Автор Тема: Целенасочени въздействия върху НАС!  (Прочетена 9690 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

IYI

 • Гост
Целенасочени въздействия върху НАС!
« -: Септември 02, 2006, 15:42:50 pm »
Всеки знае или предполага, но никой не иска да вярва!

Тази тема е трудна, за тази тема се изисква информация от много хора, тази тема не е по силите на един човек!
На тази тема мястото и е тук, точно в този сектор....

Спектъра е огромен има лица, които са преминали през огромна част на този спектър и все още са тук...
Скалата на този спектър е от слабо въздействие до унищожително!
Нивата на въздействие са физически или психически, може и енергийни, както и информационни....
Компютрите са 300пъти по-опасни от телевизията, компютрите са второто стъпало, видяхме и третото...
Нападенията могат дабъдат и нефизически....
Нападенията и въздействията се извършват само на донори-генератори на енергия т.е. тези, които все още не са вън от системата, познавам безброй хора и само двама вън от системата, следователно всички други са донори и се упражнява контрол, въздействие....., аз все още не съм вън от системата и системата го знае...Нападенията могат да бъдат и с цели, които са най-различни, но в основата е твоята енергия да бъде взета или канализирана така, че да захранваш някой от упрявляващите-директно, твоята енергия се влива директно, чрез канали  прокарани през някой точки на тялото ти.....
Генератори, екипи окултни, храна, кодове, програми, егерегори, паяжини-мрежи, психовъздействия, музика, вибрационни кодове, информация и още безкрай...-всичко може да бъде сведено и насочено с/у един човек, много от спектъра се използват върху подбрани единици.....
Те работят върху страховете ни, те знаят какви са и ги усилват посредством някой от установките им
Ние знаем за тях, но и те знаят за нас, както знаем, че всичко е въпрос на време...
Силата е относително нещо, тя не може да ти помогне, но има други методи, въздействията върху нас ще отключат равновесието, а ние това чакаме, аз чакам.................
« Последна редакция: Септември 04, 2006, 02:24:35 am от Horus »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #1 -: Септември 02, 2006, 16:00:49 pm »
Вярно,но много объркано написано,направо параноично. Бих казал на автора:

Без паника!
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #2 -: Септември 02, 2006, 16:31:13 pm »
пускам тук нещо,което смятам е свързано с темата.Авторът държи един много интересен сайт(за жалост затворен в момента) свързан с психоактивните вещества.

1. Опитът показва, че подобни конфликти рано или късно се случват във всяка страна, тръгнала по пътя на западната цивилизация. Определено се радвам, че това става по този начин и с мен, а не с някой, който няма възможностите да се защити юридически и медийно. Явно за нещастното ни общество е настъпил моментът, в който да реши дали ще върви по пътя на толерантността или на омразата.

ОТ НАС ЗАВИСИ какво ще се случи! Защото - и преди съм го казвал - ние сме (малка, но важна) част от интелектуалния "елит" (уф че тъпа дума). И, вярно, от политиците зависи какво ще е минималната заплата, от чалгаджиите - какви ще са цените на таксиметровия превоз и доматите, а от хора като нас - дали ще има интернет връзки, информационни системи за банките и свободни медии. Живеем в 21-ви век и който не го разбира, рискува неприятни изненади.

2. Йерархичните системи са уязвими (за йерархични и хетерархични системи вж GEB). Там, където една йерархична организация не може да се справи, идват нейерархичните - хоризонтални оргазинации (Промена, За Земята), социални мрежи, grassroots кампании. "Да спасим Иракли" е свеж пример.

В тази връзка - имам силни подозрения, че ако там се започнат строежи, често строителните машини ще получават мистериозни повреди, а строителите ще са неспособни да работят, защото са били обилно почерпени от туристи.

3. Живеем в ченгеджийска държава! Това, което ми се случи лично само ме накара да обърна внимание на факти, които и преди са били около мен. Броят на служителите на МВР е ДЪРЖАВНА ТАЙНА! Извод: параноята не е болестен синдром - тя е ЕСС (еволюционно стабилна стратегия, по Dawkins). Винаги очаквай най-лошото, планирай резервни варианти, не се доверявай на непознати. (Не се доверявай и на познати.)

Чети Р. Хайнлайн: Странник в странна страна (има го онлайн), Достатъчно време за любов (може би още се продава), Луната е наставинца сурова (ако го имаш, сигнализирай), и особено ФРАЙДИ (има го онлайн). Човекът тия неща ги е измислил още преди 30 години, няма нужда да се открива топлата вода! Ако не обичаш учебници - приеми ги като фантастика; Ако не обичаш фантастика - приеми ги като учебници по оцеляване.

4. Държавата е твой враг! Нещо повече, тя се храни от труда ти. Няма как да избягаш, нито да се скриеш. Няма как да я победиш в пряк сбъсък, защото е много по-голяма и по-силна. Обаче има какво да направиш: СПРИ Й ЗАХРАНВАНЕТО! Тя се крепи на 2 неща: данъци и вяра.

Купувай храна от производител, или си я отглеждай сам, посещавай заведения, които не плащат данъци, спри сам да плащаш данъци и осигуровки, подкрепяй корупцията (стига да ти излиза по-евтино). Говори с хората около теб, вярвайте в себе си, вместо в държавата и НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ. Бъзикай се със системата винаги, когато можеш. Ако не можеш да избежгнеш данъците - плати с 2.50 лв повече, за да се объркат.

5. Корпоративните медии имат една единствена функция - да генерират печалба! Не да информират, не да забавляват, дори не да правят сензации. Приеми, че ВСИЧКО, което ти предават, е манипулирано по един или друг начин!

Когато прочетеш/видиш/чуеш нещо, винаги мисли: Защо това ми се предава по този начин? Кой има изгода от това? Как ще изглежда от друг ъгъл? Извод: не позволявай на друг да избира каква информация ще получаваш. Когато казваш нещо на някого - съобразявай: Каква информация давам? Той какво ще разбере? Как ще я предаде на другите?

6. ФОРМАЛНО - от рационална гледна точка няма голям смисъл да се държиш добре с околните - в крайна сметка те налазват паразити, които гледат само своето добруване. ОТ ДРУГА СТРАНА - "добрите" стратегии са печеливши в дълготраен аспект (доказано е математически). The choise is yours


По принцип мнението е пуснато по една тема,която ни показва тъпотията на държавата и безхаберието на журналистите.Ето и линк към нея:http://ouim.org/forum/viewtopic.php?t=3646&postdays=0&postorder=asc&start=20
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #3 -: Септември 02, 2006, 16:46:40 pm »
Цитат
познавам безброй хора и само двама вън от системата
Тези двамата живи ли са? Щото, ако са живи, съмнявам се да са извън системата.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #4 -: Септември 02, 2006, 20:22:17 pm »
Живи са.
Скоро ще се напише тема "За ситуацията и какво трябва да се прави".

IYI

 • Гост
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #5 -: Септември 03, 2006, 15:31:03 pm »
Няма паника, няма и параноя, няма и страх, но се питам, когато стигнат до най-големите ти страхове на теб и на
човечеството и когато колективното подсъзнание и твоето подсъзнание бушуват от въздействия, които имат само една цел-страх и се влива постоянно в системата ти???
Централната системата знае границите ти на поносимост, защото ако прекрачи тази граница предстои отключването на сила, която може сериозно да я застраши.
Влиянията ще се усилват, до като не се изключи системата, ако системата няма изход, то тя ще се самоунищожи,
а това ще доведе до интересно положение.

Как да бъде изключена системата??!!!!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #6 -: Септември 03, 2006, 22:18:21 pm »
Като се премахне страхът, стресът, стремежа към материя, ниско-честотни мисловни конструкти и всички енерго-информационни паразити.

IYI

 • Гост
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #7 -: Септември 03, 2006, 23:32:00 pm »
Питам как да бъде спряна и рестартирана системата "Земна Реалност", такава каквато е в момента?!Има начин
въпросът е как?

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #8 -: Септември 03, 2006, 23:44:11 pm »
Няма нужда да бъде рестартирана. Тя трябва първо да бъде интегрирана обхваната, разбрана и овеществена в пълният й Смисъл.
После всичко ще се промени, парадигмата също, докато накрая изчезне идеята за парадигма, рестарт и съществуване, както го разбираме ние.

IYI

 • Гост
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #9 -: Септември 03, 2006, 23:50:25 pm »
Хорусе вземам, че се натъквам от много време на такива неща, имайки в предвид какви информационни потоци обвиват земята и то от няколко години.Един от вариантите за рестарт е рестарт в системата наречена съзнание, което от своя страна ще доведе до необходимият резултат.Мисля, че разбираш идеално какво говоря.
Системи, системи, всичко е системи и влизайки в тези системи можеш да промениш доста неща-хак на системата, какъв е той?

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #10 -: Септември 04, 2006, 00:11:42 am »
Информационните потоци, които обвиват Земята в момента са предимно от нисшият астрал, съответно - дезинформационни - в полза на тези, които служат на себе си. Крайно наложително е всеки един подобен канал да бъде филтриран през сърдечна чакра, защото ние поемаме отговорност, като изнасяме определен тип информация. Може да бъде еволюционно, може да бъде инволюционно. В момента преобладава - знаеш кое.

Депрограмиране чрез емоционални вектори, чрез купол, чрез отсичане на паразитите, чрез изтриване на намерението. За да унищожиш система, ти трябва друга система или намерение. И двете са под похлупака на това, което наричаме образно казано "Матрицата".

В момента разработвам прости правила, които имат за базисен център сърдечната чакра - единственото ни спасение в момента. Всяко друго начинание за мен е ровене в тинята.

IYI

 • Гост
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #11 -: Септември 04, 2006, 00:41:49 am »
Информацията, която имаме с теб, както и намеренията са в следствие на тези информационни потоци, които са от Космоса към Земята, не са от н. астрал, знаеш, че Основният закон в Природата е равновесието.

Дай информаци, това, което споделяш е много важно, а тези техники са много ценни:
Цитат
Депрограмиране чрез емоционални вектори, чрез купол, чрез отсичане на паразитите, чрез изтриване на намерението. За да унищожиш система, ти трябва друга система или намерение. И двете са под похлупака на това, което наричаме образно казано "Матрицата".
Абе дойдох ме си на думата, благодаря ти  :P
« Последна редакция: Септември 04, 2006, 00:43:02 am от IYI »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #12 -: Септември 04, 2006, 00:56:29 am »
Информацията, която имаме с теб, както и намеренията са в следствие на тези информационни потоци, които са от Космоса към Земята, не са от н. астрал, знаеш, че Основният закон в Природата е равновесието.

Там е работата, че след Бунтът, на Земята съществува тъй нареченият информационен и честотен контрол. За да мине информацията директно от космоса към теб, без да мине през ниско-честотните създания, които обитават 4то измерение, трябва да си много, много чист канал - такива почти няма.
Известно ли ти е, че в момента за елементарно нещо, като излизане на езотерична книга, трябва да има разрешение от 4то измерение? Нещата са много сложни.

Дай информаци, това, което споделяш е много важно, а тези техники са много ценни:
Цитат
Депрограмиране чрез емоционални вектори, чрез купол, чрез отсичане на паразитите, чрез изтриване на намерението. За да унищожиш система, ти трябва друга система или намерение. И двете са под похлупака на това, което наричаме образно казано "Матрицата".
Абе дойдох ме си на думата, благодаря ти  :P

Това се опитвам да направя от 4 месеца поне, но нещо в мен пречи. Чувствам как момента наближава и смятам, че до месец, ще изложа това, до което съм стигнал и наричам "Освобождение" (съвпаденията с реални книги по темите са напълно случайни - сещаш се :P :P :P).

IYI

 • Гост
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #13 -: Септември 04, 2006, 01:05:02 am »
Е как...., нали "Освобождение" бе разфасовано от службите и цялата информация поместена и изнесена бе доста извратена, информацията там няма много общо с основите на Енергоинформационната култура.Въпроса е във времето и ефекта бързи резултати за кратко време-образно казано!
« Последна редакция: Септември 04, 2006, 01:08:28 am от IYI »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Целенасочени въздействията, върху НАС!
« Отговор #14 -: Септември 04, 2006, 01:09:41 am »
Говориш ми за "Освобождение", а точно тази връзка те предупредих да не правиш :P ;)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27