Чувала съм Вещичке. Чувала съм много неща. Кое от кое е по - голяма измислица... Не мога да кажа. Аз съм на принципа ''Око да види, ръка да пипне''. Заради това и толкова скептично се отнасям към теми като тази например ''Смъртта - начин на възприемане и тълкуване...'' Честно казано, на мен ми е много забавна, но в същото време и безсмилена, но докато аз си се забавлявам по мой си начин, има хора като теб и konstantin2007, които ревностно защитават и отстояват своите позиции, защото това ви вълнува. Уважавам факта, че има хора, които живо се интересуват от такива въпроси, защото ако не си задавахме въпроси, тогава накъде щеше да иде света... Нищо лично, просто аз имам други интереси и други виждания. Докато такива въпроси попадат в топ класацията ми на големи безсмислици, вие си ги тълкувате и т. н. Всеки има право на избор, така че не ми трябват изречения от рода на - И какво, сега трябва и от това ли да се откажем, защото на теб не ти харесва...? Нищо подобно. Ще си позволя да цитирам А. Константинов ''Разни хора, разни идеали''. Великолепна творба между другото.
Не съм сигурна дали има такъв източник... Не е доказано, нали Вещичке? Всичко е само теории, теории и пак теории. Докато не ми се представят доказателства, ще си стоя зад моите си думи. Няма да се отметна от тях, заради някакви хипотези. Много съм далеч от това. Колкото до филма ''Старгейт''... отново нищо лично, но този филм ми е доста противен. Предпочитам да гледам филми като ''Шепот от отвъдното'', ''Досиетата Х'', ''От местопрестъплението'' и др. Известно ми е, че в тези филми основно се работи с хипотези, но пък живо привличат вниманието ми. Обичам мистериите. Това е.
Ще си позволя и да добавя към коментарът ми и изречения, които са извън категорията на темата.
За мен сайта има два минуса. Първият е, че тук 35% уважават чуждото мнение, останалите 65% мислят, че каквото кажат е така. Това се случва при konstantin2007 и горе - долу и при теб Вещичке... Ще дам пресен пример със Станка, която си позволи да пише в тема, която явно я интересува... Единственият ми съвет към вас е - уважавайте чуждото мнение, защото истината за всеки е различна. Може и да е неправилен подходът ми откъм скептицизмът ми, но аз живея, мисля и вървя така. Никой, абсолютно никой не може да промени мнението ми, освен ако аз не пожелая.
Вторият минус е, че тук лицемерието е малко над нормите. Включително такива неща, виждам дори и в ''Говорилнята'' на сайта, някой от които засягат и мен включително.
Това са мои виждания. Който има някакъв проблем, моля да ми пише на ЛС. Така шансът да оспамим темата е отрицателен. Let's go, people.