Автор Тема: Контакти с Космоса  (Прочетена 8635 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Контакти с Космоса
« -: Май 21, 2008, 13:03:13 pm »
       Минало, настояще и бъдеще са термини, възприето от човешкото съзнание за отграничаване на пространствено-времевия поток и ставането на събитията. Реално във Вселената нещата протичат в т-нар. СЕГА, в настоящето, което е пресечна точка на т.нар. минало и бъдеще за кратки мигове от протичане на енергията.
       Контактите между съществата и духовните субстанции от двете планети (Марс и Земята) в т.нар. Слънчева система, които са "една след друга" или "една пред друга" (зависи от гледната точка на наблюдателя) датират още от т.нар. ЕПОХА  НА  СЪТВОРЕНИЕТО на телата.
       Създаването на всяко ново планетарно тяло е било в зависимост с предишното и следващото - влияело и било повлиявано от трептенията на орбиталните кръгове, пропорции, размери, разположение, функции.
       По своеобразен план и модел са били разпръснати и т.нар. жив и нежив материален, биологичен, енергиен, полеви, магнитен и вълнови тип.
       Марс като планетарно тяло е предхождал създаването на Земята, защото "строежът" на т.нар. Слънчева система е започнал от най-външните планетарни тела, не от центъра към периферията. Парадоксално е, но е регистриран факт /Къде ли е пък регистриран, на други места се споменава за създаване отвътре навън, Забележката е моя, на Д.). Слънцето е най-младото творение в системата (?). Марс има свое място в еволюцията на планетата Земя. От Марс има доста "преселници" на Земята - през различните периоди и под различна форма. На Земята се съхранява част от марсианската древна култура и познание.
       Земята е била убежище и земя за експерименти за жителите на по-древното тяло.
       От своя страна Земята също е влияела, влияе и ще влияе върху историята на Марс. Може да се твърди, че марсианската "почва" ще приеме "семенцата" от земната култура и в следващия еволюционен кръг ще има симбиоза между двете планетарни култури и раси. От Червената планета за Земята са били изпращани наблюдатели, учители, пазители, мъдреци и воини. Земята е давала на Марс енергия, ресурси, идеи, подслон и природа, в която разумът на Марс е регенерирал и намирал формули за спасение и прогрес - за себе си и за братята си по разум от Земята, системата и галактиката.
       На Марс има т.нар. Музей на Времето, в който присъства и историята за зараждането на планетата Земя и на живота и разума върху нея.
       Земята генерира особен вид трептения, които зареждат с "горива" орбитата на Червената планета. Марс е претърпял като планетарно тяло известни негативни и деструктивни влияния поради грешки на неговите обитатели  и сривове - катаклизми от естествен и изкуствен характер. Повечето от функциите на живот са пренесени под повърхността на планетата и на спътниците й.
       Контактите в по-ново време, например на представителите на т.нар. "Трети райх" с извънземни същества са се осъществявали мнага дискретно и на територия извън Германия. Срещата с извънземен разум за пръв път става при експедиция на германски археолози в Непал. Подават рапорт за преживяното, но никой не му обръща внимание. Следва нов рапорт от Египет - 1935 г., а след него от Латинска Америка. Има данни за срещи между Хитлер и командир на кораб от неземна цивилизация. На срещата, осъществена в строга секретност, извъндемният хуманоиден екипаж демонстрира част от възможностите на техниката си. Обещават пълна подкрепа на Райха, ако им се предостави опитен човешки материал и площ за стартови площадки за излитане и кацане. Подсказват редица технологии и идеи за военната техника. Обучават Хитлер на известни умения - за определено време да владее много хора, т.е. психохипноза. Не случайно някои от речите му оказват магнетично въздействие на тълпата.
      Във военните заводи на Райха от 1940 г. усилено работят върху летателно тяло, способно да изведе човек извън земното притегляне - прототип на космически кораби от рода на днешната совалка.
      По същото време и руснаците осъществяват контакт с извънземни пришълци, които им обещават помощ и открития срещу запазване тайна на контактите, бази за излитане и кацане, суровини - хора и метали. Във Втората Световна война след 1942 г. се включват и извънземни сили от двете страни при т.нар. Курска магнитна аномалия, от която започва преломът в превес на руснаците. За да демонстрират възможностите на своята техника и способности, помощниците на Сталин "отключват" силата на тази особена зона, която може да се владее. Започва конкуренция между извънземните за надмощие над земните световни държавни лидери.
      Първите опити с най-елементарния тип ракети ("Фау", "Катюша") и двете суперсили правят с помощта на извънземни съветници. Успоредно с военната техника се работи над летателни апарати. Първите опити за германците са през 1943 г. Кораб обикаля Земята и се приземява. Руснаците извършват полет почти по същото време. Някои липси на материали при конструкциите взимат жертви и от двете страни.
      Полетът с летателен апарат "Адолф" с екипаж от трима летци до Луната се е състоял на 22 юни 1944 г. в деня на нападението над Русия. Според някои данни корабът е кацнал и е оставил нацистки флаг и снимка на фюрера. Вероятно е имало и извънземен член на екипажа.
      Русите стартират своята ракета до Луната с човек на борда също през 1944 г., но не стигат там поради авария. Следващият им полет успява и кацат, но на друго място. Полетът е в началото на 1945 г.
      Концентрационните лагери, в които през Втората световна война се правят чудовищни експерименти с човешки същества, са експерименталните бази на извънземни, приели външното подобие на хора. Не случайно част от военнопрестъпниците изчезват мистериозно и без следа в края на войната.
     Разработката на съвременната техника за полигон в Космоса е от времето на Третия райх. Самият баща на "Фау 1", който се предаде на американците, сътрудничи активно с извънземните и е летял с тях в Космоса.
     Същото важи и за руснаците, но те имат малкия шанс да сътрудничат с по-ниско развита цивилизация.  (Да, ама въпреки всичко печелят войната с неповторимия си дух!)
     Атомната бомба и взривовете над Япония през 1945 г., които изглеждат немотивирани поради края на войната, стават под въздействието на извънземни сили, които обработват американското правителство и му демонстрират мощта си като залог за партньорство. Руснаците получават водородния подарък.
     "Студената война" всъщност е война на страха на изоставените суперсили, тъй като техните извънземни сътрудници са отстранени от Земята от по-висши космически същества.


Нина Ничева - "През времето и пространството"
« Последна редакция: Май 21, 2008, 17:37:38 pm от H. »

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Относно: Контакти с Космоса
« Отговор #1 -: Май 30, 2008, 21:29:48 pm »


                  И   Ю П И Т Е Р   Н И   Ч У В А        - Би ли се описал и представил?

        - Хуманоид и по професия съм нещо като журналист - пътувам с експедиции из галактиката, описвам видяното, събирам информация, кодирам я и пиша един вид космически пътеводител.

        - Как общувате?

        - За мисълта като продукт на разума няма прегради. Пространството и времето са относителни понятия в Космоса. Вие на Земята сте млада цивилизация.
        Имам универсален езиков трансформатор на мисли и ти отговарям на твоя език. На Земята не съм идвал. Знам, че наши ескпедиции са я посещавали и че е много красива планета. Напоследък, вие хората, сте я замърсили с вашите нисши (неразвити) технологии... Е, и ние сме минали по вашия път...

        - Как протича животът на твоята планета?

        - При нас животът е на цикли. Цикъл работа - почивка - релаксация и нови знания - пътешествия - работа. Почевката не е точно като вашия земен сън. Слънцето не огрява Юпитер, има спътници, на които живеем, работем, почиваме. Практически сме безсмъртни, ако не пожелаем промяна в статуса си.
        ПОТОМСТВОТО ни се възпроизвежда по генен път по нашите генни кодове без наше участие. Например аз и моята приятелка даваме заявка в програмния център, че желяем свое дете. Всеки има генна карта и код и от тях се формира нашето дете с най-ценното от нас. За да имаш право на дете трябва да си съвършен юпитерианец.                     Нина Ничева
Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Относно: Контакти с Космоса
« Отговор #2 -: Май 30, 2008, 21:38:20 pm »               Р А З У М Ъ Т  Н И  Е  О Б Щ,

                Т В Ъ Р Д Я Т  О Т  П Л У Т О Н        - Приличате ли на земните хора?

        - Имаме по-различен външен вид, но РАЗУМЪТ НИ Е ОБЩ, разбираме се чрез езиков галактически преводач - транслатор на мисли. Плутон е с богата история и развита култура. Тук се пазят много космически тайни. От Плутон се излъчва информация за посветените космически и земни братя и сестри по разум от различни степени и ниво. Тук има души на земни хора - учени, изобретатели, които после отново се връщат със знания на Земята.

        - Знаете ли нещо за Христос?

        - Питаш кой е Исус, както го наричате на Земята? Той е висш космически учител. ЕНЕРГИЯ И СВЕТЛИНА Е ТОЙ, съзидателна, а при нужда и унищожителна.

        - Посещавате ли Земята?

        - Наши ескпедиции не са идвали на Земята. Земното ви притегляне не е за нас, макар че може да решим този проблем.

        - Какво е НЛО?

        - Космически фантоми, холограми, а някои са и реални ескпедиции на извънземни цивилизации. Те са много във Вселената. Знам бъдещено на твоята планета и човечеството. След 3925 г. ще се пресели на друга звезда.                        Нина Ничева

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Относно: Контакти с Космоса
« Отговор #3 -: Май 30, 2008, 21:46:18 pm »
               Н Е   С Ъ М   Ч О В Е К  -

                       Ж И В Е Я   Н А   У Р А Н
          - Как изглеждат жителите на твоята планета?
       
          - Човекоподобни с допълнителни органи за сетивност, приспосибени за климата на Уран. В Космоса носим скафандри. Цветът ми е нещо мораво, с оттенъци, които се менят. Изобщо съм особен за земните вкусове. Но пък съм умен повече от всичките професори на Земята. Пътуваме из Космоса с добри кораби и супертехника. Имаме своя мисия.

          - С какво се занимаваш?

          - Аз съм нещо като хранител на информационните кодове за централния компютър на Вселената. Събирам и класифицирам информация, сверявам я, поддържам контакти с другите като мен от галактиката.

          - Можеш ли да правиш прогнози?

          - Знаем какво ще стане на Земята, но не можем нищо да променим. Можем на единици да помогнем с енергия и преградни щитове около тях. Иначе вие имате свой път и карма. Имам достъп до Вселенския компютърен център и черпя информация. Там са класифицирани планети, звезди, съществи и цивилизации, различни степени на разум. Всяко нещо има код-ключ.


                    Нина  Ничева

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Относно: Контакти с Космоса
« Отговор #4 -: Май 30, 2008, 23:13:23 pm »
Честно казано такива шокови заклавия тип "Юпитер ни чува" "Разума ни е общ, твърдят от Плутон" и други тем подобни ми звучат доста смешно да прощават юпитерианците или както там се наричат,ако ме слушат/четат/ в момента.И без да обиждам някого ама тази Нина Ничева да не е малко  laugh ,ама само малко де.
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Plutos

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 46
Относно: Контакти с Космоса
« Отговор #5 -: Юли 24, 2008, 21:23:20 pm »
Знам бъдещено на твоята планета и човечеството. След 3925 г. ще се пресели на друга звезда
Очаквах да кажат след 5-10 години щото тука ми омръзна :-[

Неактивен genq

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Относно: Контакти с Космоса
« Отговор #6 -: Юли 25, 2008, 14:38:10 pm »
Правичката да си кажа не увирам за нещо, а именно за това -минало-настояще и бъдеще. Верно ,че има логика в причинно-следсвието и тяхната свързаност. Но за всяко нещо има възможна промяна и доколкото съм склонен да вярвам тя няма толкова забавено отражение. И друго, ако бъдещето зависи от настоящето как е възможно някой или нещо да определи /в смисъл външен наблюдател/самото настояще.
« Последна редакция: Юли 25, 2008, 23:24:14 pm от Mirotvorec »

Неактивен BAYO

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 232
Относно: Контакти с Космоса
« Отговор #7 -: Юли 25, 2008, 17:56:19 pm »
Saturn Sounds :) Има го на много клипове из ЮТуба :> с тагове Saturn Sounds


Тъй че, не е само Юпитер , а със сигурност не е е и Слънчевата система "само" ;)

Let your fears go, you might find that you’re not lost!

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Контакти с Космоса
« Отговор #8 -: Април 09, 2009, 21:39:54 pm »
Учен: Скоро ще видим как живеят там горе

 

    Живот на друга планета ще бъде открит до 2030 г., заяви пред ИТАР-ТАСС руският учен академик Николай Кардашов.
"Надяваме се, че в близките години в астрономията ще бъдат направени много големи научни открития и че до 2030 г. ние ще открием живот на други планети", каза академик Кардашов, който е един от най-големите руски астрофизици, ръководител на Астрокосмическия център на Физическия институт "П.Н. Лебедев" на Руската академия на науките (РАН). "Тогава ще видим как живеят там и какво дишат", добави ученият, цитиран от БГНЕС.
    "Вярвам напълно, че ще намерим братя по разум и ми се струва странно, когато някои се съмняват в това", заяви академикът. Той също така отбеляза, че "днес за откриването на по-рано неизвестни фундаментални закони на Вселената и в частност за намирането на извънземни цивилизации на Земята и в космоса са създадени най-големите в цялата история на науката телескопи".
    Мнението на изтъкнатия учен се различава от наскоро, цитираното от ИТАР-ТАСС проучване сред астрономи, според които между 2250-2280 г. ще се срещнем с извънземна цивилизация. Според 50% от астрономите едва през ХХІІІ век ще успеем да уловим сигнал от извънземна цивилизация, а след това и да установим контакт с нея. Това ще се случи ориентировъчно към 2250-2280 г.   Тези данни бяха оповестени на общоруската конференция "Астрономията и обществото", припомня БГНЕС. Организаторът на изследването, водещият научен сътрудник на Института по астрономия на РАН Олег Малков разказа, че него са участвали 100 астрономи специалисти и около 50 любители. Всеки от тях е трябвало да отговори на 35 въпроса. Според него, "анкетата достатъчно добре отразява мнението на астрономичната общност, която наброява около 1000 учени".
Написано от News.dir.bg
Четвъртък, 09 Април 2009 12:39
http://nezavisim.net/2008-06-04-07-59-08/7680-2009-04-09-12-39-56

cdms

 • Гост
Re:Контакти с Космоса
« Отговор #9 -: Април 10, 2009, 12:30:03 pm »
2012г. е по-близо. Всички "учени" хвърлят прах в очите.

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re:Контакти с Космоса
« Отговор #10 -: Септември 16, 2009, 10:41:38 am »
"...Австралийското разузнаване било тренирано от ЦРУ. НСБА доставяла подкрепа в сигурността на всички американски тайни бази в Австралия включително новите Омега бази във Виктория и Тасмания. Американските ВВС извършвали съвместни тренировъчни упражнения с НСБА. Връзката със сигурната Кралска Военновъздушна Австралийска база в Ийст Сеил била доста близка и доста често използвана от U2 полетите на НАСА и други необяснени американски летателни апарати. Базата е и хранилище за тайна НЛО информация и Фредерик Валентич посетил специален курс свързан с НЛО преди да изчезне около Бас Стрейт през 1978 г. докато докладвал близка среща с голямо НЛО.
Валентич бил толкова притеснен за това което е видял и му е казано в Сейл, че той емоционално казал на родителите си: „ако ме вземат ще съм ОК, така че не се притеснявайте, те вероятно ще ме върнат пак”. НСБА се счита да е тясно свързана с проблема НЛО и може ефективно да прибира апарати от земята и морските дълбини."
www.xnetbg.net/new/images/stories/pdf/Pine%20Gap.pdf
===============================================================

"...В последните 30 години славата на Бермудския триъгълник бе помрачена от далеч по-интересните и многобройни случаи, в които за безследното изчезване на хора са подозирани извънземни сили (най-често неидентифицирани летящи обекти – НЛО). От хилядите подобни истории най-достоверна е тази за изчезването на австралийския пилот Фредерик Валентич. На 21 октомери 1978 г. 20-годишният летец излита от Виктория за остров Тасмания със своята “Чесна”. По време на полета си Валентич съобщава на кулата в Мелбърн, че е следен от голям неидентифициран летящ обект, който постоянно “си играе” с него, като го заобикаля от всичките му страни. Последните думи на 20-годишния пилот пък просто хвърлят в екстаз всички любители на НЛО: “То се върти, има зелени светлини и въобще не е самолет.” След тази реплика настъпват 17 секунди радиотишина, след което връзката се разпада.
Следват 2 седмици разследване на случая, но въпреки отличното време и факта, че е бил следен от земята, нито Валентич, нито самолетът му са намерени. Дори и най-върлите противници на идеята за летящи чинии все още не могат да дадат правдоподобно обяснение на този случай, който вече 30 години остава в аналите на австралийската военновъздушна служба като “необяснимо изчезване”."
източник: в."Новинар"
==================================================================

Изчезнал пилот праща писмо от борда на НЛО
Посланието на Фредерик Валентич открито в Русия 4 г. след отвличането му

Басовият пролив, който разделя Австралия от остров Тасмания, отдавна си е спечелил славата на втори Бермудски триъгълник. При това първите инциденти с изчезнали кораби и самолети в морето на юг от Австралия са регистрирани доста по-рано от годината, в която над Карибско море изчезва цяла ескадрила американски торпедоносци. Най-мистериозен остава инцидентът с изчезналата през 1978 г. "Чесна" на австралийския пилот Фредерик Валентич, за който "Монитор" писа преди месец.

4 години по-късно тази история получава най-неочаквана развръзка в другия край на планетата. Информацията за нея обаче била държана дълги години в тайните архиви на КГБ. Чак сега става ясно, че през лятото на 1982 година при командира на една гранична застава на съветско-китайската граница - някой си подполковник Казанцев, постъпва донесение от дежурния наряд. В него се докладва за задържането на уфолога Саричев. При обиска в него е открито препоръчително писмо от председателя на комисията за изследване на аномалните явления - член-кореспондента на Академията на науките на СССР В. Троицки. Далеч по-интересна се оказва обаче конфискуваната от задържания странна черна капсула. Според обясненията на уфолога той бил открил въпросната капсула на един от близките планински върхове, който е отбелязан на топографската карта като кота 1204. В капсулата граничарите откриват навита на руло пластина от неизвестна метална сплав. На нея с ярко оранжев цвят е написан следният текст на английски:

"Аз, Валентич Фредерик Дж., бях отвлечен от НЛО заедно със самолета ми "Чесна". Нямам много време, а и се намирам в опасна и тежка ситуация, затова ще опиша набързо най-важните неща, които се случиха с мен.
Беше ми предложено да стана пилот на космически кораб на извънземни. Така се случи, че контактът с представители на извънземна цивилизация го направих аз - Фредерик Валентич! Най-примамливото в това предложение бе възможността да остана в своето физическо тяло, което за цялото време на договора ми с извънземните няма да старее и ще си остава все на 25 години. В момента, в който сключих договора, аз помнех единствено, че съм ерген и че моите родители са починали. Не помнех нищо за някаква моя приятелка или годеница, което още един път показва силното психологическо въздействие, на което бях подложен.
Гигантското НЛО, на което бях принуден да работя, е товарен кораб. Екипажът - освен от отвлечени като мен хора, се състои и от още двама-трима извънземни. Те са от цивилизация, обитаваща планетите от съзвездието Плеяда. Тази цивилизация е част от междузвездна организация от шест члена, в която влизат представители на цивилизации от съзвездията Орион, Лебед и Голямото куче.
Извънземните твърдят, че изпълняват на Земята различни изследователски дейности. Но това всъщност е само прикритие за истинските им цели и за успокоение на останалите мои колеги, които са подписали договор с тях. Нашият основен товар, който транспортираме от Земята, е втечнен кислород. Той се добива от монтирани на НЛО-тата специални установки. Затова казвам, че въпросните "изследователи" всъщност крадат най-важната част от атмосферата на нашата планета. Основният ни маршрут е от Земята до Калисто. На Калисто е разположена голяма и постоянно действаща база на извънземните. Обикновено правим по два рейса седмично от Земята до Калисто и обратно.
Господи, помогни на мен и на тези хора, които намерят това писмо! Те ще са най-вероятно руснаци или китайци. Затова ви моля да предадете тази капсула в посолството на Австралия във вашата страна!"


Това е целият текст на писмото върху пластината. Според информацията от архивите на КГБ капсулата била наистина предадена на австралийското посолство в някогашния СССР. От тайните досиета става ясно още, че е била сформирана специална комисия от графолози, чиито членове сравнили почерка от писмото със записките на Фредерик Валентич в журнала с инструктажите на авиоклуба в Мелбърн. Заключението на комисията било, че текстовете от пластината и журнала са писани безспорно от един и същ човек.
Известно е още, самата пластина била предадена за изследване с гриф "Съвършено секретно!" на експертна комисия към Президиума на Академията на науките на СССР. Заключението от експертизата носи подписа на член-кореспондента Нечаев. Руският учен пише в него: "Потресаващите физико-механически характеристики на материала, неговият необикновен химически състав и структура позволяват да се направят следните изводи: материалът е изработен по неизвестна за човечеството технология. Твърде възможно е тази технология да е извънземна. Освен това пластината е източник на неизвестно лъчение с огромна проникваща сила, която осветява всички видове кино- и фотоленти."

За съжаление, до ден-днешен не са известни никакви други материални свидетелства за наличието на капсулата и на писмото в него. Неизвестно е също дали руснаците са предали на австралийците посланието на сънародника им. Във всеки случай, като се има пред вид естеството на материала, то писмото едва ли е стигнало до крайния адресат в годините на Студената война. Неизвестна остава и съдбата на уфолога, който открива капсулата на руско-китайската граница.


http://www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/article?id=90123


« Последна редакция: Февруари 29, 2016, 18:25:04 pm от Black Adder »
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен ELSINOR

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Контакти с Космоса
« Отговор #11 -: Септември 16, 2009, 11:40:07 am »
Нали Плеадинците бяха от добрите!!! А те крадат кислорода...

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Контакти с Космоса
« Отговор #12 -: Септември 16, 2009, 12:23:45 pm »
Плеядите е огромно понятие. Обитава се от множество раси. И Тъмни и Светли.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Контакти с Космоса
« Отговор #13 -: Септември 16, 2009, 14:36:53 pm »
крадат, дръжки. Поредната измислица. Нямат откъде другаде, че ще идват до Земята за кислород. Че и за пилоти.


Цитат
Oxygen is the third most abundant chemical element in the universe, after hydrogen and helium.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Guns N' Roses

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
 • Не яжте душите си!
Re:Контакти с Космоса
« Отговор #14 -: Септември 16, 2009, 19:01:49 pm »
Ше видиме някой ден кой какво и защо! ;D
Очите на мъдростта са очи, които могат да обяснят и видят качество във всичко, за да опознаят себе с

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27