Автор Тема: Симптоми на Психичната атака!  (Прочетена 9467 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Симптоми на Психичната атака!
« -: Септември 08, 2006, 02:51:51 am »
Тази статия я видях от един друг сайт и реших, че ще е добре да има такава тема.
Може да има някои неща, които да не са напълно верни, но тук по-опитните от вас ще кажат дали е така.
:)
 
                                   
                                                           Симптоми на Психичната атака                


                                                                                              Статия на Гергана Лозанова - Транийски Шаман


    Акценти:

- Най-широко разпространена психическа атака е тази, която произтича от невежия или злонамерен разум на нашите събратя.
- Винаги трябва да имаме предвид и не бива да приписваме злонамереност или порочност, ако чувстваме, че сме измъчвани или преследвани.
- Нашият гонител може също да е жертва.
- При много хора това може да е окултна атака.
- Човекът който я излъчва може да не е и неин създател.

Ако се вгледаме в света около нас, не може да не осъзнаем, че има някаква свръхгосподстваща координация на неговата безкрайна сложност. Науката напразно е търсила принципа на организация, тя никога не би могла да го открие, тъй като той не съществува физически. Атомите на живи същества не се подреждат в безкрайно сложни конфигурации в резултат на наследствената си природа.

Ние живеем сред невидими сили и възприемаме само следствията и ефекта на тяхното влияние.
Движим се между невидими форми, чийто действия много често изобщо не възприемаме осъзнато, макар че можем дълбоко да бъдем засегнати от тях. В тази, свързана с разума страна на природата могат да се случат много неща, които не остават без отзвук на физическо ниво. Има същества, които живеят в този невидим свят както рибите в морето.
Има мъже и жени с тренирани мозъци или специални способности, които могат да навлязат в този невидим свят, както плувецът се гмурка в дълбините на океана. Има също и периоди, когато невидимите сили ни заливат и поглъщат живота ни, както става със сушата при разрушаването на дигите към морето.
Прагът към Невидимото е измамен бряг. Там има дълбоки дупки и течения и движещи се пясъци. Силният плувец, който познава брега, може да рискува и е в относителна безопасност. Този който не умее да плува и се вслушва в собствените си импулси, може да заплати своето безрасъдство със живота си. Но ние не трябва да правим грешката като мислим, че тези невидими сили са непременно зли и враждебни към човешкит род. Сами по себе си те не са по-враждебни от огъня или водата, но са могъщи като тях.
Ако им се противопоставим резултатът е унищожителен за нас, тъй като сме нарушили основен природен закон, но те не се стремят да ни атакуват с всички сили в по-голяма степен, отколкото ние тях.
Със сигурност може да кажем, че Невидимото е враждебно и злонамерено към човешкия род само тогава когато е покварено и изопачено от действията на тези безпринципни мъже и жени наречени Адепти на Пътя На Лявата Ръка. (бел. от р. -  WTF?)

Най-широко разпространена психическа атака е тази, която произтича от невежия или злонамерен разум на нашите събратя.

Винаги трябва да имаме впредвид и не бива да приписваме злонамереност или порочност, ако чувстваме, че сме измъчвани или преследвани. Нашият гонител може също да е жертва. При много хора това може да е окултна атака. Човекът който я излъчва може да не е и неин създател. Хората също влизат в контакт с Невидимото через въздействието, което оказват определени места. Някой който не е истински медиум, но не е в достатъчна степен чувствителен към подсъзнателно възприемане на невидимите сили, може да попадне на място, където те са концентрирани под високо напрежение. Обикновено ние забравяме тези сили, въпреки, че се движим сред тях, а те са нашата Вселена. Там където те са съсредоточени, ние усещаме неясно как нещо започва да ни оказва въздействие и да възбужда нешето подсъзнателно АЗ.
При някои бариерата между съзнателно и подсъзнателно е толкова плътна, че те никога не осъзнават ясно какво се случва.
По-често срещано явление, обаче е появата на характерни сънища, които се наблюдават при психична атака.

Ако е налице усещането за тежест върху гърдите, като че ли някой е коленичил над спящия със сигурност атаката се излъчва локално, понеже тежеста е резултат от концентрацията на етерна субстанция или ектоплазма и е достатъчно осезателна да наклони везните на кантар, ако е възможно да я уловим и измерим.
Чувството за страх и потиснатост е много характерно за психическа атака и е един от най-силните симптоми, които я предхождат и придружават.
Приближаващото окултно въздействие хвърля свойта сянка върху съзнанието, още преди да се появи несъмнено пред не-психическото.
Причината за това е, че ние възприемаме всичко подсъзнателно, преди да го проумеем, и една пълзяща сянка указва проникването на подсъзнателните сензори отдолу нагоре.
С прогресирането на атаката чувствително се покачва нервното напрежение и при определени обстоятелства, може да се стигне до такова изхабяване на биологични тъкани, че жертвата се превръща в безкръвна обвивка от кожа и кости и лежи постоянно, тъй като е твърде слаба за да се движи.
Въпреки това обаче, не може да се открие и докаже никакво определено заболяване. Устойчивоста може да е добра и атаката - неспособна да премине върху физическия план, а да се ограничи до онази граница между материята и разума, която ние възприемаме и усещаме на прага на съня.
В резултат на изнемогата от страха и липсата на сън СКОРО СЛЕДВА УМСТВЕНО РАЗТРОЙСТВО.
Нервното разстройство и умственото разстройство са по-широко разпространените последици от агресивната атака сред белите хора, тъй като поне в Европа нападателят не винаги може да доведе атаката до фатален изход за жертвата.
ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА СЛУЧАИ, КОГАТО ЖЕРТВАТА УМИРА ОТ ЧИСТА УПЛАХА.
Но в допълнение към чисто субективните феномени има също и обективни, ако атаката има определена степен на концентрация. Широко известен е феноменът на отзвука. При него това което сполетява финното тяло, рефлектира върху тленната форма, така че след астрална свада по време на сън, се откриват драскотини и синини по физическото тяло, понякога с определена форма.

СПЕЦИФИЧНИТЕ МИРИЗМИ СА ДРУГ СИМПТОМ ЗА НАЛИЧИЕ НА АСТРАЛНА АТАКА.

Характерно зловоние на гниещо месо се появява и изчезва спорадично; но докато присъства, няма никакво съмнение за това, тъй като всеки може да го усети, независимо дали е медиум или не.
Друг любопитен симптом е на наслагване на кал и тиня.
Съществува един интересен феномен, известен на окултистите като Астрална Камбана.

Този звук варира от ясен камбанен звън до късо изтракване; този звук наподобява на удар по нащърбена винена чаша с острието на нож. Това често известява приближаването на нещо, което просто би могло да се появи и не е непременно вестител на злото. Това би могло да е почукване по вратата на физическия свят, за да се привлече вниманието на неговите обитатели към присъствието на някой отвъд, готов да им говори. Ако обаче това се появи редом с други симптоми на астрална атака, вече имаме силни доказателства за потвърждаване на диагнозата.
В тази връзка понякога се наблюдават също неописуеми избухвания на огън. Те оказват, че първичните стихийни сили, а не човешките, са в действие.
Съществуват и феномените полтъргайст, при които наоколо се хвърлят предмети, звънят камбани и стават шумни прояви.
Разбира се, в един и същи случай може да има мнoгoобразие от феномени. Никога небива да се пренебрегва възможността за естественото, материално обяснение, дори и в случай където свръхестественият елемент е очевиден. Ние не трябва да бъдем толкова оплетени в примките на материалистичните теории, че да отхвърляме психичната теория като работна хипотеза, ако тя показва някакъв шанс да бъде резултатна.
Ние трябва да имаме предвид, че елементът на преднамерената ловка измама може да се срещне на най-неочакваните места. Приемането на дадено обяснение трябва да се основава върху тежестта на доказателствата в негова полза, не върху отхвърлянето или предпочитанията относно неговите алтернативи.
Човекът е нещо повече от тяло и разум.
Ние никога няма да намерим разковничето към загадката на живота, докато не осъзнаем, че човекът е духовно същество, и че разумът и тялото са одеждите на неговите прояви.


Източник: http://mistichno.com/modules/news/article.php?storyid=218
« Последна редакция: Септември 08, 2006, 04:54:05 am от Horus »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

IYI

 • Гост
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #1 -: Септември 10, 2006, 16:57:28 pm »
10% инфо., 90% боза!

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #2 -: Септември 11, 2006, 00:46:37 am »
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

IYI

 • Гост
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #3 -: Септември 11, 2006, 00:52:12 am »
Факт!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #4 -: Септември 11, 2006, 09:26:33 am »
IYI, кое е "бозата" от тази статия?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #5 -: Септември 11, 2006, 10:11:32 am »
IYI, кое е "бозата" от тази статия?

IYI,нека аз да кажа....
ВСИЧКО
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #6 -: Септември 11, 2006, 10:20:24 am »
Невероятно задълбочен отговор! Ех, защо и аз така не мога...

Смяташ ли, че всичките 550 регистрирани имат твоите знания и опит? Разбира се, въпросът е риторичен.  :D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #7 -: Септември 11, 2006, 10:33:03 am »
Ми по-подробно тогава:
 Ако искам да направя атака на някой,той ще разбере когато вече е прекалено късно,ням да има такива глупости като тежест върху гърдите,безсъние и т.н,освен ако не целя точно това.Тъпо е да се твърди че има дадена схема,по която става атаката,особено ако неволно си е изпатил,или че има точно утвърдени симптоми-атаката може да повлияе на всичко-от малки нещастия в работата,през болка в някой крайник,че дори до болест може да се стигне,и всъщност,само това е,което статията казва правилно,и това стана б**и изречението...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

IYI

 • Гост
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #8 -: Септември 11, 2006, 19:58:49 pm »
 :)

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #9 -: Септември 12, 2006, 02:32:21 am »
Много ли хора се занимават с подобни атаки? Всъщност какво се цели с тях? Питам не за  атаката, на която е подложено цялото човечеството, а тази която сътворяват събратята около нас?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

milenski

 • Гост
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #10 -: Септември 12, 2006, 10:26:58 am »
Занимават се много повече хора, отколкото дори подозираме.
Лошото е, че почти всички могат и го правят съвсем несъзнателно.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #11 -: Септември 12, 2006, 10:32:31 am »
а атака ли е когато е несъзнателно,или по-скоро преплитане на енергии.Под атака аз разбирам само съзнателното.другото е просто взаимодействие,изпускане на енергия,и съответно жертвата резонира с тая енергия и отта мсе твърди че има атака
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

IYI

 • Гост
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #12 -: Септември 12, 2006, 10:37:07 am »
Правилно.

milenski

 • Гост
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #13 -: Септември 12, 2006, 10:59:29 am »
Естествено, темата е за целенасочените психични атаки, за които продължавам да не мога да разбера как могат да се правят от хора, овладели тези енергии, защото се предполага, че са достатъчно запознати с цялата материя и перфектно им е ясно какво вършат и каква карма си навличат.
Но аз засегнах малко и въпроса за това, че всички можем да правим това в по-малка или по-голяма степен и съвсем не е задължително това да бъде обвързано с някакъв ритуал. В повечето случаи тези ритуали се правят с цел концентриране и канализиране на енергията. Аз познавам хора, които нямат нужда от "патерица" за тази цел. Получавала съм такива енергийни залпове, които съвсем не бих нарекла само преплитане на енергии.
Трябва да осъзнаем, че сме енергийни същества и тази енергия може да се използва за различни цели, както ръката, с която можеш да погалиш, но можеш и да удариш.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Симптоми на Психичната атака!
« Отговор #14 -: Септември 12, 2006, 11:23:52 am »
Естествено, темата е за целенасочените психични атаки, за които продължавам да не мога да разбера как могат да се правят от хора, овладели тези енергии, защото се предполага, че са достатъчно запознати с цялата материя и перфектно им е ясно какво вършат и каква карма си навличат.
Карма няма.Просто идеята седи там да предупреждава тези,коитоне разбират.А повечето атаки с еправят от тези,които не разбират

Но аз засегнах малко и въпроса за това, че всички можем да правим това в по-малка или по-голяма степен и съвсем не е задължително това да бъде обвързано с някакъв ритуал. В повечето случаи тези ритуали се правят с цел концентриране и канализиране на енергията. Аз познавам хора, които нямат нужда от "патерица" за тази цел. Получавала съм такива енергийни залпове, които съвсем не бих нарекла само преплитане на енергии.
Трябва да осъзнаем, че сме енергийни същества и тази енергия може да се използва за различни цели, както ръката, с която можеш да погалиш, но можеш и да удариш.
Виж,това е много добре казано
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27