На 02.09.2008 г. станах свидетел на НЛО.
Може и да е било нормален летателен апарат, но за мен е НЛО.
Вчера към 22.00 ч. сърфирах в интернет и говорех по телефона.
Имам пряка видимост към прозореца който е отдясно до бюрото.
И с периферното си зрение видях нещо в небето. Скочих от стола и отворих прозореца (беше отворен отгоре), за да видя по-хубаво.
Видях летателен апарат. Живея на 6-я етаж на 16 етажен блок и мисля, че летеше малко над височината на блока. Обекта беше правоъгълен без крила, даже в близкия му край видях очертанията. Имаше сигнализация (пресветваща като на самолетите). Отпед в краищата червени светлини и по средата и в края по 2 бели (по малки от червените). Движеше се с бавна скорост, а шума който издаваше беше постоянен, но не силен. За това съм сигурен, защото април/юни тази година имаше много учения с изтребители, които летяха ниско и шума им беше доста силен. Летеше в една посока скри се на петата на блока и изтичах на терасата, защото от там щях да имам видимост, но явно закъснях и не го видях.
Та цялата таз работа се случи за 2-3 секунди не повече.
Някой може ли да ми каже какво е, защото съм объркан от цялата тази работа?
Имаше шум, ама летеше ниско и бавно. Също формата и сигнализацията са объркващи и не знам какво да мисля.
P.S. Не ползвам наркотични вещества, както и всякакъв друг вид опияти, както и не бях под въздействето на алкохол (прозвуча сякъш съм често
).
P.P.S. Не се усетиха никакви вибрации, както и не видях диря след него, но беше тъмно...
Поздрави с най-добри пожелания!