Автор Тема: Пророчества, видения, откровения за последните дни  (Прочетена 48613 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Ето какво ми пратиха по и- мейла:

Цитат
ПРОРОЧЕСТВА за ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

Тези две интересни пророчества са били направени преди много време в Норвегия:

ИСУС ИДВА СКОРО (ВНЕЗАПНО)

Една възрастна жена на 90 години от Валдрес, Норвегия имала видение от Бог през 1968. Евангелизаторът Емануел Минос е провеждал събрания (служби), където тя е живяла. Той имал възможността да се срещне с нея и тя му казала това, което видяла. Той си го записал, но си мислел, че това би било толкова неразбираемо, че си го прибрал в едно чекмедже. Сега, почти 30 години по-късно, той разбира, че трябва да сподели видението и с други.

Жената от Валдрес била много жива, будна, благонадеждна и заслужаваща доверие Християнка, с добра репутация сред всички, които са я познавали.
Това е, което тя видяла:

"Видях времето, точно преди идването на Исус и избухването на Трета Световна Война. Видях събитията с естествените си очи. Видях света като глобус, видях и Европа - страна след страна. Видях Скандинавия. Видях Норвегия. Видях определени неща, които ще се случат точно преди завръщането на Исус, и точно преди да се случи последното бедствие. Такова бедствие, каквото никога не сме преживявали."

Тя отбеляза четири вълни:

1. "Първо, преди Исус да дойде и преди да избухне Третата Световна Война, ще има такова "разведряване", каквото до сега не е имало. Ще има мир между свръх-силите на изток и запад, и ще има дълъг мир. (Помнете, че това е било през 1968, когато студената война е била в кулминацията си. Ем. Минос) През този период на мир ще има разоръжаване в много страни, също и в Норвегия, и няма да бъдем подготвени, когато войната дойде. Третата Световна Война ще започне по начин, който никой не е очаквал и от неочаквано място.

2. Несравнимо охлаждане ще обхване Християните, отпадане от истинското, живото Християнство. Християните няма да бъдат отворени за проницателно/остро проповядване. Те няма, както в по-предишните времена, да искат да слушат за грях и благодат, закон и евангелие, покаяние и възстановяване. Вместо това ще дойдат заместители: преуспяващо (щастливо) Християнство.

Важното ще бъде да имаш успех, да си нещо; да имаш материални неща, неща, които Бог никога не е обещавал по този начин. Църквите и молитвените домове ще бъдат все по-празни и по-празни. Вместо проповядването, с което сме били свикнали с поколения, като да вземеш кръста си и да следваш Исус, развлечения, изкуство и култура ще нахлуят в църквите, където би трябвало да има събрания за покаяние и съживление. Това ще нарасне значително точно преди завръщането на Исус."

3. "Ще има морално разложение, каквото стара Норвегия никога не е преживявала. Хората ще живеят заедно като семейство, без да са сключили брак. (Не вярвам концепцията "съ-жител" да е съществувала през 1968 - Ем. Минос.) Много нечистота преди брака и много изневяра в брака ще станат естествени, общоприети и ще бъдат оправдавани от всеки ъгъл/гледна точка. Това дори ще навлезе в Християнските среди и ние ще го търпим/приемаме - дори противоестествения грях. Точно преди завръщането на Исус ще има ТВ-програми, каквито никога не сме виждали." (Телевизията току-що е навлязла в Норвегия през 1968. Ем. Минос)

"Телевизията ще се напълни с такова ужасно насилие, което ще учи хората да се убиват и унищожават едни други, ще бъде опасно по улиците ни. Хората ще копират това, което виждат. Няма да има само една "станция" по телевизията, ще бъде пълно с много "станции". (Тя не е знаела думата "канал", която използваме днес. Затова ги нарича станции. Ем. Минос) Телевизията ще стане като радиото, където има много "станции", и ще се напълни с насилие. Хората ще я използват за развлечение. Ще видим ужасни сцени на убийство и разрушаване един друг и това ще се разпространи в обществото. Също сексуални сцени ще бъдат показвани на екрана - най-интимните неща, които стават в брака." (Аз възразих и казах: ние имаме закони, които забраняват такива неща. Ем. Минос) И тук възрастната жена каза: "Това ще се случи и вие ще го видите. Всичко, което сме имали преди ще бъде разрушено и най-неприличните неща ще се случват пред очите ни."

4. "Хората от бедните страни ще тръгнат към Европа. (През 1968 не е съществувало такова нещо като имиграция. Ем. Минос) Те също ще дойдат и в Скандинавия, и в Норвегия. Толкова много ще бъдат, че хората ще започнат да ги мразят и да бъдат груби към тях. Те ще бъдат третирани както Евреите преди Втората Световна Война. Тогава ще бъде достигната пълната мярка на греховете (Аз възразих по въпроса с имиграцията. Не го разбирах по това време. Ем. Минос)

Сълзи потекоха от очита на възрастната жена и се стекоха по бузите й.
"Аз няма да го видя, но вие ще го видите. Тогава внезапно Исус ще дойде и ще избухне Третата Световна Война. Ще бъде кратка война." (Тя я е видяла във видението.)

"Всичко, което сме гледали преди за войната е само детска игра сравнено с тази, и тя ще завърши с атомна бомба. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че човек няма да може да си поеме дъх. Ще покрие няколко континента - Америка, Япония, Австралия и богатите народи. Водата ще се развали (зарази/замърси?). Повече няма да можем да обработваме почвата. В резултат ще остане само малък остатък. Остатъкът от богатите страни ще се опита да избяга към бедните страни, но те ще бъдат груби с нас, както и ние сме били с тях.

Толкова се радвам, че няма да го видя, но когато наближи времето, трябва да се окуражите и да кажете това. Аз го приех от Бог и нищо от него не е срещу това, което казва Библията.

Този, чийто грях е простен и има Исус за Спасител и Господ е спасен."

Цитат
КОГАТО ПОТЕЧЕ НЕФТЪТ

Един старейшина от Петдесятната Църква в Мос, Норвегия, Мартин Андерсен чул следното пророчество през 1937 г. в Мос:

"Когато нефтът излезе от Северно Море и покрай бреговете на Норвегия, неща ще започнат да се случват и завръщането на Исус наближава."

Когато тези думи били изговорени, хора се изправили сред събранието и помолили човека да си седне и да не говори такива глупости. През 1937 наистина е било глупост да се говори за извличане на нефт от бреговете на Норвегия. Днес всички големи световни нефтени компании извличат нефт покрай бреговете на Норвегия. Норвегия е трети в света най-голям износител на петрол, след Саудитска Арабия.

Обобщението на всичко това е: Исус идва скоро (внезапно).
**************************************

Бележка на редактора:
При собствено проучване открих, че първото свидетелство е публикувано от Християнската Информационна Служба в Германия. Уеб-сайтът на д-р Емануил Минос е действащ днес и може да бъде посетен за потвърждение. Въпреки, че езикът на сайта е норвежки, същата история на жената и нейното видение е публикувана там на английски... Рагна сама се зае да свери голяма част от горната информация, доколкото успя.Цитат
А тук един християнин разказва, как е бил отведен от Бог в ада. Показва и картинка на едно от съществата там. Описва, какво е чувството, да живееш без вяра, защото макар и да е вярващ християнин, по време на това пътуване Бог му е премахнал усещането, че е вярващ.. :(
На линка материалът го има и в текстови файл:
http://www.hristianstvo.net/?p=206
« Последна редакция: Май 20, 2008, 03:44:18 am от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Незнам каква е целта на темата по принцип:дали е наистина видения и откровения за последните дни или разсъждаване само върху виденията от християнска гледна точка.Ако е последното мога да кажа,че пиша явно не на място защото не съм нито християнка,нито никаква,а вярваща,която прави разлика м/у вяра и религия.Християнството е религията,която най-много отричам от всички може би заради"големият лов на вещици"и много дргуи случаи,които са ме накарали да мразя тази религия.Второ човека е роден грешен и със свободна воля и той няма да бъде наказан за това,че е проявил такава, да бъде добър трябва да е негово решение,а не негово задължение.Има всякакви хора,виждам се със всякакви хора от най-долни наркомани и пияници и проститутки до лекари,хора работещи в национална сигурност,полицаи и тнт.Аз покрай тях се научих да разбирам и знам,че няма АД понеже знам от усещането си,че всеки се учи(баща ми ме учи да се уча от грешките си),а няма да имаш от какво да се учиш ако не допускаш грешки,ако не си изживял нещо за да знаеш,че то не е редно,а цитатът за въздуха ми напомня на мои думи,но по друг случай"-тузарите рушат природата за да строят голф игрища и да печелят пари от алчност и да оставят нещо на поколението си без да осъзнават,че рушейки природата убиват това,което им дава кислород и в крайна сметка това,което ще оставят на поколението си наистина ще е твърде скъпо"Християнството няма какво да се замрази и да се промени особено от материална гледна точка понеже векове наред хора са се гаврили с него и то е разрушено от много време.Прикллючвам с темата за религиите много локуми нещо започнах да разгъвам,а мога да говоря с дни.Привлече ме темата защото не веднъж са регистрирани случаи за хора,които виждат края на света,а аз имам такъв случай с маика ми,която има много странни и интересни сънища:

Веднъж маика ми сънува,че е на луната в някаква стая,чува някакъв глас,който и казва,че трябва да излезе.Тя излиза навън и вижда маса на която има очела и след това вижда земята.Чува гласа и той и казва"-ти трябва да видиш това"и тя гледа после гласът и казва"-но непременно трябва да си сложиш очелата"Тя седи и гледа и започва изведнъж да вижда планетата земя и как започват да се сливат континентите"всичко се слива"и се руши самият живот в следващият момент става нещо,като експлозия,майка ми забравя за очелата и е заслепена.(след този съм маика ми ослепява за 6 месеца)

Дали е сън-видение или сън показващ силата на възприятията въздействани от вътрешното състояние на човек аз мога да кажа със съгурност,че ние нищо незнаем,нищо още не можем понеже използваме само 7% най-много от мозъка си,а има още 93 неограничени възможности и преоткриване на потенциал в процеса на еволюция и че истината е една единствена,но под различни форми,които човек е склонен да възприеме:)

това е моят коментар на място или не :)може да съм казала най-голямата глупост отностно това,което е искала магнолия да каже ама така съм го приела,мое мнение си е и туй то :P Като вечната приказка"човек не винаги спори с другите,а всъщтност през повечето време спори сам със себе си"Случая с майка ми ме накара да се замисля ако е бил пророчески сън,че той е свързан с предаванията,че слънцето се оголемява и след определен брой години ще достигне земята и тя ще се разтопи и от друга гледна точна за силата на подсъзнанието и възприятията,а съм съгурна напълно в силата на мисилта на човек въпреки всичко ако ще и света да е илюзия имаме съзнание,което създава илюзията,с света е прекрасен за научаване на много и нови неща.Както каза един приятел:-духовният човек вижда духовното,а материалният материалното":))
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Как така, ще дойде Исус и ще избухне световна война? Кой Исус ще дойде, нали имаше такива пророчества, че Звяра, ще е под фалшив образ на Исус и ще подлъже много хора, които ще сложат знака му и т.н. И все пак доста неща са се променили и много хора са се родили и умрели от 1968 насам. Предсказания има много, и за мен е невъзможно да знам дали ще се сбъднат. (ей, така не вярвах в темата за бедствията и няколко дена след това удари земетресението в Китай).
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
aviana, темата не е"запазена" само за християнски пророчества. Идеята ми беше, да се съберат материали от различни източници, за да могат да се отсеят общите неща. Сънят на майка ти е много интересен и мястото му е точно тук. А после възвърна ли си зрението?

Как така, ще дойде Исус и ще избухне световна война? Кой Исус ще дойде, нали имаше такива пророчества, че Звяра, ще е под фалшив образ на Исус и ще подлъже много хора, които ще сложат знака му и т.н.
Това, за което говориш, е Откровението на Йоан.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Относно: Пророчества, видения, откровения &#
« Отговор #4 -: Май 21, 2008, 18:08:26 pm »
    Има една книга в две части, в които са събирани различни пророчества. Чела съм само 1-ва част, в библиотеката нямаха втората. Книгата си се казваше "Пророчества".


    Пророчество на Даниил Андреев:"Всички истински вярващи ще се съберат в Сибир и в този момент ще трепне светът - ще се яви Христос. Верните ще бъдат просветлени и ще останат на преобразената планета, изменилите се телесно, но не умрели физически, ще се отправят в световете на възмездието, за да могат после, след като изкупят своята карма, да се издигнат в един от светлите слоеве на Земята."

      Нека всеки да си го изтълкува сам за себе си. Аз лично не мога много да му схвана мисълта как няма да умреш физически, пък ще ходиш да се изкупваш в световете на възмездието, нали това става в някаква форма на по-фино тяло?!        Ето още едно, но е старо, то е за раждането на Исус.
     "В легендите на древните славяни се съдържа поразително пророчество, известно дълго преди раждането на Христос. През късните векове то приема вида на описание на осъществилото се Събитие! Изначално звучало така:"Дева ще роди Божи син. Ще бабува Жива. Това ще ставе на планината сарацинска ("земите на сарацините" е древното наименование на Палестина). Ще затанцуват над пещерата в небето месецът и части от звездичката. А от планината ще видят в нощта сияние като от слънцето. Ще се съберат при тази пещера 40 царе, 40 князе, 40 влъхви от всички родове. Ще видят в ръцете на Младенеца Ясната книга. И тя ще учи влъхвите и князете, и царете на Земята. И ще стане тази сарацинска планина златна...".
« Последна редакция: Май 21, 2008, 20:39:46 pm от Mirotvorec »

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Относно: Пророчества, видения, откровения &#
« Отговор #5 -: Май 21, 2008, 18:29:38 pm »
         От Парацелз

      "Народът, който Херодот нарича хиперборейци...сегашното му наименование е Московия...ще изпита ужасен упадък и невероятен разцвет. Не бива да ви смущава бедственото му положение...Хиперборейците ще преживеят 3 падения и 3 пъти ще бъват възвисени...В тяхната земя...в тази страна на хиперборейците...ще възсияе Великият кръст, което трябва да се случи през 2041 г.! Този кръст ще видят всички жители на Земята. Тогава ще се върне Златният век".
       Ето астрологическа прогноза на Макс Хайндл-

    "С навлизането на Уран в знака на Водолея руският народ и славянската раса като цяло ще достигнат степен на духовно развитие, която ще ги издигне много по-нагоре в сравнение със сегашното им състояние. Духовността трябва да се развива успоредно с интелекта и посредством интелекта. Съществуването на славянската цивилизация ще бъде кратковременно, но през този период тя ще бъде велика и радостна, понеже ще се роди от дълбока скръб и непоносими страдания. Когато му дойде времето, законът за компенсация ще доведе до противоположното. От славяните ще произлезе народ, който ще образува последната от расите на арийската епоха. Славянската цивилизация ще стане основата на развитието на 6-тата раса на човечеството".       От Едгар Кейси -
 
     "Надеждите на света и неговото възраждане ще дойдат от Русия и няма да имат никаква връзка с онова, което днес се нарича комунизъм. Точно в Русие ще възникне истински и велик източник на свободата. Тогава всеки човек ще започне да живее заради ближния си... Това ще бъде съвсем друг начин на съществуване".

     "В Западен Сибир вече протича процес на изпълване на тази местност с чиста енергия, която ще я предпази от разрушителното действие на природни и енергийни катаклизми. Западен Сибир ще остане почти невредим".

         Олга Гурбанович - рускиня    "Това, което не се е появило, лесно може да се предотврати. Стига да има желание".

            Лао Дзъ
« Последна редакция: Май 21, 2008, 18:31:36 pm от delfin »

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
    Пак от Едгар Кейси -

   "Бъдещето не е нещо застинало и предопределено. Не, това е серия от вероятности и възможности, водещи от едно към друго. От тази гледна точка човешката "съдба" е предопределена само от това как човек използва свободната си воля спрямо огромното количество получавани данни и цялата достъпна информация".

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Доколкото помня, Ванга също имаше пророчества за Русия през 21 век. Някой има ли ги в точен цитат?

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Пророчества, видения, откровения &#
« Отговор #8 -: Май 21, 2008, 19:01:13 pm »
magnolia, майка ми прогледна след 6 месеца, мило,че питаш, теорията за звяра в образа на Исус не ме изненадва. В книга за сектите се говори за две религии, създадени от мъже, които са твърдели, че са пророци като Исус и тези религии са дали началото на много опасни секти. Наскоро гледах клип сниман в сектантска църква и мъжът, който водеше литургията казваше, че Исус му се е явил. Оше преди филма "шифърът на Леонардо" имаше мъж, който искаше да се добере до власта и говореше, че е потомък на Христос. Няма да се изненадам, ако се роди и човек, който и да разправя, че е прероденият Исус и да положи началото на нова опасна секта.
« Последна редакция: Май 21, 2008, 20:41:47 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Относно: Пророчества, видения, откровения &#
« Отговор #9 -: Май 21, 2008, 19:47:57 pm »
   Такива хора има. Сатья Сай баба уж бил Исус, а в Русия Висарион се е провъзгласил още преди няколко години за преродения Исус! Кой ги знае още колко такива ще се появят. В името на Исус са се извършвали жестоки зверства и от инквизицията на католиците,а и православните не са останали по-назад - в България изгарят на клада последователите на поп Богомил, а впоследствие католиците изтребват почти до крак катарите и албигойците в Франция. А колко книги са изгорени и от християнски и от мюсюлмански фанатици, и Александрийската библиотека я унищожават фанатизирани християни, после довършват мюсюлманите. А пък в Атон дълги години са си палели печките неуки и фанатизирани монаси със стари хроники и ръкописи. Направо кощунство!

 Попаднах само на казано от Ванга, че Бог представлявал... Огнено кълбо. И също, че предупреждава, че извънземните подготвят за нас, земните жители, голямо събитие. Какво ли е? За добро или за лошо? Засега въпросът остава.
« Последна редакция: Май 21, 2008, 19:53:46 pm от delfin »

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Относно: Пророчества, видения, откровения &#
« Отговор #10 -: Май 21, 2008, 19:59:07 pm »
   "Ще дойде времето на чудесата, когато науката ще направи значими открития в областта на нематериалното. Ще станем свидетели на изумителни археологически открития, които коренно ще променят представите ни за древните светове... Бъдещето пренадлежи на добрите хора, те ще живеят в прекрасен свят, който сега дори ни е трудно да си представим..."

                    Ванга     от неизвестен

    "На земята приключва узряването на най-големия енергоносител - на Минерала, на Кристала, който напълно ще измени системата, принципа и технологиите за нейното енергийно осигуряване. Този Кристал почти едновременно ще бъде намерен и изучен на всички континенти. Без да е радиоактивен, той ще осигури чиста, животворна енергия на хората за близките хиляда години. На Земята ще спре разрушаването на естествените ресурси - ще се прекрати добивът на нефт, газ, въглища, торф, шисти и други суровини. Ще спре използването на ядрено гориво. Непознатият преди енергоносител ще доведе до осъществяването на нови технически идеи: нови двигатели и задвижващи устройства, нови средства за производство и привдижване, нови продукти за потреблението и бита. Науката ще прекрачи в дълбините на нова енергетика. В съответствие с това ще се пречисти и ще стане здравословна околната среда, ще се решат екологичните пролеми. Човекът ще започне да живее значително по-дълго...
       Войните ще бъдат прекратени! Кристалът ще донесе ново мислене!"

       От "Феноменът Окуньово"
« Последна редакция: Май 21, 2008, 20:08:54 pm от delfin »

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
       Рампа Лобсанг, книгите му ги има на български. От книгата му "Третото око" -

      "Началото на новия век вещае глобални катастрофи на човечеството. Ще се разрази война между Запада и мюсюлманския свят. В земната кора ще се появи огромна цепнатина. Потънали някога континенти ще се издигнат от океана и обликът на планетата ще се измени напълно. Ъгълът на наклон на Земята ще се промени   /то, след земетресението в Индонезия оста на Земята се наклони, май беше с около 2 градуса/, ледените шапки на полюсите ще се разтопят  /вече се бие по това сериозна тревога/  и ще освободят нови земи    /нали сега вече започна борбата за земите около Северния полюс между Русия, Канада, Сащ, част от Скандинавските страни !/  , богати на минерални ресурси. Япония, Корея и част от китайското крайбрежие ще се скрият под водата...Приблизително около 2009 отглъбините на Космоса ще дойдат на Земята пришълци  /че те са си отдавна тука?/ , които ще поискат да се заселят на нашата планета. Отначало между земните обитатели и пришълците ще има разногласия, но после ще заживеят мирно. Смесените бракове ще доведат до появата на единна раса Тан и това ще бъде началото на Златен век за цялото човечество".

       По материали на сп."Свет - природа и человек" от 1999 г.


       А книгат "Третото око" е писана през 60-те год.
     "Още през 1997 г. "Всемирные новости"(№1) публикува соъбщението:"Археолозите са стъписани от откриването на тайна зала под загадката на загадките - древноегипетския Сфинкс! Списъците, намерени под него, говорят за скорошен край на света!..."
     Реших отново да проверя всичко, за което вече стана въпрос, чрез ясновидеца и контактьор Олга Гурбанович. Въпросът към финия свят беше формулиран така:"Действително ли в Египет, под Сфинкса са открили свитъци с предсказания за край? Какво ги чака Земята и човечеството?". Отговорът беше:"Да, има такива свитъци, но опастност за Земята ще възникне малко по-късно, когато в непосредствена близост до нея премине голямо космическо тяло. През май-юни 1999 г. невидимото око на енергиен ураган ше предизвика значителни промени във въздушното пространство на Земята. Планетата ще навлезе в друга система. С нея нищо няма да се случи. Тя е необходима както на вас, така и на още много светове. Няколко години по-късно на Земята ще има серия от катастрофи с много жертви, предстои ви да възродите цивилизацията от пепелта и ада, да я издигнете до равнището на рая. На Земята ще настъпят вечен мир и спокойствие. Ние вярваме във вас."."

     Ревностната католичка Мария Есперанса, домакиня от Венецуела, известна и почетана на Запад, през последните 30 години пророчествата й се сбъдват почти на 100% (докато при Ванга са 70%), общува с Дева Мария и предсказва, че идващите години са "решаващи за планетата", тъй като човечеството може да се окаже на ръба на нова световна война, която щяла да разпали Русия /?!/ /не е ли по-скоро САЩ?/ или една от бившите републики на разпадналия се СССР. Кошмарът на самоунищожението няма да приключи с това. Ще се появи нов вирус, в сравнение с който СПИН е обикновена хрема. Новият вирус ше убива само за няколко дни. В края на невижданите страдания, оцелялата част от човечеството я очаква Ера на щастие и духовно възраждане.
    И Русия има пророк! И не в стародавните смутни времена, а в нашето просветно време. Той и сега е жив и здрав, живее в град Торонто /Канада/. Майкъл Браун пише за него книгата, превърнала се в бестселър "Тръбата на Гавриил". Папата /Йоан Павел ІІ/ има 36 аудиенции с нашия пророк. Името му е Осип Тереля.
    Веднъж, в приличащия на хладилна камера затворнически карцер, където е хвърлен чисто гол, му се явява Божията майка и започва да излага пророчествата си. Тя казва за предстоящата в началото на ХХІ век страшна война и показва картата на Русия в пръстен от огнени отблясъци. Предрича, че неин противник ще бъде Китай, а бъдещият руски лидер Владимир /?/ /добре, че Русия и Китай всъщност подписаха и създадоха съюз, свързан с нефта и защитата на Централна Азия/  ще разпали война с Израел /пълен ???/. След всичките катаклизми Тереля, както и Есперанса предсказва духовно възраждане и "златен век"...
     ...
      Едгар Кейси казва:"НАЙ-ВЕЛИКИТЕ  ПРОРОЧЕСТВА  СА  ОНЕЗИ,  КОИТО  НЕ  СЕ  СБЪДВАТ!".  Волята на хората е в състояние коренно да измени съдбата на цялото човечество! Стига да има желание!.."


      "Феноменът Окуньово" - Михаил Речкин

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
      от неизвестен

    "На земята приключва узряването на най-големия енергоносител - на Минерала, на Кристала, който напълно ще измени системата, принципа и технологиите за нейното енергийно осигуряване. Този Кристал почти едновременно ще бъде намерен и изучен на всички континенти. Без да е радиоактивен, той ще осигури чиста, животворна енергия на хората за близките хиляда години. На Земята ще спре разрушаването на естествените ресурси - ще се прекрати добивът на нефт, газ, въглища, торф, шисти и други суровини. Ще спре използването на ядрено гориво. Непознатият преди енергоносител ще доведе до осъществяването на нови технически идеи: нови двигатели и задвижващи устройства, нови средства за производство и привдижване, нови продукти за потреблението и бита. Науката ще прекрачи в дълбините на нова енергетика. В съответствие с това ще се пречисти и ще стане здравословна околната среда, ще се решат екологичните пролеми. Човекът ще започне да живее значително по-дълго...
       Войните ще бъдат прекратени! Кристалът ще донесе ново мислене!"

       От "Феноменът Окуньово"
Твърде несигурно... Атлантида е загинала в геологически катаклизъм, когато са прекалили с използването на енергията на кристалите.

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
    В същата книга има описание за това как е загинала Атлантида. Книгата е посветена за търсенето на един храм на Хануман и за хиперборейците. От нея са взети и повечето от дадените пророчества, авторът се е ровил и е дал някои, които са му били нужни за написването на книгата. А за кристалите и Атлантида си е направо нова тема. В книгата има някои интересни описания, но първо трябва да свърша с тези книги от които пиша различните извадки, а също и да допреведа текста, който е за тъмните нива, а той си е множко страници, и тогава ще пусна от тази книга най-интересното, за самия храм, историята му и др.

Helhet

 • Гост
Относно: Пророчества, видения, откровения &#
« Отговор #14 -: Май 23, 2008, 14:02:02 pm »
Ето какво трябва да е казала Ванга.
Взето от http://ziza.ru/2008/01/24/samaja_znamenitaja_prorecatelnica_sovremennosti_2_foto.html

хмм, нещо не работи ъплоада на картинки, затова картинка директно от тази страница:
« Последна редакция: Май 23, 2008, 14:03:25 pm от Helhet »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27