Автор Тема: Котките и мишките в Атлантида  (Прочетена 14948 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Котките и мишките в Атлантида
« -: Февруари 19, 2006, 17:44:17 pm »
В Атлантида мишките са били много едри, някои са били като овце, а някои са били два пъти по-големи. Били са много опасни за цялата човешка раса и за цялата еволюция, подобно на термитите, за които ще говорим по-нататък. Термитите са същества от рода на хлебарките - те са смалени, а преди са били много едри и жестоки. Но смалени пак са опасни. Това са съществата, които имат най-жестоките зъби. За двадесет и четири часа една каменна къща се изяжда, ядат и олово, дърво и пластмаса. Абсолютни разрушители на цивилизацията; .. древните котки, които са изключително интелигентни, но също има нещо от което се страхуват.
Както казах, тези мишки са били огромна опасност, тъй като те спадът към една древна култура на злото и на разрушението. Тук става въпрос, че те са живили в една друга цивилизация, където са били същества на злото и на разрушението, и затова в тях е вроден един древен инстинкт - да бягат от светлината и да се крият под земята. Те си имат голяма история, както после ще видим и древните котки си имат история и правила. Най-зловещите мишки от тях - техните ръководители - са избрали безкрайния мрак, понеже в своята грандомания тези същества са искали да покоряват безкрайността. Това е качество на гордостта и на грандоманията.
Тук само искам да вмъкна, че У .. обяснява причината защо те гризат по много. Има причина, която ги кара много да гризат. У.. казва, че понеже имат огромно его и зъбите им растат много бързо, и стават опасност за самите тях. Когато гризат много яко те ги изпиляват и ги правят по-малки, и се спасяват от своите зъби. Това е окултната причина, поради която мишките гризат много.
По него време тези духовни същества наречени мишки били много отрицателно настроени срещу човешката раса и човешката еволюция. И борбата е щяла да стане много зловеща, но впоследствие от Всемирното Братство космическите братя изпращат на земята древните котки. Не трябва да бъркаме сегашните котки с тях, тъй като ще видим, че разликата е била голяма. Ще кажа за древните котки някои неща. Тази котка още с появяването се е превърнала в стена между мишките и човека, абсолютна стена - и физическа, и духовна. При това условие на мишките се наложило да изработват и да се крият във всякакъв род подземия, само да са далече от котешкия крак. Силата на котката е в концентрацията и в неподвижността. Например котката знае, че в неподвижността тя не съществува, това е особен род разтваряне в небитието. И точно това объркало мишките, защото те мислили, че няма никoй. Това е техника - неподвижност, концентрация, разтваряне и така изглежда като небитие. И мишките са помислили, че няма опасност и изведнъж са започнали да изчезват, и мишият род се е видял в чудо. Котката оживява от нищото. Ще обясня, това е една от нейните техники. Тук трябва да кажа, че в своята първична природа котката е била изключително разумно същество, не като днешната котка, която е далечно отражение, а както ще видим изключително разумно същество. Това е същество, което е могло да прониква в тайната на нищото, но по други закони. Тук трябва да кажем, че котките много са обичали да се вглъбяват, това е тяхното любимо тогавашно занимание и както казах, това води до разтваряне на нисшите тела и влизане в невидимото. Според котките и тяхната история само нищото може да бъде чиста сила, това е основен закон в тяхната история. Това важи и за човешките души. И така, навлизайки дълбоко в своето съзнание котките постигали изключителна концентрация и изключителна неподвижност. Когато впоследствие видели от невидимия свят, че мишките заплашват хората, те взели едно твърдо решение: да се пожертват в борбата срещу тези мрачни същества. Тук искам само да допълня, че впоследствие една голяма част от котките са изневерили и затова сега са загубили много от своята дълбочина.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Древните Котки
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2006, 17:47:38 pm »
Тук отново искам да ви подчертая трите най-дълбоки основни правила на древните котки и на тяхната история. Те си имат своя история, свои ръководители, свои правила и закони - абсолютно разумни същества от невидимия свят, включително и космически Бели Братя.
Първи закон - неподвижност. Според тяхната история неподвижността те прави наблюдател. Тя въвежда човека в тънки наблюдения, не обикновени, както сегашните мързеливи котки, които са изгубили тази сила.
Втори закон - вглъбяване. Вглъбяването те прави неуязвим. Влизаш навътре, изоставяш външните тела и ставаш абсолютно недосегаем и неуязвим. Това е окултен метод.
Трети закон (най-дълбокият) - разтваряне в нищото чрез закона на Любовта. Нищото те прави непознаваем. И това е било най-голямото зло за мишките, за целия им род. Тези същества наречени древните котки се оказали най-опасните врагове на мишките. Когато родът на мишките се сблъскал с тези същества, те са започнали да губят живота си. Защо? Защото злото няма живот в нищото! Това е един друг дълбок окултен закон. Значи злото няма живот в нищото, то не може да живее в нищото.
Например говорили сме за смирението, смирението в дълбочина, истинското смирение води човека към нищото. Там изчезват абсолютно всички врагове, в нищото няма врагове. В смирението не може да има зло и затова смирението е много важно. У казва, че смирението е първото качество на Бялото Братство. Достатъчно е само една капка гордост и тогава, щеш не щеш ще обикнеш определени заблуждения, ще настояваш на тях, ще четеш книги, но всичко ще бъде една тънка заблуда, един дълъг път на заблуждение и в този и в онзи свят. Според толтеките злото никога не може да разрушава нищото, защото това е пустотата, няма условия за разрушаване. Истинският човек никога не може да бъде разрушен. И аз наистина се учудвам (след време ще говорим и за тайната на смъртта), някой човек замине за другия свят и започне да мисли, че е умрял. У казва, че това е един голям театър и близките му започват да играят роля, че е умрял. Той си захвърлил седмото тяло, има още шест и мисли че е умрял, а пък тези тела са по-истински. Това древните котки са го знаели, а в момента има хора, които не го знаят. Това пречи на човек да се освободи от астралното тяло, от ефирното тяло, от менталното тяло, за да може да влезе в своята най-дълбока Истина - причинното тяло, и впоследствие в душата и в Духа. Това неразбиране се оказва пречка. И когато големите котки са живеели с човека и са работили за него, в тях е имало вродена разумност и голяма първична сила. Такава сила дори са нямали впоследствие тигрите, леопардите, лъвовете. Тази сила им е била дадена от Космичните Братя поради съзнанието, че те са искали да служат на човешката раса. Поради тази причина, че те са се определили в себе си да служат им се дава тази изключително голяма първична сила.
...Тези древни котки наистина са имали изключителна сила. Например те не са се страхували от огън на физическото поле. Тогава ураганите са били много големи, а те са нямали никакъв страх от урагани. От черни адепти не са се страхували, с много, много редки изключения. Но котките, така както и термитите, са се страхували от едно нещо. Това е водата. Точно от водата, която не случайно в Атлантида и в Египет се е наричала Праосновата на живота, Прамайката. Разбира се водата от окултна гледна точка няма нищо общо с кислород и водород. Във водата има духовен агент, една чиста първична духовна сила. И когато наблюдавате реката това не е просто течаща вода, а жива енергия, която се дължи на Духа, на духовната сила, която е скрита във водата. Защото ако една река е пресъхнала поставяме въпроса: къде отиде тази река? Тази жива енергия на Духа се оттегли, както става с много изворчета, когато хората започнат да се подиграват и да вършат с него какво ли не. Ангелът си взе водата, взе си енергията и изобщо пресъхна, и го премести на друго място. Но за тайната на изворчетата ще говорим на друго място.
Водата е нещо много дълбоко. У и Лао Дзъ казват за водата, че тя избира най-ниските места. Тя не се бори с никoй, не иска да заема високи места, както планината. И навсякъде по дерета и дупки тя запълва. В нея има някаква тайна пустота, тайна от Нищото, от Незнайното. Например с нея не можеш да се бориш. Тя символизира едно древно смирение, едно древно нищо, което няма противници, което разтваря. Някои котки са имали малко его в себе си, включително и древните котки, и много други същества, но когато попаднат във водата те се разтварят и започват да изгубват своята сила, своята разумност, защото тази вода ги разтваря. Тя не търпи никаква съпротива, тъй като тя е така наречената дълбока вода, жива вода. Тя е от много дълбоко естество. След време ще говорим специално за водата.
По времето на Атлантида тези котки са били много активни и наблюдателни и мързелът за тях не съществувал. Те са умеели да се движат по особен начин чрез вътрешни движения, даже понякога са заблуждавали и черни адепти. Наистина много рядка интелигентност. Те са владеели една много дълбока техника на дишане, Белите Братя са ги научили. Другото нещо, което са владеели е, че те са умеели да сгъстяват с голяма концентрация силата на своите очи и да стават видими в мрака. Тази мощна концентрация се дължи на тяхната първична сила. В мрака техните очи стават реални и човек, който има някакво духовно виждане изведнъж вижда голяма опасност и не може да разбере, за живо същество ли става въпрос или за неживо. Имало е случаи, в които така те са пазели и хората. Хората са се плашели, но когато са започнали да се показват по-често и когато са унищожавали други опасни същества, когато са помагали на човека да преминава през някои опасни зони, изведнъж тези хора са разбрали, че тук става въпрос за техни помагачи. И накрая се успокоили и можели да спят спокойно в дебрите на Атлантида, тъй като са разбрали, че имат абсолютно сигурни защитници и служители.
Тук само за малко искам да се отклоня и да ви напомня, че впоследствие те се отклоняват. От сто котки максимум седем са останали абсолютно верни и неизменни. Една по-голяма част от тях е в невидимия свят и много рядко вече се прераждат, тъй като нямат такава задача. Но много от вас сте слушали вечер по казаните и тук-там много котки да плачат като деца, това са точно човешки души. Защо плачат? Защото са изгубили още от Атлантида условията да помагат на човека. Впоследствие са били заместени от кучетата, но те също така не са свършили работата както трябва. Котките плачат защото нямат условие и нямат вече свободата. У казва какво означава думата "условие". Това са живите същества, които създават условията, живите съчетания. На котките това е отнето и сега те плачат, но вече е късно. Но някога, когато те натрупат Любов и желание, ще им бъдат дадени отново условия и човек ще може да види тяхната дълбочина, тяхната интелигентност и т.н. Не случайно за толтеките котките са имали свещено значение, така както в Египет някои други животни са били издигнати в култ, за което ще говорим по-нататък.
Древните котки са владеели един изключително дълбок начин на дишане, който им е помагал да улавят всички вражески влияния, включително и на черните адепти. И все пак красивото е това, че една голяма част от тези котки, а става въпрос за стотици, са останали абсолютно верни и са се пожертвали за човешката еволюция. В бъдеще ще ги видим в нова светлина, защото понеже са останали верни Космическите Братя са им дали духовни прозрения за техния вътрешен път и те са запазили своята разумност, своята интелигентност и след време ние ще видим тяхната скрита светлина.
Както казах, те не са се страхували от нищо, а само от водата. Водата в техните спомени е скрита опасност, някаква много опасна материя. За тях това била някаква смътна заплаха, което не е случайно. Дори и толкова напреднали, те трябва да се страхуват от нещо, за да знаят, че има една по-висша Истина, която е над всичко. Иначе, ако го няма този страх те могат да изменят на Истината и на по-дълбоката сила. След като са чувствали смътна заплаха тези котки са изтълкували водата, като същество, което е по-старо и по-дълбоко от тях.
Например в много случаи чрез особения си начин на дишане древните котки са разбирали посланията на въздуха. Те са знаели кога ще успеят в една битка с черните адепти, с опасните мишки и с много други животи и дали трябва да отложат битката, и да се скрият временно настрани. Тази техника на дишане им разкривала това. И в много случаи те са се отказвали, пак са запазвали човека по някакъв начин, предупреждавали са го и са изчаквали друго условие, където да включат своята сила. Много често се е налагало да се оттеглят и да изчакват новите условия. Така, отлагайки битките те ставали много търпеливи и тогава вече впоследствие много рядко допускали грешка. Това означава, че в търпението те израствали, а в самотата на изчакването те получавали нови и по-дълбоки усещания за тайните сили на живота. Но впоследствие, става въпрос за тези котки, които не са останали верни на човека, те са превърнали търпението в мързел. Сегашните котки показват как търпението се е превърнало в мързел и от тяхната будност са останали някакви малки остатъци. И затова те са изгубили свободата си и затова сега техният живот е труден. Впоследствие те се смалили.

В Атлантида мишките са били много едри и много опасни. Те спадали към една тайна култура на злото и разрушението, имало опасност да тероризират хората и човечеството. Това разрушение бил техен вроден инстинкт в тях, както и този инстинкт да се крият под земята. Понякога те често излизат и над нея. Но има такива, които са избрали безкрайния мрак (безкрайния е казано условно), докато най-зловещите мишки наистина се установяват в такива подземия, където никога не излизат. Това е въпрос и навътре в земята, и навътре в съзнанието.
Мишките са сътворени от тъмнината, от демоните. По него време те са били много едри и опасни, малко по-големи от сегашните зайци, докато котките са сътворени от боговете и затова те са повече вътрешни, повече реални същества. Те живеят повече в невидимия свят, в света на енергиите и затова те се наричат ловци на енергии. Подобно на толтеките те се наричат ловци на енергии. Учителят казва, че котката е живяла между ангелите и висшите същества и там е учила някои дълбоки знания.
Много животни в древността на Атлантида са създавали хаос. Това били цели народи и цивилизации: това били цивилизациите на мравките, цивилизациите на термитите, на мишките и определени птици също са нападали много хората, включително и къщите им. В тогавашното време, става въпрос за преди около 50 000 години, тъй като в Атлантида има няколко цикъла: преди около 10-12 000 години, което е остатъците от Атлантида; преди около 30 000 години, преди около 50 000, преди около 300 000 години, и преди около 4 000 000 години. Това са различни важни цикли в историята на Атлантида. Преди около 50 000 години мишките били в неограничено, огромно количество. Атлантите съзряли голяма опасност. Те разбрали, че мишките можело да тероризират хората, децата и въобще народа, и даже човечеството като цяло – опасността била голяма. Понеже били многобройни, атлантите започнали да развиват лова. Събирали се на групи, заедно, за да могат да се справят. И заедно нападали тази тогавашна опасна цивилизация, които те разбира се избивали, но за съжаление започнали да убиват и невинни животни. В последствие те дори започнали да ядат и мишките като месо, като храна – мишките, змиите и всякакви животни. Но понеже били много наблюдателни, те забелязали следното: че яденето на месо водело до катастрофически изменения в организма, включително то видоизменя ума на човека. После забелязали, че чрез яденето на месо потокът от светли енергии, който струи от тялото, също се видоизменя и нивото на духовното мислене и на духовните сили в човека се понижава много. Така се стигнало в последствие до извода, че яденето на месо означавало, че човек е спящ; че човекът се е отказал от развитието си. Той се отказал от търсенето на Реалността.
Яденето на месо говорело за разболяване на съзнанието, откъдето почват всички други неща. Според атлантите яденето на месо означавало общуване с нисши психически сили. Не става въпрос за духовни сили, а за психизъм – нисши психически сили, които се групират в човека и образуват силата и развитието на неговата нисша душа. Именно това е целта на демоните – да се развие силата на нисшата човешка душа. Така постепенно човекът става звяр, бавно и сигурно, както са станали туранците, станали са могъщи зверове. Това означавало още, че яденето на месо е избор на илюзията. Значи такива същества избират пътя на илюзията.
Тези същества, мишките, били настроени много отрицателно към човешката раса и към човека. Преди около 50 000, по-точно около 52 000 години, на едно важно събрание в Атлантида се обсъждали какви мерки да се вземат срещу тези опасни същества. Наложило се да призовават боговете за помощ. Така боговете изпратили съществата, наречени котки.
Котката обладавала духовно знание и много тънко наблюдение – нещо, което принадлежи на друг свят. Котките са космическа тайна, която е слязла на земята. Те са от хиляди години с нас и продължават да бъдат с нас.
Котките избират човека, а не обратно и понеже познават енергиите, и тогава в Атлантида са избирали хората, на които да помагат. Лишават се от тяхния друг живот, избират къщата, която за тях е затвор, избират човека, но тогава те са имали идея, която е била внушена от техните създатели боговете.
По него време котките са решили да се жертват за спасението на човека и на човешката раса. А това означавало, че те са били докоснати от Реалността. А докоснат от Реалността означавало докоснат от Пустотата. Именно там е тяхната сила: застава пред дупката и чака. Умее да се концентрира, излъчва се в Пустотата, изчезва – никакво движение, пълно нищо. Това, което мишките не разбират – те разбират движението, но не разбират покоя. Това е друг свят, друго знание. И така, когато мишката се появи, изчезва. Така започнали да изчезват много мишки и те се видели в чудо какви са тези същества.
Котките се отдавали на служене на човека, което по него време е било много важно. И точно защото се отдали на служене, те са придобили други очи. Толтеките наричали тези очи очи на древността, понякога ги наричали мълниеносни очи, включително и в мрака котката много точно вижда опасностите, вижда енергиите, дори воюва с черните адепти. Имало е случаи, когато тя преценява дали ще победи или трябва да се оттегли и да изчака благоприятно време, но котките много рядко са правели грешка. Както знаете тогава те са били много едри, подобни на днешните тигри и лъвове. Сега са смалени, тъй като впоследствие те се отказали от това служене и много малко от тях са останали верни, но те са повече в другия свят.
Древните котки са били много едри и много опасни, и умеели да боравят с нещо от Пустотата, с така наречената незнайна сила. И затова те умеели да четат и да виждат във вътрешността на нещата и в невидимия свят.
Древната котка по някакъв много странен начин, казват толтеките, умеела да прокопава мрака. И докато човек си вървял спокойно по пътя зад нея, тя обхождала всички видове мрак и всички видове енергии с много мощен, концентриран поглед. Това е око, което е виждало и улавяло всички вражески лъчи.
Тя владеела и друго оръжие – тишината. Тя умеела да заглушава всеки шум в себе си. Така, казват толтеките, тя опознавала и разучавала расата на ада.
Борбата между котките и мишките е древна борба, която в древността в невидимия свят е била между боговете и демоните, после се пренася на земята под много други форми. Една от тях е борбата на котките с мишките. По него време те са имали разбирателство с истинската си воля, тяхната собствена воля, така наречена невидима воля. И движейки се в тази воля, те са получавали допълнителна енергия. Значи който служи, който се отдава на служене, получава допълнителна енергия, с която да изпълнят своята мисия към човека. Тази истинска воля била свързана с чистия огън и движейки се като чист огън, те били неуловими същества – много динамични, много бързи и неуловими същества.
В древността, пък и досега, котката избира човека. Тя прави такива излъчвания, че когато много иска да го избере, човек не може да устои. Човек просто казва: Това коте ми харесва, или тази котка ми харесва, но той вече няма избор. Котката е направила такова излъчване, защото тя владее нещо от Пустотата, нещо дълбоко, на което човек не може да устои. Тя го избира, остава само човек да избере, да се разберат във взаимно съгласие. Ако има голямо взаимно съгласие, тогава тя вече може да работи на вътрешен план за човека.
След като котките изберат човека, върху тях най-важното си остава съгласието и взаимното проучване.
Мишките никога не могат да си обяснят неподвижността. Те смятат, че тя е необитаема. Но неподвижността е подобна на Пустотата. В нея, в неподвижността, има тайнствени първични сили, които съществата на движението не познават. Значи, малко или много съществата на движението не познават, защото те са сътворени.
Неподвижността е несътворена; Пустотата е несътворена, по-първична и затова в нея има по-дълбоки сили. Именно неподвижността е съединение със скритото в живота – това, което наричаме Пустотата. Затова упражненията в медитация изискват абсолютна неподвижност. Това е начин да бъде отстранен ума, битието, сътворението, за да се навлезе навътре в своя собствен център, който е даже нещо повече от Бога. Това е Пустотата, от която произхожда всичко.
Движението е сътворено, а неподвижността е несътворена. Тя е първична, тя си остава дълбоката и водеща сила.


Източник: Неизвестен :P

Дъвиан

 • Гост
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2006, 17:53:36 pm »
Трябва ли всички котки от форума тук да се събираме  :D

Ето този цитат е прекрасен:  "Но много от вас сте слушали вечер по казаните и тук-там много котки да плачат като деца, това са точно човешки души. Защо плачат? Защото са изгубили още от Атлантида условията да помагат на човека."
« Последна редакция: Февруари 19, 2006, 18:33:11 pm от Дъвиан »

coroviev

 • Гост
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2006, 20:00:18 pm »
  Това го имах,даже автора го имаше , но явно съм го изтрил.Даже го бях сложил в папка"смешки",не го взимах на сериозно.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2006, 20:11:55 pm »
Докторе, недей тъй бе, ми Бастет...а?  ;D
Не мисли като човек!-Крион

coroviev

 • Гост
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2006, 20:28:49 pm »
Цитат
В Атлантида мишките са били много едри, някои са били като овце, а някои са били два пъти по-големи. Били са много опасни за цялата човешка раса и за цялата еволюция, подобно на термитите, за които ще говорим по-нататък. Термитите са същества от рода на хлебарките - те са смалени, а преди са били много едри и жестоки. Но смалени пак са опасни. Това са съществата, които имат най-жестоките зъби. За двадесет и четири часа една каменна къща се изяжда, ядат и олово, дърво и пластмаса. Абсолютни разрушители на цивилизацията; .. древните котки, които са изключително интелигентни, но също има нещо от което се страхуват.
Ей заради това го взех на майтап,стори ми се много идиотско.Оттам нататък го прехвърлих по диагоналния метод. :P

Дъвиан

 • Гост
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2006, 20:33:04 pm »
Българин ли е автора, че се убих да търся инфо в нета и нищо не открих - дори на английски!

coroviev

 • Гост
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2006, 20:53:39 pm »
  Нямам никакъв спомен,  юзъра от който теглих, го няма от доста време в DC++ .Сега пак търсих и намерих писанието,но без автор.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Древните Котки
« Отговор #8 -: Февруари 19, 2006, 22:09:51 pm »

 Но понеже били много наблюдателни, те забелязали следното: че яденето на месо водело до катастрофически изменения в организма, включително то видоизменя ума на човека. После забелязали, че чрез яденето на месо потокът от светли енергии, който струи от тялото, също се видоизменя и нивото на духовното мислене и на духовните сили в човека се понижава много. Така се стигнало в последствие до извода, че яденето на месо означавало, че човек е спящ; че човекът се е отказал от развитието си. Той се отказал от търсенето на Реалността.
Яденето на месо говорело за разболяване на съзнанието, откъдето почват всички други неща. Според атлантите яденето на месо означавало общуване с нисши психически сили. Не става въпрос за духовни сили, а за психизъм – нисши психически сили, които се групират в човека и образуват силата и развитието на неговата нисша душа. Именно това е целта на демоните – да се развие силата на нисшата човешка душа. Така постепенно човекът става звяр, бавно и сигурно, както са станали туранците, станали са могъщи зверове. Това означавало още, че яденето на месо е избор на илюзията. Значи такива същества избират пътя на илюзията.


Ето потвърждение на това инфо

Атлантическата раса например е изчезнала  по причина на отровите в месото на животните. Съвременната култура е осъдена да изчезне по същата причина.

Петър Дънов
« Последна редакция: Февруари 19, 2006, 22:11:41 pm от Alien »

Дъвиан

 • Гост
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #9 -: Февруари 19, 2006, 22:15:02 pm »
Хехе, кажи го това на Еон  :P

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #10 -: Февруари 19, 2006, 23:53:21 pm »
Браво Alien, хубаво е че се застъпват нещата :)

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #11 -: Юли 14, 2006, 02:24:09 am »
Да, застъпват се.
А ти знаеш, че някъде из архивите си имам и по-дълга част от този материал. ;)
Ако попадна на него.... :P
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Дъвиан

 • Гост
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #12 -: Юли 14, 2006, 10:12:21 am »
Ех, тия архивиии :P
Хайде намери ни нещо повечко ;D
Звучи много интересно.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #13 -: Юли 18, 2006, 22:40:12 pm »
Намери го. А от другите неща да сложа ли? Позволено ли е?

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Котките и мишките в Атлантида
« Отговор #14 -: Юли 31, 2006, 04:45:43 am »
Намери го. А от другите неща да сложа ли? Позволено ли е?
Слагай ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27