Автор Тема: Смяна на измеренията и Възнесение  (Прочетена 14688 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Смяна на измеренията и Възнесение
« -: Август 17, 2006, 20:16:19 pm »
Смяна на измеренията и Възнесение

Земята има свое собствено съзнание, тя е живо същество. Божествения План на Създателя, който ние всички следваме, съзнателно или несъзнателно, призовава Земята  да се възнесе от реалност, която ние познаваме като 3-то измерение към 4-то измерение (средно или временно съществуване) и след това към 5-то измерение.Всичко това от доста време се предполага да се случи към края на 2012г. или по-рано. Човечеството и всички други живи същества трябва да са готови да се издигнат или да увеличат своите вибрации, за да се придвижат заедно с планетата. Повечето хора нямат повече време да преминават през индивидуално издигане , което може да отнеме още 200 или 390 години. Те са в последната си инкарнация и трябва да се възнесат, за да помогнат да  се установи следващото сътворение на Земята и цялата Вселена. Това означава да запазим тези тела и напрактика да ги върнем както са били на 30 години. Тези които не са готови ще се инкарират отново в 3-то измерение на друга планета. Те немогат да се върнат до по-високото измерение на Земята. „Договорите” на някои хора са изтекли и те ще се върнат към предишните си звездни системи, ако пожелаят, и дори ще се възнесат по –високо от пето измерение (  Коменатар от Alien -Юпииииииии ;)  )  Никой на Земята не е оригинално от тази планета.
Възнесението е интеграция на дух и материя. Това е процес където нашите физически, емоционални , ментални и всички духовни тела се съединяват  за да създадат напълно съзнателно същество. Ние взимаме своето Светлинно тяло. Ние сме наистина духовни същества , които имат човешки изживявания. Ние имаме други аспекти на себе си, които съществуват в други светове , други измерения и реалности. Като есенция ние всички сме физически Ангели с огромен проблем, който се нарича Амнезия! По време на възнесението ние разбираме че сме свързани; ние всички сме Едно с целия живот във вселената. Всичко е дошло от един Създател. Раса, различия, война, лична собственост, земя, и всички други аспекти на текущия ни свят са илюзорни. Ние живеем в гигантска холограма!
Много измерения познати като „нива” ,”плоскости” „mansions” и паралелни светове съществуват на едно и също място едновременно. Те се различават само от градуса на вибрация. Когато ние увеличим нашата вибрация значително, ние променяме измерението!
Мярката за вибрационния ритъм на Земята, нейния сърдечен ритъм е Шумановия Резонанс, който изглежда се мери по различен начин от някои земни учени в сравнение с информацията от по- високи нива. Много години той е стоял на 7,8 цикъла за секунда (херца). Той е започнал да се вдига  по времето на Хармоничната Конвергенция. През август 1987г – година на  голямо духовно пробуждане. На теория, когато стои постоянно на 13,0 ние ще преминем в 4-то измерение. Според някои източници ние стоим на 12,9 от известно време и ще отидем до 13,8 в  близкото бъдеще.
Възнесението се очаква  да бъде постигнато когато сме напълно изложени на енергиите от фотонния пояс. Това е енергийна вълна  с форма на „toroid” през която нашата система преминава  два пъти на 26 000 годишен цикъл. Всяко преминаване при предишните цикли е траел около 2000г. Ние сме в момента в този пояс, но сме предпазени от преждевременно фатално възнесение от холографско енергийно поле поставено около нашата слънчева система от Галактическата Федерация на Светлината. – нашите съюзници  от други цивилизации в нашата галактика Млечен път. Докато нашето ниво на вибрация расте  някои фотонни енергии постепенно се освобождават в нашата слънчева система.
Първоначално 12-нишкова ДНК система  ще замени сегашната 2-нишкова система. Ние ще увеличим нашите 7 чакра системи до 13 чакри. Ние също съзнателно ще използваме 100% от нашия мозък вместо 10 до 20 процента в момента. Пълното съзнание ще се върне при нас , това е осъзнаването защо сме тук какво ще правим в бъдеще и какъв е бил миналия ни живот. Ние ще имаме универсално познание на върха на пръстите си.  Или по-скоро на нашите мозъчни рецептори и ще имаме свръх-човешки способности.
От Tony Wicks


Превод: Alien
« Последна редакция: Август 23, 2006, 16:03:47 pm от Alien »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #1 -: Август 17, 2006, 21:12:19 pm »
Прекрасно,  Alien, благодаря ти! Макар че всичко това вече съм го чел и съм го възприел като вярна информация, тъкмо сега ми беше необходимо отново да го прочета  :D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #2 -: Август 17, 2006, 21:48:17 pm »
... „Договорите” на някои хора са изтекли ...

Условията за навлизане във физическия живот като човек са относително стриктни. Прилича на постигането на детайлно споразумение. На първо място енергийната форма трябва да се съгласи, че наистина съществува факторът време-пространство. Без това споразумение е невъзможно да има първично човешко съзнание. Енергийната форма трябва да приеме, че съществува време, като например 1980 година, или всяка друга рамка на времето, според земното изчисление. Трябва да не се оспорва също и действителното съществуване на планетата Земя, изградена и създадена във формата, в която е. По-нататък трябва да приеме, че формата на съзнание, изразена като човек, има определени характеристики и ограничения.
Изчистването или сублимацията на предишно преживяване е част от процеса. Това е начинът за представянето, като човек трябва да си подсигури минимално вмешателство, причинено от предишни житейски модели и други реалности. Имайте предвид, че всичко това е изцяло на нивото на съзнателното възприятие, че то не е било донесено от същността на енергийната форма, приела споразумението. Това преживяване ще остане с новообразуваната човешка енергийна форма в несъзнателно състояние. Важно е, защото такова преживяване или цел могат да станат лежащият в основата мотив, който е движещата сила за представянето на тази енергия в човешко съществуване.

Робърт Монро
Далечни Пътувания

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #3 -: Август 17, 2006, 21:56:51 pm »
Да интересно става когато информациите се застъпват. Това с договорите наистина е много интересно за мен. Преди няколко месеца във форума се бъзикахме че сме временно на командировка тука  на тази планета а накрая ще се окаже че наистина е така  8)

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #4 -: Август 17, 2006, 22:28:41 pm »
Много интересен поглед наистина. Преди имаше неясноти, дали са нужни 140 000 човека или определена вибрация. Единственото, което не ми харесва е, че не ми се ходи на друга планета. :(
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #5 -: Август 17, 2006, 22:36:21 pm »
Единственото, което не ми харесва е, че не ми се ходи на друга планета. :(

Няма да ти  се наложи ето и допълнението  :P :P


Като възнесени галактически хора (физически ангели), ние ще имаме възможност да общуваме с всички съзнателни форми на живот в нашата галактика, вселена и отвъд. Ние ще си върнем извънземните сили които сме загубили преди много животи. Телепатията телепортацията и междупалнетните пътувания без  космически кораби ще бъдат възможни като използваме нашето Светлинно тяло или меркаба.
Някои хора ще могат да посетят отново или да се върнат към техните предишни звездни системи от които те идват. Някои ще помогнат да се засели отново Марс, Венера и Малдек, който ще бъде пресътворен от астероидния пояс. По-голямата част ще останат на Земята за новата Златна епоха  и ще помогнат да я създадат. Земята ще бъде планета за показ, главен център за търговия, конференции и щабквартира на Интергалактическия Съюз на многото галалктики около нас.
Тези които населят Земята ще станат нейните истински управници ,пазители на светлината като поддържат енергийните възли и мрежи около планетата и великите храмове. Делфините и китовете са били обременени с тази задача за прекалено дълго време. Ние ще живеем във великолепни кристални градове вътре в Земята въпреки че ще изглежда ,ч е те са на повърхността. Това е начина по който всички високоизмерни цивилизации живеят на други планети. Така живеят много Лемурийци и Атлантци вътре в обвивката на нашата куха Земя, Ние ще се срещнем с тях скоро.Нашата нова цивилизация отново ще се базира на духовните концепции на Лемурия, които от своя страна са били базирани на концепциите на Сриус Б.
Нашата моментна структура на правителствата ще бъде прекратена. Високо интелигентни същества ще ни помогнат да създадем нови управленски съвети базирани на определени вселенски принципи. Ние ще имаме последната дума в определяне на подробностите на новото правителство, без намеса от тези които в момента управляват правителствата.


Превод: Alien
« Последна редакция: Август 17, 2006, 22:52:50 pm от Alien »

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #6 -: Август 17, 2006, 22:40:16 pm »
Ама, който не се възнесе? Аз за това приказвам.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #7 -: Август 17, 2006, 22:48:00 pm »
Няма да има такива , цялата Земя се възнася-ние с нея.  ;D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #8 -: Август 17, 2006, 22:52:02 pm »
Добре, щом така казваш. Но какво ще стане със съседчето от последния вход, което е луд хаос маняк, облича се по последна мода, преди месец се заяждаше с един пиян дядо и го караше да го гони? Какво търсим тук, щом така или иначе всички ще се възнесем?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #9 -: Август 17, 2006, 23:09:09 pm »
Впоследната книга на Крион "Пътуване към дома" поне 100пъти се повтаря един израз: нищо не е такова, каквото изглежда.
А за твоето съседче, както го описваш-типично поведение на дете-индиго(евентуално).
Какво търсим тук? Няма какво да търсим, ние създаваме условията за самото Възнесение. Сега ще питаш-защо пък точно ние? Ами защото сме най-кадърните, защото вече сме го правили.  ;D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #10 -: Август 17, 2006, 23:17:24 pm »
Това хлапе, въобще не ми се вярва да е индиго. По - скоро ти го дадох като пример за съвременен биоробот. Въпреки, че като се замисля и аз не съм се различавал много, когато бях на неговите години. Леле, добре, че се опомних навреме.
« Последна редакция: Август 18, 2006, 00:59:36 am от asdfghjkl »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

IYI

 • Гост
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #11 -: Август 18, 2006, 00:58:04 am »
Аз утре смятам да се възнеса на Рила за няколко дни :P :P

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #12 -: Август 18, 2006, 00:59:14 am »
Блазе, ти!  :)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #13 -: Август 18, 2006, 01:02:09 am »
Аз утре смятам да се възнеса на Рила за няколко дни :P :P

Трябваше да кажеш преди няколко дни, щяхме да се възнесем групово :P

IYI

 • Гост
Отг: Смяна на измеренията и Възнесение
« Отговор #14 -: Август 18, 2006, 01:32:27 am »
Ти качи ли се или или смяташ да се качваш??!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27