Автор Тема: Структуриране на вода и регенерация на клетки  (Прочетена 8877 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Изабела

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Здравейте!
Казвам се Изабела Карагеоргиева. Член съм на клуб КИТ - Клуб за Информационни Технологии. Имам удоволствието да поканя всички които се интересуват от темата на конференция за действието на апарат за информационно-вълнова терапия с патент от Руската Федерация и Европейски Сертификат за Качество в Аула Максима на Военно-Медицинска Академия на 08/11/08 - събота, от 11:00 до 15:00 ч. - вход свободен.
На терапевтичните възможности на апарата може да завиди цяла клиника. Той нанася смъртоносен удар на световната конспирация против здравето на хората. Апарата структурира вода, почиства организма от всякакъв вид паразити, ефективно, трайно и безвредно. Възстановява полезната микрофлора. Унищожава диоксините в кръвта. Създава отрицателен заряд на повърхността на клетката, което способства за тяхното правилно функциониране, самопочистване и саморегенерация.Осъществява регенерация на тъкани и органи. Намалява биологичната възраст на човека с 10 до 15 години. Абсолютно безвреден е за организма. Как стават всички тези чудеса? Ето как:
Руски учени откриват, че свръхслаби вълни от определени честоти не само се възприемат от организма, но и могат да управляват много от процесите протичащи в него, да стимулират жизнените сили и да подтискат развитието на микроорганизмите. За да се разболее човек, вибрациите на определен вирус или микроорганизъм, трябва да съвпада с вибрациите на нашите клетки. Точно затова от 100 хиляди известни микроорганизма само 300 са патотенни за човека. Всеки жив организъм се характеризира с определени параметри като температура, състав на кръвта, кръвно налягане и т.н., но освен това има и определени електромагнитни параметри, като честота и амплитуда на вибрацията. Физиците отдавна са установили, че материалният носител на информация са електромагнитните вълни. Електромагнитният спектър е своеобразен език, на който физическите системи, в това число и живите организми си предават и обменят информация. Човешкият организъм е едновременно носител и приемник на информация. Но за да разберем как точно работи даденият апарат, трябва да имаме определени знания по квантова механика и биофизика. Ще се опитам да обясня по максимално опростен начин. Апарата използва възможностите на определени материали и полупроводникови структури да "запомнят" информацията от всякакъв вид биологични обекти като хора, животни и растения и да я съхраняват неограничено дълго време. Пренасянето на същата информация върху същия обект, но в режим "биорезонанс", води до гибелта на всеки патологичен агент и възстановяване нормалната работа на клетките. С две думи казано, методът на биорезонанса унищожава болестите чрез техните собствени честоти.
КРАЙНО ВИСОКОЧЕСТОТНА ЕЛЕКТРОМАГНИТНА (КВЧ)ТЕРАПИЯ. Първите биофизични изследвания върху микроорганизми, които потвърдили високата биологична активност на КВЧ диапазона, били проведени още в края на 60-те години на миналия век. Първият генератор с ММ-вълни е бил създаден в Русия, която и досега има приоритет в изследването и прилагането на биологичните ефекти, възникващи при действието на ММ-вълните върху живите организми. Използвайки различни комбинации от честотния спектър на КВЧ излъчването, се получават различни биологични ефекти, които днес се класифицират в 4 практически направления: класическа КВЧ терапия, микровълнова резонансна терапия (МРТ), информационно вълнова терапия (ИВТ) и терапия на фоново-резонансното излъчване (ФРИ)   
Но по-подробно за всичко това, на конференцията. Информацията е обемиста и крайно интересна.
Моля, заповядайте, ще се радваме да бъдете наши гости!
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 23:45:38 pm от H. »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Re: СТРУКТУРИРАНЕ НА ВОДА И РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КЛЕТКИ
« Отговор #1 -: Октомври 23, 2008, 23:04:10 pm »
Изабела,
Информацията ти е изключително интригуваща!
Този апарат продава ли се въобще /в Русия сигурно/ и колко струва?

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Структуриране на вода и регенерация на клетки
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2009, 18:33:36 pm »
http://jivavoda.free.bg/

Дайте мнения за тези апарати. Цената им не е никак висока, според мен.

Неактивен Gogo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 275
Относно: Структуриране на вода и регенерация на клетки
« Отговор #3 -: Февруари 04, 2009, 20:48:00 pm »
Относно поста на изабела-това е измислено от Раиф преди 80г. още,описано подробно в книтага на кларк със дадените честоти, и накрая има доста писано в темата за заперите за тези честотни генератори.Реална информация без зомбираща реклама има наи много в книгата на Х.Кларк.

Неактивен %00

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 126
  • organic SEO
Re:Структуриране на вода и регенерация на клетки
« Отговор #4 -: Май 05, 2009, 01:46:34 am »
Само дето Изабела дойде, спамна и потегли.
Не че е лошо, че обяви събитието, фалшиво е поведението да дойдеш само с цел да обявиш нещо и да те няма !
Така че, нека сега пак на темата, но без обръщения към Изабела.
Изабела я няма :)
/off
╟╩╦═╬╧╩╦═╬╧Оrgаnic SEO NinJah╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩

Неактивен Denita

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Структуриране на вода и регенерация на клетки
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2016, 06:26:08 am »
Интересна тема, започната по малко користен начин, но все пак е подхваната.
Отскоро се опитвам (дали успявам не знам) да структурирам водата,която пия сама.  Не са нужни според мен апаратури и т.н. Все пак тялото ни е изградено с много висок процент вода. Логично е да има начин водата в нас да може да "комуникира " с водата отвън. За мен водата е едно много интересно "вещество ",за което тепърва ще се разкриват много истини. Не случайно тя е основният компонент в телата ни. Най-простичкото нещо, което може да прави някой, е да пие водата с положителна нагласа, с радост и благодарност. И защо не, след като и чрез нея ние сме живи.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27