Автор Тема: Оrdo ab chao  (Прочетена 6260 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Breath

 • Гост
Оrdo ab chao
« -: Септември 05, 2008, 18:50:10 pm »
Част от разговор проведен с един от американските илюминати през 2003 г. от Ян Ван Хелсинг, което е поместено в новата му книга “Не пипай тази книга”...

Не се отказвайте да четете само, защото ви изглежда дълго...


“...Новият Световен Ред ще навлезе чрез изкуственно създаден тероризъм. На печата на шотландския масонски ритуал пише “ordo ab chao”, което значи “ред от хаоса”...

След Global Report 2000 стана ясно, че един ден нещата ще приключат. Според думите му (на илюмината) през 2012 г. последното петролно поле в Саудитска Арабия ще достигне своя пик (зенит) и светът ще изпадне в криза.

(Кратко разяснение от страна на автора – всяко нефтено поле има пик – връхна точка, по време на която се печели най-много. В началото има само разходи – купуване на сонди, изграждане, сондиране. Когато започне да се добива нефт, в даден момент разходите се покриват и идва печалбата. Това продължава дотогава, докато около две трети от петрола се изчерпи. След този момент все повече започват да се появяват примеси (седимент, тиня..), които изискват пречистване и филтриране, което също е някакъв разход. Моментът когато добивът е в зенита си, се нарича пик, защото после кривата на печалбата намалява. Последният пик на петролно поле по думите на илюмината ще бъде в Саудитска Арабия през 2012 г.).

Затова от възникналите през 2012 г. проблеми, всичко, което се произвежда от петрол ще поскъпне и никога нямало да поевтинее.
На възражението ми, че свободната енергия би могла да е решение на проблема, отговорът беше, че това е прах в очите, защото само 20 до 30% от земния нефт се използват за транспортни средства и отопление. Той обясни, че днес почти всичко, което ни забикаля съдържа преработен нефт.
Основния проблем обаче е нарастването на населението до 2012 г. От една страна всичко ще е по-скъпо, а в същото време хората с работа все по-малко.

Сметката не излиза. Още през 80-те години на правителствата, предимно в Африка и в мюсюлманските държави бе заявено, че “трябва да решат проблема с раждаемостта”. Те не го направиха. Сега ние ще го направим вместо тях. Разработили сме оръжия, т. нар. “етнически оръжия”, които отключват генетични проблеми и така улесняват премахването само на определени части от населението, т.е. “раси”.
В техните очи народите на Африка са само “безполезни лапачи”, които не произвеждат нищо, а само вземат и при това продължават “да се множат като зайци” (изразът е на илюмината).
Той разглеждаше народните маси като животни, защото и поведението им било такова. На човечеството трябва да се гледа като на стадо и отношението към него да е като към стадо. “А какво се прави с добитъка?”, ме попита той. “Маркира се!” Затова хората ще носят подкожен чип – такава бе неговата аргументация.

“Освен това има и други “компоненти в играта”, а именно голямото въздействие на интелигентни форми на живот извън Слънчевата система, които не оставят избор на самите илюминати. Ако нормалния гражданин знаеше какво наистина се случва на планетата, той щеше да гледа на нещата по съвсем друг начин.”

От диалога ми с господина става ясно и друго.

На въпроса ми защо се стрямат към НСР, той ми отговори смеейки се:
 
"Господин Холай, вие сам виждате, че НСР сам по себе си вече е тук. Джордж Буш старши го провъзгласи официално още през 1990 г. целия свят го разбра чрез телевизията. Той дори вече не е тайна. Но и преди това целенасочено се правеха усилия за него. Той идва и не може да бъде отменен. Както самия вие описвате в книгите си – които ние впрочем добре познаваме – съществуват извънземни цивилизации, които са посещавали планетата и продължават да я посещават. Ние сключихме договор с тях. Те се нуждаят от нещо, което наистина планетата притежава; в замяна получихме технологии. А хората се учудват, че от 50 – те години насам тече техническа революция...

Това обаче не може да се заяви пред обществото – още не. И с кого да общуват тези високоинтелигентни същества тук, на Земята? Може би с някой арабски шейх или будистки монах, който през повечето време блуждае в небесата, отколкото е стъпил на земята? Може би с някой турчин от Анталия, с мексиканец от гетото на Мексико сити, с италианец от Сицилия или с миньор от Алпите?
Това не са представителите на нашия свят. Още през 50-те години в кръговете ни вече имаше членове на чужди светове, да, дори в Пентагона, които ни помагаха при решенията за ускоряване на световното правителство – чрез ООН.
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 20:08:31 pm от H. »

Breath

 • Гост
Относно: Оrdo ab chao
« Отговор #1 -: Септември 05, 2008, 18:55:04 pm »
Средствата, които използваме за да го постигнем, не винаги са най-добрите, но който се противопостави, ще бъде унищожен. Бъдещето на хората е в космоса, а с народите от космическото пространство ще можем да се кооперираме само тогава, когато сме един свят. Тогава повече не трябва да има войни. Ето защо ние налагаме на Земята този тип световно управление, към който хората ще привикнат.

Обявили сме намеренията си пред всички световни правителства; казали сме, че има два начина да бъдат постигнати – или доброволно, или с принуда. На страните, които се съпротивляват, ще бъде обявена война, или ще избухне революция, или ще ги съсипем икономически.

Вие нали не вярвате, че венерианец ще иска мюсюлманин да му обяснява Корана... Изправени сме и пред друг проблем. Посетителите от чуждите светове имат по-различна представа за Бога, отколкото хората на Земята. Те не са чували за Моисей, Исус или Буда. Естествено, вече знаят за тях и уважават религиите ни, в полза на мирната кореспонденция. Ако нечия вяра е такава, че изолира или дори смята за врагове чуждите посетители, тя няма да има бъдеще на този свят. Защото ние от дълго време се подготвяме за космоса. Много от групите, с които работим не идват от нашата Слънчева система и не винаги изглеждат като нас. Смятате ли, че това може да се обсъжда с някой твърдоглав вярващ?

Смених темата, започнах да говоря за децата и заявих, че масмедиите умишлено затъпяват и “примитивизират” хората. Той отговори: “Със сигурност. Но всеки сам може да избира коя програма да гледа. От нас идват не само порно каналите, които изяждат духа, но и тези за театри и концерти. Смятате ли, че аз гледам talk-show? Подобни неща са за най-долните от долните. Ние занимаваме народната сган, за да не прави други глупости. След няколко години всички ще имат чип под кожата си и повече няма да могат да правят бели.

Смятате ли, че моите деца и децата на останалие семейства се развиват със същите средства, както останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни, посещават елитни училища, говорят няколко езика и разсъждават глобално. Това са бъдещите водачи. Вижте как изглежда днешното поколение, някои дори не се поглеждат в очите, камо ли да си стиснат нормално ръцете или да проведат разумен разговор. Признавам, ние ги объркваме. Но всеки сам решава дали ще се остави да го объркат и сам носи отговорността за това.”


Аз възразих: “Да, но това е заложено и в телевизионните ви програми и хората днес са бомбардирани с лъжи и исторически изопачения – и то чрез вашите медии..”

“Грешка млади приятелю. Вие самият не открихте ли истината? Не открихте ли всички книги и текстове, които търсехте? Не получихте ли подтвърждение на предчувствията си? Не открихте ли много световни тайни?
Който търси намира! Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето затова ние не ги различаваме от животните, защото те също нищо не търсят. Ясно? Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й.

Знанието е пред очите ни! То е навсякъде. Който не иска да види, не вижда нищо. Вие знаете, че ние не се крием. Всъщност никога не сме се крили. Нашата символика е открита – тя е във всички фирмени знаци и емблеми; заявяваме на хората чрез вестниците и телевизията, че се стремим към надзорническа държава, а те не се защитават. Признавам, че дълго време ги успивахме, но въпреки това – теоретично съществуваше шанс за промяна. От друга страна не можехме да допуснем, че нещо ще застане на пътя ни, това не трябваше да става.

Вие уловихте едва върха на айсберга – или малко повече. Аз обаче зная неща, които ако ви бяха известни, дори вие бихте променили мнението си за НСР. Неща, които сякаш са почерпени от филма “Матрицата”. Съществува тълпа – и тя е повече от 95% - която няма представа от нищо, ама от абсолютно нищо. После идват останалите 5% - не зная дали са и толкова, които се чувстват като хора от бъдещето и живеят в настоящето.

Господин Холай, ние разполагаме с технология, която днес вече е постигнала нивото, показвано във фантастичните филми. Връщане назад няма.
Може би един ден ще сте на моя страна и ще се съгласите с мен.”


“Вие ще отмените парите в брой? Кога ще стане това?”

“Когато налице бъдат други фактори. Ще има нови терористични удари, за да можем да сломим масите. Хората ще ни молят да направим света по-сигурен – и ние ще го направим; чрез технологията, която отдавна е налице. Парите в брой ще изчезнат, но това ще стане успоредно с едно друго събитие, което за съжаление, не мога да ви съобщя. В противен случай не трябва да ви позволя да си тръгнете.
Ясно е, че няма да изоставим арабските страни до 2012 г., до последните нефтени полета...”


“Как стоят нещата със свободната енергия?”

“Ах, тя ще дойде. Самите ние я използваме от няколко десетилетия – предимно в подземните си съоръжения. Космическият ни транспортьор лети с един от разработените варианти. В случая отново получихме помощта на Германия, защото тя първа бе развила анти-гравитацията.
Свободната енергия идва, но само под наш контол.”


И така нататък...
Малко брутално, а? Но това е.
След разговора си с господина останах с впечатлението, че той вярва, че всъщност се намира от “добрата страна”!
Беше убеден, че хората не са в състояние да решават сами, а винаги трябва да бъдат водени – от “духовния елит”, към който той от своя страна се числеше.

Как мислите? Целта оправдава ли средствата, независимо какви са те? И колко дълго може да продължава това?...”
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 21:27:35 pm от H. »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Оrdo ab chao
« Отговор #2 -: Септември 05, 2008, 21:29:19 pm »
Май е мода напоследък да има интервюта с илюминати-инсайдъри :P

Иначе май-май нищо ново, а?

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Относно: Оrdo ab chao
« Отговор #3 -: Септември 05, 2008, 22:53:50 pm »
Беше интересно. Пак се споменава тази 2012 год. Този път за пик на нефта в Саудитска Арабия. Явно си има нещо сериозно предвидено за тази година. Дали ще е само астрономическо или ще е свързано с глобални промени на планетата ни!?
Иначе ще настъпи в бъдещите епохи обединение на планетата и ще спрат войните.
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 22:55:55 pm от хадзапи »

Breath

 • Гост
Относно: Оrdo ab chao
« Отговор #4 -: Септември 06, 2008, 11:18:51 am »
Цитат
Основния проблем обаче е нарастването на населението до 2012 г.


AGENDA 21 - DEPOPULATION 2009 PART 1

http://www.youtube.com/watch?v=DCUe61hmqsA


AGENDA 21 - DEPOPULATION PART 2

http://www.youtube.com/watch?v=amGK76g4xyk

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 667
 • WATCHER
Относно: Оrdo ab chao
« Отговор #5 -: Септември 06, 2008, 18:26:09 pm »
Това с петрола ако го направят ще бъде изкуствено (тоест петрол има много повече) а сценарии които да се приложат за да се въведе "масов контрол" има хиляди - има ги описани в доста книги и филми. Разликата е че хората ще си мислят че те са се развили по естествен път докато реално са изцяло режисирани.

Breath

 • Гост
Относно: Оrdo ab chao
« Отговор #6 -: Септември 07, 2008, 09:47:37 am »
В момента около 70 - 80% от петрола идва именно от Саудитска Арабия.
А там има петрол със сигурност и няма да се изчерпи до 2012.
Просто постановката е такава, или една от постановките, която се мисли, или пак отвличане по някакъв начин на вниманието от нещо друго, по-сериозно. Като прочета подобно нещо, винаги се питам - от какво отвличат вниманието?

А и като забият цифрата/годината 2012 и хората започват да се чудят и да си викат - ей, ще стане нещо......
« Последна редакция: Септември 07, 2008, 09:49:32 am от Breath »

Неактивен lubarski

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 254
Re: Оrdo ab chao
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2008, 23:32:57 pm »
Купих си тази книга и започна доста обещаващо. Ще видим как ще е нататък, но първите ми впечатления са, че човека ги "чува" работите.
It' oil stupid.

Неактивен Lordsith

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Относно: Оrdo ab chao
« Отговор #8 -: Ноември 13, 2008, 17:51:44 pm »
Ами може бе 2012 е края на мандата на Обама, ще видим САЩ какво ще измислят през този период.

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re:Оrdo ab chao
« Отговор #9 -: Март 23, 2009, 09:23:55 am »
http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/ian.van.helzing-ne.pipai.tazi.kniga.pdf

А ето и самата книга. Приятно четене! ;-)
« Последна редакция: Март 23, 2009, 09:25:38 am от WhiteKnight »

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
5 Отговора
10487 Прегледи
Последна публикация Април 08, 2011, 12:24:05 pm
от Iris

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27