Автор Тема: Възможни маневри на правителството по проблема НЛО  (Прочетена 7126 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Нарастващия медиен интерес към НЛО – Частично Официално разкритие на НЛО като Секретни Антигравитационни Апарати


Напоследък има доста голям медиен интерес към наблюденията на НЛО. В частност имаше серия от интервюта проведени в шоуто на Лари Кинг на 12 ноември 2007 г., конференцията в Националния Прес Клуб и президентския дебат за НЛО, озарен от разкритията на Шърли Маклейн относно наблюденията на НЛО от Денис Кусинич (депутат и кандидат за президент).Всичко това доста допринесе за повдигане на публичното внимание по въпроса за НЛО. Някои от екзополитическите движения изказаха мнение, че в интерес на това да има „разбиране от медиите”, извънземния елемент трябва да бъде пренебрегнат и минимизиран. Например на 24 януари 2008 г., в шоуто на Лари Кинг излъчено след наблюденията на НЛО в Стефанвил, Тексас, Джеймс Фокс изрично не включи дискусията за извънземните въпроси и се фокусира на самите наблюдения на НЛО като „необясним” феномен. Това се повтори и на ноемврийската конференция на Националния Прес Клуб, която беше организирана от Джеймс Фокс и Лесли Кийн.Ударението беше на НЛО наблюденията и извънземните хипотези не бяха повдигнати изобщо. Това е много опасна стратегия, защото отваря вратата към обяснението за „националната сигурност”, което Майкъл Шърмър дискутира наскоро в шоуто на Лари Кинг, че НЛО може би са класифицирани летателни апарати, за които знание имат само тези „които трябва”.

Аз знам че Джеймс Фокс и Лесли Кийн вярват, че като се фокусират на неизвестния аспект на НЛО наблюденията могат да отворят вярната врата. Само че в момента те се явяват като пазачи на тази врата по отношение на това как да се подходи към НЛО проблема с масмедиите. Те се явяват редовни гости на предавания и се считат за авторитети по НЛО.Ще бъде жалко ако те продължат да изключват дискусиите за извънземните хипотези, поради изкривената представа че това е най-добрия начин да се справят със скептиците, да спечелят вниманието на медиите и да получат публична подкрепа за питания в Конгреса и др. ЦРУ е използвало аргумента с националната сигурност в миналото за да премахне извънземните хипотези, че НЛО имат междупланетен произход(като твърдят че това са просто лъжливи истории за да запазят класифицираните си проекти) и ще го прави отново за да отклони тези извънземни хипотези. Конгресът не следи зорко какво става със замразени програми за които трябва специален достъп, така че какво би постигнало едно питане до Конгреса ако ВВС твърдят, че НЛО наблюденията са свързани с класифицирани проекти, които са били замразени?

Не трябва да забравяме, че хора с достоверна вътрешна информация са разкрили съществуването на антигравитационен апарат като TR-3B, който е с диаметър 600 фута и може да достига скоростта и завоите под прав ъгъл видени при много НЛО наблюдения. Също Бен Рич, бивш член на корпорацията Локхийд Мартин, каза: „Сега имаме технологията да заведем „Извънземното” (има се предвид съществото от едноименния филм) вкъщи.” Това предполага съществуването на засекретени апарати и те могат да репликират поведението на извънземните кораби поради копиране на технологията както е обяснено от полковник Корсо в неговите показния и книга.

Изключването на извънземните хипотези и фокусирането главно на самите НЛО наблюдения, може да послужи да се увековечи неразкриването на извънземния живот за още много години. Аз мога лесно да видя как TR-3B може един ден да бъде разкрит на световните медии и правителството на САЩ да твърди че го е имало от десетилетия и е бил високо засекретен и на практика, това е което хората са виждали в продължение на десетилетия бъркайки го с НЛО. ВВС ли ЦРУ дори могат да твърдят че са измислили НЛО историите, за да скрият истината за техните класифицирани проекти. Накрая ще се твърди че НЛО проблема е бил решен и че идеята за извънземен живот е само предположение на конспиративните теоретици. Сегашната стратегия на Джеймс Фокс и Лесли Кийн може да отвори вратата към подобен сценарий. Казано накратко, това е много опасна стратегия – да се премахне дискусията за извънземните хипотези като се има предвид че класифицирани антигравитационни апарати са вече разработени и евентуално ще бъдат разкрити пред медиите и използвани за да се обяснят десетилетия на НЛО свидетелства. Тогава скептици като Майкъл Шърмър ще твърдят, че през цялото време са били прави и че „неидентифицираните” са били строго засекретени правителствени апарати, които не са били представени на обществото в продължение на десетилетия.

Ние трябва да приемем че сме в средата на добре разработен план за разкритие, с ясна последователност от оркестрирани събития и че шоуто на Лари Кинг е част от този процес. Планът може би ще се възползва от скорошните наблюдения на НЛО в Стефанвил, както и други наблюдения, за да промотира сценарий за разкритие, в който НЛО са обяснени като много напреднали засекретени антигравитационни технологии. Наистина можем да считаме подобен сценарий за неизбежен и идващ преди истинското разкриване на извънземния живот, тъй като ще успокои в голяма степен загрижеността относно извънземните. Също така, правителството може да каже че има цяла флотилия от антигравитационни апарати, които могат да са конкурентни на НЛО, така че да няма притеснения ако след това извънземен живот бъде „открит”. Аз считам че е неизбежно голямото разкритие да бъде предшествано от по-малко такова и базирано на идеята, че НЛО са класифицирани антигравитационни проекти. Тайните съставители на плана могат да посеят тази идея в масовото съзнание за няколко години или повече, преди да оповестят истинското разкритие за извънземен живот. Така че елиминирайки извънземните хипотези, когато се дискутират необясними гледки на летателни апарати, играе в полза на комбинаторите на тайното правителство.

Трябва да подходим по-интелигентно и да не попаднем в примката на подобни правителствени планове. Последната статия на Ед Комарек „Екзополитика – Дали сътрудничим?” добре представя дилемата пред която са изправени НЛО и екзо-обществата използвайки метафората на окупирана Европа през ВСВ, когато става въпрос за реалността на извънземния живот. Изкушението да се заглуши дискусията за извънземния живот, за да се спечели подкрепата на масмедиите за НЛО наблюденията, е много реално и се случва в момента. Това трябва да се избегне. Иначе някой може да улесни частичното разкриване на НЛО като класифицирани антигравитационни кораби и това може да забави истинското разкритие за извънземния живот с години.

 

Майкъл Сала

Кона, Хавай

1/30/08

www.exopolitics.org
« Последна редакция: Май 09, 2008, 03:29:56 am от H. »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Денис Кусинич не може да е депутат, а по-скоро сенатор ;D  В САЩ нали законодателната власт е откопирана от Римската държава :D

А до темата - Alien, браво!
За TR-3B бях чувал, че е правил доста поразии в първата война в Ирак преди 18 г ;D  Те американските и с конвенционални самолети и танкове мачкат всичко, пък де на говорим с апарати като TR-3B.
Определено разкритието на TR-3B ще накара руснаците и англичаните да разкрият и своите копия от апарата, ама да видим как ще стане.
А иначе едно от двете трябва скоро да излезе на бял свят! Или антигравитацията, или извънземните, защото не може повече така! Това с петрола е безобразие! Енергийна криза може само на Земята да има. То е все едно някой в Сахара да твърди, че има недостиг на пясък ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Въпроса е - големите икономически кръгове готови ли са за разсекретяването на антигравитацията, щом се говори за TR-3B ??????????

Моята позиция -- подкрепям тезата за извънземните. Защото разкритието им, както е обяснено по-горе, ще има двойно и тройно по-голяма полза за всички нас.

П.П. А ако някой подпали един истински консликт с извънземните в бъдеще, наистина можем ли да се защитим? Имаме ли вече технологичния капацитет?  Защото Рапторите на американците ще са смешни пред една НЛО флотилия, която както е преследвана от свръхзвуковите самолети, така може да се окаже зад тях и да ги стопи във въздуха, преди пилотите да са разбрали какво става!

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Цитат
Денис Кусинич не може да е депутат, а по-скоро сенатор Grin  В САЩ нали законодателната власт е откопирана от Римската държава Cheesy

В САЩ парламента е двукамарен и за да е Сенатор трябва да е член на Сената  ;) така че е конгресмен ( на български депутат  :P )

Иначе по въпроса ако се стигне до подобно частично разкритие на мен най-интересно ще ми бъде как ще обяснят това че ходят до Луната и Марс  с разни "кашони" след като имат подобни технологии и тогава ще трябва да има частично разкритие и за космическите програми. Освен ако не обяснят че технологиите им бачкат само в земна атмосфера и в  космоса не действат  :D

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Тоест ракетите Арес 1 и 5, както и кораба Орион да бъдат замразени ;)   
Виж историята какво показва - до края на ВСВ са използвали турбовинтови самолети. След нея, въпреки всичките инвестиции в тях, прибягват до реактивните и създават нова материална база за. Пропелерите не са спрени от производство, но ограничени до по-ниско ниво. Така мисля, че ще стане и с ракетостроенето. Ще започнат да хибридизират ракетите с технологията на този TR-3B докато накрая не се мине изцяло на антигравитация.
А не мислиш ли, че щом обявят няколко антигравитационни секретни апарати, те ще са само за военно използване, да пазят "небето над САЩ", а не да заместят Орион кораба. Или само в началото ще е така :-\

Освен ако не обяснят че технологиите им бачкат само в земна атмосфера и в  космоса не действат  :D
Да, ама виж какво е казал човека от Локхийд - „Сега имаме технологията да заведем „Извънземното” (има се предвид съществото от едноименния филм) вкъщи.”
Това не е ли повод да издадат тайната за полевия начин на задвижване и във вакуумна среда - Космоса ;)
« Последна редакция: Май 09, 2008, 01:12:30 am от Peacekeeper »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Според мен целият сценарий, предаден от Алиен, е наистина добра разработка за манипулиране на общественото мнение /на хората, които не са наясно с проблемите с НЛО и извънземните/, но в основата си противоречи на бъдещото развитие.
Какво искам да кажа? Представете си, че наистина до няколко години антигравитационните апарати бъдат показани на обществото. Ами тези апарати ще летят и извън земната атмосфера. С тях, разбира се, ще има и журналисти /машата на управляващите/, а извън земната атмосфера иноземни космически апарати дал Господ, особено около Луната. Тогава изхвърлянето на въпроса за извънземните цивилизации в днешното настояще е направо несъстоятелно. Тайното правителство просто няма да може да ги скрие. Пък и какво ли целят със скриването на проблема за иноземците? Това е по-интересното.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Възможни маневри на правителствl
« Отговор #5 -: Май 09, 2008, 19:14:37 pm »
Определено си прав за това, че разсекретят ли антигравитацията, крачката към международна конференция по случай признаване на контактите с извънземните, е по-близка отколкото можем да си представим, защото вече ще се стигне до критична маса и хората като нас ще се утроят, като всичко това ще ускори допълнително нещата в наша полза :) 

Точно заради това бавят излизането на гравитолетите! Ама още колко години?!?!?!?!?!?!  Колко?!?!?!

« Последна редакция: Май 10, 2008, 08:20:38 am от Mirotvorec »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Точно заради това бавят излизането на гравитолетите! Ама още колко години?!?!?!?!?!?!  Колко?!?!?!
Недей бърза. Остана малко - само до 2012. ;)
Вярно е, че живеем в най-интересното време в историята на Земята от десетки хиляди години насам.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Сега като размисля - може би затова държат антигравитацията и свободната енергия толкова дълго време в тайна, защото - както каза SMSI-H - след като я разсекретят, ще им е по-трудно да пазят тайната за извънземните, когато вече масово се пътува до Луната и планетите в Слънчевата система. Затова антигравитацията трябва да се превърне в ПРИОРИТЕТ. Тя е ключа към свободата от злите сили на извънземните и илюминатите, които ни държат роби!
И най-важното - след разсекретяването на TR-3B трябва да се започне една междупланетна война с тези чуждоземни потисници!!!


Точно заради това бавят излизането на гравитолетите! Ама още колко години?!?!?!?!?!?!  Колко?!?!?!
Недей бърза. Остана малко - само до 2012. ;)
Вярно е, че живеем в най-интересното време в историята на Земята от десетки хиляди години насам.
Приятелю, не съм вярващ, не знам какво особено намирате вие в тази дата. Едни я мислят за Армагедон, други - за ново начало...  Личното ми мнение е, че трябва да се борим по всякакъв възможен начин, за да успеем да упражним натиск върху тези, които държат Антигравитацията и Вакуумната енергия (Светият граал) в свои ръце, като информираме повече хора за съществуването на тези две  фантастични технологии, които биха променили цялата обстановка на Земята в по-добра.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Приятелю, не съм вярващ, не знам какво особено намирате вие в тази дата. Едни я мислят за Армагедон, други - за ново начало...  Личното ми мнение е, че трябва да се борим по всякакъв възможен начин, за да успеем да упражним натиск върху тези, които държат Антигравитацията и Вакуумната енергия (Светият граал) в свои ръце, като информираме повече хора за съществуването на тези две  фантастични технологии, които биха променили цялата обстановка на Земята в по-добра.
Жалко, че не четеш езотеризъм! Пропускаш много с развитието си! В него е основата... Та аз не съм вярващ в 2012. Нещата, казани за 2012 по много линии се връзват с нещата казани от езотеризма за Вселената и Човека, затова се доверявам на огромния и, доколкото разбирам, естествен преход на Земята и човечеството в други честотни сфери. Това е неминуемо, много фактори, явления и днешното ниво на цивилизационно развитие и упадък на цивилизацита едновременно показват приближаването до този преход. Всичко ще се промени, включително и Антигравитацията и Свободната енергия, които ще са просто следствие от този преход и връщане на Човека и човечеството в неговото лоно на истинските знания за ВСИЧКО. Друг начин за по-нататъшното ни развитие просто няма. А не, има, но другият начин е свършекът на човечеството като такова въобще или като такова от днешния вид.
Антигравитацията, Свободната енергия, космическите пътувания на широка нога и иноземците са само каймакът. Другото предстои също, както и фактът, че на човечеството му предстои много работа, преди всичко в образоване с нови парадигми, нови знания и израстване в Човечество, което го е нямало до момента - шестата раса, както е казала баба Блаватска.
« Последна редакция: Май 09, 2008, 21:20:28 pm от SMSI-H »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
И ако не започне голямата промяна през 2012, ще настъпи голямото разочарование ::)

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Възможни маневри на правителството по проблема НЛО
« Отговор #10 -: Януари 11, 2011, 18:39:54 pm »
Лесли Кийн НЛО: генерали, пилоти и правителствени служители

http://www.amazon.com/UFOs-Generals-Pilots-Government-Officials/dp/0307716848

Мичио Каку: НЛО са реални -

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27