А това го имам!
Само, че аз го четох след Богомилите и си ДОЙДЕ много естествено на мястото!
Не е ли така за това което говорим?
Мога ли да си развинтя фантазията?
Черната ложа - съня / безсъзнанието и нощта.....предизвикват във хората депресии и желание да се "изключат" - да "заспят" използвайки алкохол, наркотици и зомбиращи шоута и ТВ програми.
Черната ложа е добре за НЯКОИ хора, но не за всички. На знам дали е много самоуверено да кажа, че уважавам и двете, защото те покриват интересите на различни хора.
Факт! - Ако човек вибрира високо енергийно, спи повърхностно и спи най много 2-3 часа на ден. Същия човек може и да не се храни с дни както и да живее със слънчева светлина.
Факт! - Ако човек вибрира на много ниско енергийно ниво (идва ми на ума енергията в гробницата на Бастет в Странджа - малко отклонение), то тоя човек е обикновено боец, но има нужда и от много храна, спане и енергия.
Ние живеем в дуалистичен свят - значи всеки от двата вида си има съдба и задача.
Идва ми на ум също как в древна България са се делели на Висш Цар-Жрец, Войни, Търговци, Майстори, Жреци и лечители....и останалите. Явно е било свързано с това в коя ложа могат да оперират по-добре - Бялата или Черната, но и двете са били необходими!