Преди години често си купувах списание Свръхестественото (сега май е вестник), във всеки брой имаше енергийно заредена страница и когато медитираш върху нея ти помага в най-различно отношение ... от намаляване на стреса до развиване на свръхсензорните качества. Не съм правила никакви медитации, но горе-долу по това време започнох да имам ясновидски сънища. Не съм запозната дали е възможно подобно енергийно зареждане на страници, за това искам да попитам някой има ли инфо или някакъв опит.
Искам да добавя още нещо относно сънищата (вече им отдавам галямо значение като единствен източник на достоверна информация, макар че още не съм сънувала числата от тотото) ... странно ми е как човек може да получи информация за бъдещето, след всеки сбъднал се сън започват в главата ми да се въртят въпроси от сорта на ... "Съществува ли съдба и можем ли да я променим", " Изобщо имаме ли избор" и т.н., на които така и не намирам отговор, но все повече започвам да мисля, че в това състояние на "спящо съзнание" могат да се получат много от отговорите.