Автор Тема: Един интересен сън  (Прочетена 4940 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен jediguardian

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 570
  • Сериалът Heroes
Един интересен сън
« -: Юли 23, 2008, 11:03:13 am »
Бързо да го напиша, докато не го забравя.
Първото нещо, с което ме потресе сънят беше, че България и Турция се били обединили. Нищо лошо до тук, но името беше Обединени "някаква друга дума" турци(!). Хората бяха възмутени, но българите не можеха да направят нищо, заради някакъв mind control мисля. Естествено имаше борци срещу това "обединение", защото контролът току що е започнал да бъде установяван и е обхванал само част от умовете на българите.
Та, когато видях mind control-a не помня как отидох при един, който поставяше чипове(!).Той резидираше в някаква голяма сграда, като катедрала(ама не точно) и човек трябваше да се катери до там. Всъщност той работеше в стаичка, която беше като издълбана по-късно в голямата сграда. Не бяха чипове инплантирани в кожата, а такива, които те предпазват от mind control-а. Инсталираха се, като под кожата се слага нещо като магнит или друго подобно пособие, и чипа се поставя над кожата, като това нещо го закрепва. Това закрепяне АЗ си го обясних още докато сънувах и може да не е точно такова.
 После разбрах, че Тодор Живков(!) е отново на власт и пак е създадена някаква диктатура. За турците нищо не се споменаваше, освен от българите, които срещах(и не помня много добре). После ходих при родителите ми, които уж не бяха mind control-нати, но ме разубеждаваха да действам срещу властта. Бяха наплашени. Човекът с чиповете ме прати при друг, който също поставял и работеше на по-нормално място в града.. С него не помня какво говорехме, и не съм сигурен дали ми е барникал нещо по чипа(ъпгрейд може би  ???. Като се замисля може първия да е слагал закрепящото устройсто, а другия самия чип или първия да ме е пратил при втория да ми сложи закрепящо устройство и после първия да ми сложи чипа(ходих доста пъти пр него в първата му работилница)).
Време е да кажем за сградата на властта. Беше нещо колосално. Не съм сигурен дали е сградата на чипаря(при който трябва да се катериш) или друга, но него го намирах при влизането в сградата. Входът беше нисък коридор с врати от двете страни. По-нататък завивах на ляво(имаше кръстопът) и беше първата врата вдясно. При второто ми посещение при него на вратата имаше този надпис -->http://ccp.vo.llnwd.net/o2/www/misc/EVE_Trinity_logo_flat.png
(всъщност като се замисля може и това да не води към голямата зала, но аз си мислех така през цялото време и няма причина да не е вярно)
Където заседаваха властимащите приличаше на някой колосален египетски храм с огромни колони, много висока конструкция. Отвън залата беше като в сцената на Star Wars еп.3, когато след спасяването на императора джедаите отиват при сенаторите, само че цветовете бяха жълти като в Египет. Залата за заседание на властимащите беше обширна с П-образно издигане в средата и там беше разположена дълга П-образна маса.
След ново послещение при родителите ми бях в заседателната зала, смятайки да направя нещо на Живков, но незнаех какво точно. Понеже беше свободно за хора да си влизат в залата, като свърши заседанието видях, че 10-15 има в редица и Живков се поздравяваше с тях. Наредих се на края на редицата и нямайки подръчни материали, като дойде да ме поздрави му излепих мощен токат. Нещо си говорехме с него и после ме изкараха във входната зала(с големите колони) и ме заведоха до единият й край. Вкараха ме в някаква стая и аз излязох от там уж след година, но не съм сигурен от къде знам колко време съм лежал(просто съм знаел, все пак аз съм лежал  ???).
След това пак ходих при пича с чиповете няколко пъти(При първия, при втория в града бях 1 или 2 пъти само). Той явно беше станал нещо като администратор или счетоводител и изнасяше информация за "нашите хора", макар че друг борец за каузата не бях виждал, освен втория чипар. Явно вдъхновен от идеологията на асасините бях навлякъл дрешките и оръжията на Altair --> http://vardenfell.files.wordpress.com/2007/07/altair.jpg
http://www.everyeye.it/public/immagini/11072007/c_AC-Altair.jpg
Отидох в заседателната зала и се бих първо с не помня кого, след това със една жена от Assassin's Creed и после с Коралски, който аз си знам кой е. Първите ги победих лесно, но втория ме събори на земята и се озорих малко докато го бия. Боят беше с мечове от стомана. Като го измлатих настрани този последния, Живков се отдръпна от масата и започна да ми говори нещо. И после се събудих. Като че ли нямах чип след като ме вкараха в стаичката за година, но може и преди това да съм го махнал или просто да не съм обръщал внимание на него и затова да си мисля така. Със сигурност след като чипарят се премести в коридорите вече не чувах нищо за чипове. Мисля, че ходих три пъти при родителите ми, веднъж след като ме освободиха. При първия чипар ходих доста пъти и в двете му резиденции, а при втория 1 или 2 пъти. Имаше и други хора, с които се срещах, но за съжаление не помня никакви разговори.
Ще редактирам ако се сетя още подробности. Поствам го във фън, защото очевидно е сбирщина от къде ли не, но аз по принцип сънувам бъдещето(макар, че скоро не бях сънувал нищо по незнайни причини) и ако някой разбиращ види нещо, което може да се тълкува да каже. Ако имате въпроси по "сюжета" питайте, може и да си спомня нещо  ;)
« Последна редакция: Юли 23, 2008, 11:15:48 am от jediguardian »

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Относно: Един интересен сън
« Отговор #1 -: Юли 23, 2008, 11:16:48 am »
Gimme Somme Of Your Weed DAMN!!!!
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен jediguardian

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 570
  • Сериалът Heroes
Относно: Един интересен сън
« Отговор #2 -: Юли 23, 2008, 11:38:48 am »
 ;D ;D ;D
Като малък и по-колосални неща(и много по-дълги) съм сънувал. Имаше един сън, в който хората бягаха от Земята с космически кораб и там такива повратни точки имаше, че не е истина. Обаче там аз не участвах, ами го гледах като филм  :)

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Относно: Един интересен сън
« Отговор #3 -: Юли 23, 2008, 15:18:45 pm »
;D ;D ;D
Като малък и по-колосални неща(и много по-дълги) съм сънувал. Имаше един сън, в който хората бягаха от Земята с космически кораб и там такива повратни точки имаше, че не е истина. Обаче там аз не участвах, ами го гледах като филм  :)

ми то верно навремето тревата беше мн ама мн по-качествена
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Относно: Един интересен сън
« Отговор #4 -: Август 06, 2008, 03:44:13 am »
Правиш две неща:
Първо - Изключваш компютъра
Второ - Ставаш и една седмица правиш неща не свързани с компютър или телевизор


А, замалко да забравя - спираш тревата, гъбките, отбиването до книжарницата за лепилце и търсиш професионална помощ от специалисти. :)


Хаха, за последното също се шегувам, успях ли да те шашрдисам?  ;D Понякога ме хващат "братята".  laugh
« Последна редакция: Август 07, 2008, 02:45:19 am от asdfghjkl »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен jediguardian

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 570
  • Сериалът Heroes
Относно: Един интересен сън
« Отговор #5 -: Август 06, 2008, 14:34:50 pm »
Шашардиса ме, вярно е  ;D.
« Последна редакция: Август 07, 2008, 13:13:44 pm от jediguardian »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27