Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 200663 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Bellerophone

 • Гост
Психотронни оръжия
« -: Декември 03, 2005, 23:48:06 pm »
Здравейте,

бихте ли ми дали някакви линкове или информация за психотронните оръжия в България.
Как действат и каде са дислоцирани.
Смятам че в момента рабoтят на доста добра мощност и нещо трябва да се направи.

[email protected]

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #1 -: Декември 04, 2005, 00:54:22 am »
Ммда, яко ни обработват. Един от големите психогенератори е до народното събрание.
В Пловдив има 3 пък... По тепетата са май, за да пръскат отвисоко...
В Бургас Стоян щеше да прави разследване, ма нищо не направи май май...

Информация няма къде да намериш...

Ето една статийка, ама тя не е за България...

Bellerophone

 • Гост
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #2 -: Декември 04, 2005, 02:12:45 am »
Благодаря Horus за информацията.
Интересува ме как може да се локализира източника на психотронната енергия.
Физическото обезвреждане е ясно но не смятам, че е решение.
Как може да се противодейства "интелигентно" на тях.
Ако имам някакви отправни точки бих се заел за Пловдив.
Теоретично хълмовете в града са ясни, но сякаш там горе е по-ясно.
Смятам, че са в някакви сгради из града.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #3 -: Декември 04, 2005, 10:06:19 am »
На скоро видях във Варна една куличка обсипана с чинии.Интересно че колкото пъти минавам от там не съм я забелязвал.Намира се в едно военно поделение
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Севар

 • Гост
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #4 -: Декември 04, 2005, 17:14:02 pm »
Малко сканирани статии:
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/thumbnails.php?album=55
И една друга статия: http://www.angelg.nm.ru/individ/psi.html
И още...

НЕВИДИМАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

Все повече разумни хора осъзнават, че срещу българите се осъществява геноцид. ”Господарите на света”, както ги наричат, са планирали пълното унищожение на българския етнос. Тази истина не може повече да остане скрита, все повече подробности стават известни. Сега обаче искам да говоря за невидимите измерения на страшната война. За използването на свръхтайните модерни технологии. За психотронната атака срещу България.

Веднага ще изпреваря търсещите доказателства скептици като им отговоря с думите на Юрий Воробьовский: “Вие ми докажете, че при състоянието на сегашните технологии такова оръжие не съществува”. През 1991 година руският академик, българин по произход Тодор Дичев писа, че е планирано до 2020 година да останат не повече от два и половина милиона българи, като постепенно етническите българи ще бъдат измествани от малцинствата. Демокрадците побързаха да обявят Дичев за луд. Днес същото твърдение вече изобщо не звучи налудничаво. Дичев също така твърдеше, че основната атака се осъществява чрез американското посолство в София, на което за целта са му нужни нови помещения, годни да поберат съответната техника. Съвпаденията са твърде подозрителни, за да ги пренебрегнем.

Вместо доказателства за съществуване на психотронни оръжия ще напомня, че първият психотронен опит е извършен през 1929 година в лондонския театър “Лирик”. Скок в изследванията предизвикали така наречените Таблички на Один, които правителството на Третия Райх получило от Карл Вилигут, техен наследствен притежател. За института /или по-точно веригата институти/ “Аненербе”, занимаващ се с тези изследвания били отпуснати повече средства, отколкото американците похарчили за разработването на атомното оръжие. След Втората световна война резултатите се оказали в ръцете на съюзниците – СССР и САЩ. Сами можете да си представите колко е усъвършенствана тази техника оттогава насам. По въпроса съществува огромна литература, но кой знае защо тази литература не се превежда и издава у нас.

Знам много повече, отколкото пиша. Само че няма никакъв смисъл да казвам всичко, което знам. Прескачам доста факти не от страх, а защото неспециалисти не биха ги разбрали. И така – кое според мен ще бъде разбираемо за всички?

Тези дни се водиха нещо като съдебни дела за убийствата в дискотека “Индиго” и за издавените деца в река Лим. В първия случай отложиха делото, а във втория осъдиха невинен човек – шофьора. Съдиите явно разчитат, че необяснимите факти около “Индиго” ще бъдат забравени. И че с осъждането на невинния шофьор ще отпаднат въпросите около един предварително спукан болт, довел до трагедията. Истината е, че и в двата случая става въпрос за предварително замислени и перфектно изпълнени хладнокръвни убийства на български деца. Но де да бяха само те! Не забравяйте, че войната е срещу генофонда на българската нация.

Помните ли колко невинни хорица бяха обвинени, че са убили своите деца? Случаят с Даниела Терзийска би трябвало да отвори очите на мнозина. Целта беше да привикнем към мисълта, че е напълно нормално, в реда на нещата родител да убие детето си. Когато обвиниха невинната Даниела, те ни подготвяха към хладнокръвно приемане на подобни събития, когато те станат реалност. Е, вече са реалност. В началото на март 2005 година 48 годишният Марин Димитров убил своята дъщеря и внучето си. Вече задържан, той по някое време казал на полицаите, че трябва да се прибира вкъщи, за да убие дъщеря си и внук си. Каква подсъзнателна заповед трябва да е получил този нещастник, за да извърши нещо, което никой нормален мозък не е в състояние да приеме? В същия ден 55 годишната Йорданка Гуйкова удушила внучето си, тъй като “видяла как то изчезва и тя го стиснала здраво, за да не изчезне”. Това са известни, официално обявени, неподлежащи на опровержение факти а колко такива се крият и потулват?

Ще ви съобщя нещо, което в никакъв случай не мога да докажа поне на този етап. Но твърдо знам, че то е истина. В момента десетки, а може би стотици емисари на ЦРУ, въоръжени с психотронна апаратура издирват представителите на българския интелектуален елит и ги ликвидират. Един по един. Нека поясня: става дума не за набедени интелектуалци като Михаил Неделчев и Георги Коритаров, а за личностите, способни да мислят критично и със своя собствен мозък. За хората, които притежават достатъчно умствена твърдост и не се поддават на чужди въздействия. През последните 15 години тези хора постепенно бяха изтиквани от обществения живот, над имената им тегнеше забрана. Те не биваше да стават известни, за да не се вдига прекалено голям шум, когато бъдат премахнати през следващите пет години.

Не забелязвате ли как от българските, с извинение информационни средства изчезва всяка информация, увеличаваща познанието ни за света и подтикваща към критично мислене? Какво друго, освен чалга, тъпи сапунени сериали и още по-тъпи шоута и игри можем да гледаме по десетките телевизионни канали? Един Волен Сидеров остана, но не знам кога и него ще го махнат, та идилията на идиотите да бъде пълна.
Веднъж се удря по генофонда на българите. Или ще кажете, че демографската катастрофа е мит, че аз си я измислям? Празнината се запълва, както Дичев ни бе предупредил – с малцинства. Било ускорено развъждани, било внасяни механично от съседни и не толкова съседни страни.

Втори път на прицел са мислещите хора на България. Погледнете само депутатите – с малки изключения тези субекти /съжалявам, но не мога даже хора да ги нарека/ са за сериозно лечение, умствено увредени типове, а те седнали да ни управляват. Виждаме как ни управляват.
Накрая като прибавим ударите срещу най-малката, най-кротката, най-умерената проява на български национализъм, картинката става пълна. Известно е, че национализмът е имунната система на всяка една нация. Какво става с организъм, чиято имунна система е унищожена? Пощада не е предвидена. Оцеляването е заблуда. Милост и съчувствие няма да получим. Нито помощ. Ние, българите трябва да изчезнем от лицето на този свят. Кратко и ясно. Присъдата е прочетена и не подлежи на обжалване.

Сега ще ме попитате защо пиша тези неща и какво предлагам. Пиша, защото не вярвам във всемогъществото на “господарите”. Има Един Друг, Който е над тях и над нас, и Който решава. Без Него нищо не може да се извърши. Нито на земята, нито на небето. Само че за да получим Неговата помощ, ние трябва да я поискаме и да я заслужим. Досега не сме поискали първото и не сме заслужили второто.

Какво предлагам? Има една формула от първата половина на ХХ век, която гласи: “Не вярвай! Не се страхувай! Бори се!” Кой е създал формулата, защо, как – те са отделни въпроси. Важното сега е, че в тези три кратки фрази се съдържа огромна мъдрост и те могат да се окажат ключ към нашето спасение. Ако съумеем да ги осмислим и да ги приложим. И още: съгласно древните закони, Злото не идва, ако не е повикано, ако не е допуснато доброволно. Случило се е – значи сме поискали да се случи. Ами тогава нека се научим да искаме онова, което наистина желаем да ни се случи. Пък може би тогава светът около нас ще се промени. Струва си поне да опитаме. Бездруго няма какво да губим.

Ангел Грънчаров – Елтимир
10 март 2005

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #5 -: Декември 04, 2005, 20:36:09 pm »
Bellerophone, и аз съм от Пловдив, мислиш че не съм пробвал ли? Не става ей така... Дори да виждаш енергийно не става. Идваше един руснак да търси генератора около народното събрание. Не можа да го намери, въпреки че го търсеше енергийно и чувстваше, че има пси-въздействие.

В нашият си град казват, че има на Бунарджика... Къде точно - не знам...

А София отдолу е доста куха и ми казаха, че цялата е опасана от психо-генераторчета. Затова в този град, са най-заспалите търтеи в цялата страна. В същото време и едни от най-будните хора.

Севар, специално за Даниела Терзийска, знам че е била обект на пси-въздействие. Не тя е убила детето си естествено. Чух, че масоните са отвлекли детето, за да си правят някакви жертвоприношения...
Разкажи моля те повече за "Индиго" и автобуса на река Лим...

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #6 -: Декември 04, 2005, 23:47:31 pm »
за Индиго и река Лим пише някъде при воинте - не знам дали беше във форума или из материалите ама го има там. Ако Севар не постне инфото и го мерна ще ко копирам

Поздрави
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #7 -: Декември 05, 2005, 02:23:01 am »
К'во разследване да правя, като не знам какво да търся? Нито пък имам поддръжници. Сам нищо не става. Оглеждах се като гламав ама нищо не видях. Спек  :P
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #8 -: Декември 05, 2005, 02:51:00 am »
Ако излъчвателя е човек е малко по-лесно. Човека не може да се изключи, излъчва постоянно. Има и изключения  ;)
Но с психогенераторното устройство е трудничко, но не невъзможно.
Енергозапаса на човека е неограничен. Въпрос е само на развитие способноста за контрол.
Срещу генератора може да се действа когато е включен. Предизвикаш ли резонанс в схемите му, изпушва. Изпратиш ли му вълни с пронивоположна фаза, неутрализираш го но борбата е без победител.
Собствената енертия да се ползва само като управляваща верига, за силовата .... има цяла вселена. Така е в някои бойни изкуства.
Това са принципите при вихровите изкуства.
Чувал съм (и чел някъде), за невероятни успехи. За упаратура, която технологично е почти невъзможно да бъде разрушена. Но на практика, тъжните (тъмните ;) ) са я намерили буквално разтопена.
Всичко е възможно.....

П.С.
Сега вече чакам любопитни гости. ;)
Ама това е всичко което знам  :P
« Последна редакция: Декември 05, 2005, 02:53:10 am от IYIjorovelev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Eon

 • Гост
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #9 -: Декември 05, 2005, 18:08:33 pm »
К'во разследване да правя, като не знам какво да търся? Нито пък имам поддръжници. Сам нищо не става. Оглеждах се като гламав ама нищо не видях. Спек :P
ти ше ме убиеш бе човек  ;D ;D ;D ;D ;D ;D


ами прав си си
за тва трЕбЕ организация


coroviev

 • Гост
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #10 -: Декември 05, 2005, 18:25:34 pm »
В Бургас са действали 2 излъчвателя в психиятрията и в к-с" Меден рудник".След 10.11.1989, руснаците си прибират този от болницата но другият остава.По-скоро са го забравили, отколкото да го оставят нарочно.Симптомите са като при шизофрения с разликата,че тя не се лекува ,а от въздействието могат да да те измъкнат, освен ако дотогава не се самоубиеш.Останалият апарат е дейставал предимно на деца около и в пубертета,защото в тази възраст са по-податливи на внушение.Принципно е действал по следния начин:Лъч,който като радар сканира биополето на хората в обхвата си и търси "пукнатини",т.е. признаци за по-лабилна и податлива на внушения психика.След това вече започва истинската обработка на засечената жертва.Това е информация от 92-93Г от източник на когото имам пълно доверие.
     П.С.Е,винаги трябва да оставиш и място за малко съмнение ;)Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #11 -: Декември 06, 2005, 03:56:12 am »
Някои неща не се забравят току-така.
Това да не ти е химикалка?
Още ги ползват, особено покрай избори и при по-рискови решения. И то не само властимащите.
"Който плаща, той поръчва музиката"
Мислите ли че има областен град, без поне една такава "машинка"?
По-горе нахвърлих идеи за противоборство. Не смятам да им водя отчет за свършената работа, а да противадействам както мога.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #12 -: Декември 06, 2005, 08:36:18 am »
А не е ли по-добре просто да се гръмнат с 2-3 шашки амонит?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #13 -: Декември 06, 2005, 10:43:06 am »
В 3Д за да воюваш трябва да имаш армия и организация! Така че освен да те смачкат друго не виждам. Обаче чрез дистанционно виждане и други подобни похвати някои нещица могат да се развалят "случайно"  ;D

georgi_nz

 • Гост
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #14 -: Декември 06, 2005, 11:43:34 am »
А с въздушна пушка може ли да се "отстреля" или трябрат мощни методи?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27