Автор Тема: Баба Ванга  (Прочетена 37556 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ToShKaTa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
 • "Българин да се наричам първа радост е за мене..."
Баба Ванга
« -: Януари 23, 2006, 12:12:07 pm »
Здравейте, аз съм нов във форума и ми е много интересно, от много време влизам в него, но чак сега се регнах. Никъде не видях да има тема за баба Ванга. За това много бих се радвал ако можем да съберем повечето материали за нея тука в форума - (истории, предсказания и други...).
« Последна редакция: Януари 23, 2006, 14:54:40 pm от Horus »

firma

 • Гост
Отг: баба Ванга
« Отговор #1 -: Януари 23, 2006, 12:19:54 pm »
Едно неизвестно пророчество на баба Ванга:

За това интервю никой досега не е знаел.Тези пророчества ясновидката е направила малко преди смъртта си. И поръчала да ги публикуват само, когато настъпи новият век.
Украинският бизнесмен и пътешественик Анатолий Лубченко често изненадвал кореспондента на АЕН с любопитни теми.Този път на масата ми се оказа обикновена аудиокасета. "Какво? И ти ли президента Кучма си слушал?"-попитах аз."Не. Това е последното, предсмъртно интервю на Ванга."
Не ми се вярваше твърде в съществуването на непубликувано интервю на знаменитата българска предсказателка. Ясновидката умира през 1994 година на 84 години, занимавала се е, за разлика от Нострадамус, с предсказване на съдбите на обикновени хора и рядко давала интервюта.
През лятото на 1923 година 11 годишната Ванга попада в смерч и ослепява, след което става ясно, че тя има дар да предсказва и да контактува с "душите на умрелите".
Знаех, че от средата на 80-те в селската къща на ясновидката са били стотици знаменити артисти, учени и политици, интересуващи се от нейните прогнози за бъдещето. Знаех и това, че Ванга не е оставила след себе си почти никакви мемоари и само понякога, без всякакъв външен повод, гадателката започвала да говори нещо бързо и неразбираемо, а околните бързали да записват. Не стига това, ами с Анатолий ние се познаваме три години и за всичкото това време този истински циник нито веднъж не е споменал името на Ванга.
"Бях при нея през лятото на 1994, когато за първи път ме избраха в Радата (депутат)",каза г-н Лубченко. Просто почивах в България и кой знае защо нещо ме теглеше да потегля и да посетя нейния дом. Бях чувал,че тя боледува и дори не се надявах да я видя, но когато пристигнах в Петрич, от тълпата пред къщата и се отдели мъж и ме покани да вляза вътре. Погледнаха ме като прокажен, пък и аз самият се уплаших, кой ли можеше да ме чака.
Тя лежеше на голямо легло, цялата такава суха като тревичка, беше много тихо, под избеления таван кръжаха мухи. Виждах, че не и оставаше много, отвън чакаше опашката и всеки иска да попита за своята болка, а пък аз съм и се стоварил на главата, че и не знам какво да попитам. И ето че тя се обърна. "Къде е баща ти?" Аз отвърнах, че е в Германия.Тя дълго мълча и аз разбрах ,че тя знае за неговия рак. "Скоро-каза-тази болест ще я победят, ще я заключат с железа. Но на баща ти това няма да помогне." После още помълча и добави:"А при тебе всичко ще бъде наред. Киев е хубав град, виждам го..."
Тук аз си спомних, че имах в себе си диктофон с касета, на която имаше уроци по английски. "Може ли-попитах-да запиша разговора с вас?"
Мъжът на пропуска ме погледна като враг, а тя се засмя младежки и каза:"Може. Само че до новия век на никого не го давай.
Интервюто се оказа съвсем малко-по-малко от половината 90-минутна касета. Самият Анатолий помогна да преведем част от отговорите от български. Някои въпроси от автобиографичен характер можеше и да не задаваме, но тъй като питаше дилетант, кореспондентът на АЕН реши да ги оставим.
- Как станахте ясновидка?
- Често виждах хора, които са отдавна умрели и те ми казваха с кого какво ще се случи. А после се появи голям непознат човек. Той каза, че утре ще започне война и аз трябвада разкажа на хората кой ще остане жив и кой ще умре и как да избегнат смъртта.
- Това жив човек ли беше?
- Не. Мъртъв, като останалите.
- Как изглеждаше?
- Огромна сянка, движи се като отражение. Те всички така изглеждат, а понякога е само глас.
- Как разговаряте с тях?
- Аз усещам, когато те се появяват. Отначало на езика, после в мозъка, а после пропадам и всичко чувам. Гласът е далечен, както по радио, ту ясно, ту глухо.
- Какво чувствате, когато идват при вас обикновени хора?
- Аз ги виждам още отдалеч, всеки, и целият им живот зная, като че ли съм гледала филм. Те са добри, лоши, всякакви. Всички искат чудо, а после плачат. Но когато е съвсем лошо аз мълча, не казвам нищо. Само съвет мога да дам.
- Какъв?
- Да не живеят в зло, да не отмъщават на никого, да забравят обидите, да вършат добри дела. Да слушат сърцето си. Винаги само сърцето, главата често се лъже. Сърцето е свързано с космоса. Но не всички различават гласа на сърцето от гласа на главата.
- Тези мъртви хора само за бъдещето ли ви говорят или и за миналото също?
-За всичко.
-Ами ако става дума за далечни хора и събития, в други страни?
- Разстоянията и езиците нямат значение, всичко идва чрез космоса.
- Можете ли да кажете какво ни очаква?
- Русия я чака добро, България и Македония-не толкова. Жените в Русия ще родят много добри деца, които ще изменят света. След това ще стане чудо, чудесни времена. Науката ще каже кое в старите книги е истина, а кое не, в космоса ще намерят живот и ще разберат откъде е дошъл на Земята. В земята ще разкопаят голям град. От небето ще долетят нови хора и ще има големи чудеса. Но трябва да се чака, не бива да се пришпорват събитията, това няма да е скоро.
- А кое ще е скоро?
- След 9 години ще дойде краят на света, земята ще се отвърне от Слънцето, където е било топло ще има лед, много животни ще измрат. Хората ще воюват за енергия, но ще им стигне душа да се спрат. А след това времето ще се върне назад.(Интервюто е записано през 1994г)
- Казват, че краят на света-това е всемирният потоп.
- Потоп също ще има. След 30 или 40 години. Огромно тяло ще долети на земята и ще се удари във водата. Вълните ще залеят много страни и слънцето ще угасне за три години.
- Но хората ще оживеят?
- Добрите ще оживеят, а злите, които се считат за умни, ще загинат. Много хора ще загинат. А после ще има много хубав живот и ще настъпи безсмъртие.
- На земята ще настъпи златен век?
- Той веченастъпва, но не всички го виждат. След седем години хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат. Животните ще се плодят, като растения, а растенията-като животни. След 21 години никой няма да пътува по земята. Влаковете ще летят на жици от слънце, нефтът ще бъде забранен, земята само ще ражда и ще почива. След четиридесет години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще бъдат свързани с мозъка, защото всички ще пият от морето, а в морето няма да има острови. След това ще намерят вода в космоса и тя ще бъде хубава. Ще има много хора. Индия е по-голяма от Китай. Но хората ще започната да се избавят от телата си.

- Какво значи "да се избавят от телата си"?
- Може да се живее без тяло, само личността, само енергия, както при мъртвите. Но това няма да е скоро.
- А за политиката в близките пет години можете ли да предскажете нещо?
- Русия ще отслабне и отново ще заеме своето място. Доброто ще бъде вътре, а опитът-отвън.Европа няма да може да се подмлади. Америка ще приеме брадатия и ще разбере, че страхът е по-лош от любовта. Сирия ще рухне в ръцете на победителя, но победителят ще се окаже фалшив. Пришълците няма да искат да делят знанията си със силните. Женските страни ще отстъпят пред мъжките, но ще съхранят замислите си. Малък човек ще ви управлява цял живот.
- Съществува ли на света Бог?
- Бог не може да бъде на света. Бог е света. Няма Бог в човека, но човек в Бога има.
- Съществуват ли рай и ад?
- Раят и адът-това са различните страни на живота без тяло. Ако умрелият е нужен на живите-това е рай.
- Ще помагате ли на живите след смъртта си?
На този въпрос баба Ванга не отговори. На лентата след продължителна пауза се чуваше щракане, като чели някой изключи диктофона, макар че Анатолий Лубченко се кълне, че не е правил това. По неговите думи, уморената Ванга просто заспала.Дъвиан

 • Гост
Отг: Баба Ванга
« Отговор #2 -: Януари 23, 2006, 15:11:05 pm »
Че то това звучи сякаш е най-важното казвано от баба Ванга! Странно, че "уж" е било неизвестно до сега!

ssi

 • Гост
Отг: Баба Ванга
« Отговор #3 -: Януари 23, 2006, 15:46:09 pm »
Тя казва след девет години ще има потоп. Тоест се отнася за 2003. Защо не се е случило? Дали не е имала друго в предвид???

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: Баба Ванга
« Отговор #4 -: Януари 23, 2006, 15:48:31 pm »
Много хора казаха, че 2003 ще има потоп. Не е случайно. Беше планирано да има. Но се отложи. Ние малко се променихме, но главно помогнаха отгоре с неистови усилия.

ssi

 • Гост
Отг: Баба Ванга
« Отговор #5 -: Януари 23, 2006, 15:58:08 pm »
Това "бъркане" в пророчествата (имам предвид че променяме нормалния ход на нещата) не ни ли вреди повече?
Не удължаваме ли агонията (ако земята е болна и има нужда да се отърси от нас)? Ако е така това означава че не сме го избегнали ,а ни очаква доста по-лоша съдба?

Oberon

 • Гост
Отг: баба Ванга
« Отговор #6 -: Януари 23, 2006, 16:11:38 pm »

 Америка ще приеме брадатия и ще разбере, че страхът е по-лош от любовта. Сирия ще рухне в ръцете на победителя, но победителят ще се окаже фалшив.

Хм..кой ли е Брадатия? Осама? Или е твърде очевидно? Сирия може би ще рухне в ръцете на САЩ при евентуален бъдещ конфликт ???


Оберон

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: Баба Ванга
« Отговор #7 -: Януари 23, 2006, 16:19:05 pm »
Брадатия е Дявола :P

Oberon

 • Гост
Отг: Баба Ванга
« Отговор #8 -: Януари 23, 2006, 16:38:33 pm »
Много хора казаха, че 2003 ще има потоп. Не е случайно. Беше планирано да има. Но се отложи. Ние малко се променихме, но главно помогнаха отгоре с неистови усилия.

Хор:))) Това звучи много интересно:) Малко говориш като пасторите в църквите. Те като говорят за нещо отпреди 5000 години казват: "И Бог отиде, и оня видя", и тн. По-правилно е да се казва "И Бог отишъл, и онзи видял" :))) Така като те слушам ми се струва, че си участвал в плана :))) "Беше планирано"...И как така се отложи? Аз толкова го чаках :))) :P

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: Баба Ванга
« Отговор #9 -: Януари 23, 2006, 16:44:59 pm »
Оберон (и Еон ;)).

Тук хората изразяват своите вярвания :) Казвам го така, защото така го вярвам. Знам, че не мога да ви дам научно доказателство и знам, че това много ви дразни :) Чел съм много, стигнал съм до някои изводи, но те са истинни само и единствено за мен. И тъй като съм човек, който казва мнението си, го казвам в прав текст. Като го казвам така, не означава че е безусловна истина, а че така го мисля. Никой не е длъжен да го възприема като 100 %, нали ;)
Различието идва от това, че всички хора вибрират на различно ниво (респективно аз и ти) и много често изреченото слово (от мен например) не стига с изначалният смисъл до другия. Въпреки че думите са едни и същи. Надявам се разбираш какво искам да ти кажа с това :)

Oberon

 • Гост
Отг: Баба Ванга
« Отговор #10 -: Януари 23, 2006, 16:46:29 pm »
Напълно, 10х :)

Оберон

Eon

 • Гост
Отг: Баба Ванга
« Отговор #11 -: Януари 23, 2006, 16:55:18 pm »
и аз ;)


Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Отг: Баба Ванга
« Отговор #12 -: Януари 23, 2006, 18:43:18 pm »
Това което каза Хорус е точно така. Нещата наистина са били планирани със потопа с всичките негативни последствия, но при различно ниво на хората, а те неочаквано повишиха честотите си доста въпреки че има още много път за извървяване и нещата не са се разминали. Сега обаче сме качени на различен коловоз и не се вписваме точно в нито едно предсказание и напрактика всеки ден сами ковем съдбата си!
« Последна редакция: Януари 23, 2006, 18:53:25 pm от Alien »

Дъвиан

 • Гост
Отг: Баба Ванга
« Отговор #13 -: Януари 23, 2006, 18:50:20 pm »
всеки ден сами ковем съдбата си!

Абсолютно съм съгласен! И за жалост, без някакво духовно обединение трудно ще се кове желязото! Трябва да стане на злато! Но то ще стане, защото вече е станало!!!

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Отг: Баба Ванга
« Отговор #14 -: Януари 23, 2006, 19:02:15 pm »
А има и друго нещо - все пак това което наистина става със Земята и дори с управлението и ние не го знаем ! Виждаме само това което  някой е решил да "видим" чрез медиите. А в момента се води ВОЙНА  и то не срещу измисления терор а срещу националните правителства които са проводници на илюминатските интереси и действат напрактика срещу собствените си народи! Незнам защо е решено тази война да бъде тайна - може наистина хората да изперкат като разберат какво наистина става, но този геноцид от правителствата трябва да спре  - високите технологии които навлизат съвсем официално навсякъде могат да погребат окончателно всяка надежда за спасение от  този ,егоистично-материалистично ориентиран свят, ако до тях имат достъп хората които сега управляват не ни чака нищо добро. Тези хора трябва да се махнат ! Дали Господ ще си ги прибере или ще се измисли някой по-хитър начин да не става съвсем явно незнам но те трябва да напуснат Земята и постовете си!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27