Автор Тема: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!  (Прочетена 7306 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« -: Ноември 26, 2005, 17:33:38 pm »
Напоследък, "изведнъж" DVD културата стана популярна.

Искам да обърна особено внимание на нашумялата практика - да се слага във всеки вестник по DVD...
При едно просто изчисление, можете да установите, че вестниците нямат почти никаква (да не кажем никаква) печалба от това да слагат DVD като приложение.
Първо - трябва да се купи DVD подложка.
Второ - трябва да се щампова, за да стане диска с картинката на филма.
Трето - трябва да се направи кутийка или картонено джобче - отново с обложката на филма.

Имате ли идея колко струват всички тези манипулации??? Купуваме крайният продукт за около 1.50 - 2 лева... Стоп! Не са ли на загуба? Направете проста сметка!
И идва логичният въпрос - "Кой налива пари, за да се върши подобно нещо?"
Става ясно, че всичко това става с друга умисъл. Целта е друга и някой добре се охарчва, за да го прави - т.е. дава мило и драго, за да постигне някаква цел. Вече се досещате...

Преди няколко месеца приятелката ми се върна от Америка. Знаете ли, че в Америка DVD-тата едва ли не се подаряват за 1-2 $?!? Наредени са по щайги в супермаркетите и просто си избираш!!! Не - не стари филми!!! Нови и стари! Не е просто разпродажба на олд фешън стока! Отгоре на всичко, ако си купиш 2 (2-4$ общо) ти дават трето безплатно!!! За какво говорим тук?!?
Става въпрос, за една много добра преценена техника за промиване на мозъка! DVD-културата - новата перилня!!! Подарява се във вестниците, за да задейства определени програми в мозъка. Да задейства определени честоти и в същото време, да ни държи на едни низши честоти, които да не искаме да прескочим и да се развиваме. Развиваме леност, заствайки пред компютрите и затъпявайки пред поредният екшън! Всичко е с цел. Никой няма да ти подари DVD, ако не иска с нещо да постигне нещо друго! На развитите духовно хора, тези честоти даже не действат, тъй като те са на друго ниво, но ние се борим именно за обикновения човек - все още неопределилия се! Има договор между Светлите и Тъмните сили, да не се закачат определилите се хора! Борбата и на двата лагера е именно за хората-мравки, които все още си мислят, че живеят в един строго детерминиран свят, един материалистичен, не-трансцендентален свят, в който важното е да идеш да си купиш от магазина хляб и да гледаш телевизия вечер! За тези хора се борим! На тях трябва да помогнем! Именно те се хранят от честотите на телевизията, на мултимедията и на DVD-културата!!!

Главното средство, с което ние позволяваме да бъдем манипулирани - това сме самите ние - и по специално - лявото полукълбо на мозъка!!! Направено е изследване от психолози, което е доказало, че западният човек западният човек позлва повече лявото си полукълбо, а източният човек - дясното. Сега - лявото полукълбо е рационалното. Дясното - по-ирационалното, по-духовното. Разликата между изтока и запада можем да я видим наяве - безспорна е. Нещо по-важно! Лявото полукълбо, е това, чрез което западният човек е манипулиран от близо вече век! Лявото полукълбо е това, което възпроизвежда и приема речта!!! Всички филми (и то на DVD-та :P), в които има пряка реч се обработват от лявото полукълбо! Лявото полукълбо е рептилоидният ни мозък. А за скритите послания във филмите и в DVD-тата - това даже няма да го споменавам!!!
Ето откъс от статията за рептилоидно-илюминатски мозък, на която повече от вас не обърнаха достатъчно внимание:

"И ето, че добавяйки към мозъка на бозайниците масивно количество “сиво вещество” (неокортекса) се появил еволюиралия човешки мозък. Сивото вещество в него обхваща по-голямата част от ранния мозък и съставлява 85 процента от общата маса на човешкия мозък.
Състои се от две полукълба, свързани помежду си с нервни влакна. Мозъкът е разделен на две половини, като всяка от тях участва в комуникацията с другата. Целта на илюминатите била да намерят начин как да разделят работата на двете полукълба., така че да могат да подават информация на десния мозък, посаждайки образи, в състояние на сън, подсъзнателно, чрез символика, сублимирало въображение, докато в същото време лявото полукълбо е в ролята на затворник като осъзнаване на реалността. Ето защо образователната система, науката, толкова много са се устремили да говорят и подават информация на лявото полукълбо. По този начин Илюминатите правят опит да проникнат в мозъка чрез дясното полукълбо, подавайки му неосъзнати образи, които впоследствние чрез лявото полукълбо се осъзнават. И така, светът на човека се изгражда по тази схема. Докато човекът мисли, че този възприет от него свят е негов собствен, всичко това е било внимателно манипулирано и вградено като система. Ако се вгледате, ще отбележите колко много думи, съществуват като въображение, представи си, “имеджин”, сън и всичко това се използва за различни цели в рекламата. Илюминатите знаят, че  могат да проникнат в мозъка ви през дясното полукълбо чрез въображението ви, и тогава да заповядат на лявото ви полукълбо да декодира информацията в съзнателна за вас форма., т.например: “Аз искам да купя тази кола.” “Мисля, че се нуждаем от даването на повече власт в ръцете на полицията, за да се спрат престъпленията.”, “Нуждая се от точно тази Виагра, за да бъда истински мъж.”
Ето защо, повечето телевизионни програми се насочват към света на фантазията, (чрез анимация).
Музиката също се използва за същите цели. Същите хора, които контролират Холивуд, контролират и музикалната индустрия - фамилията Бронфмен в Канада (най-голямата илюминатска фамилия, която често се споменава в нашите източници). Едни и същи хора държат света на масмедиите по същите тези причини.
Лявото полукълбо обикновено контролира движенията и усещанията в дясната част на мозъка, докато дясното полукълбо контролира лявата част на мозъка."

Друг откъс:

"От десетки години Илюминатите търсят начин да контролират работата на двете полукълба, тоест как всяко от тях комуникира с другото. И така, те са намерили начин, когато тайно дават информация на дясното полукълбо, чрез символи и подсъзнателно, докато човекът в същото време осъзнава само онова, което му се дава чрез лявото полукълбо, в случая би могло да бъде, физическата страна на света. Дясното полукълбо е свързано с примитивната древна като възраст част на мозъка, и то комуникира чрез образи, имащи своето подсъзнателно значение. Мисленето чрез образи протича бързо. Само помислете колко време ви е нужно за да опишете дадена картина, сцена чрез думи като извършите в същото време сравнение със скоростта по която вие го възприемате. Но образите биха могли да бъдат описани, или превърнати в разказна т.е описателна форма чрез лявото полукълбо. И ето една гледна точка, която заслужава да бъде анализирана отново.
Вие подавате на дясното полукълбо информация в образи и символи – например някакви картини на ужаса заснети от различни огнища на военно напрежение или тероризъм. И тогава вие използвате медията за да съобщите на лявото полукълбо, как да интерпретира тези образи – и така картините се трансформират в описателна форма. Чрез медията! Всъщност медията играе ролята на колективен “ляв мозък”, интерпретиращ десния мозък, който е възприел вече образите за т.нар масово използване от народа, масите. Защото, те иначе не биха извършили самостоятелно това интерпретиране – този превод на подадения материал предварително. Особено, когато е с Коментар от страна на говорителя! Ето защо медиите са изпълнени с журналисти, в които доминира лявото полукълбо, тоест  левия мозък. Това е всъщност тяхната функция, да предават информацията с интерпретация, въпреки че 95 % от самите журналисти не знаят, че точно така са именно използвани, като интерпретатори на дясното полукълбо пред лявото полукълбо. А това се случва защото самите те са се превърнали в роби на самите себе си, на своето едностранно развитие като същества само с едно действуващо активно полукълбо. Тази манипулация на интерпретацията на информацията пред лявото полукълбо се случва всекидневно чрез вестниците, радиото, телевизията, списанията, някои книги, най-вече  се отнася за тези, които непрекъснато гледат телевизия и слушат радио. И разбирането и осъзнаването на всичко това, е толкова важно. А още по-важно е да се научим да филтрираме тази информация и да позволяваме на лявото полукълбо да извършва своя собствен анализ самостоятелно, върху собствена интерпретация на информацията идваща от дясното полукълбо.
Езикът е едновременно говорим и писмен, словесен и образен. Речта и езика, както и асоциираните картини, образи и запаметявания, всичко това се разполага в мозъка. Познаването на значението-смисъла /познаването и разбирането на изреченията например/, всичко това е високо равнище на мисловна операция, която включва едновременно семантика и визуално осмисляне. Докато поведението включва интегриране на дейности от различни части на мозъка. И така, понастоящем човешкият мозък включва осмисляне /мислене/ и запаметяване на образи и техните компоненти.  Както и развитието на езика и съответното мисловно осмисляне свързано с паметта и запаметяването. Редом върви и развитието на широк спектър от емоции и чувства, на грижа и привързаност, на способности за обективно и логическо мислене и преценка. И по-нататъшното развитие на писмените езици и изкуствени образи."

Умолявам всеки от вас отново да прочете тази статия. Тя е изключително важна!!!

Чрез речта се въздейства на левият ни рептилоиден мозък. Този, който подлежи на манипулация!
Именно затова Baraka (и другите филми от поредицата - Chronos, Koyaanisqatsi, Powaqqatsi, Naqoyqatsi) са толкова велики!!! Защото първо - те са ужасно философски; второ - дълбоко езотерични; и трето - те не въздействат на лявото полукълбо, тъй като нямат реч - това са филми импресии!!! Има само картини, които ние асимилираме и насищаме със смисъл единствено според себе се!!! Те нямат натресен коментар!!! Човек сам ги възприема и осмисля!!!

Гледайте тези филми - от тях можете да научите всичко, което ви трябва - за тези, които имат очи!!!

Тези хора, за които борим - те са самоубиващи се!!! Тези момиченца с модерни ботушки, най-нов модел мобилен телефон, прически стил Бритни Спиърс, очила тип "сивак" не разбират, че стоейки в кафенетата по цял ден заработват собственото си самоунищожение!!!
Всеки един от тези саморазрушителени хора се чувстват изцяло отчуждени, напълно самотни. Те се мислят за аутсайдери в човешкото общество. Те си мислят: “Трябва да съм ненормален.” Това, което не осъзнават е, че обществото, точно както и те, имат неотменен интерес към значими загуби и катастрофи. Тези войни, този глад, наводнения и заметресения посрещат определени нужди!!! Човекът иска хаос!!! В интерес на истината, той му е необходим. Бедност, конфликти, размирици, убийства, всичкият този ужас. Ние сме неудържимо привлечени, почти до състояние на оргазъм, от смъртта и разрушението. Във всички нас е! Егрегорът ни го налага!!! Ние му се наслаждаваме! Разбира се медиите се опитват да го представят като нещо тъжно, изобразявайки ги като непосилни човешки трагедии. Но всички ние знаем, че функцията не медиите никога не е била да елиминира злините по света. Неее... Тяхната работа е да ни убедят да приемем тези злини и да свикнем да живеем с тях. Властите искат от нас да бъдем пасивни наблюдатели. И не са ни дали никакв друг избор освен рядката, напълно символична възможност да гласуваме: “Кого искате: марионетката отляво или марионетката отдясно?” Всички сме вписани във всемирната схватка на промяната. Да се унищожи робството, означава да се унищожи робското съзнание, а нашето превъзнасяно общество без робско съзнание няма да просъществува и ден!!!

Не се поддавайте на манипулацията! Събудете се хора!!! Бъдете себе си! Не осъществявайте себе си като купувате поредният вестник с поредното DVD!!! Вие не сте това, което купувате! Вие сте духовни същества!!! Събудете се! Вдигнете честотите си!!! Възвърнете се към себе си!!!

Това имам да ви кажа. Всичко е във вашите и Божиите ръце.Horus :)

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2005, 01:22:01 am »
Добре, но понякога пускат добри филми. Само филма ли оказва влияние или тези ДВД-та са обработени "допълнително", нещо като 'revers speach'?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2005, 09:29:05 am »
Хорус всичко е вярно само че не тва с цената не е точно така. Когато се продава със списания тези двд -та са калкулирани в цената. Реално производството на двд - подложката когато е купена на едро струва около 50ст. - заедно с кутийката - всичко друго си е печалба. А ако се произвежда в огроми мащаби както на запад подложките и записа са изключително малка част от цената. В момента филмите които пускат в нашите вестници са хитови но стари така че цената е абсолютно нормална и съвсем не е ниска! Те ако им беше целта на загуба да продават само и само да получи всеки стоката нямаше да се борят с пиратството!

Иначе аз вестници съм спрял да купувам доста отдавна - новините в интернет са много повече и по-пресни а и се пести тонове хартия!

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #3 -: Ноември 27, 2005, 11:43:30 am »
абе не знам за DVD-тата ама ония ден Хорус беше пуснал ривърса на Адни Шварценегер - след като го чух 3-4 пъти ме зацепи страшно главата.

Май да гледаш DVD вместо да коспиратарстваш е по здравословно  ::) ::) ??? ??? 8) :o :o :--- :-\ :-X :-[
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #4 -: Ноември 27, 2005, 21:23:23 pm »
asdfghjkl, гледай филми разбира се, просто не се вманиачавай. Когато знаеш, че е манипулативно, то вече почти не ти действа...

Alien, сигурен ли си в нещата, които казваш? Щото аз съм проверил, за да твърдя...

Атила, ако наистина те е заболяла глава, това говори много...

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #5 -: Ноември 27, 2005, 23:16:07 pm »
Относно цените има доста статии в които се твърди че цената на двд-тата не е реална особено за нашия стандарт на живот. Подложките не са повече от 50ст а те слагат 2лв отгоре на вестника или списанието когато е с двд.Така че имат поне 1лв печалба - дори 20ст да е печалба пак е печалба ама не са на загуба съм убеден! Ако питаш мен дори могат още да ги намалят  ;D

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #6 -: Ноември 27, 2005, 23:17:36 pm »
Че не са на загуба е повече от ясно ;)

Oberon

 • Гост
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #7 -: Ноември 27, 2005, 23:30:27 pm »
Respect Horus, ама тук и друго има значение, а именно че гръцки мафиоти държат вестникарския бизнес в Бг. Говоря не за вестници като "Труд" "24 часа" и тн, а за примерно "Космополитън" ( поредната помия за жените ), "Грация" ( в която май слагаха чанти ) и тн. Познавам един от бившите шефове на отдел в Полиграфическия, та от него знам: гърцитя яко перат пари с подобен род разпространение.

Оберон

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #8 -: Ноември 27, 2005, 23:32:21 pm »
Това е интересно, разучи още. По принцип това е мания в момента, която идва в България - да се слагат притурки - егрегора е обхванал всички...

Oberon

 • Гост
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #9 -: Ноември 27, 2005, 23:39:55 pm »
Идиотското е , че списанията са пълни бози, няма нищо смислено - кой коя наебал, с коя спал, кво червило да си сложи някоя 16 годишна овца за купона в Червило и тн..абс. глупости, НО...има чанта, шал...не знам си ква простотия. Идеята едва ли не е, като си купиш списанието да го прелистиш и после 2 години да се кефиш на чантичката си. Да не говорим че има супер яки списания като "Андромеда" например, или пък Нешънъл Джиографик и тн

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: DVD - Американската Brainwashing Култура!!!
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2005, 22:01:47 pm »
Някой замислял ли се е, дали някои монаси не дават доживотни обети за мълчание, именно за да не въздействат на манипулативното рептилско ляво полукълбо? Разбира се те следват някаква догма и не знаят всъщност какво правят, но явно човека, който го е измислил е знаел...

Какво мислите ??? ??? ???

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27