Даааа.
Според плана им, това е визията за света, която действително искат да ни натрапят.
Обаче има едно голямо НО.
Няма да им стигне времето. Няма да закъснеят, защото вече са закъснели. Изпуснаха момента, или по-точно не е имало предпоставки за такъв момент. Но те, заслепени от налудничавите си идеи, пропуснаха да го забележат. Да си призная, до някъде и нас заслепиха .
Промените вече започнаха, а те не са в тяхна полза. Ние победихме. За тях остана ролята определена им в този театър от режисьора - ролята на лошото ченге. Хайде от мен да мине, давам им и ролята на бандита (по им приляга). Лошите винаги ги хващат в Холивуд.
А ние можем спокойно да си догледаме филма т.е. театъра.
Прожекциите започнаха.
Защо така мисля? Защото с този свръх багаж няма да минат прехода. Ще изпаднат от "влака". Стойте та гледайте големия сеир. Комичното е, че и те самите вече го осъзнават и злобеят от безизходицата, в която се набутаха (и то по чужд, сив акъл
).
Очаквам да почнат да се самоизбиват. Опс, те и това правят нали, (11/9) и то много ефективно и ефектно дори.
Само се чудя за едно.
Как така позволиха на Майкъл Мур да си води предаване по сателитния канал "explorer viasat", наречено "Ужасните истини"?
Раздава им шамари редовно, а те са захапали опашките си. Що го траят? Или и той е в плана им?
Сатана ли? За мен Сатана=ся тана= ся стана= сега стана= сега стана една. От него могат да се опасяват тези, на които не им е чиста работата. На принципа "подобното привлича подобно".
Хак да им е! Те това си избраха.