Автор Тема: Послание от Архангел Михаил  (Прочетена 5396 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Послание от Архангел Михаил
« -: Април 05, 2006, 02:38:10 am »
 Проявление и сливане на енергиите

      (предадено чрез Селия Фен)

Скъпи Работници на Светлината, заедно ние стигнахме точката на голямото изместване и дълбоката промяна. През последните няколко месеца ние наблюдавахме бързото възстановяване на връзките на планетата Земя със своите "галактически съседи". Този процес завърши по време на последното слънчево затъмнение, когато се промениха връзките между Слънцето, Луната и Земята. Земята премина в състояние на "директно включване" към пулсациите на Сърцето на галактиката, предавани чрез Слънцето и Луната. Вследствие на тези изменения в геометрията на галактическата мрежа, вие наистина, може да се каже, изпитвате "новите небеса и новата земя".
В това време, скъпи Работници на Светлината, ние достигнахме етапа, който ни включва като общност в по-високи измерения. Сега всичко е готово за Великия Скок, който ще изведе Галактиката, а заедно с нея и Земятя, на ново ниво на светлинна хармония и към ново възприемане на действителността.
Вашата галактика, галактиката на Млечният път и галактиката Андромеда, заедно ще осъществят грандиозно сливане на енергията на Двойния Пламък. Това ще бъде празник на Любовта и две велики Галактически Сърца ще встъпят в "брак" на вдъхновението и радостта. Вълните на вдъхновените общности засягат и двете галактики, тъй като те започват процес на съединяване. В тази Галактическа Общност ще се промени всяко същество и от двете галактики. Това е трансформация на Вдъхновението и Любовта, тъй като в енергията от Източника се осъществява изравняване и сливане на Мъжките и Женски енергии на галактическо ниво. В резонанс с тази енергия всеки един от вас ще тръгне на пътешествие, което може да ви отведе отвъд времето и пространството. Любовта ще се усили и ще бъде пламенна, ще обхване всекиго и всичко и в двете галактики. Вълните на общността и вдъхновението ще преминат през вашата реалност, повдигайки ви на по-високо ниво на разбиране природата на Любовта. Тъй като вие сте част от Всичко Което Е и част от Източника, то ще бъде и ваш личен опит!
В продължение на хиляди години ние се готвехме за този момент! Всички Майстори и Учители, които ние ви изпращахме, ви учеха на пътя на Сърцето, Състраданието и Любовта. Кристалните Деца ви донесоха Вестите на Сърцето. Вие сте готови, времето настъпи!
Ние от висшите измерения не знаем какво и как ще се случи. Разумът и Сърцето на Източникът ще сътворят Скока и Обединението на следващото ниво. Както казахме - всичко вече е готово за това. Всеки един от вас се намира на мястото, на което трябва да бъде или много бързо ще го намери. Много от вас вече упорито се трудят по поддържането на новите "мостове на Светлината". Вашето галактическо семейство е също тук, за да помогне, когато е необходимо.
Настъпват дълбоки промени. Спомнете си - вие сте клетки в Сърцето и Разума на Създателя, Космически Кристали, отразяващи Божествената Същност и Битието. Всички вие носите енергията на Божествения Творчески Поток в себе си и всички вие сте свързани.
Скъпи Работници на Светлината, не се огорчавайте, че не можем да ви съобщим подробности за следващите фази и цикли. Даже ние във висшите измерения се уповаваме на волята на Източника и не се опитваме да узнаем повече от това, което ни е дадено. Ние също сме кристални клетки във Великото Сърце и Разум и заедно ще бъдем в приключенията, за които толкова дълго се готвехме, направлявани от Източника.
Да бъдем всички заедно Майстори на Сътворението, следващи Божествената Воля, която ни се предава чрез вълните на космическата енергия, идваща от центъра на галактиката. Сливането на двете галактически сърца създава ново ниво на Любовта за всички нас, за да преживеем опит в качеството си на кристални тела в тази реалност. Това е приключение на Светлината, в което всички ние сме Съ-творци. Тъй като вие, скъпи Работници на Светлината, сте Майстори на Светлината и като част от Космическото съзнание и Сърце, ще съ-творите промените за вашата Земя. Вие се готвехте за това грандиозно приключение през много въплъщения и вече сте готови!
« Последна редакция: Април 08, 2006, 02:32:54 am от Horus »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Архангел Михаил
« Отговор #1 -: Април 05, 2006, 09:32:43 am »
Настъпват дълбоки промени. Спомнете си - вие сте клетки в Сърцето и Разума на Създателя, Космически Кристали, отразяващи Божествената Същност и Битието. Всички вие носите енергията на Божествения Творчески Поток в себе си и всички вие сте свързани...!!!
« Последна редакция: Април 05, 2006, 09:39:50 am от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Послание от Архангел Михаил
« Отговор #2 -: Април 13, 2006, 17:36:53 pm »

Какви промени си представяте?
Какви нови усещания изпитвате?
Какви необичайни събития започват да ви се случват?
Изпитвате ли някакви тревожни, копнежни състояния?
Някакви странни сънища или странни будни срещи?
Имате ли повтаряне на едни и същи възвишени твърдения по различен начин?
Какви неща отчитате като проблем в заобикалящата ви среда?
При срив (човешки или природен) можете ли да си представите алтернатива?
По какъв начин ще се възпротивите при появата на нов деспотичен ред?
По какъв начин ще се предпазвате при появата на бедствия, зарази, война?
Имате ли представа (дори фантазна) за нещата отвъд проявената действителност?
Имате ли идея за някакви духовни практики, медитации, гадания, контактьорства?
Доколко водите дисциплиниран и изчистен живот?
М,ре;дйе ли тютюн, алкохол, месо, консерванти или кафе, надхвърлящо нуждите ви?
Слушате ли музика, гледате ли програми и играете ли игри, в които има агресия?
Доколко в обкръжението ви се проявява нервност, агресивност и подтисничество?
Чувствате ли се зависими от мобилен телефон, компютър, автомобил?
Чувствате ли се неравностойни, ако не сте с любимите си дрехи или аксесоари?
Притеснявате ли се, ако нямате достатъчно пари?
Страхувате ли се от възможността да загубите работата си, жилището си, близките си?
Имате ли идея с какво можете да заместите някое от тези неща, ако то изчезне?
Какви доказателства за съществуването на Духа можете да посочите?
Какви доказателства за предстоящи събития можете да посочите?
Как си преставяте близкото бъдеще (до няколко месеца, година)?
Как си представяте по-далечното бъдеще (до десетина години)?
А как си представяте още по-далечното бъдеще (стотици години напред)?
Какво е най-ценното за вас?
Защо съществувате?
« Последна редакция: Април 18, 2006, 12:49:00 pm от flyDragon »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Послание от Архангел Михаил
« Отговор #3 -: Април 14, 2006, 00:22:19 am »
Видях една картинка, която много ми хареса и се сетих за твоите въпроси.

"Защо съществувате?"- Сигурно, за да си спомним кои сме.

Всъщност, картинката много добре показва какво се случва с всеки един от нас. Чрез Духът(нашата истинска същност) получаваме съвсем нови енергии с доста висока вибрация, които са насочени към сърдечната област и тази на челото, между веждите. Предполагам, че работата на тези две точки ще предизвика тотално повишаване на енергийният потенциал и активиране на "заспалите" ДНК-спирали.
А дланите стават огън червени и горещи. В такъв момент ако пипна змия-сигурно ще й заври кръвчицата.  :D
« Последна редакция: Април 14, 2006, 21:27:28 pm от Mirotvorec »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Послание от Архангел Михаил
« Отговор #4 -: Август 27, 2006, 00:36:51 am »
Преход през квантовия праг
           
Следващата стъпка в еволюционното пътешествие

(Това е в отговор на въпрос "Къде се намира човекът в своето духовно пътешествие и колко дълго още ще трябва да изследва и анализира "блокировките", които все още ги има?")

Вие сте преуспели в своето духовно пътешествие. Вие поддържате високо ниво на съзнание и създадохте възможности за своя ръст и разкриване, които продължават и в този момент. И казваме: "Добре направено". Но казваме също така, това, че във вас има някакви отделни "блокажи", които трябва да отстраните - това не е въпрос на време. За съжаление, вашият начин на мислене като Работници на Светлината, често е обусловен от религиите и вие си въобразявате, че сте "блокирани" и се нуждаете от изчистване и спасение. Чак след това, според вас, ще видите светлината на този, Който Вие Сте. Това не е така, вие сте съвършенно същество и не трябва да търсите това съвършенство. Това просто е въпрос на възприятие, че всъщност вие сте съвършенни в този момент. Всичко е така, както трябва да бъде и всичко е в Божествен ред.
Да, ще попитате, защо не можете да помните историята на своята душа и да живеете с перспективата на своето Висше Аз? Найстина, бихте могли, за кратко време, но след това ще ви се наложи да възобновите връзката със своите въплъщения и така да се каже, да се "взривите". Енергията ще бъде твърде силна за вашето физическо тяло, за да я преведете в настоящия момент. В момента се намирате в процес на изравняване на висшите и низши аспекти във вас самите, за да може да съществува свободен поток между тях. Когато се осъществи това изравняване, вие ще встъпите в партньорство със своите Висши Аспекти, в които ще творите или ще сътворявате заедно.
Но разберете, че това е процес, който увеличава скоростта на обновление на вашия физически носител. Той усилва възбуждането на всички ваши ДНК-връзки така, че да ползвате пълния потенциал, закодиран в тялото ви, а след това са възможни спонтанни и удивителни изменения благодарение на трансформирането на ДНК.
Това е физически напрегнат процес, който засилва физическото взаимодействие с Космическата Светлина - светлината на Слънцето, звездната светлина на Сириус и други звездни източници и невидими светлинни вълни от Великото Централно Слънце. Те взаимодействат с хипоталамуса (аджна) и хипофизата, а те от своя страна предизвикват изменения, защото все по-вече светлина под формата на енергия се влива в тялото.
« Последна редакция: Август 27, 2006, 20:46:19 pm от Horus »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Послание от Архангел Михаил
« Отговор #5 -: Август 27, 2006, 00:42:28 am »
Тези две жлези работят с енергията на Светлината и създават "реалност", за която вие получавате представа чрез зрението, възприятието и осъзнаването. Сега, когато за вашата реалност е нужно съществено изменение, така и вашето възприятие за реалността трябва да се промени и по такъв начин вашата способност за взаимодействие и поглъщане на новите честоти на Светлината ще определи как ще се развивате на този следващ етап от своето физическо и духовно развитие.
Всъщност, който е стъпил вече на този път е запознат с физическите признаци на електромагнитните изменения вътре в системата, които показват, че Светлината е запълнила системата и предизвиква в нея промени, което е признак за новото възприятие на реалността.
Ключът е във възприятието. Вашето тяло съществено се променя по такъв начин, че вие бихте могли да имате друго "виждане" на реалността. Такова същото, каквото има вашето Висше Аз. Без страх... и само с Любов. Още повече, тази реалност вече е около вас, но вие нямате способността все още да я видите по такъв начин.
Но - вие сте на прага.
Ако само един човек промени своето възприятие и само той вижда другата реалност, той ще почне да се съмнява в своето здравомислие и ще изпита страх и чувство за опасност. Това се е случвало много пъти вече, когато хората са навлизали в такъв процес, който ние наричаме преход. Това предизвиква безпокойство, напрежение и дискомфорт, защото тялото и ума не могат да се справят с бързите скокове в парадигмата на реалността, които често не могат да се възприемат с рационалния ум. Но на друго ниво душата вижда толкова по-вече, че понякога главата се замайва. И това предизвиква "признаците" на стреса, които ние нарекохме "симптоми на прехода". Те включват тежест, разстройство, безсъница, лош сън, безпокойство и т.н.
Сега, когато всички хора заедно извършват този преход, те могат да се поддържат един-другиго в знанието, че всички "виждат" една и съща реалност. По този начин вашето желание за следващата стъпка е доказателство, че "групата" ви е готова да премине през "квантовия праг" към новото възприятие на реалността. И наистина, тогава вие ще "виждате" така, както "вижда" вашето Висше Аз. Но вие ще бъдете все още във вашия физически проводник (тялото) и ще трябва да интегрирате своето ново усещане за реалността с тази "истина" за вашата физическа природа, както сте я приемали до този момент.
Всичко ще се промени във вашия свят. Всичко.
След като извършите този скок, никога няма да можете да се върнете обратно назад.
Именно поради това на обществото е необходимо толкова много време, за да направи този избор. Страх... промени, засягащи със страшна сила тяхната същност и божественост. Всичко ще се промени и вие никога няма да можете да живеете така, както в миналото. Това ще предизвика голямо сътресение в тези, които не са готови. Това време вече е близо и чрез вашата работа вие подготвяте себе си за това, да помогнете на тези, които все още не са готови за този голям скок.
« Последна редакция: Август 27, 2006, 20:49:22 pm от Horus »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Послание от Архангел Михаил
« Отговор #6 -: Август 27, 2006, 00:45:27 am »
Отговор на въпрос относно семейните връзки:

Отговорът се намира във вашата потребност да бъдете въвличани все още в т.н. "семейни драми"... Нищо не изтощава енергията и не възпрепятства проявлението й по-силно от затворения негативен вихър, наричан "семейни драми", в които вие играете със своята група от души и приятели в течение на много време, много често и повече от 1000 год.
Част от вашето пробуждане е да дадете възможност на самия себе си да се изключите от тези семейни драми, които изтощават вашите енергийни потоци и възпрепятстват вашето проявление на по-високо ниво. Вземете отново вашата сила, освободете се. Всеки човек е отговорен само за своето собствено здраве и благополучие. Вие можете да предложите състрадание и поддръжка на другите, но не трябва да се включвате в изтощителни драми, където емоциите и чувствата се използват, за да изсушат вашата енергия, която можете да ползвате за други цели.
Причината за всичко това е във вашите религии, защото вас са ви учили, че вие сте грешни и трябва много да работите върху себе си, че вашето семейство - това са вашите "Учители". Това донякъде е вярно, ако вие именно така сте избрали да виждате и чувствате действителността. Но, ако вие приемете, че сте съвършенни и сте създадени по съвършения образ Божий, тогава не се нуждаете от обучение или изцеление, или от "въвеждане в ред" на каквото и да било, не ви е нужно да губите енергия в такива драми. Причината да изтощават до такава степен вашата енергия е в това, че те са илюзия и вие отдавате огромно количество ценна енергия на илюзиите. Това ви разстройва и предизвиква силен вътрешен гняв, защото докато преследвате илюзиите никога няма да се приближите до точката на Мира, Радостта и Любовта, защото илюзията е пуста. Само когато прекратите участието си в тази игра и влезете в своето съвършенство и любов, тогава ще намерите любов и във вашия външен свят.
« Последна редакция: Август 27, 2006, 20:52:43 pm от Horus »
Не мисли като човек!-Крион

IYI

 • Гост
Отг: Послание от Архангел Михаил
« Отговор #7 -: Септември 04, 2006, 01:23:38 am »
Много се изписа от най-вещите за сърдечната чакра, моля Ви спуснете някаква информация  :D.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Послание от Архангел Михаил
« Отговор #8 -: Септември 14, 2006, 13:27:24 pm »
->                                                    ->                                                    ->                                                   ->                                                    ->                                                    ->                                                    ->                                                    ->                                                     ->                                                    ->                                                    ->                                                    ->
разрушаване структурите на старата,
порочна и измамна реалност,
получената свобода от която
ще открие
потулваната през вековете действителност.
« Последна редакция: Септември 14, 2006, 13:30:24 pm от flyDragon »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27