Автор Тема: Обръщение към българите  (Прочетена 17089 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Обръщение към българите
« -: Декември 31, 2005, 09:43:22 am »
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

НА ПРАГА НА НОВИЯ ГЛОБАЛЕН РЕД (КОЙТО ЩЕ БЪДЕ КРАТЪК)

НА ПРАГА НА НЯКОИ СЪБИТИЯ С ПРИРОДЕН ХАРАКТЕР (КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ЛЕКИ И БЪРЗО ДА ПРЕМИНАТ)

НА ПРАГА НА ПРЕХОДА КЪМ СЛЕДВАЩИЯ ЕТАП В РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

НА ПРАГА КЪМ НОВОТО БИТИЕ

НАДЕЖДА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИМА!

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ РАЗУМА БЪЛГАРСКИ И СЪРЦАТА БЪЛГАРСКИ
ИЗБОРЪТ НА БЪЛГАРИТЕ

ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА БЪЛГАРИНА СЛЕД ИЗБОРА МУ
БЪЛГАРИЯ – ВАЖНО МЯСТО В ПЛАНА НА ГОСПОД!

Български синове и дъщери на семейството славянско
и древен прабългарски корен! Послушайте това обръщение и го сверете с разума и сърцата си! Не отхвърляйте онова, което не се познава все още от вашия ограничен интелект. Нека интуицията и сърцата ви водят по пътя на вникването в това обръщение!
Преди повече от сто години бе написано в бележника на Петър Дънов, в т. нар. Призвание към Народа ми, български синове на семейството славянско: Ето втори път ида, откакто сте станали мой народ, за да ви видя със собственото си око какви сте наглед, как живеете и духът ми е трогнат от печалната картина.

Беше написано също: Мои служители, водители и учители, и към вас книжници и фарисеи и лицемери, и ви заповядвам да не развращавате народа ми, който съм ви поверил. Престанете от лошите пътища, водете народа ми в пътя на Истината и не го заблуждавайте, помагайте на беззащитните в теготите им и не оскърбявайте бедните. Напуснете беззаконието, отхвърлете неправдата, оставете развращението, защото Бог не може да гледа на това отвратително дело, което се върши пред него навсякъде. Търпението му е вън от границите си.

Беше написано и също: Ако се вдадете на разпуснатия живот на покварените народи. И още Слабата ви черта е общото разединение и разногласие, което спъва святото дело.

1. Сега два пътя има за вас:

Първият говори така: България излиза от тунела и скоро ще навлезе в своето материално благоденствие и просперитет. България влиза в европейската цивилизация и така се вписва в новото време.

Вторият говори така: България затъна в духовна нищета и от следващия си двегодишен период като в тунел ще зависи дали тук на тази земя е била безпочвена работата на толкова светли духове и същества. България сега навлиза в най-голямото си изпитание на своя избор, пред Княза на тъмнината с неговия глобален ред или пред Спасителят, онзи, който провожда своите служители и ангели тук на тази земя от край време. България открай време поради тази причина е вписана в новото време и от сегашното поведение на българите зависи дали ще остане там записана. Тя няма причина да се вписва в дадена култура, намираща се в духовен упадък.
Два пътя, два шепота, два вика към хората вървящи като българи напред – всеки със своя факел и свещица. Всеки път кани своите друмници. Има пътници и за единия и за другия, за всеки от двата пътя. Време е обаче за избор. Нека разумът и сърцето на всеки българин участват в този избор! Това е основното обръщение: – Най-сетне да направите вашия избор! По сърце с помощта на вашия разум! Неутрална позиция в този избор няма. Тези, които са застанали настрани и умуват, те всъщност избират пътя на традиционно старото и отъпканото. Всеки българин трябва да избере пътя, който му дава възможност в следващия период от време да не съжалява за своя избор на път и да не сочи други нарочни обстоятелства като причина за този избор. Изборът е един и само един. Избор на път и посока в развитието и еволюцията ви като индивидуалности.
Избор на стария и отъпкан път от старата цивилизация, която усещате, че се чувства застрашена и затова прибягва до силата... Или избор на новото трасе, извеждащо към Новия хоризонт, в което ще се изгражда с ваша помощ новия човек и Новото Битие.
Новият човек няма да се изгражда като надстройка на стария, навлякъл върху старите дрипи, новите модни униформи за тялото. Новият човек ще се ражда в Новото Битие и никакъв Нов глобален ред не ще бъде в състояние да превърне стария и болен човек от старата епоха в нов.

2. Изборът и времето за разум и анализ.

Анализът е свойство на разума, а българите притежават здрав разум, но где е той през вековете. Питайте техните водители защо въпреки този присъщ на българина разум, те все са се опитвали да водят този народ напреки неговата воля. Питайте в историята! Малка нация ли пред великите сили или може би изкуствено разединяван народ от вълците в овча кожа отвън надошли. Добродушието на българина е понякога овчедушие, но то произтича от присъщата черта на този народ, да бъде послушен и смирен пред Господа, така че и лековерието и наивността му не се зачитат за грях, поради дълбоката му привързаност без ритуали с Великия Бог. Този народ е бил добродушен и лесно поради това напътван, но крайно време е да прозре собствената си участ. Затуй и време е за анализ на историята, но на истинската история, а не тази от учебниците, преиначавани ежегодно съобразно полъха на европейския вятър.

3. Последствията от избора на българина.

Първи сценарий: – Българинът – европеец, потънал вече в просперитет и бизнес, пълни магазини, охолни и засмени лица, ах колко е добре в Европа, но где е българската душа! Къде е духът на българина!
Втори сценарий: – Малките пчелички все пак са съхранили кошера и продължават да жужат пред погледа на Създателя във вече прочистения от търтеи кошер на Планетата земя.

4. Сега всеки българин за да направи своя правилен избор, ще бъде информиран за манипулацията, която се извършва из отвън с неговото неосъзнаване и неизтънчена интелектуална природа. Вярно е, че българинът може и малко грубоват да е, но в замяна, той не обича да бъде лъган и когато разбере това, той бързо излиза от ситуацията, като слага край на връзката. В този смисъл англосаксонските му събратя, може и да го превъзхождат по рафинираност на интелект и организационна култура, но в сърдечно отношение и вътрешна неподправена топлота, той е винаги далеч пред тях към бъдещето.

Манипулацията я има сега на планетата и то в свръхогромна доза. В този смисъл, се питат някои от старшите братя, дали изобщо това тук на планетата е, самия човек или онова, което някой си се опитва да направи от човека, като го напъха в собствените си извънземни психологични параметри. Все пак, един е само Отецът и Майката земя. Когато човекът разбере това, той ще ги следва само тях, но дотогава манипулацията върху разумното му начало е в ход. Ето защо, сега е време да се разбере за наличието на тази манипулация. Изборът е възможен само при максималното отчитане на всички действащи фактори. Включително и този на неизбежната манипулация.

5. Строгият анализ и осъзнаването на последствията от избора, както и на самата налична манипулация, правят единствено възможно проумяването на мястото на България върху дланта на Великия Отец.

Място за срещи и бъдещи образования на Новото Битие с качествен човешки състав. Затуй се казва, че генофондът на българите бил пребогат. Интелектуален и физически, както и душевен-чувствен и духовен.

6. Ето я картината с пожелание дано да ви помогне при осъществяване вашия съдбоносен избор на Пътя.

Голяма група от хора крачат във времето върху тази планета, запътили се към своята цел, обещана им от Водачите. А водачите са се сменяли в последните времена, и един е само очевидно този, който е упълномощен да ги води, като човешки души. Цялата група от хора върви устремно към пропастта, която очевидно не вижда поради обещанията за светли бъднини, както и поради материалното благоденствие, предлагано щедро отстрани по пътя от всякакви си там фондации и благотворителни сдружения, всички те впримчени в проектите за глобални начинания по пътя занапред. Сред групата обаче има хора, които не се съгласяват с посоката, защото имат далновиден поглед и предусещат близката пропаст. Но тълпата крачи под ритъма на невидимия облъчвател към пропастта, назована от нея – демокрация и просперитет. Някой се провиква, че посоката била по правилна от времето на комунизма. А Невидимият излъчвател, стоящ и зад тогавашния и сегашния устрем, продължава необезпокояван да излъчва своите вълни. Той е излъчвал и по времето на йезуитите, и по времето на инквизицията, и по времето на Великата френска кръвопролитна революция, и по времето на Хитлер и Аушвиц, и по времето на Гулаг. Всичко това, все под неговия съпровод! Целият комунистически терор, в хода на който се разви и кафявата чума на Хитлер, бе под неговия строг контрол, а сега към следващия връх. Сега той отново майстори поредния най-висок проект на Новия Глобален ред. И тълпата крачи! В нея са съвсем немалко т. нар. интелектуалци за глобален ред на планетата с космополитно съзнание, немалко са и шутовете – естрадни и театрални дейци на културата. В нея са и драскачите, които пишат по поръчка както статии така и книги за новобогаташите. До драскачите от медийното пространство, подскачащи като малки палета, са тези които прославят новия бъдещ глобален ред – писачите – апологети и идеолозите, описващи в дълбочина завоеванията на Невидимия фюрер. Тук са и драскачите, борещи се за транссексуално освобождение, гейовете, чалгите, спортистите с техните рекорди върху Галерата на този Фюрер своеобразна книга на Гинес по броя на абсурдите и безсмислието. Под знака на финансовия камшик. Най-дългата баница и хоро под флага на зеления долар. Ето едно ново спортно достижение! Тук са и луксозните проститутки, заедно с определената да бъде вечна тяхна професия, готови да прекрачат прага с удоволствие на Новия глобален ред – с нови глобални бардаци. А ето ги и самите политици, върху капитанския мостик. А над мостика са застанали верните служители на фюрера – от Елита, нарекли себе си с различни имена на тайни общества. В последните десетилетия, галерата се обслужва предимно от наемници, събирани сред най-амбициозните и безмозъчни слуги – довеждани чрез специални механизми до тоталитарно и програмирано поведение. Приучени като роботи да работят според внедрената в тях програма.

И всичко това – като цял един екипаж на кораб отива към пропастта!
О, Боже!

С трясък и устремно желание, те ще се провалят в очакващата ги бездна. Та те даже и не искат да чуят, за онова, което е пред тях съвсем наблизо върху пътя. Те вървят в марша на Фюрера. А зад предишния познат в историята като Хитлер фюрер, както и зад бъдещия фюрер, един и същ невидим Фюрер стои. Но хората от тълпата не знаят това. Те даже не знаят, как тези от мостика или от елита ги назовават: като стадо. Прието е всеки от стадото да иска да се изкачи върху площадката за Елита. Но, никой от стадото не иска да си признае, че всъщност досега, това не се е удавало на никой, освен по време на играта на актьорите във филмите. На палубата иначе е обширно. За да може да се гребе е създадено достатъчно място за гребците на галерата. И те продължават да гребат неуморно под звуците на поредния шлагер, който ги приспива с мечтата за обещаното от фюрера. А когато някой се усети и забележи безсмислието на самото гребане, и направи опит да излезе от редиците на гребците, той среща съпротивата на надзирателите от капитанския мостик.Та нали затова е създаден този мостик върху галерата, която плува към бъдещето. И нали той, редовият гребец, досега се е возил върху нея към това бъдеще. Отърваване няма. Освен зад борда. А там има вълни! Само за най-смелите, които дръзнат да ги изберат пред робския непосилен труд. За този, който е предпочел свободата, вълните не са страшни и той полита. Вълни или пътя на инакомислещия, различно от фюрера. Вълни за несъгласните с курса на Галерата и робския и безсмислен труд върху нея. Всъщност галерата на планетата земя, открай време е поела по един неправилен курс и от нея своевременно са се откачили скачайки навън във вълните, хиляди и хиляди – бивши нейни роби но кандидати за освобождение. Така бившите гребци предпочитат рано или късно вълните пред робията на фюрера. А над вълните и плуващите дисиденти сред тях, както и над самата галера, управлявана от тайния елит, е застанал и снизходително наблюдава развоя на събитията Великият Отец. Той наблюдава действията и на самия фюрер и прави своите изчисления в мълчание. Какво пък, нека всеки сам има възможността да извоюва собствената си свобода, и така да провери себе си в поредното изпитание върху Галерата на Княза на тъмнината, за да стане достоен за самата Светлина. Крачещият колективен организъм на обществото – към пропастта на Новия Глобален – ред – безпорядък. Който успее да се отскубне, успее, другото отива на погибел. Който е протегнал ръчица в знак на зов за помощ може да бъде изтеглен от този крачещ механизъм. Който обаче продължава да танцува под флага на шествието и при това да прославя марша на Глобализма, той е направил вече своя избор. Нека тази картина подпомогне тези, които още се чудят къде е истината и не знаят кому да вярват, на очите и на разума си, или на гласа на сърцето.
Къде е истината, вярна ли е посоката и наистина ли се движим всъщност напред?
Важното, че вървим напред, но напред в каква посока! Защото може да бъде към ада или пропастта!
Има ли все пак някакъв план по който върви това глобалистко шествие?
Наистина ли човечеството се развива в правилна посока?
Това ли е истинската посока, която се налага със сила, толкова лъжа и лицемерие?
Всъщност този Глобален ред не създава ли немислещи бездуховни същества, които оперират на равнище ниски честоти, лесно поддаващи се на манипулация отвън?
Има ли място за независимост в условията на Новия Глобален ред.
Та не е ли това нов вид тоталитаризъм – най-опасният!
България има ключова роля в създаване на новия модел на прехода към бъдещето!
Българите могат да помогнат със своето разбиране, съпричастие или участие в бъдещите нови модели на Новото Битие.
България ще бъде една от площадките на изпитание на тези нови модели към бъдещето.
Затова и тук толкова усилено щурмуват с присъствието и парите си служителите на Тъмнината.
Което не е писано да стане, няма да стане!
Казано бе още преди повече от сто години:

“И това ме прави още повече да бодърствувам за вас.”


 http://imadrugpat.org/message-bg.html
« Последна редакция: Януари 02, 2006, 00:36:48 am от Horus »
musica universalis

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: #обръщение към българите#
« Отговор #1 -: Декември 31, 2005, 12:23:54 pm »
Бре, това ми хареса ! Действа ми тонизиращо!
И все пак да попитам  по повод на " Ето втори път ида, откакто сте станали мой народ" - кога е било първия път и под какво име?
Всъщност, от кого е писано това?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #2 -: Януари 02, 2006, 00:39:10 am »
И все пак да попитам  по повод на " Ето втори път ида, откакто сте станали мой народ" - кога е било първия път и под какво име?

Орфей.

Всъщност, от кого е писано това?

Писано е от "Хелиопол". Отдавна говоря за този сайт, разгледай го :)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #3 -: Януари 02, 2006, 08:07:39 am »
Това наистина не го знаех - Орфей=Беинса Дуно  :o
А за "Хелиопол" бях чел във "Воини на Тангра", че е издание на Ню уейдж, спонсорирано от Висарион, едва ли не. Разбира се, зрънца истина има навсякъде.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #4 -: Януари 02, 2006, 12:38:35 pm »
и така да е, истината се открива с търсене!! ;)
musica universalis

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #5 -: Януари 02, 2006, 15:03:06 pm »
Вряхахахахахахахаха, Миро ти ме уби на место :D :D :D
"Хелиопол" - "Ню-Ейдж" - хахахаха :P :P :P
Влез в сайта и виж, че половината статии са против "Ню-Ейдж" вътре ;)
Това е най-будният български сайт редом с нашия.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #6 -: Януари 02, 2006, 18:41:43 pm »
Няма да те убивам, щото жив ни трябваш  ;D   Само споделям какви отзиви съм чел, а мен лично не ме вълнува особено кой е спонсора. И в най-противната статия се опитвам да намеря онова зрънце Истина, което го има навсякъде.
Не мисли като човек!-Крион

Heinie

 • Гост
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #7 -: Януари 02, 2006, 18:45:41 pm »
Боян Мага какво го правим? Някой да разясни бите.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #8 -: Януари 02, 2006, 18:55:21 pm »
Боян Магът - Свят Мъдрец и Учител. Истинският ръководител на Богомилите:

1. Човешкият Дух е същество, което може да живее само в своята дълбочина.
2. Умът живее в миналото. Душата търси бъдещето. Само Духът живее в настоящето и затова управлява и миналото и бъдещето.
3. Съдба има само тогава, когато не си буден в настоящето. Всяка съдба е родена, когато е изпуснато едно настояще.
4. Всяка съдба може да се пречисти от настоящето, защото в него работи Духът на Истината, която преобразява.
5. Навсякъде всичко е жива светлина.
6. Със смисъл е пропита и най-малката прашинка.
7. О, малко камъче и тебе твоята мечта те носи!
8. Когато човек познае душата си като Светилище, тогава Незнайното идва да царува в нея.
9. Дълбоко в мен Ти си написал Свещения си закон. Той е: Любов необятна.
10. Само със своята необятна Любов се приближавам до Тебе и само тогава разбирам живота.
11. Всички явления имат тайно ръководство и това аз наричам Свято Начало.
12. Себепознанието означава, че всяко същество си има свой път към тайната на Реалността.
13. Любовта към Истината е първата крачка към Незнайното.
14. Имаш ли Любов към Истината, Незнайното ще те привлече.
15. Само когато Истината е изстрадана, можеш да бъдеш господар на своята душа.
16. За да намериш своя вечен път, ти трябва да изстрадаш своята Истина и тогава тя ще ти даде своята Вечност, която е твоят собствен път по рождение.
17. Когато се движиш по чужд път, ти изгубваш своето висше ръководство и не можеш да общуваш пълноценно със своята душа.
18. Само човешкият Дух е устроен да издържи Истината. Другите тела са неустойчиви и затова Истината може да се разбере само с Духа.
19. Пробуденият стъпва на основата на Истината и минава отвъд страданието.
20. Пробуждане - това е осмислянето на страданието, а осмислянето на страданието е врата към великата Истина.
21. Истината изгрява в твоя живот, когато Бог навлезе в Своето дълбоко страдание чрез теб.
22. Аз съм видял много души, които са потъвали в морето на застоя и скръбта с разумни разсъждения. Не са разумните разсъждения, които водят към Вечната Истина.
« Последна редакция: Януари 02, 2006, 21:59:52 pm от Horus »
musica universalis

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #9 -: Януари 02, 2006, 22:00:37 pm »
Боян Магът е още един Велик Дух бродил по нашите земи.

firma

 • Гост
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #10 -: Януари 03, 2006, 11:11:23 am »
Заради гоненията на Богомилите сами се наказахме с 5 века робство. Още едно доказателство, че българите са най-древният и умен народ датиращ от времето на Ноевият потоп :D
« Последна редакция: Януари 03, 2006, 15:32:25 pm от Horus »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #11 -: Януари 03, 2006, 15:32:50 pm »
Да, вярно е :(

Oberon

 • Гост
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #12 -: Януари 04, 2006, 14:58:23 pm »
Сайта на Хелиопол въобще не го хвали:)))
Въпрос: Какво мислите значи "Магнаурска школа"?

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #13 -: Януари 04, 2006, 22:05:56 pm »
musica universalis

Oberon

 • Гост
Отг: Обръщение към българите
« Отговор #14 -: Януари 05, 2006, 08:51:28 am »
Обръщам се към всички българи !
Другари, комрадс!
Имам спешна нужда от добавка към Флекс Тайпа да мога да пиша на руски. Не мога да тегля от офиса нищо, затова плс на [email protected]

10x
Ти записа ли се доброволец?????????

Оберон :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27