Автор Тема: Операция "Отворени Очи"  (Прочетена 7336 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Операция "Отворени Очи"
« -: Април 07, 2008, 23:54:30 pm »
Хора с вътрешна информация разкриват как правителството на САЩ намира, избира и създава шпиони – мозъчно контролирани, програмирани зомбита, също познати като Манджурски кандидати.
 
Поглед върху Правителствената Програма за Контрол върху Съзнанието.
 
Как се избира Субекта

Предварително избрана група наши хора (от разузнавателното общество) преглежда местните болници и имиграционните центрове, за да намери подходящи кандидати. Ние локализираме и избираме хора, които нямат близки или приятели. След като веднъж са избрани, те се поставят под тежка хипноза - Ниво Едно. По това време се определя ясна и окончателна насока за тяхната полезност от нашите психиатри и полеви офицери. Ако кандидата притежава сравнително висок коефициент на интелигентност, му се изготвя категорийно досие наречено „досие за повикване”.


Нива Едно и Две

Ако тествувания кандидат има повече от 120 коефициент на интелигентност, в неговата идентичност ще му бъде записана команда за „отзоваване”, придружена с дума за „задействане”, по време на хипнотизаторската сесия Ниво Едно. Това „задействане” ще активира неговата програма за отзоваване, когато сме готови за него. После систематично правим проучване на неговото минало и създаваме досие за бъдещи справки.
Ако няма роднини, субекта ще бъде „призован” и доведен до място по наш избор. На това място ще бъдат извършени допълнителни тестове за уязвимост. Ако премине тези тестове, той се подлага на хипноза Ниво Две, при която специфични инструкции се „записват” (поставят се чрез хипнотични команди и внушения) в неговата личност и му се дават различни малки заповеди.
Ако субекта (преди да бъде освободен) покаже че е запомнил инструкциите, които са били „записани” в неговата личност и ако той изпълни малките и не-важни заповеди които са му били дадени по време на хипнозата Ниво Две, той ще получи „съобщение за отзоваване”.

Времето за „съобщението за отзоваване” зависи от това колко бързо можем да определим че програмирането което е било осъществено върху личността на субекта, му позволява да изпълни правилно заповедите от Ниво Две. След като се направи тази оценка „съобщение за отзоваване”, ще бъде дадено на субекта чрез друг човек (доставчик), с който сме го запознали.

Ако на субекта не е била дадена дума (код за задействане), „доставчикът” ще използва бърза и мощна форма на хипноза подобна на Невро Лингвистично Програмиране. На субектът ще му бъде казано къде и кога да се яви. Субектът няма да има спомен че са му давани такива инструкции, той просто ще се яви навреме на правилната дестинация. Ако на субекта му е била дадена „задействаща дума” или символ, той ще се яви на необходимото място веднага щом се активира думата или символа.


Ниво Три

Следващата стъпка е Ниво Три - хипноза - при която на субекта ще бъде „презаписана” неговата личност. „Презаписването” се явява нова идентичност или личност. Подобно е на това да имаш много идентичности, само че тук оригиналната личност е потисната или скрита под „презаписаната” и няма да излезе на повърхността за определен период от време, който се определя от Програматора.

„Презаписаната личност” не е завършена нова идентичност. Има достатъчно информация записана в личността на субекта, с която да определим неговата способност да се справи с определена ситуация.

В случай че става дума за Полеви Служител, хипноза Ниво Три е начина по който оперативния работник е подготвян за тайна мисия, която изисква временно нова идентичност. Ще бъде записана информация само колкото е нужна за новата идентичност и история на оперативния работник, на която да повярват всички, включително служители на реда. В случай че оперативния работник ще използва новата си личност само веднъж, неговата нормална идентичност няма да бъде потисната, а ще бъде възможно да бъде върната и ще остане будна.

За полеви работник, който е бил подготвян за смъртоносна тайна мисия. Ниво Три „презапис”, може да елиминира целия страх и нервност и да му позволи да функционира под носа на своите врагове без да се добавя стреса от това да бъде разкрит. Всички оперативни работници трябва да минат през тези три нива преди да станат полеви! Понякога те минават през Ниво Три многократно.

По време на сесиите на програмирането на Ниво Три, на новите субекти им се казва че всичко което неговите „приятели”, т.е програматори, го накарат да прави, е ОК, въпреки че може да бъде противно на всички възможни закони. На Ниво Три, субектът се програмира да вярва че трябва да направи всичко което неговите програматори искат да свърши.

След като  Програмирането на Ниво Три е било извършено и има презапис на неговата идентичност, той/тя още веднъж получава „съобщение за отзоваване” и след това се освобождава. Субектът ще бъде следен за да се види колко добре той функционира с новата си идентичност. Ако всичко върви добре, той ще бъде призован за допълнително програмиране.

Колкото по-висок коефициент на интелигентност има даден субект, толкова повече програмирането се задълбочава. Ако коефициента на интелигентност е достатъчно голям, ние ще изучим неговите способности и нашите нужди и ще определим как субекта може да бъде използван допълнително. След като се направи оценката, субекта ще бъде доведен във „Фермата” или в едно от многобройните съоръжения в САЩ и Канада, за допълнително и финално програмиране (лекарската Болница в Далас, Тексас е един от нашите основни центрове!).


Ниво Четири

След като пристигне в съоръжението, ние ще поставим субекта в хипноза Ниво Четири, при която вече няма да може да различава правилно от грешно. На субекта ще му бъде казано, че е „Супер Човек” и че всички закони са написани за другите хора. Моралният код на субекта, респекта към закона и страха от смъртта, се заменят с нови „Супер Човешки” чувства.

Това е Нивото което превръща субекта в „Ясни Очи”, или напълно програмиран шпионин убиец, който може да извършва престъпления като убийство и след това да няма срам, вина или угризения.

„Презаписа на Ниво Три” заменя морала на субекта и/или религиозната му етика, с програма, която го кара да вярва, че той е отвъд всички човешки закони. Ако целта на програмирането е да се създаде програмиран убиец, който ще убива по сигнал, целият морал, страх и отвращение от кървави човешки части, трябва да бъде елиминиран. Супер Човешкия „презапис” елиминира и двете. „Презаписа” също дава на субекта чувство на безсмъртие и недосегаемост.

Ако той трябва да извърши в частност самоубийствена или много важна задача, ние вършим нашата работа в съоръженията Каменните Планини.

При Ниво Четири, различни програми могат да се записват или презаписват в мозъка. Всяка команда се възприема на това ниво. При Ниво Четири може да дадете на тестовия субект напълно нова идентичност и история. Можете да го/я накарате да вярва на всичко, което програмата изисква за завършване на желания проект. В този случай се създава напълно нова личност, а не само частична, както е при Ниво Три.

След като програмирането на Ниво Четири е завършено, субекта ще бъде различна личност, с никакви спомени за предишния си живот. Той няма да има амнезия, а ще има спомени - такива каквито ние му дадем. Той/тя ще бъде преместен в нов щат и град и ще му бъде даден нов живот. Всичко което се иска за да се завърши конструкцията на новата личност ще се предостави. Неща като шофьорска книжка, кола, банкови сметки, паспорт, кредитни карти и свидетелство за раждане, ще се създадат и осигурят от нас и ще бъдат валидни и легални.

На субекта ще бъдат дадени и всички малки неща, които обикновените хора имат в своя живот, като снимки на семейството. Неговото семейство няма да съществува наистина, но той няма да знае това. Той ще има чувства на любов, болка, гняв и всички чувства, които нормалните членове на семейства изпитват един към друг.

Снимките на семейството и приятелите ще бъдат у дълбоко секретен персонал на агенциите. Ако някоя мисия „се размирише” и медиите започнат да търсят информация за неговото семейство, „създаденото от агенцията семейство” ще направи прес конференция или ще даде интервю. Персоналът на конкретната агенция представлява добре обучени и тренирани актьори. Те ще изиграят ролите си перфектно като кажат на обществеността, че субекта „Ясни Очи” е имал трудно и насилствено минало. Медията ще представи „Ясните Очи” като някой смахнат обхванат от ярост. След месец широката публика ще е забравила за инцидента.

Завършването на новия живот и дом се явяват сувенирите от пътувания, на които субекта никога не е ходил, но въпреки това си спомня. Ще има и малки спомени от живот, който никога не е живял, но ще вярва че е. При завършването на програмирането на Ниво Четири, субекта или пациента (едно и също) сега има цел, която той смята че е негова.

С други думи ако субекта трябва да инфилтрира патриотична група, религиозна комуна, политическа кампания или движение за защита на природата, ще му бъдат дадени цялото познание и вярвания, които обикновено имат хората от целевата група. Субектът ще чувства че неговите пламенни мнения са си негови. Така другите членове на групата ще му вярват.

На много политици и правителствени служители на световно ниво са им давани „нови цели” чрез използването на  програмиране Ниво Четири. Техните собствени вярвания се заменят с целите на програматорите. Дават им се супер човешки таланти като фотографска памет и способността да лъжат убедително.
Президентът Клинтън е пример за световен лидер, който е бил програмиран с тази техника. Сенаторът Джон Маккейн и Държавния Секретар Маделин Олбрайт, са два други примера на „презаписване на целите” върху идентичността на субекта. В тези случаи техните собствени идентичности и спомени са запазени в голяма степен, но детството и ранното юношество е понякога изтрито, когато се използва тази техника.

След като бъдещият правителствен лидер е програмиран, той ще бъде призоваван годишно и ще му бъде правено хипнотично подкрепление на оригиналното програмиране или пък ново програмиране ще бъде внедрено за да модифицира оригиналните програми. Ако не се иска ново програмиране, подкрепящите програми могат да се пуснат в масов мащаб. С други думи „програмираните шпиони”, които са част от публиката на някоя лекция, могат да получат своето „поддържащо” програмиране чрез лекция или филм. Останала част от публиката като жени и деца няма да забележат нищо необикновено.

При завършването на Ниво Четири, субекта който е бил избран да стане „програмиран шпионин убиец” е напълно подготвен за Ниво Пет.


Ниво Пет

На Ниво Пет се внедрява „задействащият код”, който активира програмата.
На ниво Пет много внимателно в мозъка на субекта се „запечатва” кодова дума, последователност от числа или гласов отпечатък. Това е така наречения „задействащ код” (trigger), който ще въвлече субекта в действие. По това време субекта вече ще е имплантиран с кодирано устройство за следене, за да може да се знае неговото местоположение по всяко време.

След като програмирането на Ниво Пет е завършено, субектът се освобождава за да живее един нормален и понякога полезен живот. Субектът няма да има спомен да е свързан с разузнавателното общество и няма да има никакъв спомен от хипнотизаторските сесии.

На „шпионина” на който му е дадена напълно нова идентичност няма да има никакви спомени от своя предишен живот и по този начин той никога няма да си задава въпроси за това кой е. Субектът ще живее нормален живот на лекар, пилот, политик, ексцентричен самотник или филмова звезда, докато не се изиска от него да извърши мисията за която е създаден.

Тези мисии или програми са имплантирани/записани при хипнозата на Ниво Четири. След като програмирания „шпионин убиец” е преминал през Ниво Пет на програмиране, той за нас представлява „Ясни Очи”. „Ясни Очи” е „шпионин убиец”, който може да бъде задействан или активиран за конкретна цел.

Ако „Ясни Очи” е „задействан” случайно или нарочно, на субекта не може да се въздейства. Към него може да се подходи чак след като завърши своята програма или операция.

Заради програмирането, субектът няма да може да асоциира себе си с престъплението което е извършил. Подобен субект е Сирхан Сирхан, убиецът на Робърт Кенеди. До ден днешен Сирхан не може да си спомни това че е стрелял по Сенатор Кенеди.
Само психиатри, обучени в нашия метод на подсъзнателно програмиране на поведението и презаписване, може да намери следи за програмиране водещи след Ниво Едно и Две. С други думи, обикновен психиатър може да открие че субекта е бил хипнотизиран в миналото и може дори да открие и оригиналната идентичност, но обикновения психиатър никога няма да може да открие местоположението в мозъка или в паметта, където са складирани програмите от Нива Три, Четири и Пет.

Без активиращият „ключ” обикновен психиатър никога няма да може да открие програмите освен по случайност.

Ако на програмиран субект се каже да влезе във въоръжен лагер и убие вражеския лидер, субекта ще извърши това за което е програмиран без да се замисля за неговото благополучие, за това дали ще живее или умре или за това как ще избяга. В повечето случаи на програмирани „Ясни Очи” които извършват убийства, субекта е убиван на място или от невинен очевидец, който убива само за да спре продължаващите убийства или от оперативен работник, който е на мястото за да подсигури да не се обърка нещо или с други думи че субекта ще се „самоунищожи” или ще бъде убит.

В някои случаи, субектът е заловен и не е убит. Поради вида на програмиране използван в „Операция Отворени Очи”, субекта няма да може да разкрие никаква информация. Дори ако субекта бива брутално измъчван, той няма да може да си спомни действителното убийство или терористичен акт, или пък защо го е направил. Това е защото програмирането е заровено дълбоко в отдавна забравените детски спомени, които се призовават под хипноза на Ниво Три (това е нивото където истинските детски спомени се унищожават случайно при политици и други официални лица, които имат тайни цели „презаписани” в техните идентичности).

Дори наркотици от сорта на „серума на истината” не могат да разкрият истината, защото съзнателния му ум няма достъп до там. Използвайки „Операция отворени Очи”, правителството може да създаде перфектният убиец, саботьор или терорист. Такъв който може да извърши каквото и да е по сигнал и да не може да си спомни след това нищо или да се самоунищожи преди да бъде заловен.


От Гюнтер Русбахер


Превод: Alien
« Последна редакция: Април 08, 2008, 01:53:43 am от H. »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Относно: Операция "Отворени Очи"
« Отговор #1 -: Април 08, 2008, 01:57:48 am »
Това е бегъл поглед върху това, така да се нарече "изкуство". Нещата са толкова дълбоки и невероятни, че просто не е за вярване. А това е само малка част. Чел съм доста по-подробни неща, на които на моменти съм се потръпвал от хладната прецизност и съвършенство на процеса. Всичко което знаем в крайна сметка са просто щрихи. Същината е много по-страшна...

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Относно: Операция "Отворени Очи"
« Отговор #2 -: Април 08, 2008, 20:50:52 pm »
Човека писал тази статия си няма никаква представа от хипноза.
Първо - не могат да ти вкарат внушения противоречащи на собствените ти разбирания. Второ,дори да ги направят много нежно и завоалирано, ще трябва да  ги опресняват на няколко дни,и трето чрез хипноза могат да се притъпят определени спомени, но не могат да се изтрият,нито може да се изтрие паметта.И накрая колкото по-интелигентен е човек,толкова по-трудно ще може да се повлияе на психиката му,а ако не желае да бъде хипнотизран, това ще бъде почти невъзможно....

Според мен има къде-къде по-елегантни, безболезнени и гълтащи по-малко ресурси методи за вербуване на агенти. Достатъчен е един реднек и два дена раговори с костюмари или с хубава мадама за да е готов на всичко, или избран човек с определено психологично отклонение, за предпочитане нещо параноично....
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Операция "Отворени Очи"
« Отговор #3 -: Април 08, 2008, 21:39:16 pm »
Gil  тука пропускаш факта че се говори за таен метод на хипноза а не за класическия за който е ясно че с него не може да се постигне такъв резултат.И точно поради това че учиш психология не се връзвай на книгите (които и аз бтв имам) в които се твърди че не може да се накара някой да направи нещо против това в което вярва. Е с  класическите методи може би не, само че тези с интересите не спят и са имали достатъчно ресурси и опити за да постигнат работеща система.Официалната психология не го признава защото факта да могат да се правят такива неща ще бъде потресаващ за обществото и ще има огромни последици. Замисли се върху това че  когато от едно нещо може да окаже огромни последици върху целия свят то обикновено се запазва само за определен кръг от хора.
« Последна редакция: Април 08, 2008, 21:41:00 pm от Alien »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Относно: Операция "Отворени Очи"
« Отговор #4 -: Април 09, 2008, 09:43:53 am »
Говоря за самото състояние на хипноза...
Официалната психология признава доста по-странни състояния от хипнозата и си дава много добре сметка, че знанието и може да се използва за доста користни цели. А цялта на статията според мен е да всее страх и безпокойство - вс енеща,които ще направят хората податливи на внушения, щото повечето хора като чуят хипноза и в известна степен се плашат. А както казах има по-елегантни методи, които поглъщат по-малко ресурси. Не се съмнявам че има Манджурски кандидати, съмнявам се че ги правят по метода описан в тази статия
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Операция "Отворени Очи"
« Отговор #5 -: Април 09, 2008, 19:42:34 pm »
То в интерес на истината точния метод в тази статия не е описан - описани са само външните подробности и резултата а не самата методика  ;)Под ниво 3 или 4 хипноза напрактика не се казва нищо друго освен това до какви резултати може да доведе. До колко термина хипноза вече се доближава до познатото е друг въпрос. Според мен по-скоро говорим за метод на тотално промиване на мозъка каквито примери има в доста филми но от фантастичния жанр  ;) .

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Относно: Операция "Отворени Очи"
« Отговор #6 -: Април 09, 2008, 20:33:24 pm »
До колко термина хипноза вече се доближава до познатото е друг въпрос. Според мен по-скоро говорим за метод на тотално промиване на мозъка каквито примери има в доста филми но от фантастичния жанр  ;) .
Виж така съм по-съгласен. Променените състояния на съзнанието са толкова много и хипнозата е само едно от тях. Определено това,което използват не е хипноза,но не пречи да е друго състояние...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Относно: Операция "Отворени Очи"
« Отговор #7 -: Април 21, 2008, 14:51:06 pm »
Гледал съм практически експеримет с хипноза. Хипнотизираха няколко човека и ги караха да правят глупости от типа да издават звуци и т.н. Единия от тях имаше някакъв портфейл и накараха една от хипнотизираните да го вземе и да даде парите на хипнотизатора - тя отказа. Не знам до колко е бил реален опита, тъй като го даваха по ТВ все пак.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 810
Относно: Операция "Отворени Очи"
« Отговор #8 -: Април 26, 2008, 22:30:14 pm »
Човека писал тази статия си няма никаква представа от хипноза.
Първо - не могат да ти вкарат внушения противоречащи на собствените ти разбирания. Второ,дори да ги направят много нежно и завоалирано, ще трябва да  ги опресняват на няколко дни,и трето чрез хипноза могат да се притъпят определени спомени, но не могат да се изтрият,нито може да се изтрие паметта.И накрая колкото по-интелигентен е човек,толкова по-трудно ще може да се повлияе на психиката му,а ако не желае да бъде хипнотизран, това ще бъде почти невъзможно....

Според мен има къде-къде по-елегантни, безболезнени и гълтащи по-малко ресурси методи за вербуване на агенти. Достатъчен е един реднек и два дена раговори с костюмари или с хубава мадама за да е готов на всичко, или избран човек с определено психологично отклонение, за предпочитане нещо параноично....
Направо като Астор в "Ясновидци" - "всичко е телепатия". Еми не всичко е телепатия. Какви логики в поставени вариации ползваш да категоризираш реално непознати неща. Ти какво за яка мадама и кинти ще направиш всичко така ли, ми някои не биха го направили.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
9944 Прегледи
Последна публикация Май 01, 2006, 17:33:08 pm
от fisk
51 Отговора
46566 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
14 Отговора
19064 Прегледи
Последна публикация Декември 19, 2006, 03:33:03 am
от Ford_Prefect
7 Отговора
13519 Прегледи
Последна публикация Януари 24, 2008, 23:46:12 pm
от Bibl
1 Отговора
6637 Прегледи
Последна публикация Април 24, 2008, 02:40:54 am
от asdfghjkl

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27