Явно няма да мога 1 седмица да не пиша...
Та, с кое не съм запознат и кога съм се "изгаврил с хората". Не се заяждам, интересно ми е просто. И един съвет от мен: аз когато не съм запознат, не твърдя, както не трябва и ти да твърдиш, само защото си изчел 5 камари книги, които не е ясно колко са достоверни.
Съгласен съм че това е форум за конспирации, но не мисля че е форум , в който да се самонавиваме че сичко е конспирация. Трябва да има и доза съмнение, както казва моя притял Декарт.
Ако това е форум, който има за цел да доказва всяка една конспирация..аз директно си бия камшика. И много губите, ако няма кой да се съмнява. Съжалявам ама..прегледай си забележките към мен и сам виж: обиждам, гавря се..и тн. Аз на мравката път правя, седнал си да ми говориш ти на мене че се гавря с вярата. А че 2-ма мои приятели се обесиха, именно защото някой катил им втълпил "вярата", че трябва да го направят?
Пак ти казвам, за Христос аз си имам мое си виждане, но никога не съм се гаврил с ничия вяра..освен веднъж може би, но не и в този форум. Не искам да влизам в конфронтация с никого...но и не обичам да ми казват, че не разбирам нещо просто ей така, щото не вярвам в него.
С добро
Оберон