшебни способности, а усъвършенстваният разум на тези създания смазва всеки от смъртните.

Американският етнограф Еванс-Венц, написал през 1909 г. дисертация за традициите на келтите в Британия, отбелязва, че през 1846-47 г. хората често се срещат със свръхестествени същества - ДЖЕНТРИ, смятащи се за елитна част на раса, различна от човешката, появила се на Земята дълго преди нас. Ти обитават планините и морето. Джентрите твърдят, че расата им не само се отличава от човешката, но и от хорските духове и че те биха могли да унищожат половината от човешкия род, но няма да го направят, тъй като очакват големи промени, които ще решат съдбата на човешката раса. "Ние вземаме млади и умни хора, променяме телата им и ги правим подобни на нашите. Даваме им част от нашата същност, след коено животът им, според човешките измерения, изглежда като вечност".

Свещеници и учени някога посвещават немалко книги на тези съществаа. Те не съдържат свидетелства с религиозен характер, а в тях има нещо по-убедително - подробно и документирано описание на появата на странните пришълци. Докторът по теология Робърт Кърк, най-авторитетният изследовател от 2-та половина на ХVІІ век, създава трактата "Тайната държава". В него дава характеристика на разновидностите на същества, различни от човека: "Тези разумни същества са създадени от непозната за нас материя, която им позволява да променят външността си по собствено усмотрение. Някога те населяват цялото земно кълбо, когато на Земята господстват гори и огромни животни. Дори тогава тяхната цивилизация с много надвишава всички възможности на човешката раса. Не желаят да враждуват с хората и отиват в дълбините на моретата и планините... Те имат йерархия на вождове, но липсва видимо посвещаване на бог, на религия. Философията им се гради върху следните идеи - нищо не умира, всички неща действат циклично, така че във всеки цикъл се обновяват и подобряват. Движението е универсален закон".

Кърк стига до извода, че хората на всяко столетие се сблъскват с една и съща тайна, която отчита особеностите на поредния век. Тези същества ще ни предложат мним свят, в който ще господства тяхната воля, или унищожаване на половината от нашата низша, както те смятат, раса. Загадъчните пришълци са на мнение, че човекът е създаден главно от груба, консервативна материя, докато те са способни да правят телата си леки като въздух, твърди като метал и в същото време да проникват през груба материя, да нахлуват в домовете на хората или да бъдат невидими.

За съществуването на Земята на паралелно развиваща се раса говорят и сега, 3 века след Кърк. За разследването на похищаването на Пат Прайс от Калифорния, професор Джеймс Хардър пише: "Под хипноза Пат си спомни телепатична беседа с предводителя на същества от НЛО: Той очерта кръг и прекара успоредни линии, като при това каза, че хората могат да съществуват с някого и да не знаят тази тайна" ("Мир Зазеркалья", 2002, №3).
« Последна редакция: Ноември 18, 2008, 21:25:09 pm от хадзапи »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Кои сме ние? Откъде сме дошли? Къде отиваме?
« Отговор #3 -: Ноември 18, 2008, 22:30:52 pm »
Към разгадаването на нашата поява на Земята се приближава и съвлеменната наука. "Нашите предци са извънземни!". До този шокиращ извод стига известният генетик професор Бърнард Данфорд след щателно проучване на образци от тъкани на извънземни, взети от разбили се през 50-те год. "летящи чинии". след като сравнява ДНК на пришълците с ДНК на хората, Данфорд заключава, че т. нар. извънземни са живеби на нашата планета преди милион години. Произлизат от хомо еректус, нашите далечни предци са гъсто обрасли с косми маймуноподобни хора. С това се обяснява според Данфорд и сравнително ниският ръст на пришълците. Височината на хората-маймуни не надвишава 1,50 м. Тези същества, не само че не изчезват безследно, но и създават напреднала цивилизация, позволила им да завоюват Космоса. Данфорд смята, че те са отлетели от нашата планета най-малкото преди 30 000 г.

"Изследвах митохондлични ДНК на съвременни хора и взети от пришълци, претърпели катастрофи с НЛО през различни години - казва професорът- Стигнахме до очевидния извод, че тези същества с глави като луковици са наши далечни предци". За да намери подкрепа за тази си теория, Бърнард Данфорд се насочва към историята на човечеството. Във фолклора и митологията на всички народи има легенди за мнотобройно племе от свръххора, живели в незапомнени времена, наричани понякога Златен век. Останалите хора били роби на тази тайнствена раса, вземащи обикновени жени за задоволяване на сексуалните си потребности.
Археолози преди две год. имаха късмет да намерят в морето недалеч от северното крайбрежие на Турция селище на хора гиганти, живели там преди 30 000 г. и превъзхождащи много в развитието си обикновените хора.

Теорията за "родството" на земните жители и пришълците се доказва и от многобройните случаи на похищаване на хора от тях. Върналите се разказват, че извънземните често ги наричали свои братя и от време на време говорели за "голямата завръщане в къщи". Ако това е така, земните жители трябва да се готвят за голяма война слещу предишните стопани на планетата. Бърнард Данфорд е сигурен, че не може да има никаква война, поради огромното превъзходство на извънземните, изпреварили в развитието си съвременните хора с милиони години.

Авторът на интересната теория казва: "Те са по-умни и силни от нас. В сравнение с тях сме приблизително като шимпанзето. Всякаква съпротива е безсмислена. Единственият изход е, да им се покорим и отново да им позволим да управляват Земята".

Като потвърждение, че в световните митове и легенди се е запазила информация за свръххората, почитани от нашите далечни предци като богове, ще приведа мит, записан от моя приятел хант Еремей Айпин. "Хантийският мит казва, че в много стари времена нашата земя Югра, където живеят обските угри, остяки и вогули, е населявана не от хора, а от богове. По онова време откъм левия бряг на Об, в горната част на реката със свещеното име Салим (означава Сътворената) обитавало семейството на небесните гръмове. Когато настъпвала пролетта, децата на стареца Гръм с бързите си крила литвали по цялата Земя и като видели всякаква нечиста сила, моментално със силен вик като боботене я поразявали с бяла мълния. Там, където се носели децата на Гръм, ставало по-светло и чисто. Децата на стареца Гръм унищожавали и отнасяли сас себе си всичко нечисто, което чоже да навреди на човека на Земята".

Има ли неопровержими доказателства за посещаване на Земята он пришълци в миналото и сега?
В северозападен Китай са открити стотици скелети на ниски хора, чийто ръст не достигал и 115 см. При тях са намерени твърде необичайни каменни дискове, които имат способността да променят теглото си. По тях има загадъчни надписи, които успяват да разшифроват едва след 24-г. сериозна работа. Оказва се, че скелетите са останки на пришълци с името дропа. Долитат от околностите на Сириус преди около 12 000 г., но корабът им претърпява авария при кацането. Не успяват да се върнат обратно.

Неотдавна по склоновете на планината Басудан Ула (Тибетски автономен район на Китай) ловци намират човешки труп. Възрастта му е около 5000 г. В Университета на щата Илинойс той е старателно изследван. Специалистите държат на това, че почти всичките му органи са изкуствени. Материалите, от които са създадени, не са известни на съвременната наука" ("Природа и человек", 1999, №10).
....


На територията на Русия също е открит уникален артефакт! Близо до селището Чандар в Нуримански район на Башкортостан на 28 юни 1999 г. е намерена бяла каменна плоча с размери 147 на 103 на 16 см., представляваща релефна карта на местността... с давност 50 млн. год.! Плочата се оказва трислойна. Първият слой е сиво-зелен - 14 см. Вторият е черен - 1,5-2 см., като по-късно е установено, че е получен по метода на обогатяване на материала на плочата със силиций, за да се укрепи здравината й. Третият слой - под 1 мм. - е нанесен най-вероятно след формирането на основния релеф на картата и представлява... бял порцелан! Както е установено, подобна карта би могло да се изработи само с използване на методите на космическата картография. След снимане с някакво устройство, микрорелефът бил проектиран и нанесен върху плочата. Контурите на Уфимското възвишение са от южната му страна. Вижда се, че в Уфимсия каньон, по чието дъно минавала река с широчина 3-4 км., имало и изкуствен канал! на реката и на канала били изградени 12 бента! В тази местност нямало само един канал, общата дължина на всички канали била около 12 000 км. На картата има йероглифни надписи!

Група учени, начело с проректора на Башкортостанския държавен университет И. Чувиров, изследвала "чандарската находка", предлага хипотезата, че освен нашата цивилизация в дълбока древност на Земята е съществували и други цивилизации.
Подробният сравнителен анализ на съвременна карта и на древната каменна карта показва, че в далечното минало станало изместване на релефа с 10-15 км. в западна посока. подобно катастрофално изместване е могло да има само поради тектовични движения на плочите в Южен Урал. Изненадващото е, че характерът на движението е ветрилообразен, с център Уфимското възвишение. В резултат на това мощно изместване, Чесновско-Нагаевското възвишение се оказва разкъсано. Възможно е този катаклизъм да е унищожил древната цивилизация.

...

През юли 2002 г. много средства за масова информация съобщават за находката на френски археолози по време на разкопките в пустинята на Чад - череп на първобитен човек, живял преди 7 млн. год.!
Ще бъде напълно уместно казаното от Луи Повел и Жак Берже в съвместната им книга "Утрото на маговете": "Докщато с археология се занимават археолози, няма да разберем, била ли е наистина "нощта на времената" непрогледен мрак или сияещ ден".
Съществува достатъчно аргументирана хипотеза, че историята на човечеството винаги се е движела и досега се движи ... КРЪГООБРАЗНО. Тя започва от първобитния човек, въоръжен с каменна брадва, и приключва с атомна бомба и гибел на човечеството в термоядрена война. И така било в продължение на стотици милиони год. Сякаш НЯКОЙ провежда сложен експеримент на Земята, а след като го приключва, унищожава експерименталния материал и започва нов експеримент... Кой е този НЯКОЙ? Бог или представители на високоразвити извънземни цивилизации? Ще успеем ли да се доберем до тази истина докрай или ще загинем, за да се... появим отново, в други тела и да започнем всичко отначало?

Неактивен stufo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Относно: Кои сме ние? Откъде сме дошли? Къде о
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2009, 21:55:27 pm »
Прочетох много внимателно материала. Подобна история за Земята и хората /с малки разлики/, все по-често и по-често откривам в Нет-а. Дали наистина е било така? Дали това не е "подхлъзване" в грешна посока, дали това не е само малка част от истината за голямата ИГРА, която се провежда на Земята от Едновременно и Последователно инкарниращите се/Матрицата V/? :-\ Каква ли ще да бъде ИСТИНАТА? Поздравления на ХАДЗАПИ за положения труд! :)
« Последна редакция: Февруари 14, 2009, 23:35:15 pm от Mirotvorec »
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27