Установил съм с дълго ровене из нета, че този сайт е най-големия портал за алтернативни новини на български и занимаващи се с нашите родни проблеми. За което искам да изкажа благодарности на екипа.
В нета бъка от сайтове с новини. Стойностните обаче се броят ако не на пръстите на едната ръка, то най-много на двете. Тук по мои наблюдения няма журналисти по професия като във "фрогнюз" или "опасните" да речем, но е най-големия портал за мислещи хора.
И искрено се надявам да намерите решение на тези въпроси с поддръжката на сайта.
От известно време ми се върти нещо в главата
.. подобно е чуството когато кроиш планове за някоя гърла я тя горката да не знае
....
Не мога да го сравня с това което е бил преди време сайта, защото не го следя от създаването му и все пак искам да се развива още.
Имам предложение относно сливането на форумите - не го правете. Хнета си е бил единен и ще бъде без значение това разделение. Това е просто едно допълнително зареждане на нова страница в браузъра за потребителите. Ако не им се занимава си е тяхна работа. Макар че разбирам вашите желания да им задоволите исканията.
Имам даже още по-дръзко предложение за новак тук......
Създаването на нов, трети форум. По-горе споменах за няколкото стойностни сайта в интернет. Иска ми се да се обедините. Възможно е по този начин да се създаде една нова медия. Ако се питате "защо тук"? - С това започнах и ще добавя неутралитет и трезво мислене което другаде е по-рядко.
А защо си мисля за създаването на такава медия - В това виждам реална възможност за формирането на движение/не партия и никакви политически амбиции/, с което хората да излагат на показ алтернативното си мислене и така да се формира след време мнозинство чиито глас се чува, а и слуша. С усилени "спам акции" тази нова медия, този трети форум, това гражданско движение може да се пропагандира из интернет. Могат да се пускат и лифлетки и плакати за хора които не всеки ден имат достъп до интернет. А когато се знае, че това е гласът на почти всички алтернативни медии в едно ефектът ще е по-голям. Прегледайте само колко пъти в темите се говори за една алтернативна реалност, в която искаме да живеем. За това, че ако управници имаха морал биха направили друго и т.н. Това не е ли възможност.
Преди близо седмица писах за това в блогът на Стамен Стаменов и една от причините е:
член кореспондент на Международната академия по информатизация при ООН - важна е думата
информатизация за мен.
Вярвам че на човек ако не му е дошло времето да узрее на сила не става. И на сила не можеш да му отвориш очите. Но с това не би ли се ускорил процеса на узряване на всички хора. Какво мислите вие за това "наторяване" на обществото.
Та ако дадете съгласие за тези бъдещи действия определено ще имате нужда от по-голям екип.
п.п.Торенето е естествен процес в земеделието