Автор Тема: Скалион - Бъдещето на континентите  (Прочетена 17007 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Скалион - Бъдещето на континентите
« -: Август 16, 2005, 03:04:36 am »
Майкъл Гордон Скалион е талантлив ясновидец, футуролог, писател, лечител, учител и пророк. Той е автор на книгата “Послания от Космоса”. В нея разкрива част от познанието за бъдещето, което му се дава в пророчески сънища и видения.
         Ясновидските му способности се проявяват още през 1979г. Виденията му често предсказват събития, които скоро след това стават реалност. Сравняват го с Едгар Кейси. Скалион счита, че дейностите, които човек извършва, технологиите, от които се ползва, религията, която изповядва – всичко духовно и материално, е тясно свързано с живота на планетата: “Ние живеем в своеобразна симбиоза и Земята отговаря на нашите мисли и действия. Понякога е нужно съвсем малко енергия, за да се наруши хармонията.”
         Според Скалион животът на човечеството  през първата половина на 20 в. Ще се промени коренно. Той определя периода между 1998 и 2012 г. като “време на бедствия”. Магнитните полюси променят местата си. Започва активна тектонична дейност и земята претърпява глобални промени. Те са съпроводени от нискостепенни инфразвукови излъчвания със слино въздействие върху менталното тяло на човека. Нарушава се електромагнитният му баланс. Появяват се многобройни тежки депресии и даже сериозни психически разтройства. Избухват епидемии от неизвестни заболявания. Орбитата на Луната се приближава към Земята. Човечеството започва да се развива като “лунно”, с изявено женско начало, интуиция, духовност и миролюбие.
         Наред със зловещите предсказания за стихийни бедствия има и по-оптимистични, свързани с измененията в човешкото общество. Например Скалион вижда селищата в САЩ напълно автономни, със собствени вътрешни системи за отопление и електрозахранване. Няма коли, мотори, различни апарати и устройства, хората изглеждат умиротворени, децата са щастливи. Всички се отнасят много добре с животните. Цъфтят великолепни цветя, растат непознати дървета, от които се добиват различни лекарства. Изчезнали са всички болести на ХХ в., включително СПИН и много други ужасни зарази от “периода на бедствията”. В медицината доминира цвето- и звукотерапията, много от заболяванията се лекуват с вибрации. Продължителността на живота се увеличава до 150 години. Това е време на блаженство и щастие.
През 1996 г. Скалион създава “Карта на бъдещия свят”. В нея са включени всичките му видения за бъдещите промени на планетата. Например Африка се разделя на три неравни части като огромна буква “У” с основа Кейптаун. Морето се простира от Средиземно море до Габон, като разсича Африка от север на юг. Водите на Червено море заливат земите до Судан. Коритото на река Нил е много по-широко от настоящето. Голямото плато Гиза потъва заедно с пирамидите и Сфинкса. Потопен е и Кайро. Водата залива голяма част от Мадагаскар, а от дълбините се появяват нови острови. На север и запад от Кейптаун се формират планински масиви. Водите на индийския океан заливат части от Източна Африка.
Глобалните изменения в САЩ започват с разцепването и потъването на части от Северо-американската платформа, което води до формирането на 150 Калифорнийски острова. Хъдзъновият залив и басейнът Фокс образуват огромно вътрешно море. Населението от Аляска и Английска Колумбия се съсредоточава в Квебек, Онтарио, Манитоба, Саскачеван и Алберта. Водите на Тихия океан заливат континента и създават нова брегова линия. Големите езера се сливат в едно със залива Свети Лаврентий, а Мисисипи, излязла от коритото си, ги свързва с Мексиканския залив. Покаченото ниво на океаните измества на много километри навътре в континента цялата източна част от щата Мен до Флорида. Възниква нова земя до западните брегове на САЩ, върху която се появяват останките от древния град Му (Златния град), някогашната столица на Лемурия, изчезнала преди 54 хил. години. Откриват се и множество документи от тази древна цивилизация, които са разчетени едва след няколко поколения. От Централна Америка остават само земите с надморска височина над 500 м., които формират отделни острови. През Ходурас и Еквадор се образува нов воден път.
         Огромни изменения настъпват в Южна Америка: изригване на вулкани, заметресения разместват земните пластове. Венецуела, Колумбия, Бразилия, Перу, Боливия, Салвадор, част от Уругвай и Фолклендските острови, Сан Паоло и Рио де Жанейро потъват. Амазонка се превръща във вътрешно море, което залива голяма част от Аржентина. Антрактида се отърсва от леда и отново става плодороден и живописен континент. Появяват се храмове и руини от древни цивилизации.
         Азия става арена на силна сеизмична активност, огромни територии от сушата потъват, образуват се острови. Потъват големи крайбрежни участъци от Берингово море до Филипините, о-в Сахалин, Курилските острови и Япония, от които остават само малки парчета земя. Залети са Тайван и голяма част от Корея. Бреговете на Китай се преместват на стотици километри навътре в континента. Индонезия и Филипините са погълнати от Тихия океан.
         Австралия и Нова Зеландия губят 25 % от териториите си, пустините се превръщат в плодородни земи. От Аделаида до езерото Ейре се оформя голямо море. От океана изплуват нови земи. Нова Зеландия се разраства. След изригването на вулкани двата острова се сливат в един континент, както е било в далечното минало.
         След тектоническите катаклизми от недрата на Атлантическия океан се издига древната Атлантида. Според Скалион останки от Атлантида се появяват край Азорските и Бахамските острови и в района на Саргасово море. Разбулва се тайната на Бермудския триъгълник. Учените откриват древните способи за използване на слънчевата енергия. Така възраждането на Атлантида стимулира съвременната наука и човечеството открива нови източници на енергия и средства за комуникации.
         Картата на Европа претърпява най-кардинални промени. Цялата Северна част на континента е залята от океанските води. От Норвегия, Швеция, Финландия, Дания, Франция и Великобритания остават само няколко малки острова. Потъват Ирландия и Централна Европа от Средиземно до балтийско море. Залети с океански водни маси са една трета от Испания, западните и южни части на Португалия, три четвърти от Италия: Венеция, Рим, Неапол и Генуа, Ватикана се премства в планините. От Сицилия до Сардиния се формират нови земи. Черно море залива България и Румъния. По териториите от Полша до Турция се води велика свещена война, която остава в пепелища малкото оцелели земи. Част от Западна Турция също е залята, новата й брегова линия се простира от Кипър до Истамбул. Бившият Съветски Съюз е отделен от Европа от огромна водна шир, образувана от сливането на Каспийско, Черно, Карско и Балтийско морета. Потъват Естония, Латвия и Литва (без южните и части). Почти по средата й се образува остров от част от планинската верига Урал. Потопени са Азърбейджан, Туркменистан, Узбекистан, Западен Казахстан, Белорусия, голяма част от Украйна и обширни територии от северното крайбрежие. Езерото Балхаш става огромно, Байкал заема площ колкото Великобритания. Почти непокътната остава Източна Русия. Климатът по останалите земи става по-умерен и Сибир се превръща в житницата на Европа, доколкото все още е останала.
         Многократно във виденията на Скалион зад Слънцето се появява малка сива звезда. Той вижда как нашата Слънчева система обикаля около друга оранжева звезда. Това наподобява бинарна слънчева система със сложни орбитални траектории. Но Сивата звезда е двойник на Сириус, а не на нашето Слънце. Може да бъде наблюдавана на небосвода 1800 години, след което изчезва зад Слънцето и започва нов цикъл. Сребристогълъбовият блясък на тази нова звезда на утринния небосклон е 10 пъти по-ярък от всички останали звезди и планети. Тя променя цветовете от земния спектър, а кожата на хората от всички раси добива сивкав оттенък.
         От човечеството оцеляват само тези, които имат извисен дух и могат да приемат новите високи вибрации.


Преписано от списание "Усури"

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #1 -: Август 16, 2005, 10:23:12 am »
Значи това което не се връзва е логиката  че остават живи тези с по-високите вибрации защото при тази апокалиптична картина подбор природата не може да прави което означва че една част или по-голямата част от хората ще загинат и в  никакъв случай от тези които ще останат няма гаранция че те ще са по-добрите! Напротив тук даже се говори за някаква Свещена война. Много добри хора остават няма що!
Сега това свързано с 2012 година като се направи връзката проблема според мен се състои в това че се говори за 3D a идеята е че трябва да влезем в 5D . Сега аз мога да разбера нещата така тези които отидат в 5 измерно пространство - за тях ще има един нов свят а тези които останат в 3 измерния ще станат свидетели на масова гибел. Разликата обаче която аз не мога да проумея идва от това че според повечето писаниия за 2012 няма да остане нищо живо в 3D
Най вече проблема го виждам в това че намаляването на населението няма да е на някакъв духовен принцип а по законите на джунглата и късмета. В крайна степен резултата ще бъде че в тази обстановка и при пълното безвластие което ще се създаде - хора с по-ниски вибрации на воля ще си правят каквото си искат и ще имат и много сериозен мотив  - първичния инстинкт за оцеляване. От тази гледна точка по-скоро ще успеят да се спасят тези които имат повече инфо и най-вече възможности и секретни бази - познайте кои са те!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #2 -: Август 16, 2005, 15:38:33 pm »
Хехехе. Аз по принцип на тоз горе не му вярвам, но го постнах за провокация.
А тези, които вдигнат вибрациите си ще минат в другото измерение. А масова гибел все по-начесто пише, че няма да има. Да, ще умрат много хора, но няма да е в такъв голям мащаб, както се смяташе допреди 20 години да кажем... Теорията е, че все повече хора се пробуждат и издигат към по-високата честота, а оттам и честотата на планетата се вдига. Оттам пък ще има и по-малко мащабни катаклизми, защото точно толкова ще са нужни, за да се изчисти отпадъка... Всичко остава с условието, че каквото го направим сами - това ще е. Има още много време дотогава. Трябва да се работи целенасочено и съзнателно, преди всичко върху себе си...

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #3 -: Август 16, 2005, 15:51:11 pm »
Интересното е че остават 2 паралелни реалности. Защото за тези които отидат в 5Д нещата би трябвало да стоят по съвсем различен начин и да няма проблеми от сорта ко ши ям, от ко ши са разболея и т.н - все неща характерни за 3Д . От друга страна този тука описва уж един по-хубав живот само че тва си е пак 3Д - дали ще живееш 100 или 150 години - голям праз. Мойто неразбиране идва от това че от всичко което съм изчел по въпроса останах с впечатление че 3Д земя няма да има паралелно с 5Д. Щото тука всички проблеми споменети са все свързани с триизмерната реалност. Интересното е все пак дали на човечеството оцеляло от катаклизмите ще бъде даден шанс да остане на планетата. И дали все пак ще има 2 различни реалности едините в 5Д а другите в 3Д ;)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #4 -: Август 16, 2005, 15:59:33 pm »
Оооо,  Alien, със сигурност  ;) Просто не знам къде си чел, че 3D ще престане да съществува  ;) В него ще си останат доста хора. Тези, които оцелеят чисто физически и са с ниски честоти. А къде ще идат тези, които са вдигнали честотите си е спорно. Някои казват 4D други 5D... Паралелни реалности винаги ще има. Така е устроена нашата част от Вселената. Този си говори малко наизуст. Със сигурност не ги виждам нещата в 3D, както той. Ще бъде доста зле. И няма да е розово. Който избута - избута. За другите не знам - хехехе  :D

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #5 -: Август 16, 2005, 16:11:36 pm »
Чел съм в поне 5 различни източника и всички говорят едно и също че при катаклизмите тези с  високите честоти отиват в 5Д - другите всички си умират най-културно след което разбира се отиват в Астрала и оттам се разпределят на 4 основни места - Друга планета подготвена за тх специално където да почнат отначало от  доста ниско ниво на култура, Други да бъдат пратени в Планета Затвор в която смърт няма докато осъзнаят вината си. Други по други адски планети Други на няква планета с динозври и тем подобни имам  го на англойски в съкратен вариант мисля :)
Има и такива които след като са помогнали за дигането на вибрациите и въпреки отиването си в 5Д се връщат по родните си планети от където са дошли и оставят земната цивилизация да си се развива.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #6 -: Август 16, 2005, 16:29:45 pm »
Alien и аз съм чел много и честно казано пък никъде не съм срещал да се казва, че нашето измерение ще бъде унищожено. То и в енергиен план това не може да стане ако трябва да гледаме логиката на нещата (въпреки че когато говорим за тази материя, логиката не присъства като основа). Помисли си как ще повлияе унищожението на 3-то измерение на другите измерения. Нали всичко е свързано. Нали е "пирамида". Ако се унищожи трето ще трябва да се унищожи и първо и второ, което е абсурдно... Това за заточването също не ми звучи достоверно. Душите се развиват и не би следвало да бъдат заточвани. Едва ли ще наказват някой защото не е прогледнал... Просто си остава обречен да стои на ниско еволюционно ниво  :)

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #7 -: Август 16, 2005, 17:00:16 pm »
Начи  ти не ме разбра точно какво казах. Под унищожение се разбира земни тела на хората да загинат. Земята си остава но от катаклизмите телата няма да оцелеят и ще загинат. След като умрат всички отиват в АСтрала - 4Д. Оттам няма да ги пуснат на Земята щото вече нивото на живот е 5Д а те не са достатъчно напреднали за там - затова се  прехвърлят на други планети за да се развиват.

Those who leave Earth Shan will go to various other planets depending upon their lessons needed. Some will go to the void or "Hell Planet", where there is no goodness at all, and many will go to the new pristine planet which was created just for people from Earth Shan. There they will start over without memory and in very primitive conditions to learn their lessons in soul growth. Again, Hatonn has said that anyone who dies and leaves Earth Shan who has not awakened to truth in this present lifestream will have a handicap of 350,000 years to learn their lessons somewhere else.
A За тези които сега реално управляват Земята е предвидено това :
This is not a planet of reincarnation that you will be going to. You will not be able to reproduce. You will have endless years of each other. You will not taste of death in this place. We return every many many years to check to see what is going on, and to see if there are any who have learned of their lessons, and remove them when learned. The rest, will they just get to stay, and stay and stay. Consider if this is what you truly wish to experience. For what you desire, so shall you have.
И още:
Тhose who choose to remain in 3D will, most likely, die a physical death of their choice and go to the Astral Plane (4D) and then on to their 3D destination. As you know, a pristine planet is waiting for many to start over again without memory, while others will go to Herculobus, the planet of dinosaurs and others to the hell planet of the void.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #8 -: Август 16, 2005, 22:10:40 pm »
Ммда. Това от къде е точно? Може би както и във всичко друго и тук има капка истина, с която да редим пъзела  ;)

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #9 -: Август 16, 2005, 22:58:31 pm »
Ами това е от различни статии из нета. Имам 20 книги с въпроси и отговори относно тва минаване в 5Д :)
Те са електронни. Освен тях съм чел книгата - Вселенските матрици има я на хартия по книжарниците  в нея също се говори тончно за това което писах.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #10 -: Август 16, 2005, 23:10:53 pm »
Не ми е попадала, ще я търся. Става ли?

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #11 -: Август 16, 2005, 23:21:58 pm »
Кое дали става неразбрах. То ни хубо тука си говорим ама то стана частен разговор и никой не се включва в  дискусията. Лошото е че и при другите теми е същото най много двама  трима да са обадят. Дали е зарди сезона и повечето са на почивка или нещо друго незнам ама наистина  е жалко

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #12 -: Август 16, 2005, 23:30:12 pm »
За книгата дали става.
Да това е проблема на форума, наистина е жалко... Което не пречи да се простее в други форуми по тези теми... Явно хората си търсят място за псувни и т.н... Тези, които разбират, не искат да се включват тук  :'(

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #13 -: Август 16, 2005, 23:41:11 pm »
Ами да Вселенските матрици е доста интересна книга - авторите са руснаци. Има много вярно инфо, но пак останх с впечатлението че не е казано всичко и нещо е спестено. Все пак ако не си чел нищо подобно ще ти е много интересно щото едно към едно си казват че живеем в матрица и обясняват различните матрици има и рисунки изобщо доста интересно щото го обясняват по научен път. Освен това има инфо за произхода на Земните жители и как нашата раса е направена  общо зето да копа злато :) за"боговете".

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Скалион - Бъдещето на континентите
« Отговор #14 -: Август 16, 2005, 23:48:52 pm »
Е то това за Ануннаките, отдавна се знае, че за това са ни създали.
А книгата много ли е стара? Щото в google излиза само 1 линк и там нищо не пише...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27