Автор Тема: Едно интересно интервю на Кубрат Томов  (Прочетена 16291 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Случайно попаднах на това интервю във вестник Стандарт при едно търсене а се оказа доста интересно :P За съжаление въпросите са разнородни и могат да се причислят към различни секции на форума но като че ли най-обобщаващото са извънземните и затова го пускам тук  ;)

- Г-н Томов, напоследък се отчита затишие на уфологичния фронт. Изоставиха ли ни извънземните?(Затишие ? Тези не са наред  )

- Има един космически закон за свободата на една цивилизация. Животът на Земята е създаден от федерация на извънземните, които са милиони години преди нас. Известно време те са били сред хората, давали са им от космическото знание, но после са ни оставили да си вървим по кривия път. В момента извънземните ни наблюдават, чакат да узреем, да разберем, че не сме в час и не вървим по правилния път. Това трябва да се осъзнае не само от отделни индивиди, а от цялата цивилизация. Тогава ще се обърнем към тях за помощ с вътрешна молитва или по телепатичен път. И те ще дойдат. Една от причините да не сме узрели и още да сме с черно-бялото примитивно мислене е управляващата световна мафия. Живеем в един фалшифициран от нея свят, който цели да ни изолира от братята в Космоса Тя крие всички факти, защото за нея е опасен контактът с по-висшите форми на живот, които ще я разобличат. Църквата е другият голям фалшификатор. Библейският пророк Енох е отлъчен, защото точно разказва как извънземните са го качили в летящата чиния, развели са го и са го върнали да говори истината. Всъщност цялата човешка история, за която има някаква памет - научна, хроники, легенди или предания, никога не е преставала да доказва НЛО. Почти няма народ по Земята в историята, при който да не се съдържа информация за посещения от Космоса. Много категорични и недвусмислени са преданията на племето догони в Африка, племето каяко в Бразилия и много други. През миналия XX век над 100 млн. земни жители поединично и групово са наблюдавали летящи чинии.

- У нас има ли обособени космодруми?

- Някои радиестезисти са склонни да твърдят, че на две-три места в България има подземни бази на пришълци. Едната е в Стара планина.

- Защо България?

- Натрупаха се доста факти и анализи на древните писания, които водят до хипотезата, че Едем - райската градина, сътворена от извънземните или Бог, се намира на нашата територия. Първите племена, които те са създали, са българи и евреи - ние сме с най-голям генетичен потенциал. После са ни дали богове, които да ни разделят, защото има един космически закон, който гласи, че прогресът на цивилизациите става чрез проблеми противоречия и сблъсквания. Бог Тангра е бог на културата, на справедливостта, на железния ред и закон. Йехова - обратно - проповядва злоба, завист, измама, смешение и насилие. Логично двете племена се сблъскват, разпръскват се по цялата Земя. Аспарух всъщност се връща в своята прародина. Не е случайно, че напоследък евреи купуват масово у нас земя. Те също се връщат в своята люлка.

- Всички зелени човечета ли са добронамерени към нас?

- Вселената гъмжи от живот. Лошото е, че не всички цивилизации спазват моралния й закон. Понеже земният човек е създаден от федерация на извънземни същества, то той има огромен генетичен потенциал във всички области. Неговата физическа и фина структура е толкова широка и богата, че тя представлява интерес от егоистична гледна точка за много същества, които са много по-развити от нас, но още са под нивото на нашите създатели. Именно те ни отвличат, за да крадат генетичен материал - ноу-хау.

- Много контактьори вещаят, че идва нова ера - нещо ще се случи?

- Да, бариерата между нас и извънземните, от една страна, и между физическия свят и фините светове, от друга, изтънява. Скоро ще се пробие. За това говори и бумът на екстрасенси по цялата планета - ражда се ново поколение което е с ново качество. Контактите на телепатично ниво с иноземци растат. Идва време да се свържем с космическия свят, от който сме и дошли.

- Американците си имат падналите чинии в Ню Мексико, а ние с какво можем да се похвалим?

- Летящата чиния, която кацна в Банкя преди години. Много хора тогава видяха двете високи същества, които кръстосваха улиците.

- Как гледате на призивите да се отвори отново Царичината дупка?

- Аз съм в течение на цялата история, защото бях суперрецензент. Когато дойде правителството на СДС, от Министерството на отбраната пристигна при мен един генерал и ме помоли да се заема със случая. Дадоха ми всички доклади - на групите археолози, физици, екстрасенси. Моето заключение бе, че всички участници в тази царичинска епопея са проявили некомпетентност. И военните, и контактьорката, която ги насочваше - Елисавета Логинова, не бяха подходили научно първо да проверят информацията от няколко източника и тогава да действат. Но проблемът и днес си остава отворен. Една от моите екстрасенски ми каза наскоро, че е сънувала как долу лежи селище на първобитен човек. Значи струва си, има нещо там, но трябва да се подходи професионално и научно.

- Ванга обаче беше против да се копае, като казваше "защо са ви тия маймуни"?

- Може би долу лежат първите земни раси, може би има труп на атлант, за който говори и Мулдашев. Те са с извънземен произход и това автоматично ще разобличи нашата фалшива представа за света. Но недрата ни крият още много древни находки, които само чакат своя час. За съжаление липсва разумна морална власт, която да ги открие.


« Последна редакция: Април 04, 2008, 23:13:02 pm от Alien »

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #1 -: Април 07, 2008, 11:49:06 am »
Още едно интервю на Кубрат Томов. Има любопитни неща....

ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА Е УБИТА С ЛАЗЕРНА ПУШКА


- Как се навихте да участвате в шоуто „Ясновидците”? Вие сте достатъчно известен и не се нуждаете от реклама.

-Обикалял съм цяля България и съм изнасял лекции по парапсихология и психотроника. За това вече се представям като езотерик, енцциклопедист, учен. Не се учудих, че продуцентите ме поканиха в предаването. Е, не му харесвам формата, не е типично български, а английски, но какво да се прави. Някои от участниците имат силни качества, други – не. Истината е, че голяма част от екстрасенсите не дойдоха на кастинга, защото подобна телевизионна игра е под тяхното ниво.Разбирам ги  Излизат и млади ясновидци. Една от тях е 18-годишната участничка. Тя, ако развие способностите , може да стане световен феномен. Лошото при нея е, че е почнала да се възгордява. Ако не елиминира гордостта си, способностите й ще изчезнат. Иначе нямам любимци сред участниците. И не мога да имам. През мен са минали стотици екстрасенси. Някои от тях се самозабравиха и станаха печелбари.

-Има ли статистика колко са официалните екстрасенси в България?

- Точна статистика не може да има. Официално феномените в страната са около 5000. Може би има още толкова, но другите се крият от даначните служби. Предпочитат да работят , без да плащат на държавата . Те не си правят реклама във вестниците, не се афишират.

-Защо бедните екстрасенси са малко,  повечето са с мерцедеси, имат по 2-3 апартамента?

-Защото са се самозабравили. Аз познавам една бивша манекенка – интелигентна, красива. На визитката й пише 100% ясновидство. Е? Това да ви кажа честно, не е възможно. В подобен случай става дума за мошеничество. Тя дори участва в някакви афери, нарушаващи югоембаргото, беше и на „Развигор”, но доста се замогна. Освен това няма екстрасенс, който да гледа на всеки и да лекува всичко-особено рак.

-Бил сте личен приятел на Ванга. Разкажете ни за нея.

-Посетих я за първи път през 1961 година. Отидох инкогнито, защото властите не обичаха гледариците, както я наричаха. Говореше се, че тя има агенти в средстват на градския транспорт и от тях научава кой човек с какво се занимава. Глупости! Намерих  я в Рупите.Приемаше хората в палатка.За миналото ми позна всичко, но не предсказа нищо за бъдещето. Последно я видях седмица преди смъртта й.Зная, че е имала пророчество. Един от нейните космически учители и е говорил:” Ти трябва да отидеш в Париж. В ”Нотр дам”. Да преспиш една вечер там и да получиш ясновиддство, тогава ще се избавиш от рака”. Намерих бизнеесмен, който да финансира пътуването й, но тя отказа под предлог, че вече било късно. По-рано трябвало да замине за Франция, но комунистическите власти не я пуснали...Така е.България е слуга на световната конспиративна юдейо-масонска мафия. За това тук си имаме и минаги сме си имали мафия.

- За вас се носят доста странни слухове. Чувала съм какви леи не неща. Искате ли да ги обсъдим?

- Да, пишеше, че съм от ДС, че правя психоексперименти с хора. Истината е, че ДС ме  бе поставила в своя черен списък. Искаха да ме ликвидират.

-Ако са искали, защо не го направиха?

- Защото приказките ми винаги са били обективни. Аз винаги съм бил научен работник, писал съм книги. По-късно разбрах, че са ми готвили изселване от София, но  благодарение на предаване, излъчено по ВВС, съм се отървал. От ЦК на БКП не ме обичаха, нищо, че добре ме познаваха. Никола Стефанов, завеждащ кабинета на тодор Живков, ми каза” Другарю Томов, знаем, че сте гений, но имате дебело досие”.

-Въпреки това сте бил в близки отношения  с Людмила Живкова?

-С нея ме запозна Светлин Русев. Събирахме се в Съюза на художниците. Имаше и една доста талантлива майсторка на четката  - Бисерка Прахова, тя беше в компанията ни. Людмила беше невероятна жена. Тя  ми даде апартамента в „Младост”. Преди това живеех в едно дюкянче на „Мърфи” и „Оборище”, нямах пари не бях известен. Тя беше отворена жена. Жалко, че я убиха.

-Убиха?! Сигурен ли сте, че са я убили?

- Да, имам сведения от моите си източници. Беше станала опасна за социалистическата система. Гръмнали са я с лазерна пушка през прозореца на банята. Убиецът й е българин. Не случайно данни за смъртта й внезапно изчезнаха.... Много съм й задължен. Тя нареди да издадат първата ми книга.

-Вие сте автор и на хипотезата, че Тодор Живков е имал двойници?
   
-Когато Людмила почина, Живков излезе от релси. Не беше на себе си месеци...С времето плъзнаха различни истории.Говореше се, че бившият първи е починал малко след Людмила, че тогава го е наследил негов „двойник”. Естествено това не е вярно. Пробутали са го го били привържениците и другарите на Живков, за да въртят далаверите си. Според други истории Живков е разполагал с няколко двойника. Това всеки антрополог може да го потвърди, съпоставяйки снимки....В това съм  100% сигурен.

-Защо не потърсихте нови меценати в лицето на  новите български политици?
   
- Опитах в лицето на Георги Първанов. Срещнахме се на един панаир на кннигата. Спрях го и го заприказвах. Почнах: „ В Народното събрание се говори за смяна на членове на конституцията. Аз съм написал философска конституция. Дайте я на депутатите”. Опитах се дам визитката си на президента, но ръката увисна във въздуха . Чух обаче следния отговор: „ Аз не отговарям за депутатите”. Да, той няма право да нарежда на народните представители по конституция. В България всичко е прогнило. Симеон  Кобурготски ме кани за депутат  от НДСВ. Като разбра, че имам определени условия – да стана министър на образованието, ми отказа. Предлог – не приемали хора с условия.

-Чувала съм нещо много абсурдно – че сте бил приятел с извънземни същества...

- Така е. Дори бях и на Луната. Обикновено  срещите ми стават на астрално ниво. На Луната видях доста интересни неща. Сигурен съм, че космонавтите, които я посетиха, не искаха да говорят за това. Там извънземни същества майсторяха антигравитационен двигател. Те по телепатичен път ми разказаха интересни неща от миналото. Примерно, че сега на Земята са преродени жителите на изчезналата Атлантида, които са техническа цивилизация.

-Но вие не сте от тези хора?

- Да, аз съм от друга далечна на Земята планета.

-Почти нищо не знаем за семейството ви, имате ли съпруга, деца?

-Зад гърба си имам два неуспешни брака. Така се стекоха нещата в живота ми.Имам един син, с когото не общувам. Почти съм забравил, че ми е син. Не общувам нито с него, нито с майка му. И двамата са агенти на ДС. Другият ми син е от втория брак. Разведох се с втората си съпруга, защото тя има психически проблеми.

"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен xthing

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 237
 • xthingxthingxthingxthing
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #2 -: Април 07, 2008, 12:40:55 pm »
Цитат
- Така е. Дори бях и на Луната. Обикновено  срещите ми стават на астрално ниво. На Луната видях доста интересни неща. Сигурен съм, че космонавтите, които я посетиха, не искаха да говорят за това. Там извънземни същества майсторяха антигравитационен двигател. Те по телепатичен път ми разказаха интересни неща от миналото. Примерно, че сега на Земята са преродени жителите на изчезналата Атлантида, които са техническа цивилизация
Не знам защо но ми изглежда много изкуствено и съчинено това

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #3 -: Април 07, 2008, 20:03:47 pm »
Може да си е направил майтап, а журналята да са интерпретирали погрешно
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #4 -: Април 07, 2008, 20:26:24 pm »
Предвид на това  че говори за "астрално ниво на контакта" няма нищо нелогично  ;)
« Последна редакция: Юли 26, 2008, 17:00:20 pm от Alien »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #5 -: Април 07, 2008, 22:02:40 pm »
Много изхвърляния. Дори след удара не му е спаднало егото, пък говори за другите, че се били самозабравили...

Цитат
Там извънземни същества майсторяха антигравитационен двигател.

Да, той наскоро бе открит в целия космос... Допреди беше табу тази технология за извънземните...

Неактивен reply

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 137
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #6 -: Април 08, 2008, 00:10:42 am »
От коя година са тези интервюта?

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #7 -: Април 08, 2008, 00:41:41 am »
От коя година са тези интервюта?

Първото което аз съм сложил е от януари тази година а на Невен незнам  ;)

Неактивен Kasandra

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #8 -: Юли 26, 2008, 12:46:58 pm »
Кубрат Томов има доста интересни теории и изказвания,някои от които споделям, но за Бога, това е смешно :)
а това пък направо ме избухна в смях:
Цитат
Разведох се с втората си съпруга, защото тя има психически проблеми.
;D ;D ;D

Неактивен Plutos

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 46
Относно: Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #9 -: Юли 26, 2008, 15:21:41 pm »
Цитат
- Летящата чиния, която кацна в Банкя преди години. Много хора тогава видяха двете високи същества, които кръстосваха улиците.

Това кога е било?? :-\Нищо не съм чувал. ???

Неактивен xnet_user

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 315
Re:Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #10 -: Юли 19, 2009, 17:07:39 pm »
Твоят противник са човечеството и българите, правилно ли съм разбрал?

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #11 -: Юли 19, 2009, 19:13:39 pm »
Твоят противник са човечеството и българите, правилно ли съм разбрал?

Не си разбрал правилно  ;) Той искаше да каже че Кубрат Томов служи на противника на българите. Обаче той го направи извода след като видя Атлантида - и го свърза с нещо негативно. А българите може да свързани с Атлантида повече отколкото се предполага.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #12 -: Юли 21, 2009, 10:40:53 am »
Дай повече информация за Кронидите-кога са живяли, къде са живяли, имали ли са държава, ако са извънземни-откъде са. Освен това-хуманоиди ли са, с каква степен на развитие са. Абе, всичко каквото се сетиш.
Какво значи, че са воювали(воюват) с атлантите, по какъв начин го правят сега? Тук, на Земята ли или някъде в необятния Космос? Коя е причината да воюват?
Виждаш ли на колко въпроси ще трябва да отговориш(имам даже и още), за да приемем поне малко от малко твърденията ти.  ;)

А казва ли защо са били изтребени - отговорът е в древногръцкия мит - обялви война на кронидите освен това конфликтът е бил по-дълбок засягал ценностната система! Която у атлантите(титани според гръцката митология) и изкривена!
Дай един пример от древногръцките митове за война между атланти и крониди.
И още един пример от гръцката митология за изкривената ценностна система на атлантите.
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 10:47:24 am от Mirotvorec »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Re:Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #13 -: Юли 21, 2009, 11:05:40 am »
може ли някой да ми даде повече информация за това прословуто кацане на НЛО в Банкя.Гугъл не ми помогна :(
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен fufy

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 33
Re:Едно интересно интервю на Кубрат Томов
« Отговор #14 -: Юли 21, 2009, 12:07:20 pm »
може ли някой да ми даде повече информация за това прословуто кацане на НЛО в Банкя.Гугъл не ми помогна :(

И на мен ми е интересно!

Аз намерих това:
Цитат
В ранните утринни часове на 17.12.1989 г. няколко независими очевидци са наблюдавали от военния санаториум в гр. Банкя приземяването на НЛО /UFO/ в близост до зданието и появата на 3 антропоморфни фигури от вътрешността на обекта.На 18.12.1989 г. към 19.00 ч служителят на РПУ,гр. Банкя,кап. Красимир Вецков, в присъствието на началника и зам.-началника на Управлението заснел със служебната видеокамера 17-минутен видеофилм на НЛО,придвижващ се над кв. "Градоман" в посока към Люлин планина.Видеофилмът беше любезно предоставен на фондация за космоноетически изследвания и в момента се съхранява в нейния архив.На 27.11.1991 г. към 18,00 ч г-н Трайчо Колев,живущ в гр. Банкя,кв. "Вердикал",бил похитеи от НЛО /UFO/ в местността "Оджини гробища",намираща се на 5 км от края на града.Към 24,00 ч на същата дата г-н Колев без да си спомня какво е ставало с него през изминалите 6 часа,незнайно как изведнъж се озовал в с.  Мещица, Пернишко.

При темпоралния сравнителен анализ на аномалната зона около гр. Банкя и тази в с. Царичина се забелязва едногодишен период на застъпване на зоните,разполагащ се по протежение на календарната 1991 г.Колкото и относително да е следващото съждение, пишещият тези редове допуска възможността зоната в с. Царичина да е продължение на дейността на регистрираните обекти в района около гр. Банкя.Т.е. зоната на запад от гр. София по силата на някакви неизвестни на уфолозите причини и закономерности е мигрирала на север от столицата,установявайки се в с. Царичина.Ако тази хипотеза не е достатъчно обоснована по отношение на пространствената принадлежност и самоличностната тъждестве-ност на феномените,то при всички случаи тя е снимка на визуалното им обективиране и установените следствия от тяхната активност.

Цитат
НЛО щурмува поделение

На 24 август 1993 г. през нощта редник Великов дава караул в хасковско поделение, когато високи безплътни същества (3 м) проникнали през панелната ограда. Новобранецът веднага повикал началника си - старши сержант Божинов. Двамата са наблюдавали странни явления по двора на поделението, а на сутринта пришълците напуснали военния обект с дискообразно НЛО. Двамата военнослужещи са дали отрицателна проба за наркотици и алкохол, прегледани са и от психиатър, който удостоверил тяхната пригодност. На гърдите на Божинов на сутринта се появили три белега от изгаряне. Експерти заключават, че щурмуването на поделението е идентично с подобни в поделия 32 200 - Айтос, 28 780 - село Главница. За свръхестествено проникване във военни обекти съобщават по това време в Аржентина, САЩ и Великобритания.
Освен тези случаи книгата "Те идват" разбулва и мистерията около кацането на НЛО в Банкя и най-масовото наблюдаване на същества от непозната цивилизация. На 17 декември 1989 г. там десетки хора виждат как летяща чиния се приземява на мегдана, а от нея излизат два хуманоидни гиганта. Двуметровите трипръсти същества са се разхождали в продължение на 30 минути по улиците, след което изчезнали в небитието.

А като са се разхождали 30 мин как може да няма 3645654567460451425304 снимки?!

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die...!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27