Автор Тема: Животинските инкарнации  (Прочетена 6393 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Balance

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 40
Животинските инкарнации
« -: Февруари 06, 2008, 00:48:30 am »
Животинските инкарнации
Обратно на популярното вярване, няма “опашка от духове, които очакват да бъдат инкарнирани”. Не е вярно, че Земята не може да поддържа огромно население. Въпросът е КАКВО се инкарнира в излишното количество човешки тела.
Висшите Аз желаят специфични цели/преживявания на Земята от трета плътност. Съществуват множество Висши Аз, всяко със стотици хиляди инкарнации във всички времеви периоди. Идеалното количество инкарнации е било на древната Земя, където имало няколко стотин хиляди инкарнации едновременно. Днес те са милиарди. Когато земните хора създават физически тела, те трябва да бъдат одухотворени - когато всички духове, които идват от Висшите Аз са инкарнирани, но продължават да се произвеждат тела, одухотворяващият дух трябва да дойде от груповите души на животинското царство.
                                                                                                                                                                                                        из "Матрицата V"

Какво мислите за животинските инкарнации (любимци) ? Според моите сведения те не съществуват и горното е disinfo, но все пак...
Несигурността се явява неотменна част от живота - и е добре, че е така, защото тя го превръща в с

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2008, 15:16:20 pm »
Незнам дали си чел това но мисля че е по темата като дори една значителна част от хората са описани на ниво под това и на животните като духовност, но без да им пречи на интелектуалното развитие. Напрактика те могат да бъдат дори и професори или пък обикновени селяни без никакво образование.

http://xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,2041.0.htmlНеактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2008, 21:55:13 pm »
Ами то си е казано какво са в Матрицата ;)

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #3 -: Февруари 07, 2008, 11:43:07 am »
Със сигурност има същества в човешки тела, на които аз съм готов да им откажа статута на хора, тъй като не виждам нито едно друго доказателство за това, освен човешките им тела... Малко е страшно, че Хитлер е тръгнал от същата логика и е достигнал до разбиране, че евреите не са хора, а само изглеждат като такива. Да оставим обаче настрана този твърде спорен момент и да помислим за друго.

Днес ние живеем във време, в което материалното отношение към реалността е достигнало върховата си точка и само неясни отсянки са останали от въпросите за духовността, метафизиката, трансценденталното. Стигнали сме до състояние, в което съдим за нещата предимно от гледна точка на техния материален израз, а само малка част от специално подготвени учени разглеждат нещата и от гледна точка на тяхното аргументирано обяснение с инструментите на доктрината. Ако преди столетия и най-вече - преди хилядолетия духовното разглеждане е било правило и почти единствено сетиво, днес то е изключение, ползвано от толкова малко хора, че масовото съзнание дори изключва неговото съществуване.

Един въпрос: ако пред вас са две напълно автентични като телесност човешки същества, но едното е създадено по биологичен път, а другото - по лабораторно-синтетичен, и двете ли са наистина хора?

Още един въпрос: ако едно същество изглежда напълно като човек - на пипане, на поведение, на реакции, на емоционални реакции, но вътре няма органика, а биомашина, направена от SONY например, па макар и напълно автентично изглеждаща, това човек ли е? Каква е разликата?

По-нататък: ако кажем, че в човешкото тяло се вселява душа - тази тайнствена за науката и поезията субстанция на човечността, може ли да се допусне, че има вариант, при който такава душа не се вселява или се вселява друг вид душа, която не е човешка?

Още по-нататък: какви точно са атрибутите на една човечност? - тяло, душа, емоционалност, отношение, дух...? Защо казваме за някого, че той не е човек /най-вече за престъпници, гении, екстремисти etc./
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Balance

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 40
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2008, 15:54:39 pm »
Според моята информация всеки човек има Висш Аз и няма такова нещо, като животински инкарнации... Може и да греша, не знам...
Несигурността се явява неотменна част от живота - и е добре, че е така, защото тя го превръща в с

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #5 -: Февруари 07, 2008, 17:35:06 pm »
Аз лично съм срещал "студени хора". Тук влагам малко повече в понятието "студени хора" от чистата липса на човешка топлота и добронамереност. Нека обясня.

По принцип всеки човек има някакво излъчване, което най-отчетливо се наблюдава във вибрациите на неговата аура. Това е израз на неговото духовно присъствие/наличие. Срещал съм хора, при които такова излъчване няма. За първи път съм го наблюдавал по отношение труповете на починали, но те не са хора в пълния смисъл на думата, защото им липсва животът; метафизично погледнато, духът им е напуснал тялото и това пред нас в ковчега е само една черупка. При живи тела обаче такава  студенина е доста обезпокоителна, защото тя разкрива липсата на душа. Ако например група масони влезе в едно помещение, температурата там съвсем осезателно се понижава с няколко градуса. По определен начин съм наблюдавал този ефект лично с очите си (с топлинните си сензори).

Следващ момент, който индицира липсата на автентично човешко присъствие в едно наглед напълно човешко тяло, е липсата на емоционален заряд. По принцип и най-безчувственият човек изпитва някакви чувства и те малко или много вълнуват езика му, дори и когато изрежда поредици от безизразни професионални данни например. Има обаче същества, които разкриват напълно алгоритмично мислене и не използват никаква емоционалност. Тяхната мисловна дейност е линейна и машинна (без да съобразяваме качествата й откъм нравственост и наклонности), подобна на операциите на компютър. Такива същества също са далеч от онова, което би трябвало да бъде човекът.

Също така, мисълта на тези не-човешки същества е линейна и машинна, втори път! Те не могат да извършват никакви словесни трансформации, каквито са характерни за образното, художественото, поетичното мислене. При такава реч те просто се убъркват. Можете да се гаврите с тях, като ги въртите в кръг и те няма да имат как да разберат за вашата злоупотреба, ако не им дадете шаблонен израз на своята гавра. Това разкрива отсъствието на способност у такива същества да боравят с езика по най-естествения човешки начин, който не е само дефинитивен, но и изобразителен, пожелателен. Те се страхуват от подобни заигравания и не намират понятна причина за навлизане в такива неща.

И накрая, такива същества работят на базата на програма. Нямат опция за обучаване и развитие. Не могат да възприемат - нито мислят, че им е необходимо, нито имат смелост/решимост да предприемат подобна стъпка. Вместо това те изхождат от своята базисна програма и това е всичко, на което са способни. Тъй като обикновено не се противопоставят открито на нищо, ще се съгласят с всяко ваше изискване и ще обещаят по начина, по който искате, че ще направят както им наредите. След това обаче автоматично ще се върнат към програмата си и дори няма да разберат, че са извършили нещо нередно.

По тези въпроси има доста хубав материал в blogа на Alien и Horus.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2008, 18:28:02 pm »
А неможе ли и животните да имат виш аз?
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #7 -: Февруари 07, 2008, 19:27:17 pm »
Според моята информация всеки човек има Висш Аз и няма такова нещо, като животински инкарнации... Може и да греша, не знам...

Индия? Китай? ;)

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #8 -: Февруари 07, 2008, 20:00:12 pm »
Животните имат Колективна душа, която обхваща всичките наведнъж и не им предоставя осъзната индивидуалност. Това най-ясно може да се проследи например в едно ято гъски, които едновременно завиват криле 15о наляво, като цялото ято заедно се изнася в желаната посока; телепатичен сигнал, тъй като не се наблюдава подаване на команда от водача и нейното последователно изпълнение в задните редици, а действието става слято.

Колективната душа у животните в едно отношение ги поставя по-горе от хората - те не се сблъскват с голяма част от его-проблемите на хората и са по-цялостни, в универсална хармония със заобикалящата ги среда. Затова имат по-изтънчена сетивност и живеят по-природосъобразно. Но това е един доста по-нисък етап на еволюция, където процесът на обожествяване на енергията е в по-заден етап, отколкото при хората, при които има развито самосъзнание, воля, намерения...

При определени условия (психическа настройка, ритуали etc.) може да бъде призована животинска колективна душа, която да се всели в едно заченато и раждащо се човешко тяло. Някои черномагьосници се занимават с това. Също така, в по-високите нива на черномагьосничеството се призовават определени демонични същности, които да се вселят в човешкото тяло и по този начин да влязат в контакт със света на хората. За тях това е най-удобният вариант, защото прякото им "срещане" с нашия свят е невъзможно за тях от позицията им на "отвъдни същества". В есхатологичната литература се застъпва идеята, че в един момент черните ложи ще успеят да завършат дълго приготвян проект - вселяването на Антихриста в специално избрано за целта тяло на човек, което да му позволи пряко да се намеси в живота на хората.

Що се отнася до Индия, в нея е развито учението за прераждането и еволюцията, което в общи линии разглежда причинните връзки и стремежа към усъвършенстване. Застъпва се идеята, че всичките същества вървят по пътя на своята естествена еволюция към обожествяване и различните животни са по-ниски стъпала в този път, докато човешката форма е малко по-високо от тях, но не много по-високо. Интересен "пробив" се случва в будистката религия, според която човешката форма, макар и не много висока (в сравнение с божествата, светиите и ангелите), е изключителна, защото единствена тя предоставя възможност за мигновен избор, подтикнат от осъзнато намерение. Така самият Буда - обикновен човек, рязко преминал през еволюцията и постигнал пълното просветление, само за миг... Подобни разбирания се застъпват и в мистичното християнство, което за разлика от каноничния си дрипав църковен събрат, не се притеснява нашироко да се занимава с въпроси за еволюцията и за духовните пространства...

Според някои други мистични схващания, това, което ние тук разпознаваме като човек, е само връхчето на едно от пипалата на "висшия Аз", към който всеки от нас принадлежи. В "Матрицата" се говори за такива "висши Аз-ове", всеки от които се развива, потопил няколко свои "пипала" долу в триизмерната реалност и движещ там няколко човешки същества едновременно, които се осъзнават като отделни индивиди, но събрани заедно, биха дали образа на една съвършена личност. От там и платоновата идея за андрогин (мъжко-женско същество, което после било разцепено на отделни същества и осъдено все да търси половините си) или за духовни родства, сродни души и т.н.

Твърди се, че така наречените "органични портали" и "биороботи" са всъщност човешки тела (действително заченати и родени от хора, или лабораторно клонирани, или дори направо фалшификации от рода на киборг!), които тела обаче не са свързани с никакъв свой "висш Аз", с какъвто според теорията трябва да бъде свързан всеки един от нас, хората. Казано на друг метафизичен език, тези тела нямат своите аурни продължения, които надграждат видимата реалност и в крайна сметка ни свързват с божествената ни същност. Тези същества, твърди се, са изкуствено създавани (или откъсвани от естественото им състояние и зомбирани), за да могат да се използват като "агенти под прикритие" за съвсем пряко наблюдаване на хората от близо или за впръскване на определени мисловни и поведенчески модели, или, в критичен момент, за директна оперативна намеса сред хората. Според теорията такива същества нямат своя собствена воля и съзнателност (разглехме това в предходния post на flyDragon) и се управляват от "централен компютър" или нещо подобно, което може да ги накара да заемат определена позиция, според случая.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #9 -: Февруари 07, 2008, 21:44:16 pm »
Логично е животните да имат душа.
Та нали именно тя е есенцията на живота !

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2008, 23:23:35 pm »
Според моята информация всеки човек има Висш Аз и няма такова нещо, като животински инкарнации... Може и да греша, не знам...

Индия? Китай? ;)

Извинявам се ако съм брутална, но знаем че развитието на душите е в акселерация. Докато оптималното ниво на Земята е 2 билиона души, ние достигаме 10 милиона, като в същото време около 5-6 милиона животински екземпляри са изчезнали от лицето на Земята - някои са останали по стотина... Малко математика, а? (Стълбица на развитието -> Минерално царство -> животинско -> човешко)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #11 -: Февруари 08, 2008, 00:23:19 am »
Мдам. Аз затова дадох примера с Китай и Индия, където телата са много повече отколкото реално могат да се ожитворят. Всичко това са любимци и оп-ове.

Неактивен vegan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Относно: Животинските инкарнации
« Отговор #12 -: Февруари 08, 2008, 20:07:32 pm »
Логично е животните да имат душа.
Та нали именно тя е есенцията на живота !
Всички имат душа,но на хората им е даден дух от Бога. :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27