Автор Тема: За Егрегорите!!!  (Прочетена 131965 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
За Егрегорите!!!
« -: Декември 19, 2005, 15:52:26 pm »
Отваряйки тази тема, го правя със съзнанието, че това е може бе една от най-важните теми във форума (за да не кажа “най”) и ви моля да се отнесете към нея с подобаваща сериозност.
Говорим си ние тук за конспирации, рептилии и mind control, но на един чисто битов план, ние нямаме познания за истинската конспирация, която се извършва върху нас (всъщност ние сами си я създаваме, чрез колективното-несъзнателно) дори в този момент.

Темата е за егрегорите. Егрегорът е енерго-информационно образование, енерго-информационен паразит. Храни се с мисли, чувства, но най-вече с желания и енергия, насочена към дадено нещо/проявление. Колективната проекция на общ род желания, интереси и мисли формира егрегорът. Това е проявлението на типа колективно съзнание. Веднъж формиран, егрегорът прави зависим човека, който е включен към него. Пример: егрегор на Левски, егрегор на ЦСКА, егрегор на чалгата, егрегор на Слави Трифонов, егрегор на тези, които не могат да понасят Слави Трифонов (хехехе – бройте ме :P) и т.н...

Най-висшият егрегор – това е егрегорът на парите.
98 % от човечеството е зависим от него.
Следва го егрегора на сексът. Егрегорът на секса и егрегорът на парите са взаимно свързани. Симбиозата между тях е толкова добра, че в момента тези два егрегора държат в робство човечеството, без то да си дава ни най-малка сметка.
Въпросът се състои в това, да можем да контролираме егрегорите, и най-вече себе си. Да си даваме сметка кои мисли са ни продиктувани от егрегора и кои от нас самите. Колко от всекидневните ви мисли, вярвате, че наистина са ваши??? Да ви кажа ли? Едва 5 %... За жалост, без знанието за егрегорите, ние наистина вярваме, че това го мислим именно ние.
Всеки е изпитвал интерес, даже мания по нещо. Един е събирал изрезки, друг е вманиачен по дадено телевизионно предаване. Всичко това са проявления на егрегора. Изведнъж обаче загубваме интерес. Доскучава ни, писва ни от дадено нещо, което доскоро е било любимо. Това се случва, защото егрегорът към който сме били включени претърпява кристализация – той умира. Това често е съпровождано със прикачване към друг – по-мощен егрегор. Причината да загубим интерес към нещо, най-често е това, че сме намерили да се занимаваме с нещо друго – по-занимателно – т.е. – включваме се към друг егрегор.

През целият си живот човек е под влиянието на един или друг, а в 99.8 % от случаите – на много егрегори. Това е почти неизбежно. В момента всеки един в този форум е включен към егрегора на xnetbg. По принцип аз не одобрявам егрегорите. Бог не ги е създал. Те са резултат от мисленето на човека. Но съм склонен да приема тези егрегори, които помагат за еволюцията на човека като духовно същество. В този ред на мисли, нашият егрегор засега е еволюционен, за разлика от повечето инволюционни егрегори, които задържат честота на планетата. Затова ви подтиквам непрекъснато към чистота на мисълта и думите във форума – да няма вода и излишък, защото така енергетиката на егрегора ни пада и губим позиции в Тънкият свят – там където се борим за души. Затова, когато ви говоря така, не мислете, че се правя на светец, на много важен или го раздавам шеф... Всичко си има отражение в Тънкият свят, а това вече – значи много и би трябвало да ни подтиква към размисъл относно поведението ни, което включва мисли, чувства и изречени слова. Защото най-реалното в този илюзорен, триизмерен свят – това е мисълта. Тя е това, чрез което човека се СЕБЕОСЪЩЕСТВЯВА!!! Човекът твори чрез мисълта си. Затова не се чудете, когато срещате в свещените книги, че човекът стои на по-високо ниво и от ангелите. Те са само изпълнители, а не индивидуални творци и затова не могат да попаднат във висшите Божествени измерения. Човекът е уникално същество, но не оценява какво му е дадено от Твореца. Именно в това се състои и нашата трагедия.

Целта на тази тема е да ви накара, утре, когато се разхождате по улицата, заедно с хората-мравки, които не искат да излязат от Матрицата, да гледате на нещата по друг начин. Да анализирате егрегорите. Да разбирате към какаво сте включени, и към какво са включени другите. Виждаш поредното задаващо се към теб момиченце с гол кръст, ботуши до коленете, огромни слънчеви очила и много грим – и веднага разбираш – егрегорът на модата. Един от най-страшните в момента. Бедата при егрегорите е, че те карат хората да постъпват първосигнално. Момичето даже не се е замислило дали дрехите, които е облякло изразяват собствената му идентичност. Просто егрегорът на модата (който се създава съвсем умишлено между другото) му казва, че ако не е такава, ще бъде отритната. Нещо повече – ТЯ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДРУГА!!! РАЗЛИЧНОСТТА КАТО ВАРИАНТ ОТСЪСТВА!!! Така се създава нация от овце. Майсторите на манипулацията много добре знаят как да нагласят фигурите върху дъската. Затова са майстори. В случаят егрегора на модата се явява под-егрегор на секса и на парите. Така се извършва тоталното робство, което е факт и е много по-страшно от всяка друга конспирация и експеримент в някоя поземна база.

Матрицата е построена на 4 нива. На първото ниво сме ние – хората-мравчици.
На второто ниво са марионетките на илюминати – певци, актьори, политици, светски лица и всички останали дълбоко заблудени хорица, които си въобразяват, че са повече от другите. Всъщност те са по-затънали и от обикновените хора и ще берат тежка карма. Един такъв човек е СТ, на който предвиждам поне още 2000 прераждания докато изкупи кармата си към този народ.
На третото ниво са егрегорите – тези, които ни употребяват и контролират на това еволюционно ниво.
На четвъртото ниво са тези, които са над егрегорите. Отчасти тези, които ги създават. Някои егрегори са създадени напълно изкуствено, съзнателно и с цел. Тук говорим за целият този brain washing, който се излива върху нас под формата на мултимедия, мода, сексуалност и т.н...


С това завършвам встъпителните си думи. Следват извадки от статии за егрегорите от различни източници. От издателство Хелиопол, от един руснак (Титов) и добавки от мен. Това не е теория, не е езотерична приказка. Това е опитността ми. Това е тежката реалност. Който вижда на енергийно ниво, може да види егрегорите като пелени над градовете или като енергийни пулсиращи кълба.
Призовавам ви да прочетете всичко. Не затваряйте страницата, защото е прекалено много за четене... Моля ви – това е важно!!!
Предварително благодаря за сърдечността ви.Horus

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #1 -: Декември 19, 2005, 15:54:41 pm »
Само да добавя една изключително важна книга, която направихме на електронна. "Карма и Егрегор" на Авесалом Подводни, можете да ми давате заявки за нея в раздел "Книги". Там съм отворил тема за книгата ;)
« Последна редакция: Декември 19, 2005, 15:58:09 pm от Horus »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #2 -: Декември 19, 2005, 16:03:24 pm »
Егрегор не се избира. Егрегорът избира. (:P :P :P)

                                                                     Езотерична поговорка


Entry: egre•gore
Pronunciation: 'e-gre-gor
Function: noun
Etymology: Latin, from egre (from egressus, past participle of egredi to go out) + gre (from grex a collective, flock) + greg (from grege for people) + -or (suffix -or: to do, one that does a [specified] thing)
Date: unknown

1a: something, made by a collective of people, that goes out to manifest the desires of the collective;
b: a collective of energies combined with desire made to act as a single energy in order to manifest the desires of those that use or call upon such energy
2: a collective ritual held among the ancient hunting and agricultural societies

И така, знаем, че планетата ни е населена предимно от хора. А хората мислят, че по-голяма част от мозъците им работят почти непроизволно, защото както знаете слятата, целенасочена пресметната мисъл може да промени света. Но за съжаление обикновено човекът мисли като кравата например. Но ние разбираме, че никой не може да мисли просто така. Това е заложено във физиологията ни. Всеки човек когато мисли отделя във външния свят някакво количество енергия – не тонове, килограми или километри, а просто някакво количество. В резултат се получава, че оставената в пространството енергия (сега няма да се задълбочаваме що е енергия - ние я възприемаме и знаем свойствата й) сама по себе си започва да въздейства върху другите. Човекът формира слой, обединяващ човечеството в някаква единна ментална психофизична маса. Този феномен ни заставя достатъчно често да губим индивидуалността си. В същото време той управлява нашия социум и по отношение на него ние всъщност се явяваме това, което е клетката за организма. От този момент у нас се появяват собствени интереси. Но дори и да се изключим от този феномен, самият той не изчезва.
И така, във въздуха летят мисли. Те са много, като облаци комари. Егрегорът е някакво енерго-информационно образувание, сформирано от аналогичните паралелни мисли на някаква група хора.
Той има следните свойства:

- Той е паразит, защото никой не го е произвел съзнателно.
- Той е много по-голям от всеки конкретен човек.
- Има много по-голям енергиен резерв.
- Има много повече съзнание от човека.


1. Егрегорът – паразит, храни се от чужда енергия.
2. Егрегорът като размер, като енергия, като енергиен резерв, като съзнание, като информация, е по-могъщ от човека.
3. Населява Четвърто измерение, и екстрасенсите знаят добре, че в това измерение няма обичайните физически ограничения.
4. Егрегорът е зависим от енергийното захранване.
Пряко свързан с финансовата, сексуалната и други форми на енергия. В този смисъл егрегорите раздават благините, когато са се укрепили и около тях винаги има резерв от енергия. Където има егрегор, там има, и жени, и пари, така че добре се живее с егрегорите, само дето, сте зависимо то тях, при това като от паразити, всеки момент когато се поставя в опасност тяхното съществуване, те могат да ви пожертват. Случаят със Софиянски! Пример за изключително покритие на човек с егерегор.
5. Егрегорът като енергийна основа живее в семантичното поле, в езика. В менталното измерение. Тоест егрегорът задиси от мисловните излъчвания, които в повечето случаи се извършват под формата на думи. Формули!
6. Егрегори, които имат личностна конфигурация, партийна конфигурация, семейна конфигурация. (обагрени с негативен аспект) - егрегор на компартията, егрегор на нацизма.
7. Егрегори, които имат социална, обществено значима ориентация. Егрегор на държавата, егрегор на християнството, егрегор на българщината.
8. Оперативни положителни егрегори, в резултат на нуждата да се помогне на социума.

 
Егрегориалният слой е единен, но в него се различават все пак отделните егрегори като същности.
ЕГРЕГОРЪТ НА СЕКСА, ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ, ЕГРЕГОРЪТ НА ВЛАСТТА.
НАЙ-МОЩНИТЕ ЕНЕРГО-ИНФОРМАЦИОННИ ПАРАЗИТИ!
КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА ЧОВЕЧЕСТВОТО И КАК СТАВА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ?
  
ЕГРЕГОР – ОБЩНОСТ ОТ ХОРА – ОБЩНОСТ ОТ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ – СЪМИШЛЕНИЦИ – ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОНЕН ПАРАЗИТ – КОЛЕКТИВНО НЕСЪЗНАТЕЛНО.


Егрегорът е формирование, създадено при наслагването на мисловното излъчване на група от хора.Общността от хора създава рано или късно поредното мисловно формирование, затова не бива да се бърка физическия представител и носител със съществото, което е придобило самостоятелно съществуване благодарение на мисловното захранване от групата от хора. Докато самите хора са живи клетки в организма на обществото, самият егерегор е същество, което придобива самостоятелно съшествуване чрез подхранването му от самите физически същности – живи клетки, той за разлика от тях, не е жива клетка , а паразит, който се храни от енергията на живите клетки. Господ не е създавал егрегори никога. Те са резултат на продукта на самия човек, тоест творението на Господ е породило тези паразитни структури.
  
Специален обект на изследване – “хватката на егрегорите върху човека в техния стремеж за оцеляване”.

Например имаме егрегор на християнството. Той е голям и не ще се доберете до него, защото е нужно да бъдеш светец, за да взаимодействаш с него. Обаче по правило за егрегор на християнството ние приемаме егрегора на църквата. А още по-надолу от църковния егрегор стои магьосническата машина на църквата. Тя е егрегориална машина. Работата й се състои в това, когато дойде един човек, веднага да го подключи към себе си. И по-нататък човекът тръгва на дясно. Защо? А там тече потока на енергията.
А на нас ни остава да се радваме, че егрегора на църквата е загубил тази магьосническа традиция. Те изгубиха културата си, защото в тях има достатъчно много лицемерие. В Библията е казано: “Не контактувай с тези, които викат мъртъвци”, т.е. не ходи при влъхви, призоваващи умрелите. А светите мощи в църквата ? Те какво са?
Това действително е магьосническа машина. Първо човекът се подлага на пречистване, на зацепване, “вкарване в строя” и накрая достига до главната икона, от която по принцип може да получава нещо. Задачата на църковния егрегор е всеки човек, престъпил прага й да остане в нея. В православната църква това се постига по един начин, в католическата – по друг, в протестантската – по трети.
Егрегорът си има определена логика. Например в християнската църква един от източниците на доходи са свещите. Кой се замисля, че от свещи живее почти всеки храм. В православните църкви свещите се продават, в храмовете на други конфесии те просто се раздават. Не е чудно, че католическата и православната църква са в конфликт и то много сериозен.
Какво чувствате, когато ходите из църквата? Ако сте отворени, веднага ви преброяват и ви подреждат в стоя. Странното е, че никой от тези, които съм разпитвал, не е успял да измоли от егрегора това, което е възнамерявал. При него логиката много интересно е обвързана с енергообмена, с обмена на пари.
Ако искате да узнаете колко енергия има в църквата, опитайте се да купите свещичка, давайки парите като дарение (това може да си го кажете наум) и се опитайте после да отидете до кутията за дарения и да пуснете парите там. От една страна постъпвате много алогично. От друга страна в тази ситуация вие самите “ставате църквата”, защото в тази ситуация се превръщате в неин главен елемент и имате цялата й енергийна подкрепа. Съветвам ви да направите това като експеримент, но не ви съветвам да го правите ежедневно. Тази енергия е прекалено много за човека , а за егрегора е нормална.
Тук искам ясно да подчертая (!!!) и отделя егрегора на църквата, християнството (павликянството) от светлото Учение на Христа, което днес е почти загубено в чистия си вид! Институциите създадени като лице на Христос, в момента като че ли вършат повече работа за Сатанаил, отколкото за Господ-Бог и Неговият Син.

ЦЕЛ НА НАСТОЯЩОТО ИЗСЛЕДВАНЕ

Истината за егрегориалното човечество е егрегориалния човек.
Eгрегорите наоколо – кои са и с какво са свързани: пари, власт, секс, сексуалност, глад, война, бедствия, лукс и пр., пр. Най-различни видове, тук са и тези на Кока-колата, GSM, марихуаната, и т.н.
  
Опит за изследване на егрегора на секса като най-известен и мощен егрегор.
  
Веднага разбираш, че този егрегор е изграден на база на сексуалността, която е продукт на мисленето за секс!
Защо трябва да се разграничат егрегора на секса от егерегора на сексуалността?
Единият е антагонист на другия. Колкото повече мислят хората за секс, толкова повече не го правят.
Много сексуалност означава използване на секса в името на парите. А от това – не се получава всъщност секс. Майката земя с изначалната форма на секса, бива използвана безжалостно и при това я употребяват като въдица за получаване на пари от проституцията.
Нима егрегорът на проституцията би допуснал да бъде контролиран от егрегора на мамона!
Най-древният егрегор, а другият възникнал след него на парите, иска сега да го направи свой подопечен. Защото той иска да държи не само банките, но и студията за красота, и също така и като цяло козметичните салони, и модните агенции, и медиите, и какво ли не още. Проституцията затова с право не иска да се вмъква в уж легализираните форми на контрол от държавата, защото всъщност държавата в случая ще бъде, този надскочил размерите си енергийно информационен паразит. Защото за нея това ще означава легализирано робство чрез всичките му форми на експлоатация от страна на него.
Всъщност най-древният егрегор е този на проституцията. Ако най-древният егрегор остане на повърхността, то е само заради това, че в началото е била не коя да е, а Свещената проституция, КОЯТО НЕ Е БИЛА ПОДЧИНЕНА НА ПАРИТЕ!
А колкото до това, че някой се опитва да нахлузи хомота и върху този най-древен егрегор, то това говори само за едно, че битката за енергиите на тази планета се изостря, въпреки шестмилиардното като брой човечество.
Говори се, че енергията на парите и енергията на секса били свързани, напротив, свързани са само енергиите на парите и сексуалноста, тоест парите и проекцията на секса в главата на човека.
Във виртуалното пространство има повече мисли за секс отколкото самия секс, там той просто отсъства. Може да се прави във въображението. Но това все още не е секс, в коя да е от неговите материализирани проекции.
Човекът има нужда от истински секс, и в този смисъл наличието на контрол върху сексуалността от страна на парите попречва на този истински секс да се осъществува. Сега сексът се имитира и се подхранват сексуалните апетити в името на парите.
Майката земя пряко свързана с цялата изначална дейност на секса е абсолютен противник на извращенията, които се вършат от егрегора на сексуалността, и все пак се намират заблудени представители на нежния пол, които превърнати вече във верни и послушни робини, смятат, че наистина било необходимо непрекъснато да се поддържа флирт с мъжкото начало чрез всички тези конкурси за мис Красота и прочие, а след това, неизбежно било преразпределянето на моделите между силните на деня.
Нека разгледаме другата важна тема, за слабите места на егрегорите!
Зависимост от съседни егрегори, енергийни нужди, борба за оцеляване на егрегорите
Подхранване на егрегора.
Слаби места на егрегора – източник на захранване, който може да се откаже да му служи и да СЕ прекъсне захранването му по този начин.
Механика на егрегора – бори се за оцеляване, и зависи от енергийното захранване.
Пример от живота по кръчмите и заведенията, баровете: Енергийно захранване и конкуренция с егрегора на алкохола.

Егрегорът на алкохола също иска да има независим живот, но в природата всичко е ограничено и в този смисъл, електоратът също е на изчерпване, току виж утре човечеството се разбудило и казало айде по другия път, писна ни да бъдем храна!
Удоволствието, ендорфините, оргазмът, милувките, искреността на сърцето, майката земя, противниците на егрегора.
Егрегорът на сексуалността, е различен от егрегора на чистия секс, който впрочем е изначална потребност и наподобява егрегора на семейството и брака.
Егрегорът започва да губи, когато неговата дейност стане прозрачна, затова той има нужда от вярната помощ на модата и топмоделите, включително еротиката.
Егрегорът започва да губи и когато участниците в неговите постановки станат безинтересни за публиката. Егрегорът печели винаги когато държи под контрола значително високия слой от средното население, тоест той се захранва само при положение, че над 65 процента от средното население му се подчинява, всяко едно падане на процентите на неговите участници, в случая е фатарно за неговоот оцеляване.
Наблюдения – извадки – медии, сексшопове, реклама, проституция, компаньонки, масажи, женска красота, фотомодели, символика, мислене, ежедневие, козметика, мода, интернет,

Самите егрегори се явяват като главни генератори на част от желанията и за това е създадена мрежата на подегрегорите, които служат вярно за постигането на главната цел на всеки един егрегор, а именно неговото увековечаване и постоянно захранване.
Изкуствени желания и желания които трябва да се използват в нужното направление като създаващи импулс за действие – изкуствените желания, неестествените желания, които не идват изотвътре, се създават чрез изкуствени програми.
Егрегорът има специална постоянна работа занимание, и то е да подхранва и създава желанията.
Въпросът откъде идват изначалните желания е справедлив въпрос. Някои приказват, че в чистата делва не можело да премине нечисто желание. А какво е това нечиста делва ако не самият човек след извършената манипулация с него, нали по принцип човекът се ражда чист. Е, да, но ще кажат специалистите по карма, а къде сме ние. Вие сте издънките на заблудата! Това е отговорът! Вижте едно дете и си задайте въпроса: Ако това дете отрасне в условията на природата, то ще изпитва ли обикновените залитания на своите връстници от града – желания да опитат с презерватив, или да изпитат какво било това оргазъм. Вижте до каква степен в условията извън града, хората са подвластни на егрегориалните желания. Желания, набити в главите на хората от телевизия, порно, експериментални програми за фетишизъм. Фетишизъм, нима това не ви говори нещо! Освен едно, че някой си някога е правил експеримент в бихейвиористката наука! Останали някъде там записите и хоп, хайде да спечелим малко пари! Само че човечеството е изградено върху модела на подражанието и каквото му подадещ, такова и опитва.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #3 -: Декември 19, 2005, 16:04:47 pm »
НЯКОИ ДРУГИ ИЗВЕСТНИ ЕГРЕГОРИ (просто примери):
ЕГРЕГОР НА МОДАТА
ЕГРЕГОР НА ХАЗАРТА – разновидност на егрегора на парите, но очертал свой собствен автономен сектор – и все пак е подопечен на мамона
ЕГРЕГОР НА НАРКОТИЦИТЕ – егрегор, който не понася ничия зависимост, но все пак е принуден да се държи за полата на егрегора на парите
ЕГРЕГОР НА ПОРНОГРАФИЯТА
ЕГРЕГОР НА ДЕТСКАТА ПОРНОГРАФИЯ
ЕГРЕГОР НА ЕРОТИКАТА
ЕГРЕГОР НА МАФИЯТА – ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ – егрегор използващ връзки с политическия егрегор и този на парите
ЕГРЕГОР НА ПАРТИИТЕ – колко много се е размножил все в името надоброто на човечеството
ЕГРЕГОР НА ЦЪРКВИТЕ – още повече, шампион по размножаване и създаване на деноминации
ЕГРЕГОР НА ОТДЕЛНИТЕ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ И НАЦИОНАЛНОСТИ - бъррррр
ЕГРЕГОР НА ОТДЕЛНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ГРУПИ
ЕГРЕГОР НА МОГЪЩИ ФИРМИ В БИЗНЕСА, КОМПАНИИ – кой ли не тука!
ЕГРЕГОР НА ДЪРЖАВАТА КАТО ИНСТИТУЦИЯ, егрегор който е бил омаломощен, тъй като държавата винаги е била неудобен инструмент на всички, излизащи от рамките на установените правила
ЕГРЕГОР НА ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА егрегори, които редом до този на държавата обслужват всички останали егрегори, най-вече тези на парите, политическите партии
ЕГРЕГОР НА ДЕЙСТВАЩИТЕ ТАЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Всеки егрегор работи с лицата назначени в създадената система от него на физически план. Така например, егерегорът на държавата използва като върховна инстанция от която да управлява фигурата на президента или министър председателя. Понякога в този егрегор на държавата са се формирали два подегрегора, едининят в лицето на президента и другият в лицето на министър председателя.
ПОЗНАНИЕТО ЗА ЕГРЕГОРИТЕ И ЕГРЕГОРИАЛНОТО ЧОВЕЧЕСТВО
Машината с която се управлява човечеството
Егрегориалните формирования
Всички се оказват жертва на тези енергоинформационни паразити – и банкерите, и мафиотите, и държавните глави, и писателите, и актьорите, естрадните пеци, и спортистите, и модистите!
 
ЕГРЕГОР НА УЧИЛИЩЕТО и ЗАЩО НЯКОИ УЧИТЕЛКИ СЕ ТАКА ВЛУДЯВАТ ОТ СТОЕНЕТО ПРЕД ДЕЦАТА – ПРЕД ДЕЦАТА ИЛИ ПРЕД ЕГРЕГОРА НЕМИРНИК
 
ЕГРЕГОР НА БИГ БРАДЪР – МНОГО ПОМПЕН С ЕНЕРГИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ, САМО И САМО ЗА ДА СЕ ОЧЕЛТАЕ ОБРАЗА НА КОНТРОЛИРАНИЯ ЧОВЕК ОТ ГОЛЕМИЯ БРАТ
ЕГРЕГОР НА ФУТБОЛА
ЕГРЕГОР НА ЗДРАВНАТА КАСА
ЕГРЕГОР НА СПОРТА
ЕГРЕГОР НА ПОП СЪСТАВИТЕ
ЕГРЕГОР НА РЕЛИГИЯТА
ЕГРЕГОР НА ДАДЕНА ФИРМА
ЕГРЕГОР НА КОМПЮТРИТЕ
ЕГРЕГОР НА ДЖИЕСЕМ
ЕГРЕГОР НА КОКА-КОЛА
ЕГРЕГОР НА МЕРЦЕДЕС
ЕГРЕГОР НА ВОДКА ФЛИРТ
ЕГРЕГОР НА СЛАВИ
ЕГРЕГОР НА ДЖАЗА
ЕГРЕГОР НА ФРАНЦИЯ
ЕГРЕГОР НА РУСИЯ
ЕГРЕГОР НА БЪЛГАРИЯ
ЕГРЕГОР НА ОКУЛТНИТЕ ОБЩЕСТВА
ЕГРЕГОР НА СЕКТАТА - ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
ЕГРЕГОР НА ЙОГИТЕ
ЕГРЕГОР НА МЕДИТИРАЩИТЕ
ЕГРЕГОР НА ИЗТОЧНИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ
ЕГРЕГОР НА БЛОНДИНКИТЕ
ЕГРЕГОР НА СТУДЕНТИТЕ
ЕГРЕГОР НА АЛПИНИСТИТЕ
ЕГРЕГОР НА ГЕЙОВЕТЕ
ЕГРЕГОР НА РАЗВЕДЕНИТЕ
ЕГРЕГОР НА ЛОЛИТИ-тийнейджърки
ЕГРЕГОР НА ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ 
ЕГРЕГОР НА ЧАЛГАТА
ЕГРЕГОР НА ФОЛКА
ЕГРЕГОР НА ЕКСТРАСЕНСИТЕ


И т.н.............................


В егрегора няма понятия за добро и зло, за морал и етика. Егрегорът се храни с енергията на своите подопечни. Той се бори за своето оцеляване. Той има собствена етика и морал (виж книгата на Подводни). Не отговаря на човешките презумпции – „око да види, ръка да пипне”. Той е невидим за обикновения човек. Виждат го свръхчувствителните хора, които виждат отвъд обикновения спектър на зрително възприятие. Това са формирования, изградени от нискочестотни мисловни форми, преплетени една в друга, обхванати в енергийно кълбо, което пулсира, нараства, захранва се от броя на своите подопечни.
За него хората, обикновения човек е като храна.
Понякога когато егрегорите са се сраснали с физическия носител, те просто изглеждат като угоени прасета.
В света на егрегорите цари безмилостна битка за енергии. Законът на джунглата при тях е определящ. Всеки момент би могъл да се появи по-мощен егерегор, който да изземе необходимото ограничено количество енергия. Те се бият помежду си за енергия. Разклоненията в даден развил се като структура егрегор, са нещо обикновено. Подегрегори, които са подоопечни на основния егрегор майка.
Егрегорите са паразити, тъй като те зависят от енергийното захранване, което им дава човекът. А самият човек нехае в повечето случаи за своята мисловна енергия, и в този смисъл, те се борят за него, като за храна. Дали този човек ще ги захранва с пиене на водка и разговори, или пък с политическа реч и митингуване, все едно, за тях той е необходимата храна, която във формата на енергия се натрупва от подобни физически носители. И когато се захрани критичната маса от енергиен резерв, тогава егрегорът става могъщ. Той започва да добива заплашителни размери. Егрегорът на нацизма, най-точен пример. Но сега пък предстои егрегорът на глобализма, който би могъл също да се изкористи.Изводи от Horus:

- Егрегорът се захранва с енергия чрез ритуалите. Колкото повече ритуали има в едно общество или семейство, толкова повече енергия се отделя в посока към егрегора и той става по-мощен, по-силен.
- Избягвайте шаблона – проявлението на егрегора!!! Избягвайте да сте еднакви – да влизате в стадото, като в същото време се пазете да не влезете в егрегора на прекомерният стремеж към различност! Най-добре – бъдете себе си – като бъдете наясно – кога сте себе си и кога сте това, което ви казва егрегора да бъдете.
- За да постигнете горните две неща, трябва да сте достатъчно силни. Изградете свой вътрешен център, който да е непоколебим. Това е най-важното за момента. Знанието за конспирациите и извънземните няма да ви помогне с нищо. Работете най-вече върху себе си, защото така помагате и на другите и на цялата планета – вдига се честотата. Най-вече подпомагате еволюционният си растеж.

Дерзайте!!!

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #4 -: Декември 19, 2005, 17:47:49 pm »
страхотен пост, бладодарности!!!
егрегорите действат директно разрушително върху подсъзнанието, известно още като "низшият Астрал", където бродят всякакви невидими "съветници, очакващи поредната жертва, на която да дадат своите съвети"..Добре е тези същества да се разпознават веднага, но за съжаление хората са възпитавани по един модел на подчинение и въздържание, който ги е направил слепи за явното, загледани втренчено в преходното, заличаващи моментите си на истинска радост...
За щастие краят на това дълго робство е близо, и егрегорите скоро ще получат заслужените си почести..;)))
musica universalis

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #5 -: Декември 19, 2005, 19:44:47 pm »
Ще си направя фенска фланелка с надпис "Хор"!
Иначе има една много добра книжка,казва се "Напред в миналото" авторът е Вадим Зеланд.само дето той егрегорите ги нарича махала.
 Аз самият ги възприемам като вирусни програми-имат включени основнуи функции-търсене на храна,пазене на териториите и размножаване.също така два или повече егрегора могат да се слеят в един,както и един да се разпадне.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #6 -: Декември 19, 2005, 22:14:18 pm »
страхотен пост, бладодарности!!!

Ще си направя фенска фланелка с надпис "Хор"!

Благодаря ви, давате ми сили за борба :)

Gil-Galadh, благодаря ти, че каза за Вадим Зеланд, аз забравих да го направя!
Наистина той и Подводни и Веришчагин, са единтвените, които говорят за егрегорите и автоматично - единствените, които дават път за излизане от Матрицата на егрегорите. Всичко друго в момента като конспирации и т.н. минава на заден план пред това.
Трите части на книгите на Зеланд на български в електронен вариант можете да откриете тук ;)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #7 -: Декември 19, 2005, 22:35:08 pm »
Като първа реакция на прочетеното ми идва един въпрос-чувството на самота не е ли сигнал за отхвърлени вече егрегори? В смисъл за неподвластност на тези гадости?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #8 -: Декември 19, 2005, 22:38:15 pm »
Не :P Означава, че си повече в Матрицата от всякога :(

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #9 -: Декември 19, 2005, 22:44:01 pm »
Забравих нещо изключително важно!!! Гледайте да се отучите от навика да държите ръцете си в джобовете на панталона си!!! Така се включвате към егрегора и сте податливи на манипулация!!!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #10 -: Декември 19, 2005, 23:29:05 pm »
Не :P Означава, че си повече в Матрицата от всякога :(
Значи ако ми е противно да политиканствам на махленско ниво; ако ми е противно да изтъквам своите сексуални геройства сред себеподобните си; ако са ми противни пиянските изцепки на алкохолизираните ми връстници;ако отбягвам компанията на богоподобните новоизлюпени богаташи; ако...всъщност да не изброявам още,че ще стане дълго. И ти смяташ, че съм още по-вече в матрицата?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #11 -: Декември 19, 2005, 23:32:13 pm »
Не мислех, че ми говориш за самота на равнище махалата, а за самота в интересите, като повечето хора тук преди да намерят форума.
Разбира се, другото няма смисъл да се коментира ;)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #12 -: Декември 19, 2005, 23:48:00 pm »
Ами то е такова положението в цялата ни държава, не само в моята махала. И точно за интереси става дума-моите от една страна и противните, на по-голямата част от хората.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #13 -: Декември 19, 2005, 23:52:56 pm »
Не си в Матрицата. Важното е да не ти прави впечатление това, което е около теб, а на тезим които можеш да помагаш. И да се откъсваш от пагубното влияние на Матрицата ;)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: За Егрегорите!!!
« Отговор #14 -: Декември 20, 2005, 00:01:39 am »
Напротив, мисля че съм в нея, но и аз, и ти, и другите в този форум осъзнаваме защо - за да я разбием.  :D
Не мисли като човек!-Крион

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27