Автор Тема: За масовите медитации и Светлата и Тъмната полярности (по Матрицата V)  (Прочетена 9488 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
На 08.07.2007 в предаването на радио Хоризонт от 14 до 16 часа - Живко Желев съобщи новината: На 17 юли в 11 часа и 11 минути по Гринуич в цял свят ще се отправи молитва за здраве, мир и благоденствие вурху ВОДАТА на планетата. За тази цел в България пристига професор Масару Емото от Япония - автора на книгата "Тайните послания на водата". На 17 юли той ще кацне с хеликоптер на Седемте Рилски езера и ще отправи своятя молитва на извора, където Петър Дънов е чел лекции на учениците си.
Ще се включим ли всички с молитва? Който където може. От Мадарския конник в манастири, черкви, джамии, синаноги, долмени, извори, родови имения, който където може. В 11часа и 11 минути на 17 юли по Гринуич?Пирувай, о низш астрал :P
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 22:27:33 pm от H. »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
За масовите медитации
« Отговор #1 -: Юли 13, 2007, 14:08:25 pm »
Айде-е-е, и Масару Емото стана слуга на низшия астрал  ;D  Ха-ха-ха, голям смях!

Астрала ще пирува, ама ... може и да си изгори гърлото  ;)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
За масовите медитации
« Отговор #2 -: Юли 13, 2007, 16:25:58 pm »
Повечето масови медитации, правени от хора, които просто "искат да помогнат на Майката Земя" и нямат никакви други познания, служат на низшия астрал. Няма значение дали ще са светли или тъмни. Голяма грешка е да се мисли, че низшия астрал е пълен само с "тъмни" същества. Там има и много светли, които искат енергията ви, и които са готови да "ви спасят" и да ви предложат да ви учат. И ако сте достатъчно напреднали ще видите истинските им намерения.
И това дали ще я води Масару Емото, ти, или аз Mirotvorec - няма никакво значение - ние сме просто средство ;) Тази енергия не може да се канализира по правилния начин и просто се разпръсква и изглежда като мъгла в астрала. И се трансмутира в храна. Поради незнание и неопитност. Прави се с добри намерения (уж - не винаги), но дотам. Не служи на добри цели. Това е окултен капан. В повечето случаи :)

Enjoy The Party 8)

Eon

 • Гост
За масовите медитации
« Отговор #3 -: Юли 13, 2007, 16:42:47 pm »
Казваш има и много светли в низшия астрал. И описваш, че искат енергията ни, и уж били готови да ни "спасят"... Защо тогава ги наричаме светли? Не разбирам нещо... тогава изобщо не са си светли... значи остава да има само тъмни...

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
За масовите медитации
« Отговор #4 -: Юли 13, 2007, 16:45:01 pm »
Три вида са. Светли, тъмни, и тъмни, правещи се на светли. Над тях са Балансьорите. Светлите служат на тяхната си кауза, тъмните на тяхната си. Няма много голяма разлика. Само в името.
Това, че на Земята и трябва ударна доза светлина е друг въпрос :D

Темата е друга, моля :)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
За масовите медитации
« Отговор #5 -: Юли 13, 2007, 16:56:26 pm »
В твоя отговор, Н.,  долавям противоречия, например за светлите в астрала. Ако наистина са светли, те не биха искали чиято и да е енергия за своя храна. Още по-вече-не биха искали каквото и да е за себе си.
Има хора, които не просто искат да помогнат, а го правят и не го правят просто така, а с осъзнато вътрешно усещане. Такива хора не служат на астрала и не го правят това за собственото си спасение.
Казваш "ние сме просто средство" ... Зависи кой-как се възприема, но определено за да свършиш добра работа(разбирай-правилно канализирана) не трябва да се чувстваш инструмент, а Съ-Творец. Творецът сам насочва намерението си в нужната според него посока.

А ако говорим за конкретния случай-имаше вече нещо като подготовка на 07.07.07. Усещанията ми бяха като за нещо добре направено, надявам се и на 17.07 да е пак така. Разбира се бързам да кажа, че астрала се намеси, което в такива случаи винаги става, защото наистина е гладен, но когато човек е достатъчно чувствителен-може да вземе и необходимите мерки.

Иначе разбирам те, всичко е много преплетено, затова нека вътрешното усещане да води хората, защото само тогава ще се получи нужното и за хората, и за Земята.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За масовите медитации
« Отговор #6 -: Юли 13, 2007, 17:21:13 pm »
Ами долавяш противоречие, защото не разбираш идеята за това как е възможно светлината да ти вреди. Просто не можеш да го приемеш :) Айде няколко откъса от една любопитна книжка, със заглавието "Матрицата V" :D

(Всички последващи откъси надолу из темата са от Матрицата V).


Като казвам “Играта”, имам предвид илюзията, известна като живот в трето измерение с нейните крайности – Мракът и Светлината. Игрите на полярностите целят да ви занимават и да ви пречат да осъзнаете кои наистина сте и да ви накарат да отдадете силата си на другите. Полярностите са илюстрирани добре от ин–ян символа, но този символ, обратно на масово разпространите вярвания, не отразява Баланса – балансът е перфектното СМЕСВАНЕ на двете полярности в едно. В нашата галактика съществува равновесие на полярностите – някои области са светли, а други – мрачни. За съжаление, Земята е в зоната на мрака. Нищо не може да се направи за това сега от отделен индивид или отделна група. Мракът, посредством организираните религии, правителства, общество и тайни групи, има твърде здрав контрол. Играта трябва да стигне до края си – Робърт Монро също знаеше това.

* * *


Приятелство и полярност

Приятелствата на Мрака са от типа “какво можеш да направиш за мен”.
Приятелствата на светлината страна са от типа “от каквото и да имаш нужда – аз съм насреща”.
Дейвид Айк смята, че само фактът, че си тук, е достатъчен, за да трябва да поемеш отговорност за някой друг. Това не е вярно.
Когато се натъкнете на такъв тип човек, използвайте Закона за позволяването и ги оставете да жънат каквото са посели, НО едновременно с това се разграничете от ситуацията. Балансираните хора не влизат в такива ситуации. Ще помогнете на някого да са справи със своите предизвикателства само, ако се разграничите от тях. Ако се грижите за хора, които очакват от вас да поемете отговорност за техните неща, това ще ви забави в СОБСТВЕНОТО ви развитие. Умейте да казвате “нямам нужда от тази вибрация днес”.


* * *


Светлината, захранваща Мрака


Ето какво прочетох: “Вярвам, че всеки от нас като индивид може да помогне за предотвратяването на тероризма чрез нашите молитви, енергия на любов и светлина, изпратени по света. Като осъзнаем.
Да осъзнаеш е едно, но да предизвикваш тъмната полярност като я атакуваш с “любов и светлина” е вярата на светлата полярност в превъзходството. Тъмната полярност иска да бъде обсипана с любов и светлина, защото това ги насърчава да правят още по-мрачни дела. Ако любовта и светлината е толкова ефективно средство, защо изобщо някой си играе да поддържа армии? Представете си подобно противопоставяне – щеше ли да помогне чрез войната? Да бе! В областта на физическото, привържениците на тъмната страна щяха само да им се изсмеят и да ги повалят. Ако им се противопоставиш така, ще ти изпържат задника. ТОВА ще стане, ако се опиташ да се противопоставиш на Мрака по този начин.
Това просто захранва привържениците на тъмните сили, които би трябвало да накарат хората да се чудят в какво тези Тъмни сили (минаващи за светли) карат хората да повярват. По този начин тъмните карат светлите да ги захранват с енергия – все едно им дават тениски с око на бик, за да ги уцелят по-лесно.
Законът на толерантността казва, че светлите трябва да бъдат свободни да правят каквото искат така, както и тъмните. Това е част от Играта. Нито светлите следват този закон, нито тъмните. Причината за това е в Баланса, който не харесва и на двете страни. Имайте предвид това, когато решавате какво искате да направите. Когато стигнете до много напредналите етапи, всичко ще ви стане много по-ясно.
В предишните сегменти стана дума, че ВСИЧКИ земни едновременни инкарнации стават по СЪЩОТО време във всички времеви периоди от които съответния Висш Аз иска да получи впечатления. Съответно вашите атлантска, египетска, гръцка, китайска, африканска и др. инкарнации са СЕГА в различните фази на Играта, които наричаме “време”.
Затова не можете да промените бъдещето в земните сегменти на Играта в трета плътност. Затова ви казвам, че в глобален мащаб Играта не може да бъде променена. Важни са обаче преживяванията, които можете да получите, а не сценария на Играта. Докато се интересувате за външната страна на Играта, вашият прогрес се забавя. Той ще се ускори когато осъзнаете какво казвам и го приложите на практика така, че да отговаря на вашия път.
Не можете да промените правилата и сценария на Играта. Можете обаче да промените продължителността на своето участие в нея. Тя ще продължи докато ВСИЧКИ завършат своите роли в нея. Висшите Аз с едновременни инкарнации обаче ще завършат първи и много преди другите. Когато осъзнаете, че централната фигура сте ВИЕ и успеете да се отделите от Играта (доколкото това е практично) посредством своята Финална инкарнация, вие наистина започвате да излизате по спиралата на Играта, НО самата Игра ще продължи. Щом съберете всички преживявания, от които се нуждаете, останалото няма значение. Финалната инкарнация взема лъвския пай от преживяванията – така се свързват преживяванията на останалите ви инкарнации. Всички глупости да спасите другите са само отклонение от това да откриете кои сте и насилие над Закона за толерантността. Налагането на вашата воля над другите (даже и да сте прави) е типично за Тъмната страна.
Научавайки за Играта, тези от ниските или средните нива негодуват от Играта, защото не разбират нейния механизъм. Оставете ги да продължат със скоростта, подходяща за тях. “Спасяването” на другите е за ниските до средни нива – не за Много напредналите. Възмущението винаги е белег за ниско до средно ниво. Определено МОЖЕТЕ да се възмутите, обаче, от тяхната намеса във вашите неща. Това е различно от това да се възмущаваш от мястото, на което си.


* * *


Дейностите на полярностите в Астрала

Дадох ви много подробности за Играта. Умрели сте. Отървали ли сте се от бедите със Светлите и Тъмните? Не. И двете полярности са много активни в Астрала (4-та плътност). Ниските нива на четвърта плътност е населена от Тъмните. Можете да срещнете влечугоподобните, които Дейвид Айк описва, можете да срещнете и Светлата полярност. И двете страни се опитват да ви попречат да узнаете кои наистина сте. Те имат много голям успех при ниските до ранните Напреднали инкарнации. Това са онези, които не са духовно съзрели, за да видят отвъд Земята от трета плътност и които вярват, че щом умрат, всичко ще е наред.
При едно масивно земетресение излизащите в Астрала докладват, че имало тунел, който отвеждал душите на загиналите там, където трябва да бъдат. Поради големият брой инкарнации на любимци в Азия, Африка и Южна/Централна Америка, този тунел е бил създаден, за да улесни завръщането на любимците в съответната групова душа, от която са дошли.
Светлата полярност се опитва да спаси хора в Астрала както и тук, на Земята. Изумителното е, че те така лесно се съгласяват да направят каквото им се каже без изобщо да го поставят под въпрос. ТРЯБВА да го поставяте под въпрос, обаче – иначе може да се окажете в ситуация, която съвсем не е по вкуса ви.
Тези, които не са любимци отиват на нива 25 и 27. ЛЮБИМЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ НА ТЕЗИ НИВА. Те са само за инкарнациите с Висш Аз. Любимците отиват в долните нива на астрала.
Междувременно, Тъмните се опитват да предизвикат интензивен страх в онези, които са прекарали твърде много време близо до трета плътност след смъртта си. Те се хранят с вибрациите на страх, страдания и т.н. Те много обичат да предизвикват страх във все още инкарнираните. Ако не могат да ви накарат да се страхувате, няма да стоят с вас. Страхът е оръжие по избор в астрала. Само чрез визуализация се появяват ужасни създания – единствено, за да ви изплашат. Страхът забавя вашият напредък и ТРЯБВА да бъде превъзмогнат. Могат да ви изплашат само АКО им позволите.
На ниво 25 по системата на Монро има и тъмни и светли създания. Представените на земята религии са представени на ниво 25. Християнският “рай” е точно до “свещените” места на другите религии, но никой от едните не усеща другите – толкова обгърнати са от своите илюзии. Всички тези неща са етапи от израстването на Висшите Аз. И двете крайности на полярностите – от Хитлер до Сталин, папите, майка Тереза и т.н., могат да се окажат тук, тъй като всички те имат Висш Аз.
Робърт Монро разказва в “Безкрайно пътуване”, че е говорил с голямо светещо същество, което искало той да го боготвори. Това е станало на ниво над 4–то, където полярностите все още съществуват. Съществото било от светлата полярност. Когато Монро отказал, то си отишло. Монро е устоял на силата му, така трябва да направите и вие. Огромният брой преживявания, които имате на Земята от трета плътност, ви подготвят за онова, което предстои. Голяма част от тези преживявания ви учи да разпознавате и да се справяте с полярностите, на които ще се натъкнете в 4-та плътност и отвъд нея. Вие ще се справите много по-добре от тези, които избират по-безопасните пътища за инкарниране.* * *


Системата на вярвания в Астрала

Едно от най-населените места в Астрала е системата от вярвания – ниво 26.
Ниво 26 е нивото на християнския рай, ориенталската нирвана, гръцките “Елисейски полета” и т.н. За която и обещана земя да се сетите (а някои от тях са направо невероятни), всичките са на ниво 26 и готови да приемат новопристигналия духовен вярващ. Посещавал съм някои от тези центрове. Тези, които са там, са си изработили вярвания къде ще отидат след като тялото им умре. Това е нивото за персоналните вярвания, а не висшите центрове за обучение, които са на ниво 27.
Монро описва как е искал да отведе духа на току–що умрял човек на ниво 27, но когато стигнали до ниво 26, той изчезнал. Това се е случвало на няколко пъти и показва, че духът не може да отиде на нива по-високи, отколкото тези, за които Той/Тя е готов.
Едно нещо е общо за тези от ниво 26 – никой от тях не осъзнава съществуването на друга, освен на собствената си група, защото това не е неговата реалност.
Гръцката област е изключително красива. Огромен мраморен храм с мраморни колони се намира в центъра, и да – можете да взаимодействате с древните божества на Гърция. Можете да видите Зевс, Тор, Исус, Мария, Куан Ин и други.
Тези божества са просто астрални творения, формирани от енергиите на своите привърженици във времето. Те съществуват само защото хората продължават да влагат енергии в техните форми. Ако искате да наблюдавате един интересен ефект, престорете се на това, което християните вярват, че е Исус или Мария и се спуснете върху облак пред тях и наблюдавайте как духовете започват да ви обожават. Това е интересен експеримент.
Ню Ейдж центърът, освен традиционните божества, има “възнесени учители”, “съвети на старейшините” и др. подобни. Издадени са книги, които описват този център. В този район от ниво 26, който е на Светлата полярност, ще трябва да си имате работа с местните, които одобряват или не одобряват вашите действия по време на инкарнацията. Ако сте самоубиец, по-добре да не попадате тук. Може да ви накажат като ви заселят насила на ненаселена планета! Голяма част от центъра на Ню Ейдж прилича на показаното във филма “Да защитиш живота си” (с Мерил Стрийп).
ВСИЧКИ структури на вярвания на ниво 26 са просто това – вярвания. Всеки от нас е минал през тях по време на инкарнациите си. Щом дадено вярване изгуби привържениците си, то започва постепенно да избледнява с времето. Има някои бивши вярвания, от които са останали само части от разпадаща се енергия.
Всички центрове на вярванията са изкуствени творения – те упражняват известен контрол и се подчиняват на определени правила. Всъщност, няма божества или възнесени владици, които да седят и да ви съдят там, освен ако ВИЕ не им позволите да го направят. Ето защо е важно да се свържете със своя Висш Аз. Щом стане това, вие ще преминавате ниво 26 и ще отивате при напредналите, на ниво 27, където няма божества и т.н. и където можете да контактувате със своя Висш Аз.
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 22:39:59 pm от H. »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: За масовите медитации
« Отговор #7 -: Юли 14, 2007, 00:14:59 am »
Така, така ... Умно написан материал, след прочитането на който хората би трябвало да си кажат-ето на, нищо не зависи от нас, каквото и да правим все тъмните печелят. И наистина много ще реагират именно така. А аз не съм особено впечатлен, може би защото не разбирам идеята, както казваш. И си прав, защото това не е моята идея и това не е моята истина, какво като го е казал ... който и да е.
И както във всеки един такъв материал, всяващ чувство за безнадежност, има и една малка истинска искричка, щото не може хептен без нея:
Цитат
Ето защо е важно да се свържете със своя Висш Аз.
То всъщност с това трябва да се почне, но ако е в началото-изложението по-нататък ще е друго и току виж няма да се получи така желания опустошителен ефект. Да повярваш в Аз-а си, който между другото не е в астрала,  да повярваш в неговата духовна същност и да се оставиш той да те води-това е, което смятам за целесъобразно и  полезно и то не за да помогнеш на някой друг, а за да признаеш пред самия себе си своята същност.
Масовата медитация всъщност е признаване на себе си, в нея всеки се преоткрива, разбираш на какво си способен и в крайна сметка би трябвало да разбереш, че си част от едно много по-силно същество-Аз-ът, който пък от своя страна е директно свързан с Творецът.
Ей, да не вземе някой сега да ми повярва, това си е моята истина  :P  Вашата във всички случаи ще бъде малко по-различна.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен vret7

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
Re: За масовите медитации
« Отговор #8 -: Юли 14, 2007, 02:12:22 am »
Ами Висшият Аз е нищо друго....освен всичко което Егото 'заглушава', та на практика незнам какво точно трябва да открием ::).То си е в нас, а с полярностите е много сложно мисля, тъмно-светло, добро-лошо, то от там идват противоречията в нас, това го знаят и 'контролйорите'-и го използват, защото обикновенно ако нещо е добро за Аза-то няма да е така за Егото.Баланс му е цаката, и превъзпитаване на егото, не мисля че бихме могли да се 'разделим' с него....поне не Тук и Сега :)А светлината няма как да вреди...живота е обмяна на енергии, и с която енергия се индитифицираме, нея ще подхранваме и черпим, това е и смисъла на масовата медитация, ние така или иначе медитираме,когато сме в матрицата....за мракът, но нека всеки поеме отговорноста за своя свободен избор, кой да 'захранва', и откъде да черпи Енергия ;)

Неактивен veselqk-U

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 255
Re: За масовите медитации
« Отговор #9 -: Юли 14, 2007, 03:14:36 am »
По принцип във всяка масовост има нещо идиотско.Ситацията с глобалният климат взе да се превръща в  някаква мода и толкоз(Не сте сами 2).На Земята и дреме на вулканите дали някой медитира или не,ако трябва да става катаклизъм защото така трябва ще стане и никой или нищо не може да го спре.Инките в своята история доказват,че нищо не може да спре това което трябва да стане,въпреки че са знаели затова 100г. по-рано.Визирам Пачакутек,който създава последната империя на инките въпреки предсказанията на баща му Монка Капак(които се базират на астрономически наблюдения) че няма да ги бъде.Въвежда жертвоприношенията на деца с надеждата  "времето да не се обърне",но уви през 1532г. испанците идват.

Неактивен vret7

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
Re: За масовите медитации
« Отговор #10 -: Юли 14, 2007, 04:18:00 am »
Там е работата че и дреме, и природните бедствия са резултат/отговор на Земята, в следствие на нашето отношение към нея, както на физическо, така и на ментално ниво.А масовата медитация е зов за спасение на Земята и човечеството, не виждам нищо идиотско, идиотско е да живеем в матрицата като коне с капаци, и да' медитираме' неосъзнато в унищожението на Земята.Но това е мое мнение...

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За масовите медитации
« Отговор #11 -: Юли 15, 2007, 20:08:41 pm »
Възнесените учители на светлината

Мнозина считат, че Земята ще премине към светлата полярност и че при това тъмните едва ли не ще кажат, “Добре, ако наистина искате именно това, ние просто ще изчезнем.”
Не се заблуждавайте. На всеки възнесен учител на Светлината има по един Тъмен учител – балансът го изисква. Земята се контролира от тъмните от много отдавна и те няма да си отидат току–така.
Живеем във времена на измама, на пристигания на “възнесени учители” и други подобни събития. Обърнете внимание на онези от тях, които изискват последователи и любимци. ИСТИНСКИЯТ възнесен учител никога няма да позволи това и да се остави да бъде обграден от обожаващи го любимци. Светлата и тъмната полярности обаче насърчават подобни неща.
Когато някои от тях насърчават култа към своята личност, това показва, че не са възнесени, а овчари, които търсят овце, които безмозъчно да ги следват. Това се отнася за “възнесените учители” на Ню Ейдж.
Има само един чист източник на информация за вас – вашият Висш Аз. Можете да получавате информация, дори велики идеи и от други източници, разбира се, но пътят на всеки Висш Аз е уникален. Вашият Висш Аз може да има преживявания, които да накарат другите да потръпват. Не е тяхна работа да го преценяват, защото това не е техният път. Дори ако покажете на някого по-малко болезнен път, това не винаги върши работа, дори ако по-късно те се съгласят с вас, тъй като болката им е била необходима за тяхното израстване. Придържайте се към законите на Вселената и не можете да сбъркате.
Свържете се със своя Висш Аз, тъй като той е вашият “ангел пазител” и водач и последната точка, с която полярностите биха искали да се свържат. Светлата полярност на думи признава Висшия Аз, но на дело продължава да ви насърчава да търсите спасение отвън и да се стремите към външен, вместо към вътрешен контрол на своя път.
Както да правите със светлата и тъмната полярности? Облегнете се назад и наблюдавайте. Ако чувствате, че трябва да участвате – значи това е част от плана и от болката, от която се нуждаете за израстването на вашия Висш Аз. Що се отнася до Финалните Инкарнации – наблюдавайте и изучавайте реакциите.Полярностите

Садизмът не може да съществува без мазохизма и обратното. Това, че тъмната полярност използва наистина гадни методи за да укрепи своята позиция е едно на ръка. Светлата полярност реагира на това като “обича” своя враг (който всъщност не е техен враг, а отделената от извънземни “друга половинка”). Светлата полярност непрекъснато пропагандира “обичай–тъмната–страна”. Знам учители, които отказват да се защитават, ако бъдат нападнати – само изпращат “любов”. Казват, че “любовта е като горещ въглен за тъмните и ги кара да избягат с писъци”. НИЩО ПОДОБНО!
Като шаман съм виждал на астрално ниво как в отговор на нападение на тъмните светлата страна изпраща “любов”. Изпращането на “любов” към тъмните подхранва още повече техните садистични желания, защото гледат на вас като на лесна цел. Когато една бивша моя учителка ме повика да отида и да й помогна (защото тя изпраща на тъмните единствено “любов”), отидох и установих, че навсякъде в нейната собственост гъмжи от Тъмни. Изчистих ги с единствения метод, който тъмните разбират – силата, и те отлетяха оттам като прилепи от ада. След това тази бивша учителка беше в безопасност – поне за известно време. Защо тя ме повика на помощ? Защото този начин срещу Тъмните не помага – и никога няма да може. Той само ги насърчава.
Ако любовта е толкова мощна, защо САЩ изпрати армия във Втората световна война? Вместо това можеха да обичат Хитлер и компания. Ако в такива случаи любовта помагаше, защо не подлуди влечугоподобните така, че да се разкарат от планетата? Защото тя не работи по този начин.
Любовта е прекрасна вибрация, която трябва да се използва щедро към онези, които я заслужават и които са си я спечелили. Светлите само поевтиняват тази вибрация като се опитват да “обърнат” Тъмните. Не става така. Любовта се уравновесява от омразата – двете страни на една и съща монета. Вкарайте любовта и омразата в рафинерията, стопете ги и създайте тази прекрасна балансирана емоция, за която не съществува дума в английския. Монро използва думата “лууш” поради липса на подходяща дума.
Затова всеки, който ви кара да “обичате тъмните”, всъщност помага на влечугоподобните и техните Тъмни съюзници да подтискат планетата. Тъмните уважават силата и липсата на страх.
Макар, че Тъмните и Светлите са равни половинки, вие няма да можете да направите едно цяло от тях просто като седите и ги признавате. Те просто трябва да преминат през ОСНОВНА духовна ТРАНСФОРМАЦИЯ, за да се съединят отново. Това трябва да се прави на индивидуално ниво от вашия Висш Аз, след като е напреднал до определено ниво. Тези, които отговарят за 3та плътност нямат интерес това да се знае – полярностите не искат това. Нито Светлите, нито Тъмните искат това, защото те танцуват под музиката на влечугоподобните и в трета и в четвърта плътност.Наблюдение: Полярностите и края на Играта

Сценариите за края на Играта изискват и ДВЕТЕ полярности да бъдат максимално активни. От една страна е диктаторът Буш (зиг хайл) като една от видимите икони на Тъмната полярност, обградени от своите фашистки/религиозни поддръжници и лесно манипулирана и заблуждавана публика. От друга страна е Светлата полярност с нейните “любов, не война” и манталитета на отдаването на силата. Играта има НУЖДА и от двете полярности в своя край, тъй като конфликтът между тях създава енергиите, с които се храни долния астрал (хаоса). И ДВЕТЕ страни използват страха като свое главно оръжие – страх от тероризма, страх от войната, страх от смъртта (идентифициране с тялото), страх от различни идеи, и т.н. Използването на този страх е предназначено да ви стимулира да отдадете силата си на едната от полярностите и да им позволите да ви манипулират в случай, че го направите. Ако основаните на страха методи нямат ефект, нито една от полярностите не би могла да съществува. Това е главната причина, поради която любимците биват насърчавани – лесно контролирани хора, при които няма Висш Аз, за да се “бърка”.
Политиката е Тъмна. Буш лъже отново и отново в своите опити да контролира мнението на публиката и света. За всичко, което говори за своите врагове, можете да изтриете името им и да поставите на тяхно място неговото. Той знае, че повечето американци глупашки реагират на патриотичните теми и на основаните на идентифицирането с тялото страхове, затова непрекъснато говори за “предупреждения за терористи” – за да държи публиката дисбалансирана. Светлата полярност се фокусира върху страха от смъртта и умирането, но от перспектива различна от тази на Тъмните. Тъмните искат да убиват за сила. Светлите искат да предпазят живота като “свещен”. Страховете от смъртта допадат на контролираните от тялото хора и на любимците, но любимците почти винаги избират пътя на Тъмните. Междувременно тези хора с Висш Аз, макар, че са и от двете полярности, се стремят да избират Светлата полярност докато са в долните до средно–Напреднали нива.
Много напредналите и високите нива знаят, че Буш е гаден предател на Конституцията. Природата на Играта не е мирно съвместно съществуване, а адска активност, Грандиозна кулминация. Играта определено не иска Светлите да контролират тази част на галактиката, но в същото време не иска и пълен контрол от страна на Тъмните, защото това би сложило край на главния конфликт тук. Ако се разиграе жокера Извънземни, Тъмните печелят, а страха от Империята Орион ще създаде пир за долния астрал за доста време.
Възможно е едновременно да се разиграят и няколко жокера. Очевидната карта е Картата на войната. Междувременно – картата, че втора луна е в орбита около Земята, което се вижда от южното полукълбо – Картата Извънземни. Друга карта – тази на земните промени. На земния планетарен дух му писва и това си проличава от геоложки промени и промени във времето. Картата Астероид ще удари Земята, основана на лъжи, защото в действителност те никога няма да ни кажат какво ще удари Земята. Което и да е правителство (и всички от тях) използва лъжи и затова не може да им се вярва. Има и други жокери в тестето. Само наблюдавайте и си вземайте мислено бележки.
Някои смятат, че скоростта на Играта може да се промени. Не може. Тя ще продължи както е предвидено и Светлите са необходими, за да дразнят Тъмните играчи. Втори октомври е дата изключително активна от астрологична гледна точка в отрицателен смисъл. Наблюдавайте и си вземайте бележки. Гледайте под повърхността, за да видите манипулациите и натиска на Играта.

Неактивен Sikozu®

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 144
 • Resistance is futile. You will be assimilated.
  • Aur0ra
Re: За масовите медитации
« Отговор #12 -: Юли 17, 2007, 02:06:42 am »
това не е моята истина

Това сигурно е единственото разумно и мъдро нещо, което съм прочел в тоя форум (освен 2-3 теми в мисли и източници). Има страшно много "food for thought" в тази мисъл.

И пак ще вмъкна една от любимите ми мисли на Буда "Къде другаде ще търсиш(и намериш) истината ако не в себе си?" Това е за тези, които обичат да четат повечко ;)
Тъп съм не ме слушайте.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Светлата полярност се опитва да промени Играта

Фракция на светлата полярност “емисарите на светлината”, наричащи себе си “духовни войни”, планират атака над света на 9 февруари 2003 като “голям експеримент” щели да се опитат със своя техника да предизвикат промяна и да контролират волята на хората. Дали техният сайт emmissaryoflight.com ще съществува след 9 февруари тепърва ще видим. Централната им фигура е момченце от Корея. Светлите много си падат по такива неща. Детето имало “видение”. Напоследък и сред двете полярности е пълно с видения. Корейското дете видяло нападение над Близкия Изток на 9 февруари с големи количества психо–генерирана енергия, насочена към насилствено предизвикване на промяна. Насилственото предизвикване на промяна е типично за полярностите. “Подчинението ще е от полза за вас”. Глупости!
Въпросът е каква енергия манипулира това дете. Ниският астрал обича подобни номера и е напълно възможно те да стоят зад тях. Долният астрал знае, че светлите вярват в глупостите за “децата на синия лъч”. В основата си тъй или иначе това е измислено от тъмните. Ключови фигури днес са родените между 1946 и 1965 година. Трябва следователно да бъдете нащрек, ако ви се каже, че ключово е поколението между 85-2004 г., когато Играта ви насочва към нещо, трябва да гледате другаде, а не накъдето тя иска.
Разбира се, след като светлите са обявили това за атаката пред света, тъмните ще са добре подготвени за събитието. Тъмните обичат този вид атаки, защото мога да проследяват енергийните потоци обратно до хората, които ги генерират. Това е част от хаоса, предизвикван от полярностите. Не ви съветвам да се включвате в подобни мероприятия, освен като наблюдатели.
Спомням си атака на светлите в полунощ на 1 януари 2000 г., насочена към голямата пирамида в Египет. Наблюдавах как Тъмната полярност беше не само готова, но и с нетърпение очакваше да посрещне атаката. Пирамидата беше водовъртеж от тъмна енергия преди атаката. Стоях надалеч и наблюдавах.
Полярностите искат насилствена промяна “защото така искам” Тъмните, или “защото така е добре за теб” Светлите. Всичко е за да предизвикат подчинения пред своята воля. Външно предизвиканите промени, обаче, не помагат на духа да напредне. Промените, които спомагат за напредъка в духовното развитие трябва да дойдат отвътре, в резултат от наблюдение.
В края на играта полярностите стават много по-ясно изявени. Тъмните заплашват, че “който не е с нас е против нас” (Буш), а светлите говорят за “безусловна любов”. Светлата полярност е заслепена от светлината. Толкова заслепена, че не вижда нищо освен Светлината, докато отива към ръба на скалата и не гледа накъде върви. И двете полярности говорят, че ако не си с тях, си против тях. Адолф фон Буш прокламира това от септември 2001 г. Шампионите на светлината отиват в другата крайност при тях вместо пълно господство има само любов. Трябва да сгънете линията в окръжност, за да видите, че това са двете страни на същата монета и двете искат да доминират и манипулират. Искат да контролират всекиго по един или друг начин.
Законът за позволяването казва, че трябва да оставиш другите да се развиват както желаят. Той не е закон за приемането. Да позволиш не означава да приемеш или да се съгласиш, а означава, че другите могат да напредват както си искат дотогава, докато не налагат своя начин над другите. Полярностите винаги изключват закона на позволяването.
Тези, които се оплакват от противоположните сексуални ориентации са предимно Светлите. Онези, които се оплакват от политическата/лична независимост са обикновено тъмните, които искат всички да са като нас, или както е популярно в Америка, като Съединените щати.2012 г. и Светлите

Една позната ме попита за мнението ми за 2012 г. Казах й, че очаквам повечето от нас да се мъртви доста преди това. Това я шокира „Но не е ли 2012 годината на промяна на съзнанието?” Да, за повечето това ще бъде промяна от живот в трета плътност в живот в четвърта плътност, докато физическото тяло умира.
Светлите почти винаги се страхуват от смъртта във всяка нейна форма те знаят, че 2012–та се приближава бързо. За да успокоят своите тревоги относно тази година, те са украсили нещата като „промяна на съзнанието”. Това са ЧИСТИ глупости. И не само това, а и впечатлението, че светът ще си остане какъвто е, след което, в един магически ден от 2012 г., внезапно всеки ще стане „любов и светлина”, а Тъмните ще спрат да съществуват. ГЛУПАЦИ! Те си затварят очите пред онова, което става от години фашисткото правителство в Америка продължава да се опитва да управлява света, докато диктаторът Буш настоява за войни.
Само Светлите могат да се заблуждават относно мита за промяна на съзнанието. Това позволява на Тъмните да действат и им развързва ръцете, защото Светлите казват: „Нищо, през 2012 г. всичко ще се промени”.
Законът за позволяването гласи, че всеки е свободен да прави каквото иска, което означава да оставите привържениците на Светлите да се придържат към своите митове. Те са част от преживяването и когато израснат отвъд своите ограничения, ще си отчетат грешките.
Моят съвет вярвайте в своя Висш Аз и не позволявайте на никого отвън да създава във вас страх. Именно посредством страха се опитват да контролират населението. Когато се страхуват, хората отдават силата си. Страхът идва от ориентацията към тялото. Страхът усилва контрола над онези, които се идентифицират с тялото. Именно преодоляването на този страх насърчава поемането на контрола над тялото от Духа. Избирайте мъдро.* * *


Полярностите – вашите разногласия вече нямат значение

След като сте стигнали нивата на Доминантна, Много Напреднала или Финална Инкарнация, вие вече оставяте нещата, сред които полярностите процъфтяват или вече сте оставили повечето от тях зад себе си, в хода на своето излизане от Играта. Предупреждават ни за опасностите на тези, които ВСЕ ОЩЕ играят Играта и които се опитват да завлекат ОБРАТНО в Играта онези, които излизат от нея. “Бъди като нас”, “Вярвай като нас” “Не казвай/прави неща, които не са ни удобни” и т.н. се сипят от онези в полярностите, особено крайните привърженици на Светлите.
Ето защо някои Светли групи нападат Матрицата V, защото все още не могат да издържат на независимия дух на мисълта/действията, особено когато нейният източник НЕ СЕ ОПИТВА да им я натрапи насила. Те са толкова свикнали с това ИСТИНСКАТА индивидуалност да няма място сред тях, щом кара групата да се тревожи. Една от опасностите да бъдеш в по-ниските нива е, че се вкопчваш в присъщи за средното ниво тактики, защото не си духовно напреднал, за да прегърнеш Закона за Допускането. Те се СТРАХУВАТ от онова, което е различно. Ако те наистина бяха това, което им се иска всички наоколо да вярват че са, щяха да пренебрегнат онова, което не им върши работа и да се придвижат напред. Вместо това те хленчат и стенат (комплексите на идеята за спасителя – чисто средно ниво и чиста Светла страна). Те работят и с манталитета на тълпата (обърнете внимание на това, че често използват думите “ние” и “нас”).
Тези видове ще съществуват до края на Играта в трета плътност на Земята, НО когато се отдалечите достатъчно от тази духовност от ниско ниво, ще можете да кажете “Това, че имаме разногласия вече няма значение” и да затворите входящите си канали за техните бръщолевения. Те са част от камъните по Каменистия Път, които трябва да преодолеете АКО сте избрали по-бързия път. Интересното е, че повечето от тези видове хора имат извънземни спонсори.* * *


Онова, което Висшите Плътности НЕ са

Последователите на Светлата полярност искат всеки да вярва, че трябва да се съобразява стриктно с техните стандарти и маниери на говорене, за да премине в по-високите плътности. Тъмната полярност поставя огради от типа това може/това не може да се прави/казва. Зад ограниченията в обществото днес стоят полярностите.
Едната полярност иска да накара хората да се държат добре и да се съобразяват, да бъдат добри, но не ви ли звучи това като намеса отвън с цел подтискане на индивидуалността?
Щом използваш някоя непристойна дума пред тях, те извръщат очи нагоре и казват, че не можеш да правиш това, защото то ги обижда. Ами нека се обиждат тогава. Те искат да създадат впечатлението, че високите плътности са нещо като християнския Рай. Това ДАЛЕЧ не е така.
Ако търсите християнския рай, отидете на ниво 25 от класификацията на Монро. Фактът, че то се намира ПОД ниво 27, на което са Парка/Библиотеката, трябва да ви говори много. В по-висшите плътности не подтискат индивидуалността, а я уважават и насърчават.
Последователите на Светлите държат много на маниерите, а това е отнемане на сила. Възвърнете си силата и спрете да се притеснявате за това какво ще си помислят другите. Всеки е на различно ниво на напредък. Светлите осъждат онези, които не се съобразяват с ТЕХНИТЕ стандарти. Това е поредният камък по пътя, който трябва да преодолеете. Но не се отчайвайте – един ден ЩЕ преодолеете полярностите.
Светлите все претендират, че са „балансирани” и че за да си балансиран, трябва да си обзет от любов и светлина. Глупости! Те не знаят какво е истински баланс. Затова описват баланс, преоблечен в Ню Ейдж одежди. От гледна точка на истинския Баланс, обаче, любовта е нещо съвсем различно, интензивно и истинско, в сравнение с любовта, която описват тези „Светли”. Това ще ви стане ясно, когато напреднете. Тогава то просто ще се разгърне пред вас и един ден ще си кажете „Сега вече знам за какво е говорел”. Само почакайте.
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 22:41:14 pm от H. »

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Re: За масовите медитации
« Отговор #14 -: Юли 20, 2007, 11:45:58 am »
По принцип във всяка масовост има нещо идиотско.Ситацията с глобалният климат взе да се превръща в  някаква мода и толкоз(Не сте сами 2).На Земята и дреме на вулканите дали някой медитира или не,ако трябва да става катаклизъм защото така трябва ще стане и никой или нищо не може да го спре.Инките в своята история доказват,че нищо не може да спре това което трябва да стане,въпреки че са знаели затова 100г. по-рано.Визирам Пачакутек,който създава последната империя на инките въпреки предсказанията на баща му Монка Капак(които се базират на астрономически наблюдения) че няма да ги бъде.Въвежда жертвоприношенията на деца с надеждата  "времето да не се обърне",но уви през 1532г. испанците идват.

Основата на жертвоприношенията в цяла Централна и Южна Америка, че хората са смятали, че по този начин "Бога на времето ще е вечно млад." Знаейки за края на Петото Слънце, хората са се опитали да го отложата по-далеч във времето. Самата идея за човешки приношения им е подшушната от Бога на Димящото Огледало...не помня как беше точно на техния език. Той се води лошия:) Известно време след това, на сцената излиза Кон Тики Виракоча, изминава целия път от Патагония, до централна Америка, като навсякъде проповядва мир и любов. Той е добрия:) Някои изследователи смятат, че той е Атлант. Просто съчетават идеята, че Атлантида е в днешна Антарктида...писал съм в други теми. Та , Виракоча се среща с въпросния Димящ, водят няква битка, Виракоча губи, качва се на някакъв сал и отплува в Тихия океан. Смята се, че е стигнал о-в Пасха.
Но, Виракоча казва на всички, че човешките приношения само увеличават силата на Димящото огледало, без да придвижват края на света напред във времето...
Схвана ли идеята:))?

Хендъл
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27