Автор Тема: Американски сенатор съди Господ!  (Прочетена 4881 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Американски сенатор съди Господ!
« -: Септември 19, 2007, 19:16:19 pm »
US сенатор съди Господ

Демократът Чембърс обвини Всевишния в геноцид срещу човечеството

Стандарт

Омаха. US сенатор обвини Господ в геноцид на човечеството и подаде иск срещу Него в окръжния съд на Дъглас, съобщи РИА "Новости". В жалбата сенаторът демократ от Небраска Ърни Чембърс пише, че Бог е виновен за масовото унищожение на хора по време на природните стихии.
Всъщност действията на сенатора не са продиктувани от параноична омраза към Всевишния. Неговата цел е да покаже, че в Америка всеки може да съди, когото си пожелае за каквото си пожелае. Идеята му хрумнала, след като наскоро адвокатка осъдила съдия, който забранил думите "изнасилване" и "жертва" да се използват на заседания по дело за сексуално насилие.
Според него само хора, които не са чели неговия съдебен иск срещу Господ, могат да го нарекат необоснован. Той обвинява Господ за ужасните наводнения, опустошителните урагани и върлуващите торнада. "Бог предизвиква природните стихии и е отговорен за масовата гибел на милиони жители на Земята", пише в иска. "Такова дело е напълно нормално да се заведе навсякъде, защото Господ е вездесъщ", твърди Чембърс. Сенаторът стига до крайност в своите експерименти, като иска от съда безсрочна заповед срещу действията на Всевишния, който пращал терористични заплахи срещу него и електората му.


Простотията на американската съдебна система наистина край няма ;)
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 21:12:13 pm от H. »

Неактивен oider

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re: US сенатор съди Господ!
« Отговор #1 -: Септември 19, 2007, 21:43:31 pm »
Тези хора наистина нямат срам от нищо! :o Може би отново се цели да се внушава в празните глави на хората, че Господ е виновен за проблемите им и с това да ги провокира да не вярват в него. Аз пък за всички злини на земята обвинявам Дявола! >:( Защо не го съдят и него?! Отивам да заведа жалба! :-X

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: US сенатор съди Господ!
« Отговор #2 -: Септември 19, 2007, 22:58:15 pm »
Само дето Дявола е създаден от Бог и явно действа с неговата благословия....
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Eon

 • Гост
Re: US сенатор съди Господ!
« Отговор #3 -: Септември 20, 2007, 16:27:13 pm »
Така е, когато националния спорт на тази държава е съденето един друг.  laugh

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: US сенатор съди Господ!
« Отговор #4 -: Юли 13, 2008, 03:39:49 am »
Земетересението е природно явление, породено от внезапното и бързо разрушаване на част от земната кора. Съпроводено е с появата на сеизмични вълни, пораждащи трептения в земните пластове и повърхност. Настъпва като следствие от натрупване на напрежение и деформации в земната кора.

Най-много земетресения има в местата, в които непрекъснато се строи и се копае с цел да се извличат природни богатсва.

Осъзнавам, че може да мисля глупаво, примерът за земетресенията беше с цел да покажа, че човешки действия могат да доведат до природни бедствия, знам че има такива, които не зависят от човек, но ми е тъпо, когато се търси виновник.
Може и да съм повлияна от факта, че се вкарват хиляди коли с нисък срок на годност и се изсичат гори и се застроява нашата страхотна природа заради алчност, която унищожава растителността, която ни дава кислород и аз съм се задушавала от въздуха.

Тази тема ме накара да започна да подготвям доклад за самите природни бедствия, причинени от действията на човек и пиша във форума защото видях, че е прекалено късно да пиша на губернатора, а бях започнала да издирвам връзка с него, без да пиша във форума(да не пиша възмущение във който и да е форум, а направо да му кажа какво мисля).

Смятах да му кажа, че идеята му, че може да съдиш когото искаш е правилна, но че има неща, които са предизвикани от хората и че всъщност невинни хора патят заради човешки действия(не е задължително, но се случва и ако не друго поне исках да подчертая и тази вероятност) и с този доклад, ако не надеждата(умира последна) да се направи нещо по въпроса, щях да съм доволна от факта, че поне съм му казала какво мисля и мислих да формулирам писмото до сенатора като идея за реклама(независимо, че ще прави обратното, политиците са такива-следват интерес), но май е късно.

Няма значение, има неща, които не зависят от нас и такива, които ги предизвикваме и накрая да съдиш Бог-брилянтно!
« Последна редакция: Юли 13, 2008, 16:18:10 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Breath

 • Гост
Re: US сенатор съди Господ!
« Отговор #5 -: Октомври 16, 2008, 14:56:39 pm »
Съдът отхвърли иск срещу Бог поради липса на домашен адрес

Сенатор Чембърс настоява в иска за съдебна забрана над отношенията Божии с човечеството

Искът на сенатора от американския щат Небраска Ърни Чембърс към Бог е бил отхвърлен от съда, предаде в сряда Associated Press.

Както се е аргументирал съдията на окръг Дъглас Марлон Полк, за да се започне процес, трябва ответникът да има домашен адрес. " Вземайки предвид заключението на съда, че няма къде да се достави призовка на указания ответник  :D, разглеждането на иска се отхвърля", е казал той.

Ищецът Чембърс, който има юридическо образование, но така и не е издържал квалификационните изпити за практикуване, все пак е намерил вратичка в съдебното постановление. "Съдът призна съществуването на Бога. По този начин се признава и неговото всезнайство. А ако той всичко знае, то знае и за този иск", заключил сенаторът.

Ищецът има право да обжалва съдебното решение в срок от един месец. Чембърс е заявил, че още не е решил дали да го направи.

За какво все пак става дума в иска на Чембърс срещу Бог? Сенаторът настоява да се наложи съдебна забрана на отношенията Божии с човечеството. Според ищеца, Бог представлява заплаха за самия сенатор и неговите избиратели, а така също " причинява смърт, разрушения и тероризира милиони жители на Земята". Искът е подаден през септември миналата година.

Сенатор Чембърс работи в законодателните органи на Небраска вече 38 години. Той често пропускал утренните молитви преди заседанията на парламента и не един път е критикувал християните.


Неактивен July

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Re: US сенатор съди Господ!
« Отговор #6 -: Октомври 16, 2008, 15:56:38 pm »
Цитат
Съдът отхвърли иск срещу Бог поради липса на домашен адрес
;D ;D ;D ;D ;D Просто стомахът ме заболя от смях хахахахаха.
 Не му знаели адреса ... ох не мога да спра хахахаха

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: US сенатор съди Господ!
« Отговор #7 -: Октомври 16, 2008, 20:53:31 pm »
Цитат
Съдът отхвърли иск срещу Бог поради липса на домашен адрес
;D ;D ;D ;D ;D Просто стомахът ме заболя от смях хахахахаха.
 Не му знаели адреса ... ох не мога да спра хахахаха

Доста църкви сигурно са зе изяли от яд - нали  все пак твърдят че там е "божия дом " - ама и адрес да има как ще го призоват  ;) - трябва някой пастор да го представлява а тогава ще настане голям разкол  :P

Breath

 • Гост
Re: Американски сенатор съди Господ!
« Отговор #8 -: Октомври 17, 2008, 00:07:19 am »
Простотията на американската съдебна система наистина край няма ;)

И не само на съдебната им система. Но това може да се смята за един от върховете.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27