Автор Тема: Белезите на Времето  (Прочетена 4207 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Белезите на Времето
« -: Декември 04, 2006, 12:38:44 pm »
Трябва да знаем това!

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД И БЕЛЕЗИТЕ НА ВРЕМЕТО

Настъпва времето на единната световна система
"Дали искаме или не, дали сме готови или не, ние всички сме въвлечени в този процес... Въпросът е в това, кой ще установи първата световна система за управление, каквато никога не е обединявала народите: в чии ръце ще бъде двойната власт - авторитетът и контролът над всекиго от нас и над всички нас, взети заедно..."
                                                                                               
                                                                  Malachi Martin, The Keys of this blood, p.15/1990


Правителствените ръководители на страните от ООН са готови за установяване на Новия Световен Ред
Асошиейтед Прес ООН. 
Ръководителите на Съвета за безопасност към ООН проведоха днес своето първо съвещание с правителствените ръководители; те са готови да поставят ООН в центъра на Новия световен ред и да изработят обща миротворческа политика и контрол над въоръженията...Конгресът на ръководителите на петнадесетте нации от Съвета за безопасност за първи път от основаването на световната организация през 1945 г. отбелязва, че Съветът като могъща сила на ООН се свиква на най-високо равнище.

                                                                                          The Birmingham News, 31.01.1992


Религия и политика

(Папа Йоан-Павел ІІ) „отстоява становището си, че хората няма да имат достойна за доверие надежда за създаване на жизнеспособна геополитическа система, ако тя няма за основа римокатолицизма.”

                                                               Malachi Martin, The Keys of this blood, p.492/1990


(...) Религията е може би основната причина за повечето войни и кръвопролития. Неизброими милиони човешки същества са загинали, убити в”името” на Бог, Аллах, Буда, Мохамед, Христос. Хилядолетия наред християните убиват евреите, евреите ненавиждат мюсюлманите, мюсюлманите въстават против индуизма, християните воюват с християни, шиити с шиити, сикхи срещу индуси. Човеците са пролели безкрайни реки от кръв, защото смятат, че така ще проправят пътя на мира.

Могат ли хората от различни вероизповедания и култури да живеят в мир на Земята? Като помислим, че дори християните са разделени, ако си спомним безкрайния конфликт между палестинци и евреи, мирните переспективи ще ни се сторят обвити в мъгла – гъста мъгла. Някои от онези, които имат представа за черните страници от историята на човечеството, биха отменили всички религии и богове, други – биха ги обединили...

Днес става нещо необичайно в човешката история. Държавните глави на водещите държави и религиозните водачи предлагат на човечеството Нов световен ред, програма, която (мнозинз искрено вярват в това) ще донесе мир на Земята. Ще се постигне единство, което ще преодолее инстинктивните бариери, дълго разделяли култури и религии. Значителна крачка и един от главните белези на времето  към  утвърждаването на Новия световен ред чертаят икуменизмът и религиозното обединение в края на земните главни исторически събития. Трябва да се разкрива тайният замисъл на Новият Световен Ред и Вселенско движение - тема, която почти никой не се осмелява да обсъжда.  Но тези проблеми трябва да бъдат обсъждани широко и свободно, защото онези, които познават историята, знаят, че историята се повтаря.

„Колкото по-далеко назад във времето сте в състояние да погледнете, толкова повече от онова, което предстои, можете да видите”- Уинстън Чърчил.
(...)

От книгата "Какво се крие зад Новия Световен Ред?"
========================================================


БЕЛЕЗИТЕ НА ВРЕМЕТО

От 30.11.2006 г. с подписването на договорни отношения за сътрудничество между представителя на римокатолическия свят – папа Бенедикт ХVІ и Вселенски патриарх Вартоломей, представител на православието, навлязохме в „нощта” на земната историческа сага – времето на най-мрачният час преди зазоряването. Всичко което ще последва отчасти ще повтори история, която вече се е случвала, но приликата е само дотук с агресията, която ще се установи за известно време, за гоненията на друго мислещите, за онези, които открито ще въстанат с разбиранията си срещу лъжата НСР и Римо-католицизма; това е времето преди окончателното сриване на Новия Световен Ред, преди окончателното преминаване на по-високото ниво, преди Второто Пришествие, преди Трансформацията.

Времето, което  е свързано с тези особени белези в историята на света, е представено метафорично в Библията като времето на най-тъмната част от нощта – тъмата преди зазоряването. Именно сега с един от най-забележителните актове за това време – подписването на съглашение за обединяване между Римо-католицизма и Православието, преминали 1000 годишно враждебно отчуждение и омраза (и даже един любопитен факт – те взаимно са се анатемосали на един от Лаодикийските събори преди повече от 15 в.), се извършва прехода към окончателното навлизане на човешката история в заключителната и фаза. Именно с този акт на сливане и обединение на две основни християнски мощни демноминации и приемането на папата, като „баща” и единствен ръководен орган на ортодоксалното християнство на земята се извършва пред очите ни едно от най-важните пророчества представени ни преди почти 2000 години от Йоан в библейската книга „Откровение на Йоан”, също позната като „Апокалипсис”.

Римо-католическата църква  е ясно представена като мощен изпълнител на замисъла на Сатана да владее планетата и да контролира всички нейни държавници, политически, икономически, обществени, технологични, мисловни, социални и т.н., важни лостове, които управлявани чрез насоката на мисловната енергия, злото като съществуваща духовна реалност в човешкото естество и на Земята, биват използвани от тези невидими, но мощни сили (които някои наричат рептилии, но мисля, че това са едни и същи същества, имащи една единствена цел - неограничена власт над Земята и жителите и) за употребяване на могъщ контрол над развитието на планетата ни. Той (Сатана) е реално съществуващо мощно същество от неземен произход с множесво вероятно повече от милиардите, които бихме си представили като брой за многочисленост, подчинени сътрудници. Тези силни и враждебни същества, бивайки на подчинение на своя водач се грижат да бъдат внедрени във всеки възможен представител на властта (и не само) на земята, ако той имайки в себе си алчност, нечистота и вътрешен недостиг на морални достойнства им се предостави. Най-важното в случая е да знаем: неподвластни на управляване от тези сили са единствено хората, които осъзнато се държат за доброто, повишават критериите си за ценностната си система, поемат моралната отговорност за деянията си пред невидимия си Творец и връзката си с Неговата чистота и Всемирният космос, към Който всеки миг сме отговорни, ценейки невидимите богатства на Любовта, Истината, Правдата и Чистотата във всички аспекти на този живот. Тези хора, калявйки себе си в множество изпитания, отстоявайки с твърдост основните космични принципи на Доброто – Божиите принципи, основните стълбове поддържащи един хармоничен свят и ред в Универса, тези хора ще бъдат готови за изяваването на Христовото Пришествие във всичките Му аспекти. Това триумфално събитие предстои да се случи съвсем скоро. Преди него, сега след обединението на църквата (разбирай Римо-католицизма, който вече ще е доминиращата власт в християнството и ще се наложи много бързо във всички държави като представителна църковна власт) и държавната власт (разбирай – Америка и ЕС ще дадат приоритет на папата чрез налагане и промяна на конституционни закони в които ще се засегне религиозната свобода, естествено чрез ограничения), ще се издаде указ за гонения и дори наказания със смърт на всеки и всяка инакомислеща група, деноминация и общност. След този акт, следва имитация на ІІ-рото Пришествие на Христос от Антихриста, който обаче ще се появи тук на земята, докато Христос няма да се появи на земята като реално същество в човешки облик, няма да стъпи вече на земята, то Антихриста ще направи това, но ще измами мнозина неподготвени хора.

Това са последните събития преди Триумфалното време.

ЕС ще бъде известно време още със стренмеж за обединение, но в крайна сметка за него е пророкувано, че както калта и желязото не се смесват, така и обединението няма да получи здравина и в един миг това обединение ще бъде разрушено не от човешко дело.
Това е, приятели! Няма време да се дреме (както казва една песничка)! Имаме работа, всеки над себе си и да помагаме и на други хора да разбират, да умеят да четат белезите на времето, защото то скоро ще свърши за тази реалност. Наистина се свива.

Albinoni
« Последна редакция: Декември 05, 2006, 00:00:57 am от Horus »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: Новият световен ред
« Отговор #1 -: Декември 04, 2006, 14:00:59 pm »
Албинони, свалям ти шапка за "превода"...!!!

 ;)
« Последна редакция: Декември 04, 2006, 14:24:56 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Re: Новият световен ред
« Отговор #2 -: Декември 04, 2006, 14:19:27 pm »
:) Ами, трябва да уточня, че  първата част е от книжка на български език, а втората "Белезите на времето" си е мое разсъждение и анализ върху познание за последващите от тук нататък събития, което споделям със всички. :)
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен iti

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 123
Re: Новият световен ред
« Отговор #3 -: Декември 09, 2006, 18:26:45 pm »
Албинони, ако има Един Бог, какво смяташ, че е Антихриста и Сатаната бе душа? Поне това не се ли изясни. Менкат се тука да управляват от една и друга група и насаждат омраза към останалите. Защото по този начин могат да контролират. Могат да дефинират добро и лошо, а от там и целият живот. Пионки са в момента хората и такива ще са дълго. Кой знае колко още Спасителя и Антихриста ще минат.

Мен ми е чудно другото. Как християните си мислят, че и да дойде Христос ще го познаят. Преди като е дошъл, се е обърнал против всички устои и е отркъл повечето неща в Стария Завет. Сега ако дойде, нима не очакват да стане нещо подобни. Или преди хората са били много примитивни и чак преди 2000 години са узрели за пълната истина... Боже колко глупост има по тоя свят, боже... Да не говорим, че е невъзможно да бъде това за което някои върли християни се опитват да го изкарат. Да не говорим, че е по-вероятно да са дошли цяла група и той да е бил някакво "представително" лице, превърнато в култ, за да се използва.

А това, че историята ще се повтори, то е ясно като бял ден. Тя се е повтаряла и ще се повтаря най-вероятно дълго. Явно не са дозрели достатъчно хората, че да се минава нататък.
Да се опитате да разберете Муад' Диб, без да познавате неговите смъртни врагове, харконите, е все ед

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Re: Белезите на Времето
« Отговор #4 -: Март 18, 2007, 21:23:21 pm »
Знаеш колко ченълинги от различни хора се приемат едва ли не  1 към 1. Аз съм написала част от това, което зная по въпроса като пророческо предвиждане на Библията.  Има още много неща свързани със съвремената геополитическа обстановка, климата, календарното време и засягането на определени месеци, години; принудителното налагане и номериране на хората с чипове и различни съвременни технологични средства с цел контрол до максимум и т.н.,  но това е засегнато в други теми...Това, което съм написала тук е  малко през друга призма  на тълкование, затова е в раздел "Религия", но по принцип тази тема е обсъждана в доста от другите теми.

Албинони, ако има Един Бог, какво смяташ, че е Антихриста и Сатаната бе душа?

Извини ме, но не ми се обяснява и не ми се спори. :)  Имаш право да разсъждаваш както го разбираш. Всеки е свободен да има собствено виждане - и ти също.. :P
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен JG

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 408
Re:Белезите на Времето
« Отговор #5 -: Юни 28, 2009, 10:12:30 am »
 :)Темата и тонът на участниците много ми хареса!

Новият световен ред се подготвя вече няколко десетилетия а при ревизия на това което е вече сторено бих казал, че той е вече готов да действа.
Не знам колко от вас са чели книгата „Теория на хаоса”
но тези които са я чели ще ме разберат. ;)
Световната икономическа криза беше изкуствено предизвикана за да постави независимите хора на колене. Готови като малки кученца да махат с опашка и да изпълняват безпрекословно всяка заповед.
Създаването на обръча от  Десетте държави бе фактическото начало на „Новия световен ред”  който е последният етап на една дълга драма. :-\
Иоана 8:32 и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27