Автор Тема: Боляри?  (Прочетена 7669 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Боляри?
« -: Януари 11, 2006, 17:28:10 pm »
Преди малко чух че имало някаква такава организация:'Български болярски съвет"
Доколкото разбрах били някакво странно общество и дори масоните сменят тематаи свеждат глава като чуят "Болярин Български". само дето това  всичко.Моля ако някой знае нещо да напише
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Боляри?
« Отговор #1 -: Януари 11, 2006, 20:13:16 pm »
http://rovers.hit.bg/members.htm
Някакъв списък и под номер 36  Румен Мончев - Председател на УС на “Български Болярски съвет”
Не мисли като човек!-Крион

Heinie

 • Гост
Отг: Боляри?
« Отговор #2 -: Януари 11, 2006, 20:46:05 pm »
Цитат
Царският щаб: Запазете спокойствие

Симеон II да намери начин да участва в изборите, зоват от ЕКИП

АНА КЛИСАРСКА, ЯНИНА ЗДРАВКОВА

Нека хората да запазят спокойствие и да не се поддават на слухове, помолиха от офиса на национално движение "Симеон II" след отказа на съда да го регистрира. Според прессекретаря на царя Цветелина Узунова непрекъснато се получавали обаждания от цялата страна от разтревожени граждани, които питали дали да тръгват към София, за да се обявят в защита на ексмонарха.
Цял ден вчера съветниците на Симеон заседаваха в офиса на ул. "Шишман" 30 и в резиденция "Врана" и умуваха над следващите стъпки на движението. Царят нямало да прави изявление, докато екипът му не реши какво да предприеме.
До редакционното приключване на броя журналистите обаче не бяха уведомени за предстоящите действия на движението на Симеон II.
От събота се предполагаше, че съдът ще вземе неблагоприятно решение, обяви Румен Мончев от Български болярски съвет към Националното движение. Част от самите служители в офиса на "Шишман" 30 пък разбраха от чакащите отпред репортери за отказа за регистрация.
Според Мончев всички велики сили се страхуват от промени в управлението на България. За евентуалния отказ на съда е бил предупреден и американският посланик Ричард Майлс, който се срещна с ексмонарха във "Врана" в събота. Според Мончев протести заради решението на съда няма да има, но това е начин да се окаже натиск върху царя да участва в коалиции въпреки изявеното нежелание.

Междувременно от Консервативен съюз ЕКИП, на които също съдът отказа регистрация, обявиха отново безусловната си подкрепа за царя и участието му в изборите. Хората на Христо Бисеров отказаха да коментират самата съдебна процедура. В изявление на ЕКИП се казва, че съюзът все още вярва в независимата съдебна власт.
"Убедени сме, че Симеон II ще намери формата и начина да оправдае очакванията на милиони българи", казват бившите седесари. Партията на Бисеров може да се яви на изборите с регистрацията на КЕП, чийто председател е Светлана Дянкова.


От вестник СЕГА, 24 Април 2001.

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Отг: Боляри?
« Отговор #3 -: Януари 13, 2006, 07:36:55 am »
Е.... звъннете на 144 и им вземете телефона. Какъв е пробема. Щом е съюз дори е регистриран в съда. Можете да потърсите и в Държавен Вестник (ама това ще ви отели вола). Най-добре 144... След това представете се като човек, който много иска да се присъедини към тях и иска да се срещне с тях...интегрирайте се и снасяйте инфо...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Боляри?
« Отговор #4 -: Януари 13, 2006, 22:42:28 pm »
Айде радвайте :)

Профила на техният водач във форума на abv: http://forum.abv.bg/cgi-bin/showprofile.pl?User=SEVAST

Сайта им: http://www.podembg.info/

Болярите подкрепят Бойко: http://www.mediapool.bg/show/?storyid=110749&srcpos=16

(...) В цялата история е било така: смешникът е трябвало да поиска ръката на царската дъщеря 100 пъти и да му бъде отказано. След това аристократите го обявявали за "царски смешник" или го обезглавявали.
Съобразявайки се с исторически и актуални факти, Великият болярски съвет реши: да обяви Славчо от Плевенско за "негово низходителство, велик кралски шут".

Севастократор Румен Мончев
- тук - хахахахахахахаха, нареждат онзи, чието име няма да спомена :P :P :P :D

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Отг: Боляри?
« Отговор #5 -: Януари 14, 2006, 00:07:00 am »
посеркоФци
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 769
 • Your personal geopolitical therapist.
Отг: Боляри?
« Отговор #6 -: Януари 17, 2006, 21:32:21 pm »
аве, тук се мъти нещо, каква е тая работа сега? С какво ще подменим конкретната полит.система? И с кого? Точно сега ли? Да не стане социален взрив?! /аз пак да си излея параноята/
http://www.bgns.net/site/component/option,com_frontpage/Itemid,1/

Неактивен Attila

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 7
Отг: Боляри?
« Отговор #7 -: Януари 17, 2006, 21:47:14 pm »
мани ги тия малумници дето копнеят за власт и управление, служебни мерцедеси и командировки по света

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 769
 • Your personal geopolitical therapist.
Отг: Боляри?
« Отговор #8 -: Януари 17, 2006, 22:09:46 pm »
аве, то от дума- на дума и после хоп! Ще земат да направят някаква глупост! Хубаво си консолидираха членска маса и можеха да монополизират целият националистически електорат. Все пак, Сидеров не влезе заради своята личност, ами в доста по-голяма степен на org. като БГНС, Зиези-екс-quo, войните... Тия пенсионирани военни и полицаи са на 2-ри план. А според мен, БГНС бяха и са най-големите и най-известните. Нали Расате беше до Воленката колко време. БГ националистите са в уникална позиция, дето е заслуга на хора умрели преди повече от 1300 години! Доста от тези, които учат БГ история са потенциални членове на БГНС и националисти. Не казвам 100%, но самото знаене на БГ история и инфото идващо от сайт-овете в нета дават много силен порив. И това е всяка година! След всеки нов випуск! БГНС е в процес на оформяне и бидейки в такъв, лидерите трябва да търсят хора съc знания /виcшисти и т.нат/ и да консолидират членската си маса. В крайна сметка, ресурсите решават коя натиск група- като БГНС, ще има успех. Три са най-съществените ресурси: хора, пари и информация. Последното го нямат /инфо тук означава, ако бяха някакви тесни специалисти в дадена област/- пари , имат някакви види се, и хора- техният коз.

Hо като идват повече хора, те ще искат действие, а ефективното действие изисква консолидираност и вътрешна хармония вътре в движението, които с увеличаването на членската маса, ще изискат йерархична структура. А йерархичната структура изисква опитни хора- със знания, а практическото действие -- от специалисти. Имат ли потенциала БГНС да доставят добри вътрешни организатори и хора със визия? Види се, акумулират човешки ресурс- добре. Но какво ще стане, когато трябва да се смени властта с още по-демократична? Как така се сменя политическата система? Какво и кого искат да сменят? Ако нямат подходящите хора, които да организират периода след евентуалните промени ... не ми се мисли... Аз си мислех, че те ще изчакат няколко години още и тогава ще започнат да действат, по бавнo и по-предпазливо.


=

И така, БГНС /ГВАРДИЯ/ пак в акция и много добре си подсигуряват електората, ако си позволя да се изкажа по-цинично.

По-горе пак писах, че те са в много добра позиция, поради факта че всеки, който чете БГ история в училище ще бъде вдъхновен до степен позволяваща му да стане член на Гвардията.

Ето защо, тяхната инициатива е много хитра. Е, надали са я мислили по този начин, както аз я виждам цялата работа, но поне такъв ми се струва, че ще е ефекта. Предполагам, че тези мълчугани полека-лека ще се впечатляват от подобен род прояви и ще се идентифицират с Гвардиятаи в дългосрочна перспектива биха могли да са съпричастни към движението. С други думи, още от сега, Гвардия си отглежда електорат и по този начин ще отвлече този електорален поток към себе си, а не към другите партии.

Нямаше нужда да бързат толкова. Трябва време за да се консолидира едно движение. Колкото повече грижи се полагат по отглеждането, толкова по-добре. Проблемът е само, че ще се развиват поколения, чиято политическа култура ще е по-агресивна и ще е много важно тези националисти да са градивно настроени, а не деструктивно. Дали ще е така?

Другото хитро нещо е че Гвардията ще спре достъпа на която и да е друга потенциална националистическа организация, в което визирам АТАКА. Трудно ми е да кажа в момента, доколко ще пострада електорално АТАКА от разрива с БГНС. Въпреки това, едно е сигурно: ако Гвардията продължат и интензифицират тези прояви, то с времето ще "спрат кранчето" на АТАКА. Оттам, електората, който остане с Волен би останал в най--добрия случай на същото равнище. Следващите покололения, биха били по-склонни да са с БГНС.

Това все пак е проява само в София. Ефектът за който говоря, според мен зависи доколко Гвардията ще има финансовите и организационните възможности да я свърши тая работа. Другото нещо е, че подозирам, че може да има полова сегрегация: момчентата ще са по-склонни да са в Гвардията.
« Последна редакция: Март 02, 2006, 17:02:31 pm от RedGuy »

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Отг: Боляри?
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2006, 01:10:35 am »
Случайно се зачетох в темата, макар че ми омръзна от партии и открих следното:

Цитат
Сайта им: http://www.podembg.info/
Като отидете на този сайт и кликнете на вестника им вдясно се отваря нова страница ....на сайта на борсата?!

Встника: http://www.podem.borsa.bg/podem_god.%20V%20broi%2005.pdf

Борсата: http://borsa.bg/

А на самия сайт на борсата е пише че предлагат хостинг - остава тогава този сайт да е притежание на въпросната организация..Логично, а?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27