Автор Тема: Край на Hollow Earth???  (Прочетена 11591 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Край на Hollow Earth???
« -: Март 15, 2006, 13:29:34 pm »
Дано не ме карате да превеждам всичко....има го и на английски.
Чрез торсиона технология на Виталий Гох "Способ за Геохолография" и "Способ за Геохидродиагностика" (Патент № 13408А, от 16.12.1996г. МКИ6 G01V 9/02, Украина( позволява откриването на всички елементи от Мевделеевата таблица, полезни изкопаеми, вещества, отделни устройства, обеки и предмети както на Земята, така и в Космоса (в това число на други Планети, Звезди и Съзвездия) при предоставянето на мостри (може и модели) за записи на структурното поле и фотоснимки на Планети, Звезди, Съзвездия, участъци от пространството, направени с помощта на спътници или телескопи. Возможно е установяване и характеристика на запасите от природни ресурси, получаване на информация за структурата и състава на ядрата на Планетите. Достоверноста на метода с използваното НОУ-ХАУ на автора е близо 100%.
http://www.vitaly-gokh.narod.ru/gokhr2.htmИма практически разработки по откриване на запаси от злато и платина, въглеводороди, пресни и термални води в Крим. Открити са 7 древни пирамиди в Севастопол. Сканирано е ядрото на Земята и е построен физически модел. Построена е холограма на Марс по фотоси от американски спътници позволяващи да се определи състава на планетата и ядрото и. Установен е кръговрата на въглеводородите в природата на Земята. Открита е нова част от кръговрата на водата на Земята - опресняване на водата в близост до магмата.
« Последна редакция: Март 16, 2006, 09:04:12 am от IYIjorovelev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #1 -: Март 15, 2006, 13:52:13 pm »
Сканирането на звездите в "Орион" дало неочакван резултат: Светило #1 - Орион, - представлява чисто енергетическо образование, излъчващо енергия с честота, стотици милиарда херца, аналогично със звездите Вега, Канопус и Капелла. Това са  "студени" звезди. Звезди #2 и #3 - приличат на Слънцето. На планети 2.2, 3.1 и 3.2, със средни нива на термоядрен синтез, са открити признаци на живот, на повърхноста им има значително количество животински белтък (белок) и растителност.
http://www.gokh.net/otkr1.html

Тя стана една сега..... ???
« Последна редакция: Март 16, 2006, 09:05:39 am от IYIjorovelev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Heinie

 • Гост
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #2 -: Март 15, 2006, 15:21:29 pm »
Браво, най-после нещо сериозно, което да може да пребори схващането, че Земята може да е куха като балон. Идеята за Холоу Ърт е друга.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #3 -: Март 15, 2006, 17:58:36 pm »
Въпроса е този пич за кого работи и ква му е аджендата  :P  Може и да казва само полуистината като обслужва нечии интереси. Все пак за тези неща някой е дал пари! Тези изследвания не са безплатни за да достигне до откритието си. Оtтам нататъка всяка събрана информация може да се манипулира в каквато и насока си искате. За мен в случая са много по- интересни  разкритията за  живот на други планети, които разбира се НАСА ще опровергае напълно, но по-скоро тази новина най- много да обиколи жълтата преса и в официалните среди дори се съмнявам да се спомене! Ако пък се окаже че бъркам и стане обратното това означава пълна революция в познанията ни оттук насетне.
« Последна редакция: Март 15, 2006, 18:28:50 pm от Alien »

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #4 -: Март 15, 2006, 18:09:31 pm »
Ето и за човека
http://www.gokh.net/about.html
Академик МАФОБ, член кор. РАЕН, член кор. МАЕН, к.т.н., професор Гох Виталий Анатолиевич, е автор на откритие, имащо голямо научно-теоретическо и приложно значение за развитието на фундаменталната наука и новите технологии в областа на геологията, геофизиката, космологията и изучаването на Вселената.

Изучавайки състава на земното ядро, с използването на апаратура за геомагнитен резонанс и "способа за резонансна геохидродиагностика и геохолография", чрез сканиране в микровълновия диапазон, позволи да се построи нов модел на ядрото.
След публикуваните през 2001г. изследвания на В.А.Гох, получените резултати за това, че в земното ядро протичат термоядрени процеси с участието на уран и плутоний, бяха потвърдени преди 2 години и от американски учени.
С помоща на метода на професор Гох, бяха направени ред открития, получили голям интерес в близки и длечни страни. Чрез "Сбособ за геохидродиагностика и геохолография" през март 2000 година бяха открити подземни мегалитни пирамиди, намиращи се в района на Севастопол и Ялта. Сега се провеждат археологически проучвания на обектите.
Новите технологии за търсене на полезни изкопаеми, разработени от професор Гох, залегнаха в основите на научно-производственото предприятие "Пирамис". До сега предприятието е провело апробация на опитната апаратура по откриване произхода на полезните изкопаеми, подземни аварии, подводни течове на нефто и газопроводи, отровни технически течности при нарушения целоста на подземни резервоари и тръбопроводи. Холографския анализ и копютърната обработка на резултатите, позволява без използването на проучвателни сондажи, оперативно да се определя местонахождението на въглеводородни изкопаеми на дълбочина до 5км. Осъществява се комплекс от дейности по доразузнаване на находищата намиращи се в експлоатация.
Резултатите от проведениоте дейности по откриването на нефт, газ и газов конденз в Русия, с приложението на споменатата апаратура, показаха висока оперативност на търсенето с ефективност над 90%.

През 2002 година изследователската група на Гох беше поканена от правителството на Ислямска Република Мавритания, за работа по търсене на вода в пясъците на западна Сахара. В резултат на проведените изследвания в райпна на град Атар, беше дадена прогноза за наличието на крупни подземни запаси от чиста вода. Проучването беше потвърдено от сондаж ( http://www.gokh.net/Document.html ). Под вулканичен пласт на дълбочина 240м. имаше оток с колосална мощ. Началния дебит беше 32 хиляди литра за час. С други думи, изпод земята извираха 6оо литра вода за минута. Намерените запаси могат да обезпечат цялата потребност на региона.

Част от метода на професор Гох е патентован; друга част няма патентна защита за да се запази търговската тайна.

Изследователската група приветства всеки научен и практически интерес към своята дейност.

За контакти  E-mail: [email protected].

допълване и любителски превод за незнаещите стария ни църковнославянски език-диалект ;)
« Последна редакция: Март 16, 2006, 09:03:02 am от IYIjorovelev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #5 -: Март 15, 2006, 18:32:29 pm »
На мен сега ми е интересно как тези доказателства за съществуването на живот при тва не на  бактерии на други планети ще се потулят и общо взето никой няма да говори за тях - Най- много да опровергаят информацията, но по-скоро едва ли ще я коментират въпреки че този учен явно е голямо име.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #6 -: Март 15, 2006, 20:14:00 pm »
Лесна работа.
Ще се ослушват като глуха свиня в тръстики, и това е.
Игнориране и незабелязване, "не знам", "не коментирам докато не се провери по-сериозно и обстойно"...
и теми подобни...
...
Но на мене ми привлича вниманието, енергийния обмен между звездите и земното ядро.
Как така пирамидите се оказват решаващи в случая?
Ами ако ги нямаше...т.е когато ги е нямало, като как е ставала историята?
Или те са построени имено да пренасочват енергия в определените посоки?
А ние тука с Вас, ползваме ли се от това? Или се ползват от нас, чрез изградената система???
« Последна редакция: Март 15, 2006, 20:19:21 pm от IYIjorovelev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #7 -: Март 15, 2006, 21:35:56 pm »
Някъде четох, че в енергийната мрежа на земята основна роля играят няколко големи кристала(колко ли са големи?), разположени на точно определени места. Според руски сензитиви единият е на Кримския полуостров. Те приемат директно енергийните потоци от космоса, а изпращането от земята ставало чрез пирамидите. Също така имало и по-малки кристали, чиято роля е да балансират енергийния потенциал на земята.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #8 -: Март 16, 2006, 09:00:22 am »
Ето още малко превод по темата:

В резултат на научно-проучвателната работа с помощта споменатото изобретение на академик В.А.Гохa са направени редица открития, променящи представите за света и строежа на Земята:
1.   за произхода на подземните води с помощта на магмените околности, охлаждани от морската или езерна вода;
2.   кръговрат на въглеводородите в природата на Земята: подводна фотосинтеза при водораслите от Саргасово море, отмирането им и насочването им в мощните магмени околности в района на Бермудския триъгълник, топлинното въздействие върху тях без достъп на кислорода с получаване на нефт, газа, газов кондензат, термално прясна вода и термално високосолена вода. Внедряване преизчислените съставящи в различни хоризонти и движение по Земното кълбо (два големи кръга на обръщение на въглеводородите и два малки). Получаване на въглеводороди, изгарянето им, поглъщане от океанската вода на въглеокисните газове и - нов цикъл на фотосинтеза при водораслите, отмирането и попадането им в околностите на магмата;
3.   възникване на топлото течение Гълфстрийм (за сметка нагряването на водата над магмата в района на Бермудския триъгълник и изхвърлянето и  в района на залива на Флорида);
4.   за 14 находища на въглеводороди е дадена изчерпателна прогноза, потвърдена на 100%;
5.   в Крим са открити значителни запаси природен газ, пресни и термални води;
6.   сканирано е ядрото на Земята и е построен физическия му модел, представляващ огромен научно-приложен интерес;
7.   намерени са 37 древни пирамиди в Крим (7 от тях - в Севастопол);
8.   чрез пирамидите е установен енергообмен между три звезди и земното ядро;
9.   открити са група пирамиди в Англия, Бразилия, Мавритания, Намибия, Мозамбик, Австралия, о-в Пасха и Бермудските острови; 

10.   сканирани са Марс и Луната, което позволи определянето състава на ядрата им и откриване на полезни изкопаеми;
11.   установен е енергообмен чрез пирамидите на ядрото на Земята с три звезди - Вега, Канопус, Капелла;
12.   открити са признаци на живот (белтък?! (белок) и растителност) в съзвездията Плеяди и Орион;

Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #9 -: Март 16, 2006, 09:12:25 am »
Чакайте, че стана интересно...сега ще преведа и ще го пусна....
само 10 минути.. ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #10 -: Март 16, 2006, 09:34:14 am »

само 10 минути.. ;)

Айде минаха 20 ;)

Бтв забелязвате ли  колко са смели хипотезите на човека за небесни тела, за които се знае че никой няма да тръгне да ходи на тях в  близките години, докато жизненоважните Луна и Марс са претупани с някакви си полезни изкопаеми  :P :P :P

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #11 -: Март 16, 2006, 10:01:07 am »
Група учени, начело с Гох В.А., отработвайки способа за геохидродиагностика, при изследоване геоложкия строеж на Кримския полуостров наред с установяване водния баланс на прясна вода, наличие на термални води, а също въглеводороди и минерали, направи сензационно откритие На участък от южния бряг на Крим от Севастопол до Фороса бяха открити 7 пирамиди, възрастта на които е примерно като у пирамидите в Тибет. Разположени са на една линия от северозапад на югоизток в Севастополския район, от нос Херсонес до нос Сарыч покрай бреговата линия. Изясни се, че на тази линия се намира и Стоунхендж.

В противоположно направление - пирамидите Тибет, а още по-нататък пирамидите на острова Пасха. Височината на севастополските пирамиди, съставени от варовикови блокове е 45-52 метра, а върховете им се намират почти на повърхността на Земята.

Естествено, този феномен чака своето проучване и изисква отговори на следващите въпроси: кой, и с каква цел е поставил тези пирамиди на Земята? Каква роля са призвани да играят в развитието на  човечеството? Ние имаме, свое особено мнение по тези въпроси, но разговора за това предстоят.
ЕСКИЗ НА ПИРАМИДИТЕ ОТКРИТИ ДО г.СЕВАСТОПОЛ

1. Гипс с белтък
2. Гипсо-силикатная обвивка
3. Слой ситен пясък с жидким стеклом
4. Разтопен кварц
5. Дървесни въглени, зола (Ashes)

1. Плочи (дебелина 30 см)
2. Купола ребра
3. Малки куполи по страните на пирамидата

По периферията са открити херметически кухи куполообразни структури с разтопени(размекнати) в централната части отгоре и отдолу кварцови нишки, а в плоскостта на основата – остатъци от дървесни въглени и золы(Ashes). Вътре структурата има въглероден окис (углекислый газ). Отвън куполите са обмазани със смес от гипс и яйчено белтък. Куполите са монтирани в гипсобетон с белтък. Размерите на куполите: височина - 40 см, диаметър основа - 55 см. От страни на(до) пирамидата (площадь шурфа) са открити още 4 идентични купола с 2,5 пъти по-малък размер. Анализа показал, че куполите представляват кварцови генератори с въгле-окисно запълване. Белтъка служи за тестов филтър - влиза в резонанс и пропуска само честоти, съответстващи на фината (тънката) материя.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #12 -: Март 16, 2006, 10:10:46 am »
УТОЧНЕНИЕ

за разлика от египетските пирамиди, които са с четириъгълна основа, тези са с триъгилна....но съотношенията - височина и страна на основата са същите.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #13 -: Март 16, 2006, 10:14:14 am »
Айде минаха 20 ;)

Бтв забелязвате ли  колко са смели хипотезите на човека за небесни тела, за които се знае че никой няма да тръгне да ходи на тях в  близките години, докато жизненоважните Луна и Марс са претупани с някакви си полезни изкопаеми  :P :P :P
Нали така по-лесно ще се оправдаят високите разходи за експедициите до тях?
А може и да е прав човека, знае ли се?
"Ще поживеем и ще видим"
Току се окаже партенка цялата работа...."язък ни за барута" :D
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

firma

 • Гост
Отг: Край на Hollow Earth???
« Отговор #14 -: Март 16, 2006, 11:19:26 am »
Интересна статия!

установен е енергообмен чрез пирамидите на ядрото на Земята с три звезди - Вега, Канопус, Капелла;
 открити са признаци на живот (белтък?! (белок) и растителност) в съзвездията Плеяди и Орион;

Това има нещо общо с 5-то измеренение.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
30 Отговора
20308 Прегледи
Последна публикация Декември 05, 2009, 01:21:50 am
от Roswell
182 Отговора
115483 Прегледи
Последна публикация Юни 25, 2013, 19:24:41 pm
от Schicksal
9 Отговора
8818 Прегледи
Последна публикация Януари 14, 2008, 01:51:31 am
от reply
5 Отговора
5750 Прегледи
Последна публикация Юли 26, 2007, 00:30:26 am
от asdfghjkl
7 Отговора
8421 Прегледи
Последна публикация Ноември 02, 2012, 20:27:29 pm
от Пурку

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27