Браво за статията!
Също така,ако не вярваш в дадена религия моментално биваш наричан неверник .Как така ще ме определят за неверник ,не ми е ясно ?
Религията от векове е насадена в майнд контрол от илюминатската матрица(знаете как ловко миди контрола подтиска чуствата на личноста и други мисловни форми ).Манипулирането на отделната личност изисква много по-дълбоко познаване на характера, ценностите, податливост на внушение и прочие и прочие.Лошите извънземните владеят до съвършенство това ,но не можем да твардим ,че рептилоидите са тяхните лакей .
Говорят ни ,че религията ни учела на добро ,да не убиваме и т.н.Десете божи работи са дело на религии .Това със десете божи работи са мити работи ,защото самите те целят да се наложат върху нас. Като че ли хората сами не знаят ,че не трябва да убиват ,а се допитват до някаква догма за да разберат това .Пълна манипулация и зомбинация се изсипваа ден след ден върху нас .
Ние тук си пишем ли пишем .Ние знаем ,но има хора който просто поради не искане или друга причина ,не искат да се учат и не знаят много неща .Тези хора са най -податливи на религиите и манипулаците .Лошото е че точно такива хора се налага най -много в ежедневието ни.И ние както знаете не можем да ги научим ,защото те самите не искат .Това ни се отразява зле и ние го усещаме с времето.Тяхната глупост поражда модела им за свят в който ние дори не фигурираме там.Налагат ни моделите и съзнателно или не ,стават лакейте .
Самото веручението е точно такъв модел ,който прокарвайки го, прокарват самото зло .Злото е религята ,защото тя е вид конституция,вид управление.Религията също бива използвана за различни цели, знаете как ловко политиците и религиозните хора използват религията за да постигат цели .А ,пък лакейте са самите хора ,не изванземните или рептилии .Рептилите може само да бъдат създатели ,но не и самите лакей .
Разбирате ли какво искам да кажа ?
В заключение бих казал: . боже, пази ни от религия и тяхните лакей.
ПП:Докато има религия винаги ще има зло.
Докато има религия винаги ще има войни.Религията винаги е права ,тя никога не греши .
Ако религията казва нещо ,значи то е така .Ти не можеш да и противоречиш ,защото тя винаги е права .Ти ако и противоречиш, моментално биваш обявяван за самия дявол и в най-лошия случай отиваш на кладата или биваш заколван на центара като прасе .
Всички съвремени религи са монотеистични .Всички те проповядват доброто.
. Аз съм хипер толерантен към всички ,защото всички те имат различна представа и може и да ме линчуват ,ако не отговарям на някой от тях.Ще бъда заклинен с титлата неверник и отритнат.Ще ме обвинат ,че като се откроявам от бога и може и да изям децата си, както в самата библя го пишеше някаде . Аз така или иначе съм неверник ,според всяка религия в коята съм съм праведен ,а според друга съм неверник . ::)Това ти го насажда самия миди контрол.Има хора като чуят за миди контрола и си мислят ,че това е научна фантастика .Но точно те са под действите му ,те са под влиянието му .
При самата религия или музика това се усеща най-много.Усещаш си сам ,че си ограничен до там ,където ти стига самата религията .Това е и самия миди контрол,самата изванземна манипулация.Ако вземем на предвид писаното от някоя религия ще разберем и кой е дал религията .Корана казва така:"Народите", неполучили откровени книги, са според ислямските възгледи неверници или идолопоклонници.Получавали са народите книги ,а някой не са .
Ето го и разковничето:"били получавали книги" ,а кой им ги дава тея книги ,а?
Гадните изванземни са ни пречакали яко, да знаете . Ние сме един експеримен от много изванземни видове и религията е на самите изванземи. Дадена ни е от тях с целт да се избием и да видят кой ще надееле. Или в най лошия случай, изванземните са сейрджи, дали са ни религията за да гледат саийр .Може и да са ни я даи за добро ,но ние да сме прейграли с нея . От наште има по-лоши и от тях .
В заключение бих казал: Пожелавам на всички хора по света да поумнеят най-накрая ,защото ми писва да ми се налагат глупаците и аз да треперя с учакване всеки път за недай си боже да не са вкарали в проектозакона поредната глупост .
Сами виждате в науката,религията и извънземната манипулация всеки ден .Манипулацията е навсякъде ,тя е враснала в нас вече .
Един ден искам да се сабаудия и всички религи ,манипулаци и миди контролери да са минало .Хората да са свободни мисловно и преодолели тези религиозни задръжки и бул шит глупости .Мечтая си хората за миг поне да се замислят,че някой дори и не го правят . С уважение :Алайве!!!