Автор Тема: За живата вода - този път в България  (Прочетена 6526 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
За живата вода - този път в България
« -: Април 24, 2006, 16:06:50 pm »
Безцветната течност не е романтична като някой шоколадов бонбон, за сметка на това тя крие в себе си много повече тайни. Тайни които карат двама солидни мъже да преплетат в едно мистиката на древните познания със свръхреалността на съвременната наука. До компютъра микроскопа и черната дъска за сложни схеми те зареждат своето любопиство, неотстъпващо на упоритостта на древните хора даразгадават великите елементи, които проникват във всичко около нас. И трупайки капка по капка, успяват.

Затова сега могат да предложат фрапираща истина от рода на тази, че ВОДНИТЕ МОЛЕКУЛИ С ВРЪЗКИТЕ СИ НАПОДОБЯВАТ СТРУКТУРАТА НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК.
Но май отдавна сме свикнали всяка една частица от творението покрай нас да е великолепна, в блясъка и простотата си едновременно. Досущ като капка вода. Проф. д-р Антон Антонов, маг. инж. Живко Желев заедно с екипа си от сътрудници вече могат да се похвалят с патент, слагащ ореол на сложните им изследвания и проучвания. Методът им за използване на водата за регистриране на свръхслаби взаимодействия в природата е регистриран у нас, а съвсем скоро това предстои да стане и в Европа. Макар че в началото скептиците са повече. Въпреки че предлагат ефикасни решения за проблеми на цивилизацията, не са един и двама функционерите, които гледат на тях с недоверие. Но нещата се обръщат, златните медали за откритието вече са дузина, а въпроси, свързани с прехранването и сигурността намират перспективи именно в откритията на българския екип.

ЧУДОТО НА ВОДНАТА МОЛЕКУЛА НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВА ВЪЗХИЩЕНИЕ.

Още повече че с това възхищение правим водата блага и красива, но това е една друга тема... Проф. Антонов и инж. Желев използват двойки капки и обрисуват опитите си, за да ги разберат всички, по следния начин: представете си, че държите чаша вода в ръце, докато слушате музика или гледате някоя картина, а има и още една - поставена на масата. Първата, както и втората, приемат всякакви влияния от околната среда - GSM-ите, гравитационното поле, улицата, магнитното поле. Разликата е, че чашата в ръцете ви регистрира и вашата специфична биофизична дейност. Е, работата на нашия екип е да регистрира разликите, след което да установи как информацията въздейства на връзките между водните молекули. А тяхното свойство да се променят наистина е способно да твори вълшебства!
„Водата се оказа свръхчувствителен детектор на всякакви състояния" - обяснява проф. Антонов.

УЧЕНИТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ МАКСИМАЛНО ОТ СПОСОБНОСТТА НА ВОДАТА ДА ПОМНИ.

Бързо виждат разликата между случващото се с нея. В един планински поток и запечатана в бутилка, подредена на щанда. В хранителния магазин. Установяват, че когато една вода не се движи, тя започва да „забравя" - с други думи паметта и отслабва и съхраняваната от нея информация се губи. Не така стоят нещата, когато я огрява слънцето, когато се движи - това вече я прави наистина „жива". За пример инж. Желев се връща назад във времето, точно след края на Втората световна война, когато един австриец на име Шаубергер отбелязва първи невероятните свойства на водата. Той наблюдава подскачащата пъстърва в един планински поток - тя се изстрелва във въздуха, съблазнена от прелитаща мухичка и след това пльоквала на половин метър разстояние, но никога на камък или край потока, ами единствено във водата. Това е класически пример, в който рибата всъщност се възползва от информацията, заложена в самата вода, обяснява българинът и споменава и за на пръв поглед налудничавото желание на шоколадовите гиганти „Нестле" и „Милка" да изкупуват мляко само от крави, които... слушат музика. Всъщност, водата, която животните поглъщат, запаметява благотворното въздействие на музиката, отбелязва Желев.

РОГАТИТЕ МОЖЕ И ДА НЕ РАЗБИРАТ ОТ МОЦАРТ, НО ВОДАТА ВЕДНАГА СЪЗИРА ТАЗИ ХАРМОНИЯ В НОТИ.
 
И дава възможност на кравата да я пресъздаде отчасти, но в млякото... Между другото българските проучвания в областта на феномена на водата предизвикват истинска лавина от интерес. В момента функционират над двадесет института, които изследват нейните свойства и приложение. Един от дразнителите за тях е и книгата на японеца Масаро Емото от преди няколко години. Неговият метод е в областта на качествения анализ. Със сигурност познавате прословутите му снежинки - капки замразена вода, подложени на влияние ту от големия грозен град, ту от хармонична музика. Българските проучвания пък от своя страна реално представляват количествен анализ. Нашите учени имат авангардна позиция с технологичното приложение на откритието си. Техният метод е демонстриран на няколко международни симпозиума. С негова помощ действа една международна конвенция на ООН за маркиране на оръжие и муниции по схемата на запаметяващата вода. Директива на Европейския съюз за маркиране на храните също ще прибегне до разработените технологии, благодарение на откритията им по отношение на преноса на информация от страна на водата.

ОКОЛО 300 УЧЕНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ОПРЕДЕЛЯЩИ СЕБЕ СИ ЗА „СКЕПТИЦИТЕ В НАУКАТА", НАРИЧАТ ПОСТИГНАТОТО ОТ ПРОФ. АНТОНОВ И ИНЖ. ЖЕЛЕВ „ПРОБИВЪТ НА ВЕКА".

и постижение по-голямо и от Теорията на относителността и изобретяването на компютъра (www.ntskeptics.org ). И наистина, приложението изглежда удачно в много сфери от живота ни днес. На базата на начина, по който водата запаметява информация между молекулите си, методът е безкрайно ценен не само при маркиране на оръжие - покрай номера има невидима информация в празното пространство, прилага се и в изработването на документи и ценни книжа. Възможно е да се измери дори как базата информация в един видеоклип въздейства върху здравето на зрителя. Но много по-вдъхновяваща изглежда системата, която Живко Желев си представя в помощ на земеделските стопани, а и собственото ни здраве. Проблемът с безвкусните химически домати може лесно да се разреши със система за контрол чрез водата, с която е произведен зеленчукът - и от самото семенце, та до привличащия погледа ни розовеещ се домат в магазина ще знаем витамините ли са повече в него или нитратите, всичко това може би с едно кликване на GSM апарата ни с вграден четец. Така етикетите „екологично чист" няма да бъркат в джобовете ни напразно, а ще имат истинска стойност за здравето. Това е една от идеите за авангардно холистично земеделие, на което залага и Световната организация по прехранването. А от нея явно ценят приноса на българските учени, щом има решение следващата конференция през август да се състои в София.
И всичко това не са просто 1001 на брой мечти.
Разхлаждаща и живителна, глътка вода може да ни позволи да почувстваме пролетта или пък да направи любовта към някое зеленеооко момиче споделена.

ОТ ДВЕ ГОДИНИ ВЕЧЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ФИЛТЪР ЗА ЕНЕРГЕТИЗИРАНА, ЖИВА ВОДА.

Има регистрирани модели в Австрия, Китай и Австралия. В различна големина, от него може да се възползва както една фамилия (такъв размер струва около 1000 евро), така и цяло предприятие. А въздействието му се подсигурява, от наистина чиста и високоенергийна вода, взета от глетчери високо, високо в планините. За секунди водата се енергитизира до такива стойности, все едно е престояла часове в някое свято място - храм или местност. Останалото би трябвало да е благи семейни отношения и свръх-производителност на работното място, след като си подложен на влияние от такъв благ източник...
Науката днес има безброй връзки с духовното и сакралното. Една от изумителните е дефинираните от учителя Дънов три вида вода – случило се е през 1932 г. пред учениците му. Е, в началото на новия век проф. Антонов може да потвърди, че наистина три са начините, по които се организират помежду си водните молекули. Но неговите способи - сами разбирате, са вече технически...

МЕЧТАНИЯТА ПО ЖИВАТА ВОДА НЕ ЗАМИРАТ

По-странното е, че днес не легендите и митовете, а науката ни учи, че тя съществува. При това не се нуждаем от гори Тилилейски, за да я открием. Работата на Антон Антонов и Живко Желев демонстрира, че водата е ценна там, където се „ражда" в природата - независимо дали говорим за ручейче или минерален извор: Но дори когато липсва, чудодейната и стойност лесно може да бъде набавена - помислете си за нещо приятно и вече е налице. Най-важното е просто да не забравяте: водата помни и вижда всичко.


От списание "Усури"


Ами освен да съберем нашите момчета с японеца и да направим неразбиваем тийм, който да руши научни парадигми :P

* * *

Изказване на Кредо Мутуа на конференция за Опазване на езерата, проведена на 2 октомври, 1999 в САЩ
« Последна редакция: Октомври 22, 2006, 20:14:02 pm от Horus »

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: За живата вода - този път в България
« Отговор #1 -: Април 24, 2006, 23:58:53 pm »
Чакаме да пуснат новите телефони. :)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: За живата вода - този път в България
« Отговор #2 -: Април 25, 2006, 11:28:21 am »
Целия проблем е в гадната комерсализация - от всичко целта е да се печелят пари независимо на каква цена щестане това. Откритието е много ценно но може спокойно да бъде използвано срещу хората ! Най сигурния начин е да си правиш всичко сам обаче това изисква много време и усилия за съжаление. Допре поне че мислите  ни са безплатни и с тяхна помощ едиснтвено можем да неутрализраме всяка  вредна технология - щото няма какво да се  лъжеме - тези огромни компании прозивеждащи всевъзможни хранителни продукти може  и да имат служители които мислят доброто на хората но на най високо- ниво нещата май всеки знае кои ги командва. Налага се един "баланс" при който на управляващите не им изнася нито всички да блестят от здраве и никога да не се разболяват, нито пък всички да седвижат като живи трупове! На тях просто им трябват "консуматори" които да дават всичко изкарано с робски труд на компаниите които им обещават благоденствие чрез всевъзможни реклами и пристрастяващи продукти, а пък в технологичния бизнес умишлено развалящи се такива за да може да върви оборота и да се  сменят все по често закупените стоки.

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: За живата вода - този път в България
« Отговор #3 -: Юни 24, 2007, 20:18:31 pm »
 :-*Някъде бях чела, че ако искаш да си запомниш съня, трябва да изпиеш половин чаша вода преди лягане и да оставиш чашата до главата си и на сутринтта особено ако изпиеш останалата вода, че си спомниш идеално съня, който си сънувал същата нощ. Тогава все още не бях чела подробности за паметта на водата, освен бабини деветини и няколко пъти съм пробвала този номер и той работи без грешка. Това си е практически потвърждение за паметта на водата и за останалите бабини деветини за които всички сме чували повече или по-малко.
ВСеки може да пробва, особено ако няма склонност да си помни сънищата и сам може да го установи, иска се само една чаша вода. :-\
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: За живата вода - този път в България
« Отговор #4 -: Юни 24, 2007, 21:01:23 pm »
Мен пък ми се струва като потвърждение на нагласата и асоциациите,които сънзанието си прави
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re: Отг: За живата вода - този път в България
« Отговор #5 -: Юни 25, 2007, 00:28:10 am »
Чакаме да пуснат новите телефони. :)

Аз съм си малко глупава, ама не разбрах каква връзка имат телефоните с живата вода?!  :-\

...и не рзабрах Проф. Антонов и инж. Желев само опити ли са правили (два пъти четох статията) или АПАРАТ за жива вода.... :'(

Само Кредо Мутуа разбрах.  ;)

Абе какво ми става тази вечер?  :(
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 00:32:31 am от Tina »

Неактивен Petee

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 109
Re: За живата вода - този път в България
« Отговор #6 -: Юни 25, 2007, 01:32:12 am »
Тина, виж това:

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re: За живата вода - този път в България
« Отговор #7 -: Юни 27, 2007, 10:25:47 am »
:-*Някъде бях чела, че ако искаш да си запомниш съня, трябва да изпиеш половин чаша вода преди лягане и да оставиш чашата до главата си и на сутринтта особено ако изпиеш останалата вода, че си спомниш идеално съня, който си сънувал същата нощ. Тогава все още не бях чела подробности за паметта на водата, освен бабини деветини и няколко пъти съм пробвала този номер и той работи без грешка. Това си е практически потвърждение за паметта на водата и за останалите бабини деветини за които всички сме чували повече или по-малко.
ВСеки може да пробва, особено ако няма склонност да си помни сънищата и сам може да го установи, иска се само една чаша вода. :-\

Scorpion,това наистина действа. Благодаря, че го сподели. Пробвах го/ и не само аз/  и се  убедих, че това с чашката вода наистина работи. Малее, и аз се фуках, че помня всичките си сънища ;)
Просто, но наистина ефекисано ! Обичам простите неща! И себе си обичам, щото съм неспасяемо проста ;D ;D ;D
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За живата вода - този път в България
« Отговор #8 -: Юли 13, 2007, 11:49:34 am »
Програма на престоя на Масару Емото в България.

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: За живата вода - този път в България
« Отговор #9 -: Юли 13, 2007, 18:34:19 pm »
Невен,

Много се радвам, че съм помогнала и си доволна от експеримента.
 ;D Винаги съм готова да помогне, вие питате ние отговаряме и помагаме, ако можеме.

 :-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27