В архива си намерих вестникарска изрезка на статия от декември 1993 година. Не съм отбелязал от кой вестник е, но е подписана с името Ана Маркова. Статията се нарича “Психотронните фашисти са тук”, и в нея се говори за трагичната участ на д-р Пламен Кирчев, жертва на такова оръжие. Малка извадка от статията: “Десетина руски генерали и ръководители на лаборатории признават в предаването “Черна кутия” /свалено от ефир след първото излъчване, въпреки обещаната поредица/, че психотронната война има вече своето оръжие. То е генератор от типа СВЧ /свръх висока честота, бел. а./, размерите му са като на малка кутия, лесно преносима в чанта или дипломатическо куфарче. Психогенераторът може да бъде настроен на индивидуална мозъчна вълна, да предизвика депресия, агресивност, самоубийство без мотивация. Може да предизвика силно свиване на кръвоносните съдове и да последва инсулт или инфаркт, които с нищо не могат да бъдат отличени от получените по физиологичен път. /…/ Смъртта на д-р Пламен Кирчев, открит обесен на Витоша, съвсем не поставя точка на тази мрачна история. Свидетелствата на родителите говорят, че до самия си край той се е борил с натрапчивостите: плувал е, тичал е, не е употребявал алкохол или наркотици.” Убийството на д-р Кирчев бива потулено, но не така стои въпросът с хората, успели да се отскубнат от клещите на психотрониката. Нещо, което доскоро се смяташе за напълно невъзможно. Самият аз съм един от тях, а познавам още няколко, които също успяха. Колкото и могъща да е, психотрониката не е всесилна. Човешкият дух се оказва по-силен от машините. Стига да вярваме в себе си достатъчно силно, а в силата на тях, нашите врагове изобщо да не вярваме. Ще кажете, че не е възможно? Ами някои казваха, че не е възможно чужденец да избяга от база на ГРУ в сърцето на Русия, а през август 2003 година аз успях да избягам от една такава база край гр. Балашиха, Подмосковието. Животът е по-странен, отколкото предполагаме и често невъзможното става не само възможно, но и лесно. Да, аз твърдя, че ние можем да направим смешни всичките специалисти по психотроника с техните свърсложни и свръхскъпи машинерии. Разполагам с достатъчен брой документирани техни провали, с конкретни имена, това вече не може да бъде случайност. Ние можем да ги победим. И трябва да ги победим, ако мислим за следващите поколения българи. Ако искаме изобщо да има следващи поколения българи.
Ще ви съобщя нещо, което в никакъв случай не мога да докажа поне на този етап. Но твърдо знам, че то е истина. В момента десетки, а може би стотици емисари на ЦРУ, въоръжени с психотронна апаратура издирват представителите на българския интелектуален елит и ги ликвидират. Един по един. Отначало ги сриват психически, превръщат ги в отрепки, в социални аутсайдери, а накрая ги умъртвяват. Същата дейност се дублира от емисари на руското ГРУ. От групите на проф. Борис Золотов и на “месията” Виссарион. Групите специално издирват потенциалните огнища на бъдещи националистически организации и ги неутрализират. Притежавам документация, от която се вижда как една такава група се е интересувала от всяка подобна организация и е предприемала действия срещу нейните членове. Извадка от писмо: “Днес още един Българин ме потърси. Предстои ми много работа. С всеки поотделно.” Получиха се сведения, че на подобни удари са подложени и личностите, притежаващи реални свръхсензорни способности. На тяхно място по телевизиите и вестниците се рекламират разни комерсиални лъжеврачки и селски баячки. Заговорът се оказа много по-всеобхватен, отколкото предполагах в началото. Вече ми е трудно дори да гадая докъде се простират неговите граници. И все по-високопоставени личности се оказаха замесени в него. Октопод, прострял пипалата си във всички посоки. По времето на Иван Костов ген. Атанас Атанасов излиза с предложение да бъде забранено на проф. Борис Золотов да посещава България. По-късно ген. Иван Чобанов отменя заповедта. Същият Чобанов през 2004 година отказа да разследва служители на българското посолство в Москва, уличени, че подпомагат дейността на “месията” Виссарион. Разполагам с конкретни улики и с конкретни имена, но на кого ли са нужни те? Излиза, че нашето Контраразузнаване все още е пряко подчинено на руските служби. Съществуват данни и за прякото участие на руския генерал-майор Г. Рогозин, наричан още „маг под пагон”. След като бил понижен в длъжност, този сатанист поел „българското” направление в ГРУ. Групите, ползващи се със закрилата на НСС и на нейния /вече бивш/ директор ген. Иван Чобанов изпълняват съвсем спокойно своите убийствени задачи. Когато свалиха Чобанов от поста му, си отдъхнахме с облекчение. Проблемът е, че и неговият наследник ген. Иван Драшков продължава да служи със същото усърдие на същите българоубийци. Нека поясня: става дума за елиминиране не на набедените интелектуалци като Михаил Неделчев и Георги Коритаров, а за личностите, способни да мислят критично и със своя собствен мозък. За хората, които притежават достатъчно умствена твърдост и не се поддават на чужди въздействия. За унищожение бяха набелязани и хората, доказали, че не могат и не искат да се примирят с убийствената за нашата нация система. Хората, доказали, че са решени да противостоят на Злото. През последните 15 години тези хора постепенно бяха изтиквани от обществения живот, над имената им тегнеше забрана. Те не биваше да стават известни, за да не се вдига прекалено голям шум, когато бъдат премахнати през следващите пет години.
Ставащото обаче не е конкуренция от типа на “Стани Да Седна”. Ставащото е много по-страшно, то се извършва от сили и личности, нямащи нищо общо с нас и с нашия свят, с нашия начин на мислене. Нямащи нищо общо с нашето възприемане на живота. Затова, ако забелязвате, нашият живот, нашият привичен живот, онова, с което сме свикнали, и което е било наша опора – то изчезва. На негово място идва друго, с което ни е трудно, а понякога и невъзможно да свикнем. Съдете сами.
Няколко цитата от секретната кореспонденция на част от агентите. Копирам ги без каквито и да било промени, макар и в твърде съкратен вид. Оригиналите са размножени, пазят се на различни места и трудно могат да бъдат унищожени. Четете и се наслаждавайте на диалозите, излезли сякаш от филма “Матрицата”:
“Бях на Рила.., Sep 6 2004, 11:23 PM Достигнах много високи нива на зареждане.Това ми помогна много, злото не можа да ме сграбчи там, то е навсякъде. Но заложеното в нас от Свещения ни пази.”
“Изпратено: Re:Коя СИ!!!???, Sep 6 2004, 10:14 PM
Здравей, не знам, но до два дни ще отскоча да го видя. От къде си, разкажи ми нещо за теб. Трябва да знам!!!”
“Опасно е да ти пиша тук. Сам виждаш, че стават странни неща. Трудно ги контролирам. Скрил си e-maila си и няма как да ти пусна нещо много лично. В него става ясно коя съм.”
“Ето, че се получава. Изморена съм до ... 98%. Отивам да се заредя - утре съм в Сакар, после - Малко Търново, Пловдив и, ако има нужда Мелник.”
“Здравей! Познавал си лично ""бай Ставри". (той ми го каза) В ЛС /Лично Съобщение в Интернет форум, бел. а./, които ми праща е съвсем друг - различен от тона в съобщенията си. Изпусна една фраза "НЛП" .. нещо ми понамирисва ... Разлаяхме с теб кучетата... И сега ?”
Пояснение към снимката горе. Не съм съгласен с част от изводите, само че куфарчето ужасно прилича на онова, което съм виждал с очите си. Пък и описанията твърде подозрително се повтарят с установеното от мен и от хора, на които вярвам. Едва ли съвпаденията са случайни. Целта ми е да покажа, че не само у нас стават тези неща. Че както личи, така е по цял свят.