Автор Тема: Хронолия на събитията  (Прочетена 7753 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Oberon

 • Гост
Хронолия на събитията
« -: Ноември 15, 2005, 14:32:51 pm »
Тук в няколко поста, ще Ви преведа от един руски сайт за кво иде реч. Така

11542г до Р.Х. От этой даты указывается начало первого летоисчисления человечества по древнеегипетскому солнечному календарю с циклом 1460 лет (период Сотис) и древнеассирийскому лунному календарю с циклом 1805 лет. В то время как по древнеиндийскому календарю с циклом 2850 лет и календарю древних майя с циклом 2760 лет начало летоисчисления приходится на 11652г до Р.Х.

Оберон: 11542 преди Христос. От тази дата се води началото на първото летоброене по египетския слънчев календар с цикъл 1460 години ( период на Сотис ) и древноиндийския лунен календар с цикъл 2850 години , и каледндара на древните маи с цикъл 2760 години с начало на цикъла 11652 пр. Христа

Oberon

 • Гост
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2005, 14:45:29 pm »
Платон: В 9500 году до Р.Х. богиней Афиной (по-египетски Нейт) основан город (и государство) Афины. Именно там, где сейчас столица Греции, хотя климат и природа в окрестностях были другие. В частности, пустыни Сахары (и Ливийской) не было, а был там цветущий и плодородный край. В это же время Посейдоном создан город (и государство) Атлантида, рождён Атлант - первый из 10-ти сыновей Посейдона и царь Атлантиды. Потом была война афинян с Атлантами. Победили афиняне ... в некотором смысле.

Оберон: Платон: В 9500 пр.Христа е основан град Атина от богинята Атина ( на египетски Нут ), точно там където днес е столицата на Гърция, макар климата и природата в околността да са били други. М/у другото, пустините Сахара и Либийската не ги е имало, там е бил плодотворен и цветущ край. Точно тогава Посейдон създал града-държава Атлантида, родил се е Атлант - първия от 10-те сина на Посейдон и цар на Атлантида.Следва войната с Атиняните...победили Атиняните....в известен смисъл :)))

Oberon

 • Гост
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2005, 15:07:47 pm »
хаха тва е яко :))

Затем (8000-9000 лет до Р.Х.) произошло изменение положения (или/и размеров) полюсов Земли (скорее всего до этого, но с 11600 года до Р.Х., никаких полюсов вообще не было). Таким образом, территории современных России, Канады освободились ото льда (который до этого был на них круглогодично и толстым слоем), а материк Атлантида сначала залился водой по самые нихачухи, потом там было что-то вроде болота, потом (скорее всего после "ноева Потопа" в 3200г до Р.Х.) он замёрз и теперь покрыт километровым слоем льда, и называем нами Антарктида. Всё это произошло не само по себе, а по воле олимпийского банд-формирования, во главе с Зевсом, который сильно разобиделся на людей (люди тогда были рождены или от Земли, или от совокуплений людей и олимпийцев) за то, что они его не сильно чтили.

После ( 8000-9000 пр.Х) положението на полюсите се изменило ( до 11600 пр.Х. полюси е нямало ??????). По този начин териториите на съвременна Русия и Канада се освободили от леда ( който дотогава е стоял целогодишно и е бил дебел ), а континента Атландита отначало е залят с вода, после се превърнал в нещо като блато, после замръзнал и сега е покрит с километричен слой лед. Наричаме го Антарктида. Това въобще не се е случило от само себе си, а по волята на олимпийската банда, начело със Зевс, който много се обидил на хората ( които тогава се раждали или от Земята или от сношение м/у олимпиец и човек ???), защото много не го зачитали:)))))
Якоооо:)

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2005, 15:18:56 pm »
Цитат
После ( 8000-9000 пр.Х) положението на полюсите се изменило ( до 11600 пр.Х. полюси е нямало HuhHuh).
не южният и северният полюс са се разменили - това има в предвид. това е и едната от тероийте за изчезването на донозаврите и за промяната на климата - стопяването на ледовете и тн.
Мисля някъде четох че едно от нещата с което ХАРП екпериментира е точно смяната на полюсите.
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Oberon

 • Гост
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #4 -: Ноември 15, 2005, 18:23:06 pm »
Иисус Христос родился в 5508 году (от последнего "сотворения Мира" на Земле). Сотворение Мира заключалось в том, что в результате очередной драки цивилизаций (в данном случае Зевса с непримеримыми титанами-повстанцами) климат Земли грохнулся (ядерные взрывы - это еще цветочки-грибочки по сравнению с тем, что там было). Пришлось Зевсу с коллегами создавать все заново (после победы), ну и человека новой расы - Адама (по-гречески - Форонса) - заодно.

Оберон: Иисус Христос се е родил през 5508 година ( от последното "сътворение на света" ). Сътворението се света се състои в селдното: в резултат на поредната драка м/у народите в ЦИвилизацията ( в случая Зевс и титаните-въстанници ), климата на Земята се сринал ( ядрени взрирове..но това е шега, в сравнение с това, което наистина е станало ). Наложило се на Зевс и колегите му да създават всичко наново ( след победата хехе) , а и човек от нова раса - Адам ( на гръцки- Форонсо).

:)))

dio

 • Гост
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #5 -: Декември 06, 2005, 17:57:03 pm »
вярвам в теорията за смяна на полюсите и мисля че неизбежно ще се случи отново, съществуват и предсказания за точна дата, на които не мога да разчитам че са истина

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2007, 14:13:04 pm »
Хронология на богове и хора

Това е част от историята на човечеството, в която ясно проличават начините на манипулиране, и целия процес по инфилтриране на "синовете на небето" на Земята... 

 

270 183 г.пр.Хр.                 "Боговете" пристигат на Земята чрез планетата Нибиру.

252 183 г.пр.Хр.                 Ериду – първият град на боговете е завършен – Алилум е назначен за губернатор.

226 983 г.пр.Хр.                Бог Енки се премества в Африка, за да ръководи дейностите в мините

183 783 г.пр.Хр.                Редовите богове се вдигат на бунт.

180 183 г.пр.Хр.                ЛУ.ЛУ - робът е създаден чрез генно инженерство.

176 583 г.пр.Хр.                 Случката в Райската градина. Чрез генно инженерство на Адам и Ева е "дарена" способността да се плодят.

130 000 г.пр.Хр.                Дните на Енох, когато човечеството се разпръсква от Африка към Азия и “зове името Господне”.

107 900-77 900 г.пр.Хр.    Енох тръгва с “Бог” и свидетелства против “синовете на Бог”, които са спали с дъщерите на човека.

70 983  г.пр.Хр.                  Ражда се Ной с тен на кожата, получен чрез генно инженерство. Човечеството преживява                                настъпване на ледников период в комбинация с изпитания, предизвикани от бог Енлил.

40 000 г.пр.Хр.                    Миграции на север са причина за първи път да се наблюдава съвременно поведение в Европа. Появява се групата на неандерталския човек.

20 983 г.пр.Хр.                   Сим, Хам и Яфет се раждат на Ной от жени от три различни етнически групи.   

10983 г.пр.Хр.                     Потопът.

10 875 г.пр.Хр.                  Начало на Върховната власт на боговете, основана на 12-те епохи на земния прецесионен цикъл.

10 450 г.пр.Хр.                   Построени са пирамидите в Гиза.

8 700 г.пр.Хр.                      Война на боговете. Великата пирамида е разрушена вандалски и заместена с фара на Хелиополис. Изваян е Сфинксът, за да напомня прекратяването на войната и края на първата прецесионна епоха. Строят се космически съоръжения в Йерусалим и на Синайския полуостров. Йерихон и други места се укрепват като охранителни съоръжения. Стоунхендж е отбелязан като астрономическа обсерватория.

4 050 г.пр.Хр.                      Тиуанаку е установен като център за производство на бронз. Първото използване на Хавин де Хуантар и Теотихуакан за преработка на минерали също може да се датира към тази епоха.

3 800 г.пр.Хр.                       В Шумер на човечеството е "подарена" цивилизация. Нимрод построява Вавилонската кула в чест на своя бог Мардук. Разрушена от бог Енлил.

3 113  г.пр.Хр.                      "Дарена" е цивилизация на Египет и Крит. Начало на майският календар

3 000  г.пр.Хр.                       Бог Тот построява Стоунхендж за бог Мардук като звезден часовник. Той измерва степента на прецесионна промяна по отношение на лунния календар.

2 900 г.пр.Хр.                        Бог Тот изгражда звезден часовник в Мачу Пикчу. Започна календарът на Андите.

2 800 г.пр.Хр.                       "Дарена" е цивилизация на Долината на Инд. Бог Енки създава индоевропейския език.

2 630 г.пр.Хр.                        Египетските фараони започват да строят пирамиди.

2700-2500 г.пр.Хр.                В Стоунхендж са построени “Кръгът Сарсън” и “Авенюто”.

2 024 г.пр.Хр.                       Содом и Гомор са разрушени заедно с космическия център в Синай. Технологията се разпространява из целия свят от човешката миграция.

1 628 г.пр.Хр.                      Изригва вулканът Санторин.

1 565 г.пр.Хр.                       Започва епохата на бог Хамурапи. Той унищожава Мари през 1531 г. пр. Хр.

1 450 г.пр.Хр.                      Богиня Инана разрушава дворците в Минос. За отплата бива унищожен Мохенджо-Даро. Боговете напускат Стария свят и се пренасят в Новия свят. Човешки миграции довеждат до пренаселяване из целия свят. Изселените на Великденския остров са спасени. Хавин де Хуантар е заселен, а олмеките се появяват в Мезоамерика.

1 433 г.пр.Хр.                      Йехова побеждава Египет и повежда израилтяните към Синайската обетована земя.

1 391 г.пр.Хр.                      Денят, когато Слънцето стои на място. Построени са пирамидите в Теотихуакан.
 
1 003 г. пр. Хр.                    Цар Давид завзема Йерусалим.

946 г. пр. Хр.                        Соломон завършва “храма” в Йерусалим в чест на бог Йехова.

925 г.пр.Хр.                           Йерусалимският храм е разрушен от Рамзес Велики.

639 г.пр.Хр.                           Асирия пада при загадъчни обстоятелства.

572 г.пр.Хр.                          Иезекиил е заведен в новия “храм” на Йехова в Хавин де Хуантар.

569 г.пр.Хр.                          Разрушен е храмът в Хавин, което води до неприязън както между богове, така и между човеци. Култът към Ягуара започва в Америките.

552 г.пр.Хр.                           Кетцалкоатъл напуска Мезоамерика и пристига в Непал.

550 г.пр.Хр.                          Епоха на просветлението – Буда и Конфуций. Установява се нов световен ред по времето на Медес и персите.

200 г.пр.Хр.                          Планетата Нибиру се връща. Хавин де Хуантар и Теотихуакан са изоставени.

200-130 г.пр.Хр.                  Човекът е изоставен, когато боговете навлизат в прецесионна епоха на “ненамеса”.

Източник: http://www.meridian27.com/Mer27/Vol1/f20.htm
« Последна редакция: Февруари 14, 2007, 14:20:27 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #7 -: Февруари 14, 2007, 15:45:42 pm »
Аз май бях споменал еднъж.но Нибиру се отнася до Юпитер,а не до някаква измислена планета,и цялата история тръгва от Зекария Ситчин,който прочел грешно един надпис.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Oberon

 • Гост
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #8 -: Февруари 14, 2007, 15:47:16 pm »
Аз май бях споменал еднъж.но Нибиру се отнася до Юпитер,а не до някаква измислена планета,и цялата история тръгва от Зекария Ситчин,който прочел грешно един надпис.

Тва едно на ръка, а другото е, че Буда е след Христос, мисля...

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Хронолия на събитията
« Отговор #9 -: Февруари 14, 2007, 16:00:21 pm »
Аз май бях споменал еднъж.но Нибиру се отнася до Юпитер,а не до някаква измислена планета,и цялата история тръгва от Зекария Ситчин,който прочел грешно един надпис.

Тва едно на ръка, а другото е, че Буда е след Христос, мисля...

Какво имаш предвид неразбрах че бил след Христос ? След христос е Мохамед  :P
Буда, чието лично име е било Сиддхатта Готама (на пали, Сиддхартха Гаутама на санскрит), е живял в Северна Индия през 6 век пр.н.е.

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 919
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re:Хронолия на събитията
« Отговор #10 -: Август 16, 2009, 14:36:48 pm »
Иесус Христос, този който е описан в Библията, е роден точно на 22-03-4100 година от сътворението на земята или по точно от изгонването на Адам И Ева от Рая, тогава започва времето да тече. Това е точно 2000г. след раждането на Исаак през 2100 от сътворението. Иесус получава кръщението си от Йоан Кръстител през 4120 г., това са точно 1000г. след завършването на Храма в Иерусалим. На следващата година 4121 е разпънат точно на 14-03, оживява от смъртта на 17-03. Забележете годината 4121 = 13 * 317. 13 е числото на човешката смърт, а 317 е датата 03-17 изписана по американски. Възкресението от самия гроб, тоет получаване на материално тяло, защото човек може да е жив и без тяло става на 22-03 дена на първите плодове, края на пролетния фестивал, тогава през деня за първи път юдеите са яли ечемик от новата реколта, през ноща сноп с ечемик се е поднасял на пресвятото място точно в момента когато Христос възкръсва.

От времето на възкресението 4121 до сега има по малко от 1000, или в краен случай не повече от 1200 години максимум.
Soli Deo Gloria!

Неактивен invio

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 125
Re:Хронолия на събитията
« Отговор #11 -: Август 16, 2009, 21:54:20 pm »
Теорията ти е обоснована на календара който исползваме днес и на американското изписване на датите :) Хех... смешно.
 А тия години незнам откъде ги изсмука. В общи линии, ако някой се чуди в какво да повярва би ти се вързал, но ако се позамисли ще види, че теорията ти издиша.
Опитай пак.

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 919
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re:Хронолия на събитията
« Отговор #12 -: Август 20, 2009, 20:40:41 pm »
Теорията ти е обоснована на календара който исползваме днес
Написъл съм че става на въпрос за години от сътворение на света, това не се ползва днес защото след Христос, имаме скъсяване на годината и деня и днешния календар е "измислен" през 1582.
и на американското изписване на датите :) Хех... смешно.
 А тия години незнам откъде ги изсмука. В общи линии, ако някой се чуди в какво да повярва би ти се вързал, но ако се позамисли ще види, че теорията ти издиша.
Опитай пак.
Теорията ми наистина е дишаща. Американското изписване копира Библейското.
Soli Deo Gloria!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27