Автор Тема: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната  (Прочетена 12914 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Забранената история на Луната
 

Бих желал да споделя с вас информация относно Луната и Слънчевата система. Тази информация ми беше дадена от Андромедански космонавти.

Моя надежда е, че мога да добавя нещо към общата информация и скритите откровения. Както ми беше напомнено от моите приятели от Андромеда, ние всички имаме част от пъзела. Аз ви предлагам тази перспектива като част от този пъзел. Нямам желание да злословя или да доказвам че някой бърка. Аз самият приемам тази информация с разбирането че тя е само малка част от една по-голяма драма, която се разиграва в задния двор на нашия дом – Земята. Тази информация е дадена по време на различни контакти, както физически, така и телепатични. Следното е Андромеданската гледна точка за нашата Луна.
Нашата Луна има атмосфера която може да се сравни с много места на Земята. В много от големите кратери както на видимата, така и на скритата част, се казва че атмосферата е по-плътна от тази на морското равнище на Земята. Луната има малък изход на своя северен полюс, а кората е леко обелена на места. На някои места е само 21 мили дебела, а на други е 35 мили.

Казано ни е че Луната е суха. Милион пъти по-суха от пустинята Гоби. Според Андромеданците всичко зависи от това къде се намирате. Те казват че скритата страна има много подводни езера с огромни размери. Напояването и тераформирането се извършва на повърхността на скритата страна, но се случва и под земята на видимата страна, за да се прикрият плановете. Аполо 15 открива и снима водни облаци, които изглежда идват от скритата страна. Това би било доста странно и необичайно ако луната наистина няма атмосфера както ни е казано. Защото облаците биха били невъзможни.

Възрастта на лунната почва е 6.2 милиарда години и има съединения и химикали, които не се намират на Земята. Всъщност има много химически съединения, които са били открити, но скрити от публиката. Има и много които тепърва трябва да се открият, защото нашата наука не е много напреднала. Лунната почва не идва от скалите, които образуват планините и кратерите. Това се знае от някои лунни учени. Въпреки всичко за това не се говори открито. Та откъде идва почвата?

Андромеданците казват че почвата и много от камъните идват от Малката Мечка. Дестинацията е слънчева система, която на Орионски език се казва „ЧОВТА”. Това е двойна звездна система. Има много подобни неща между нашата и тази система. „ЧОВТА” е много голяма система с 21 планети и 47 луни. Нашата луна е била направена около 17-тата планета на тази система.

Части от лунната кора са радиоактивни. Аполо 15 е открило това. Особено близо до планините Апенини. Защо са такива показателите? Андромеданците казват че е така заради ядрени отпадъци, които са били донесени и използвани отново като гориво за космически кораби построени от световното правителство. Обаче много от тези кораби които използват ядрено гориво в момента са морално остарели. Та как е била докарана Луната тук? Според Андромеданците тя е била поставена в опашката на астероид, който я довежда до нашата слънчева система. Този същият астероид обикаля нашата част от галактиката на всеки 21 156 земни години. Андромеданците казват че нашата Луна периодично е населявана в своята история в продължение на 1.8 милиона години.
 

НАС: Черните Монаси, Алфа 1 и 2 и MJ-12


Нашата луна е колонизирана. Беше ми казано от Моренае, че има работещо постоянно население на луната от 35 000 души и че те са Арийци по рождение. Няма чернокожи, китайци, латиноамерикаци, корейци, японци, италианци... те всички са Арийци по рождение. В НЛО-литературата което излезе напоследък се казва, че има различни групи. От гледна точка на Андромеданците вътре в Националната Агенция по Сигурност има група наречена Черните Монаси. Това са човешки същества, но те са напълно обвързани с извънземните. Тези хора са толкова много имплантирани с извънземни системи от вярвания, че не могат вече да се считат за хора. Под Черните Монаси има група наречена Синя Луна. Сега разбирам че от време на време това име се променя, но Синята Луна главно се занимава с лунните бази. Тази група е съставена от американци, руснаци, британци и французи. Над НАС стоят банкерите. Всичко което трябва да направят, за да създадат това, са парите. Тези от вас които са разследвали Федералния резерв, знаят колко лесно е да се създават пари.
 

Проект Синя Луна

Синя Луна се занимава с технологичното развитие и това е свързано със ставащото в планините Манзано и особено тези проекти свързани с Енергийния Департамент се използват на Луната. Под Синя Луна има група наречена Алфа 1 и Алфа 2. Не ми е съвсем ясно с какво се занимава Алфа 1, но моето разбиране е че има общо с глобалното събиране на материали и да осигури спокойствие за лунното население от външни дразнители. Алфа 2 се занимава с личния състав. Тяхна работа е да осигурят това 35 000 души на Луната да имат системата от вярвания, която е необходима – това се отнася и за колонистите на Марс. Според Моренае, Алфа 2 е MJ-12. Така че това, което ние мислим че е върха на стълбата, е фактически долно стъпало. Така казва Моренае, аз няма как да го потвърдя.

Луната е куха. Съдържа огромни подземни съоръжения, построени от извънземни и по-късно от хора от Земята. Има 7 отвора в лунната кора и подземните бази. Консервативните учени винаги са се чудели защо много кратери изглеждат толкова плитки въпреки техния размер. Андромеданците казват че това е така, защото по-голямата част от повърхността е построена отгоре върху металната черупка на сферичен космически кораб или Боен Кораб както го описват Андромеданците. Пример за плитък, но голям кратер, е кратера Гагарин. Този кратер е грубо 185 мили в диаметър, но е само 4.5 до 5 мили дълбок. На базата на удара и диаметъра дупката на кратера в дълбочина трябва да е между 4 и 6 пъти по-дълбока. На практика всички кратери си приличат и са прекалено плитки. Това не се подчинява на познатата наука.

Много от кратерите са изкуствено създадени. Андромеданците казват, че много от кратерите на скритата страна, са фактически куполни градове в миналото и са били унищожени по време на война преди 113 000 години. Много от кратерите са били използвани като куполни градове, а други по-големи кратери са използвани като хангари за космически кораби с възможност да поберат 200 кораба.

Базите на повърхността се състоят от 9 куполни града, които се равняват на малък град. Малки езерца или блата са пръснати по повърхността. Останките от тези куполни градове са били намерени от астронавти на Националната Агенция по Сигурност, руски астронавти и астронавти от Аполо. Истинския военен комплекс на луната е под земята. Входове към тази извънземна и човешка база има на двата полюса, планините Телец, кратера Жул Верн и далечната страна на Архимед. Това са оригиналните входове. Черното правителство е създало и други входове и в момента разширява подземния комплекс. Разширението е за да могат да действат частни научни и военни планове на Световния Ред. Андромеданците казват, че Луната е била военен преден пост, докато не е била нужна в нашата част на галактиката за да спре бунта, който се е разиграл. Персонала се е състоял от рептилии, полу-хора, полу-влечуги и такива на които казваме хора.

Според Андромеданците има раси които могат да променят орбитите на планетите, което предизвиква смяна на полюсите. Технологията съществува. Драконианците могат буквално да създадат слънчева система. Те могат да местят планети и да поставят луни там където поискат. Има и други раси, които притежават технологията. Андромеданците казват че има 100 трилиона галактики във вселената.

Много от оригиналните сгради на повърхността на Луната са били унищожени по време на това, което Андромеданците наричат „Конфликта на Черната Лига”. Това е битка, която се е водила между хора от различни звездни системи, които формирали таен съюз и се биели против тиранията на Империята Орион. Допълнително разрушение настъпило на едната страна на луната и тя била транспортирана тук като космическа руина. Страната която е понесла най-голяма щета, е тази която и днес можем да видим на небето. Разрушенията се получили от честотно лъчеви оръжия, когато луната била позиционирана в орбитата на Малдек, която е вече унищожена планета. Сегашната наша Луна е била една от двете луни които са обикаляли Малдек. Втората луна е била Фобос. Тя също има руини върху себе си, както и Венера, която пък е била луна на Уран. На Уран има растителен и бозайнически живот. Стъклото което е изобилно разпръснато по повърхността на луните, идва от куполните градове които са били някога на този боен кораб.

Венера е била луна на Уран, а Меркурий е бил луна на Сатурн. Какъв е бил големия план и дизайн на всичко това – не знам. Когато питах за Земята ми казаха, че тя е била ледена планета с различна орбита от която е сега. Когато попитах кой я е преместил – отговорът беше „това ще трябва да отговорят Плеядианците”. Плеядианците не са всичките лоши, но не и не казват всичко. Те са част от войната в нашата слънчева система преди 117 000 години. Част от нея е по вина на Плеядианците, които просто напуснали. Някои от тях се върнали. Атлантида е била извънземна колония. Плеядианците не поели отговорност за това което са сторили и сега се връщат за да оправят нещата. Проблемът е че когато се връщат, миналото ги удря четворно в лицето. Ние сме отражение на това което те са били преди и те имат голям проблем с това.

Искам в този момент да обясня как се предполага луната да има гравитация. Това е Андромеданска наука и се различава доста от земната. Ето как Андромеданците обясняват причината за гравитацията.

Нашето слънце произвежда високо проникваща радиация в електромагнитния спектър. Тази честота е приблизително трилион цикъла в секунда. Тази честота се намира между ниската част на инфрачервената и радарната честота. Тази радиация от слънцето причинява гравитацията, а не въртенето на планетите. Ще обясня повече за това, когато стане въпрос за Кухата Земя. Андромеданската наука твърди, че всяко планетарно тяло което има 29.3 мили размер и е изложено на слънце, има възможността да има гравитационно поле. Дори ако не се върти по своята ос.

Андромеданците ми предадоха следните серии от събития. Те казаха че тези събития са били записани. Аз не съм ги виждал, така че предавам тази информация на читателите с вяра за нейната достоверност.

По време на пристигането на повърхността на Луната, астронавтите от Националната Агенция по Сигурност заедно с техните „екскурзоводи” сивите, били отведени до подземните съоръжения, където имало останки от скелети на рептилоподобни същества, както и на хора. Била открита също и стара Орионска технология. Тази дестинация е идентифицирана от Андромеданците, според които се намира под кратера Жул Верн. Андромеданците казват че размера на съоръжението скрито на обратната страна на Луната, е приблизително с размера на щата Ню Йорк.

Тези огромни подземни съоръжения съдържат езера, растителен живот от Земята, извънземни технологични работилници, съоръжения за складиране на храна и хангари за космически кораби. Също извънземни текстове са били видени на стените на входовете. На астронавтите на НАС  им е било показано 8 гробници (складове) които били запечатани, но информация за това какво е имало в тях не ми беше дадена. Изкуствени земни условия се създават по всяко време, за да приютят и да поддържат живота на избрания персонал от Световното Правителство.

Луната сега приютява приблизително 36 719 човека от Земята – малка колония, само арийци по рождение. Според работата, която е извършена над и под Луната, за да се разширят съоръженията, Андромеданците предричат население от 600 000 в много близко бъдеще. Има много контакти на Луната между негативно настроени извънземни и хора от Световния Ред.

В момента Световния Ред има 53 земно построени космически кораба тип „НЛО” на Луната. Също са построени и други оръжия на луната като честотно лъчеви оръжия, лазери, сателити с ядрени бомби и оръжейни системи на базата на антиматерия. Антигравитационните аномалии на Земята са използвани да се изпраща оборудване и хардуер на Луната. Пайн Гап Австралия и острова Диего Гарсия в Индийския океан са основни места за изстрелване. Също и Сибир в Русия.

Има атмосфера на далечната страна на Луната, която се създава на повърхността с цел да се увеличи възможността за живот. Има също вода, езера и растителност. Те буквално я превръщат обитаема колония. Оттам Световния Ред решава да отиде на Марс през март, 1959 г. Тази ултра тайна космическа програма била разработена и изпълнена главно от Съветския Съюз, просто защото има огромни ресурси и размер. Фактически те могат да правят всичко в тайна. При пристигането си на луната, астронавтите на Световния Ред с помощта на сивите, отворили наново древното подземно съоръжение. Имаме работеща колония на Луната от 1961 г. според андромеданците.

Когато астронавтите от Аполо кацат на луната, Световният Ред е вече там от известно време. Това познание и технология били спестени на по-ниските нива на НАСА и военните. НАСА била използвана като капак, за да се скрие истината от хората какво се случва там. Астронавтите били накарани да си мълчат със заплахи и така си остава и до днес.

Искам да споделя и малко стара история или събития, които андромеданците казват че са важни. Не можах да намеря информация за тези събития от други места, но понеже андромеданците специално ми я предоставиха, ще я споделя с вас. През 1953 г. земните сателити и радари показали огромни обекти идващи към Земята. Това били кораби майки на сивите. Тези пътуващи във времето космически кораби са били същите, които са видени близо до Венера през 1787, 1788 и 1789 г. През 1645 г., била видяна голяма луна близо до Венера, била видяна да идва и да си отива 4 пъти. Това бил кораб майка от Сириус-Б. През ноември 1844 г., големият кораб видян да осветлява част от Марс бил Орионски кораб майка. Същият кораб осветил Меркурий през 1799 г. Същият кораб който бил сферичен преминал Слънцето през март 1859 г. По време на затъмнението на 29 юли 1878 г., двете големи светещи тела видени между Меркурий и Венера били плеядиански и андромедански кораби майки, минавайки през нашата част на галактиката.
« Последна редакция: Април 17, 2008, 00:14:19 am от H. »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #1 -: Април 16, 2008, 23:24:25 pm »
Още за ранната Лунна история

Ще говорим за луната и ще фокусираме на далечната й страна която не се вижда. Както съм казвал и в предишни лекции, луната оригинално идва от Малката Мечка и е на 6.2 милиарда години. Била е една от четирите луни около 17-тата планета на система, която на Орионски език се казва „ЧОВТА”. Била е преден пост за членове на Орионската група и по едно време е била населявана от 5 милиона военни от Орионската Група.

Луната е била умишлено поставена в опашката на астероид, който я доставя през галактиката в нашата слънчева система. Произхода на Луната не е от Земята, което се явява теорията преподавана в училищата. Луната е по-стара от Земята. Същият астероид който довежда луната, обикаля нашата галактика на всеки 25 156 земни години. Луната е периодично обитавана в своята история за период от 1.8 милиона години. Сега отново се обитава и много от оригиналните й структури на повърхността са унищожени по време на войните на Черната Лига, които се явяват битки между хора и Империята Орион.

Истинският военен комплекс е под земята. Входове има на двата полюса – Планините Телец и кратера Жул Верн (далечната страна) и Архимед (близката страна), са оригиналните входове когато Орионската група е била там. Тайното правителство обаче е създало още отвори и в момента разширява подземния комплекс. Експанзията е поради частни интереси за научни и военни планове на Новия Световен Ред.

Много от кратерите на Луната са били използвани като хангари за кораби. Големите кратери били с възможност да поберат 200 или повече кораба. Някои кратери са 170 мили широки.Персонала се състоял от полу-хора – полу-сиви и полу-хора – полу-рептилии. Базите на повърхността били съставени от 9 куполни града. Вътре е била отглеждана растителност. Малки езера били пръснати на повърхността. Останки от тези куполни структури са открити от астронавти на НАС, руснаците и астронавти на Аполо.
 

Националната Агенция по Сигурност отива на Луната

Астронавтите на НАС са били там през 1958 г. И оттогава стоят там като тайна част на руското правителство наречена „Черен Пазач”. ПО време на пристигането на луната, астронавтите на НАС (заедно с техните сиви „ексурзоводи”) били заведени до подземни съоръжения където имало останки от скелети на влечугоподобни същества и хора както и Орионска технология.

Тази дестинация е идентифицирана от андромеданците че се намира под кратера Жул Верн на далечната страна на Луната, в южното полукълбо и това подземно съоръжение е с размера на щата Ню Йорк. Тези подземни съоръжения съдържат огромни езера, трансплантиран живот от Земята и извънземни фабрики за оборудване, които били изоставени и оставени от предишните обитатели преди много време. Има също складове за храна и хангари за космически кораби, които се използват и ръководят от хора от Зевмята. Има извънземни текстове и скриптове на стените на коридорите, които свързват различните места на съоръжението. Открити са също 8 запечатани гробници (складове). Тяхното съдържание все още не ми е известно.

Изкуствена околна среда се създава през цялото време за да се настани персонала на световното правителство. Андромеданците считат че може да се побере население на луната от около 600 000 души на базата на разширителните работи които се извършват. Има контакти между фракции на Световния Ред и неприятелски извънземни групи на Луната. Управлението на тези съоръжения се извършва от НАС и Руския Черен Пазач (1947 г). Въпреки че британците по-късно са въвлечени в тази операция главно заради финансиране от тяхна страна. Както казахме и преди, НАС има 53 земно построени гравитационни кораба стационирани на луната постоянно.

 
Оръжия за планетарна защита построени на луната

Оръжия се правят на Луната като сателити с ядрени бомби и плазмено лъчеви оръжия. Причината тези оръжия да бъдат изработвани там, е че при инвазия на Земята, луната се счита първа линия на отбрана.

Как всичко се озовава на Луната? Освен използването на антигравитационна технология, която сивите дават на НАС, се използват места с антигравитационни аномалии. Извънземна технология се използва за създаване на атмосфера на луната, която да позволи разширяване на обитаемостта и този процес изисква много години за да бъде осъществен. А в това време се отглежда храна под земята. Има и военна база на далечната страна на Луната.

Първата мисия с хора приземили се на луната била през 1958 г. от руснаци и НАС, а официална колония става през 1961 г. Структурите които били построени на повърхността, били проектирани от JPL (лаборатория на на НАСА за производство на ракети и космически кораби). Тези куполни структури били първо построени на луната, за да се тестват там и после и на Марс.

Една от другите корпорации, която била много важна за това усилие и която в действителност извършила конструкцията, била корпорацията Бечтел, която има таен строителен екип, който работи с НАС.

Причината поради която ние виждаме само едната страна на луната, е по дизайн. „Тъмната страна” на луната наистина представлява тъмна тайна на това колко дълго извънземните наблюдават Земята. Големи масивни структури, функциониращи като тежести, са били проектирани в структурата на луната за да я спрат да се върти по нормален начин и те се намират на двата полюса. Те са магнитни по естество.

Когато астронавтите от Аполо кацат на Луната, ние вече сме били там от известно време. НАС вече е установила колония там 8 години преди това и технологията не е била споделена по нисшите ешелони на НАСА и дори с военните. НАСА се използва като „капак на кон” за да държи хората на САЩ невежи за това което наистина става в космоса и досега изпълнява тази своя функция.

Някои от най-великите научни умове на нашата планета които изчезват безследно, са заведени на луната и Марс в опит да се започне чисто ново общество, инженери, архитекти и хора от всяка сфера на живота са пращани там.

 

От Алекс Кулиър

Превод: Alien

Редакция: H.
« Последна редакция: Април 17, 2008, 00:17:05 am от H. »

Неактивен ipsilan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #2 -: Април 23, 2008, 01:08:38 am »
Похвално! Благодарим ти за труда Alien,ценна информация!
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #3 -: Април 23, 2008, 14:49:25 pm »
интересно но някак си.....незнам.....теоритично  ;)
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #4 -: Април 23, 2008, 18:54:57 pm »
Естествено материала беше преведен за да даде още по-пълна картина за евентуаланата истина и съм далеч от мисълта че информацията е стопроцентова и дори си има и своите слаби места, но пък и дава конкретни готови и много интересни отговори  относно хронологията  и по много въпроси за които има само хипотези. При това положение тези  факти изнесени за Луната могат вече да бъдат подкрепени или пък отхвърлени на база на друга информация.
На мен което ми направи впечатление е въпроса за огромните и плитки кратери за които се твърди че официалната наука няма обяснение тъй като би било логично те да са от 4 до 6 пъти по-дълбоки. Аз лично незнам какво е становището на официалната наука по този въпрос но се съмнявам да не са измислили някакво обяснение каквото и да е то. Така че ако някой знае да сподели че ми е доста интересно  ;)

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #5 -: Април 23, 2008, 20:13:52 pm »
мда - въпрост с кратерите зайнтересова и мояата особа - макар че се този въпрос ми се върти в главата от преди година.Правих реферат за луната и още тогава питах учителката да не би да съм намерил грешна информация :D
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Breath

 • Гост
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #6 -: Април 24, 2008, 13:05:38 pm »
Alien, на друго място срещал ли си информация, нещо писано за Черните Монаси?

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #7 -: Април 24, 2008, 15:59:33 pm »
Брантън споменава за тях, но не се сещам в коя от книгите.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #8 -: Април 24, 2008, 18:40:41 pm »
Въпросът с дълбочината на кратерите, по-малката плътност на единица маса в сравнение със Земята, присъствието на огромно количество тежки метали и кухостта на Луната се обсъжда от две-три години в "Строго секретно". Това не е новост и е основа на твърдението /пак там/, че Луната е изкуствен обект с произход извън Слънчевата система.
Алиен, спомняш ли си онзи руски филм за Луната, който обсъждахме през ноември в темата "Всичко за Луната"? В него имаше кадри как един много голям обект се материализира над северния полюс на Луната и за няколко секунди преминава до южния полюс, където се дематериализира /или поне изглежда да се материализира и дематериализира/. Така че твърдението за мястото на главните входове към вътрешността на Луната в превода ти е доста обоснован. И същия филм започва с фрапиращото твърдение, че на Ялтенската конференция /мисля че беше там/ Сталин е искал от останалите съюзници да поделят територията на Луната..., ОЩЕ ТОГАВА. А това може да ни говори много за тайните планове на великите сили за експанзията на човечеството в Близкия Космос. И превода на Алиен изобщо не ме учуди с твърденията си за човешката дейност на Луната. ИСТИНАТА Е СТРАШНО ГОЛЯМА, ИНТЕРЕСНА, ГЛОБАЛНА, ПРАВЕЩА НИ ВЕЛИКА СИЛА В КОСМОСА И ГОВОРЕЩА ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО АКО СТАНЕ ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНА!
А книгата "Космическата конспирация" доказва наличието на човешка дейност на Марс. Въображението на Станислав Лем /разказите за пилота Пиркс/ и всички фантасти, които са писали за Марс и тераформирането му, е просто бедно...
« Последна редакция: Април 24, 2008, 18:43:25 pm от SMSI-H »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #9 -: Април 24, 2008, 21:03:26 pm »
Намерих описание за получването на кратерите от друг автор, който обяснява причината за плтикостта  ;)

Изглежда има консенсус в научните среди  че лунните кратери са резултат от сблъсък с метеорити.Това е в пълно съзвучие с качеството на логиката показанa в други области на ортодоксалната космология.Диаметърът на повечето от тези кратери  е диспропорционално по-голям отколкото тяхната дълбочина.Един истински кратер от сблъсък има  дълбочина пропорционална на неговия диаметър.Сблъсък който е достатъчно силен за да произведе кратер с големина подобна на големите лунни кратери би разбил цялата луна тъй като тя е куха и със сравнително тънка обвивка. А ето и нещо доста интересно: някои кратери имат планини в центъра си! Трябва да се отбележи че във всички случаи в които кратера има планина тя се пада винаги в центъра. А как ли е избегнала унищожението си ако е била ударена от метеорит ?

Единствения логичен отговор е че кратерите са образувани от плазмено лъчеви оръжия по време на междугалактическата война. За нея  беше споменато по-рано и при която Малдек е бил унищожен. Други планетарни тела  показват подобни кратери като Меркурий, Марс и луните на Юпитер.

Концентриран лъч от високоскоростни  положително заредени частици, за предпочитане протони може да има унищожителен ефект ако е насочен срещу конкретна цел. Лъчът сам по себе си  прави сравнително малко разрушения.Много по-деструктивен се оказва последвалия ефект.Докато са в движение ефекта от положителния заряд на частиците които се съдържат в лъча е минимален.След като те ударят целта, те губят своята скорост и в този момент на удара се концентрира огромен позитивен заряд в точката на удара.Този заряд се поддържа от идващите частици. Голяма концентрация на високо и ниско енергийни електрони  се събират в мястото от всички посоки като създават празно пространство в местата в които оригинално са били заети от частиците.Други се забързват за да запълнят празнотата и се получава верижна реакция или ефекта на доминото, който засяга областта на пространството с все по нарастващо разстояние над целевата зона.Броят на електроните които се събират в зоната не е пропорционален на броя на протоните концентрирани в същата зона.

Не е трудно да си представим последиците. Ниско енергийните електрони които се струпват там се разпадат и освобождават високо енергийните електрони които съдържат.В резултат на това се получава необичайно концентрация на  високо енергийни електрони и това  доста повече отколкото протоните могат да абсорбират.Първо има имплозия а след това експлозия на електрони с колосални пропорции. По-голямата част от енергията на експлозията е насочена навън тъй като следва линията на най-малкото съпротивление.Броят на частиците , които участват и количеството енергия, което се освобождава може да надмине всяко атомно оръжие.Тъй като енергията е насочена навън – резултата е екстремно широки но относително плитки кратери.Принципите на които са изградени тези деструктивни сили са подобни на тези, които са употребени в „клаудбъстера”  (разбивач на облаци)на Вилхем Райх, който ще дискутираме по-късно. Центърът на  кратерите, които се получават ще бъдат афектирани по-малко и като последица всяка планина на пътя на протонния лъч ще остане.


Глава 15 от книгата на  Joseph H. Cater's book The Ultimate Reality


« Последна редакция: Април 24, 2008, 21:19:50 pm от Alien »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната
« Отговор #10 -: Април 24, 2008, 21:14:22 pm »
Алиен, с последния си пост не знаеш, колко много неща казваш от теорията на "Автотермията" на Андреев... А това е най-добрата теория за структурата на материята, за енергията въобще, за Свободната енергия и технологиите, които я освобождават... Но нещата тук са казани по друг начин и не дотам ясни.

Неактивен Life

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 146
Първо:благодаря за превода
Кой обаче е Алекс Кулиър?човек без един реален ден трудов стаж през живота си,оригинално журналист на свободна практика,СМЕНЯЛ 2 ПЪТИ името си
За мен персонално или е пълно куку или просто нагъл глупак,който единствено и само в САЩ може да вирее... доколкото разбира се може въобще
Ако някой се интересува:всички предполагам знаете за http://www.youtube.com/ - има един тон инфо и фимчета на неговире приказки за андромедианците,рептили,сиви и тнт:погледайте и се посмейте

Та на Земята ,или по точно на 150 мили!!! под земята живеели 2-3 милиона рептили.по 20-25 фута,които се хранели само с деца... иде реч за нещо тиранозавъроподобно хранещо се с деца... както и да го смятам тва са милиарди деца годишно... как да го коментирам това?
Или за наглата му лъжа че годишно само то Вашингтон изчезвали хиляди дечица,а всъщност цифрата е десетки?
А глупостите които изрича във 30-те филмчета които съм гледал на невероятни.

Има развлекателен елемент в тях безспорно, ако имате време за губене посмейте им се 8)
« Последна редакция: Май 25, 2008, 02:36:31 am от H. »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Първо си припомнете това!
http://showbusiness.actualno.com/new_134213.html

В книгата на Терзийски от подписа ми се споменава, че в най-скоро време ще започнат големите междупланетни конфликти, като тогава масово ще се използват гравилети. Том Круз си строи бункер. Така че живот и здраве ще ставаме свидетели на големи неща ;)


 Националната Агенция по Сигурност отива на Луната

Астронавтите на НАС са били там през 1958 г. И оттогава стоят там като тайна част на руското правителство наречена „Черен Пазач”. ПО време на пристигането на луната, астронавтите на НАС (заедно с техните сиви „ексурзоводи”) били заведени до подземни съоръжения където имало останки от скелети на влечугоподобни същества и хора както и Орионска технология.

Тази дестинация е идентифицирана от андромеданците че се намира под кратера Жул Верн на далечната страна на Луната, в южното полукълбо и това подземно съоръжение е с размера на щата Ню Йорк. Тези подземни съоръжения съдържат огромни езера, трансплантиран живот от Земята и извънземни фабрики за оборудване, които били изоставени и оставени от предишните обитатели преди много време. Има също складове за храна и хангари за космически кораби, които се използват и ръководят от хора от Зевмята. Има извънземни текстове и скриптове на стените на коридорите, които свързват различните места на съоръжението. Открити са също 8 запечатани гробници (складове). Тяхното съдържание все още не ми е известно.

Изкуствена околна среда се създава през цялото време за да се настани персонала на световното правителство. Андромеданците считат че може да се побере население на луната от около 600 000 души на базата на разширителните работи които се извършват. Има контакти между фракции на Световния Ред и неприятелски извънземни групи на Луната. Управлението на тези съоръжения се извършва от НАС и Руския Черен Пазач (1947 г). Въпреки че британците по-късно са въвлечени в тази операция главно заради финансиране от тяхна страна. Както казахме и преди, НАС има 53 земно построени гравитационни кораба стационирани на луната постоянно.

 
Оръжия за планетарна защита построени на луната

Оръжия се правят на Луната като сателити с ядрени бомби и плазмено лъчеви оръжия. Причината тези оръжия да бъдат изработвани там, е че при инвазия на Земята, луната се счита първа линия на отбрана.

Как всичко се озовава на Луната? Освен използването на антигравитационна технология, която сивите дават на НАС, се използват места с антигравитационни аномалии. Извънземна технология се използва за създаване на атмосфера на луната, която да позволи разширяване на обитаемостта и този процес изисква много години за да бъде осъществен. А в това време се отглежда храна под земята. Има и военна база на далечната страна на Луната.

Първата мисия с хора приземили се на луната била през 1958 г. от руснаци и НАС, а официална колония става през 1961 г. Структурите които били построени на повърхността, били проектирани от JPL (лаборатория на на НАСА за производство на ракети и космически кораби). Тези куполни структури били първо построени на луната, за да се тестват там и после и на Марс.

Една от другите корпорации, която била много важна за това усилие и която в действителност извършила конструкцията, била корпорацията Бечтел, която има таен строителен екип, който работи с НАС.

Причината поради която ние виждаме само едната страна на луната, е по дизайн. „Тъмната страна” на луната наистина представлява тъмна тайна на това колко дълго извънземните наблюдават Земята. Големи масивни структури, функциониращи като тежести, са били проектирани в структурата на луната за да я спрат да се върти по нормален начин и те се намират на двата полюса. Те са магнитни по естество.

Когато астронавтите от Аполо кацат на Луната, ние вече сме били там от известно време. НАС вече е установила колония там 8 години преди това и технологията не е била споделена по нисшите ешелони на НАСА и дори с военните. НАСА се използва като „капак на кон” за да държи хората на САЩ невежи за това което наистина става в космоса и досега изпълнява тази своя функция.

Някои от най-великите научни умове на нашата планета които изчезват безследно, са заведени на луната и Марс в опит да се започне чисто ново общество, инженери, архитекти и хора от всяка сфера на живота са пращани там.

 

От Алекс Кулиър

Превод: Alien

Редакция: H.
Колкото и да има някаква дезинформаьция, нещата горе-долу стоят така. Лиър каза, че за пръв път са кацнали там през 1962 г. Тук пише за дейност на НАС през 1961. Но факт е, че технологията е имат. Дали е извънземна или човешка е друг въпрос.

Неактивен silence

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 15
М да а а ... поредната дезинформация ... ;)

 Има контакти между фракции на Световния Ред и неприятелски извънземни групи на Луната. Управлението на тези съоръжения се извършва от НАС и Руския Черен Пазач (1947 г).....

Първата мисия с хора приземили се на луната била през 1958 г. от руснаци и НАС, а официална колония става през 1961 г.

ето го най голямото разминаване ..... излиза че другарите на Троцки са управлявали нещо си на луната още през 1947 ма .... ???

май яко се втълпява навсякъде че ще има инвазия на извънземни които чакат нещо да стане та да ни ударят , и това черно правителство .... едно и също се повтаря постоянно и то става истина .... И къде го намериха този от Андромеда .... и като се зачетете в повечето подобни статии ясно се вижда лъжата и замисъла .... ако се контролира всичко .. няма как някой да публикува нещо тук и то да остане истина , и дори да е истина какво .... какво можете да направите , на всякъде се говори за лошото но никъде не се споменава как да се справим с него , да кажат вземете си еди какво си оръжие например и т.н.   И после Британия се включила по късно заради финансирането Ами те драги съфорумци си ги печатат и парите нямат никакво значение за подобен род действия , разни разузнавателни служби биле организирали търговията с забранени неща за да се финансира строенето на подобен род подземни съоръжения Смях в залата ..... ;D ;D ;D
Съществува ли подобно нещо няма начин то да бъде спряно ... дори не е и необходимо да бъде така законспирирано ... истински сериозните неща са далеч по прости ....


Браво на Пришълец ... доста добри преводи
« Последна редакция: Юли 19, 2008, 23:34:01 pm от silence »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно разминаването за  което говориш -така поставена годината може да означава датата на създаване на организацията  ;)

Относно другите неща... безкрайно много съм говорил относно дезинформацията по различни теми - най-добрата такава е 80% истина примесена с конкретни напътствия за "действие" каквото очакваш да чуеш - точно от сорта на какво оръжие да си вземеш и т.н  ;)
И пак да го кажа това относно изтичането на информация и контрола - в самия елит има враждуващи групировки - те не ти дават информацията за да ти е добре на теб или да ти помогне с нещо а за да прецакат определени планове на вражеска групировка и те да трябва да ги изоставят (по този начин много тайни проекти въпреки че са били разроботени не са влезли в мащабно изпълнение)Не че тука случая е точно такъв но говоря по принцип.Относно това дали нещо може да бъде спряно или не при положение че не се разполага с цялата информация няма как да се знае.
А дали има нужда да е "законспирирано" ами има нужда и то голяма щото в противен случай цялото общество се озовава в един напълно различен свят - много от хората съвсем не са готови за него. И проблема  точно че нещата не са прости   както ти казваш има замесени прекалено много и различни интереси и това многообразие придава сложността на нещата включително това че "извънземните" не са едни а много и различни ( и съответно с различни интереси)
Добре е наистина да има критичност  ;)Никой не спори че всичко е така затова и търсим различни източници и ги сравняваме и навързваме. Ако същия подход го приложиш по повод на шитните на НАСА с които баламосват целия свят може да намериш там доста гнили и нелогични неща - като например това че 40 години след  официаното стъпване на луната американски университет казва че шанса при приземяване в момента на лунен модул да се разбие(при това с много подобрената технология откъм компютри най-малко)е 75% - така че към 1969г. сигурно е бил към 99.99%  ;)
« Последна редакция: Юли 20, 2008, 00:19:25 am от Alien »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27