Автор Тема: Науката, Религията и Извънземната Манипулация  (Прочетена 6947 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Това е една малка статия, която много добре описва основните принципи на манипулация на обществото без да влиза в излишни подробности. И искам да наблегна на ПРИНЦИПИ! Няма значение до каква степен подробностите са верни - те винаги са субективни, но принципа на мислене е много важен. И много добре е обяснено точно с термините на психологията (която ако не беше умишлено лимитирана щеше да бъде далеч по-полезна). Обяснението на поведението на така наречените "скептици" и "трезво мислещи, консервативни хора" е много добре описано тук макар и кратко ;) Приятно четене.

Доста странно е, че тук на Земята концепцията за въображаем бог е напълно възприемана и по никакъв начин не се счита за „луда фантазия”, обаче концепцията за извънземни е табу и е направена за посмешище от обществото, като всеки се прави на „ни чул, ни видял”. Това е очевидно поради факта, че извънземните са наистина реални, докато имагинерните богове не са. Рептилиите просто поставят хората да фокусират вниманието си на въображаеми богове и далеч от техните истински контрольори. Не е съвпадение че всички земни религии не признават съществуването на извънземни (с малки изключения). Това е защото рептилиите са тези, които са създали земните религии и по този начин не са насърчили концепцията за извънземна доминация над човечеството.

Човешките същества са били създадени (тоест изобретени) чрез генетически експерименти, които са били извършени от рептилиански извънземни. Тези извънземни познати като Ануннаки или „рептилианци” и до сега управляват Земята.

Фактически рептилиите са индоктринирали хората толкова съвършено, че те са толкова слабоумни, за да проумеят тяхното съществуване. Чрез религия, наука и други форми на индоктринация (системно обучение – т.е. мозъчна промивка), рептилиите направляват човечеството в точно обратната посока на истината – до точката където концепцията за извънземен господар/създател се счита за най-лудата фантазия.

„Много могат да възприемат концепцията за „Бог”  или за Върховен Интелект, но те се задушават, когато се опитват да разберат идеята за извънземни същества. Това е от части заради религиозните и другите форми на програмиране и индоктринация. Много мислят толкова повърхностно вярвайки, че човешката раса е единствения интелект в цялото Творение”.

Умишлено заблуждение и избирателно мислене

Един много важен въпрос, който религиите се опитват да заобиколят и който науката напълно пренебрегва е концепцията за умишлена измама. Измамата не е нещо стоящо неподвижно във вселената и е начин на действие на рептилиите и на други високо интелигентни, жадни за власт същества. Но научния метод не взима предвид концепцията за умишлената измама.

Рептилиите са създали всички земни религии както и науката. И сега искат да сборят религията и науката една срещу друга. За нещастие атеистите са достатъчно глупави да мислят че науката е на тяхна страна. За това някой да използва подобна всеобща правителствено и корпоративно спонсорирана, мозъко-контролираща ограничена доктрина като науката, за да открие реалната истина за действителността е смешно и показва, че той игнорира концепцията за умишлена измама, (а игнорирането на концепцията за умишлена измама е селективно мислене). Истинските търсачи на истината съзнават че управляващия елит има задни цели и по този начин съединяват този важен факт с тяхното мислене. В контраст на това науката се опитва да действа така, че все едно може да се търси истината без да се тревожиш за влиянието на управляващия елит, което се оказва на света или пък за легитимността на информацията идваща от масмедиите. Според науката умишлената измама не съществува, конспирациите не съществуват, извънземни не съществуват, а управляващия елит е доброжелателен (и разбира се това е защото рептилиите са създали науката на първо време).

Иронично, хората които наричат себе си „скептици” не са фактически скептици. По-скоро те са само селективни скептици. Това е защото те може да са скептични за някои крайни идеи, но не са никога скептични относно идеологиите на статуквото (като науката) и за новините по масмедиите. Това е поради факта, че човешките същества, правят огромната грешка да поставят в съотношение правдивост с власт. По този начин след като рептилиите буквално имат цялата власт на света, техните имплантирани системи от вярвания имат незаслужена правдивост, която идва заедно с подобна власт.

А за вашата лична среща с умишлената измама един ден може би преди години сте решили че ще възприемете система на вярване (специфична религия или атеизъм), без дори да подозирате за секунда че са ви мамили умишлено. Не сте осъзнавали че приетата от вас система на вярване е капан, който чака да влезете в него. Сега изправени пред истината вие страдате от парализа на парадигмите и когнитивен дисонанс. Когнитивният дисонанс е противоречие на убежденията. Понятие, предложено от Л. Фестингер за обозначаване на психичния дискомфорт, дължащ се на факта, че субектът преживява тягостно едновременното наличие на две или повече противоречиви идеи. Човекът изпитва потребност от логическа кохерентност и афективна хармония. Случва се обаче тази хармония да бъде нарушена от неочаквани събития. Например един от приятелите ми изненадващо започва да проповядва политически идеи, противоположни на моите. За да намаля този "дисонанс", трябва да намеся друг елемент, който да ми помогне да преодолея противоречието и да постигна отново вътрешното си равновесие. Мога например да отхвърля получената информация ("не вярвам, че може да измени на убежденията си") или да омаловажа значението й ("той бързо ще осъзнае грешката си"). Мога също да скъсам с приятеля, което е начин да променя обкръжението си, или да променя мнението си.Амитак Станфорд
« Последна редакция: Март 26, 2008, 03:05:46 am от H. »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Мерси Alien! Основна статия :)

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Статията наистина е добра, но по отношение на религиите страда от сериозни неверности laugh Както и повечето други критики на религиозното светообяснение, тази статия не прави разлика между политически използвана демагогия и действително религиозното преживяване. По този въпрос ще изкажа някои мисли по-долу. Иначе статията наистина дава ценни идеи и особено тази за "избирателния скептицизъм", която разобличава наивността на "трезвата мисъл".

Цитат
извънземните са наистина реални, докато имагинерните богове не са
Първото спекулативно твърдение, което установява едно напълно необосновано твърдение. Подобни необосновки могат и се вкарват в главите на хората под формата на митове (рекламата извършва това ежедневно с нас) и могат да преодоляват всякакъв критицизъм, парирайки въпроса за правдоподобността. От къде накъде "боговете" не са реални, а извънземните са? - защото така предпочитаме да бъде ли?

Цитат
Не е съвпадение, че всички земни религии не признават съществуването на извънземни (с малки изключения).
Всички земни религии (без изключение) градят идеите си върху обяснението, че съществува определено извънземно присъствие!; ученията за ангели, дяволи, демони, херувими, серафими, etc. Това, че попските идиоти отричат съществуването на извънземни ("Църковен вестник" твърди, че те са изкушения на Сатаната) не кореспондира с духа на религията.

Цитат
рептилиите са тези, които са създали земните религии
В самите религии се казва друго по този въпрос и аз не намирам причини да предпочета това твърдение тук пред застъпеното в религиите. Още по въпроса - след малко...

Цитат
Човешките същества са били създадени (тоест изобретени) чрез генетически експерименти, които са били извършени от рептилиански извънземни. Много могат да възприемат концепцията за „Бог”  или за Върховен Интелект, но те се задушават, когато се опитват да разберат идеята за извънземни същества.
Моето твърдение е, че човекът има божествен произход. Генетическата намеса на рептилиите идва доста по-късно - тя уврежда и религиозното чувство, заедно с много други особености на човешкото същество. Наистина ли мислите, че "много могат да възприемат концепцията за „Бог”? Аз твърдя, че подобно възприятие е по силите само на малцина висши адепти... Останалите се задоволяват с кунустасчето ;D

Цитат
Един много важен въпрос, който религиите се опитват да заобиколят и който науката напълно пренебрегва, е концепцията за умишлена измама. Измамата не е нещо стоящо неподвижно във вселената и е начин на действие на рептилиите и на други високо интелигентни, жадни за власт същества.
Напротив, религията специално се занимава с този въпрос. Тук са концепциите за "изкушенията" на християнството например, или за "илюзорността" на източните религии. А що се отнася до начина на действие на рептилиите, споменат тук - това е напълно характерно за дяволите, както и доколкото са описани от християнството...

Не ми е ясно върху какво се крепи тази усилена пропаганда, според която "религиите отричат извънземните". С чисто религиозни инструменти не може да се стигне до подобно отричане. Това, че повечето попове носят под килимявките си военносекретни пагони, не прави техните невежи брътвежи религия. Религията има за цел именно да бъде свързан последователят с "една по-висша Същност", в Чиято посока би трябвало да стоят и напредналите добронамерени раси, разпознавани от нас сред извънземните. Също така, религията има за функция да предпазва своите последователи (и може би не само тях) от други могъщи раси, разпознавани от нас сред извънземните като "рептилии", "сиви", etc. и описвани със стилистиката на религиите като "тъмни сили", "служители на ада" и така нататък.

Както науката, така и религията нямат в своята същност функцията да поддържат дезинформация и да изопачават истината. Тук виждам една устойчива грешка на мисленето, която смесва политическото статукво с изначалния смисъл на едно или друго. Подобно смесване много прилича на казаното в статията смесване между "правдивост" и "власт". Това по никакъв начин не бива да се допуска нито от истинския божий служител, нито от истинския научен изследовател! Иначе наистина можем да попаднем в капана на избирателния скептицизъм...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Флай, относно "религиите" се има предвид основните такива и заблежи (официални) и техните представители твърдят че извънземни няма. Това е достатъчно техните поклонници да си мислят същото. Аз добавих (с малки изключения) зашото има различни (секти) които открито говорят за извънземни, но на фона на официалните религии те са доста малък процент.

Според мен пропуска в статията е че се набляга главно върху рептилиите и се пропускат другите извънземни раси, които също играят значителна роля при създаването на религиите.И дори някои от тях имат и донякъде положителни качества, но въпреки това манипулират представяйки се за различни "богове" Освен това е много дискусионен и въпроса до каква степен само рептилиите участват в "изобретяването на човека тъй като има сведения за  проект с много по-големи мащаби и участие на много повече раси. Разбира се  това по никакъв начин не пречи на някоя извънземна раса да счита хората за "свои" роби.
Също при рептилиите има огромно разделение относно произхода и кастата им и едните просто предават властта на свои подчинени за да управляват един вид дистанционно.Човешките елити от своя страна са манипулират както директно от тези, рептилии, които живеят на Земята, така  и и от тези които основно живеят на други планети но идват на определен период.Това обикновено са времена на големи промени.

Флай, аз разбирам че ти се дразниш от  това че авторът говори срещу религиите само че неразбираш добре в какъв смисъл го казва защото не си чел другите и статии  ;) Авторът съвсем не отрича "БОГ" даже напротив и то е казвано стотици пъти (просто го няма в статията)Това което казва е че описанието на този "БОГ" го няма в "свещените религиозни книги" защото те са правени с цел измама и манипулация. Вярно правени са от същества, които имат голямо познание и дори такива, които нямат нищо общо с рептилиите и водят войни с тях.Мисълта е че  никога "БОГ" не е слизал на това ниво за да каже кой е на хората а  малкото опити за някакво неманипулирано знание са изпозлвани за от тези  с властта"Така че извода е че колкото можем да "вярваме на науката" толкова и на "религиите" защото няма как да знаеш, кой с каква цел точно ги е правил.Те са майстори на "хубавите" писания и всяко нещо могат да го извъртят както си искат. Факта че в нито една религиозна книга не се дават правдиви данни за историята на Земята, околните планети и галактиката говори за манипулация.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Аз съм склонен да дам християнството и будизма като два класически примера за осъществяване на връзката между "горе" и "долу" - говоря за автентичната мъдрост, протекла като "християнство" или като "будизъм", а не за политизираната институционализирана вдървеност, която по принцип е лишена от името "религия" в моя личен речник...

ХРИСТИЯНСТВОТО дава идеята за божия Син, Който, Сам в качеството на Бог, слиза на Земята и ходи сред хората... Считам, че за всеможещия Бог подобно въплъщаване в човешки образ не е невъзможно и Неговото специално отношение към творението Му не дава основания да се съмняваме, че е направил такова "посещение"... Още повече, че с методическа точност историята на Иисус се повтаря и на други места, само доказвайки важността си.

БУДИЗМЪТ дава идеята за обикновения човек, който в своето самоусъвършенстване достига точката, от която нататък ограничеността е преодоляна и сливането с вездесъщата реалност е направено възможно. Като божие творение трябва да допуснем, че човекът е способен на такъв подвиг и трябва да се доверим на езотеричното твърдение, според което намерението е могъщ градивен фактор...

Аз лично съм склонен да отхвърля едно отношение към Бога, което е характерно например за исляма или за юдеизма: Бог е неизразимо високо, а ти, човекът, стоиш неизразимо ниско и никога, никога, по никакъв, никакъв начин не можеш да се надяваш на каквото и да било, каквото и да било докосване до Него!... Точно този дискретиращ стил на мислене ми се вижда посят от нашите недоброжелатели, за да си помислим, че нямаме никакъв шанс и да си налягаме парцалите, за да бутаме ралото към Новия Световен Чип! Така че channelарските идеи, че Бог е напълно непознат и никога не Се е "спускал", за да Го "видим", май са продиктувани от някой зеленолюспест стратег, а не от произносителите на Истината?
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 816
На мен историята на религията ми говори друго. Не тази от учебниците, даже незнам има ли такива.
Незнам във файловете омега ли беше, там където се твъди, че извънземните са дали всички религии. Ми не то просто си личи, как религиите преминават една в друга.
Колкото до боговете, еми има едни, като тия дето си карали виманите и гърмяли оръжия, които не се знае извънземни ли са, или са остатъци от древни цивилизации(и двете най-вероятно) или пък дори спомени от тези цивилизации. И има едни други богове, които са обожествени космически принципи и т.н.

Относно рептилиите в народните предания наистина има много такива, но много от тези предания са метафорични. Такива като земят момите и златната ябълка са метафорични. Но други може да не са метафори.
Въпреки всичко жестокостта на хората едва ли се обяснява само с извънземно влияние.

Неактивен Mothman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 54
 • Отвори ума, сърцето и душата си!
Всяка една религия е извънземно средство за контрол, целящо да отклони инкарнацията от Висшия й Аз и да я накара да повярва във външна сила като силата трябва да я търсим само и единствено в себе си! А колкото до извънземните няма добронамерени, всички инопланетяни си имат скрити цели и помисли! Благодаря за статията! :)
Истината е винаги пред очите ти, стига само да не си ги затворил за нея! ;)

Неактивен ALive

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 106
 • :::::::swwxe20a40:::::::::::::
Re:Науката, Религията и Извънземната Манипулация
« Отговор #7 -: Октомври 06, 2010, 20:45:11 pm »
Браво за статията!  :)
Също така,ако не вярваш в дадена религия моментално биваш наричан неверник  .Как така ще ме определят за неверник ,не ми е ясно ?
Религията от векове е насадена в майнд контрол  от илюминатската матрица(знаете как ловко миди контрола подтиска чуствата на личноста и други мисловни форми ).Манипулирането на отделната личност изисква много по-дълбоко познаване на характера, ценностите, податливост на внушение и прочие и прочие.Лошите извънземните владеят до съвършенство това ,но не можем да твардим ,че  рептилоидите са тяхните лакей .
Говорят ни ,че религията ни учела на добро ,да не убиваме и т.н.Десете божи работи са дело на религии .Това със десете божи работи са  мити работи ,защото самите те  целят да се наложат върху нас. Като че ли хората сами не знаят ,че не трябва да убиват ,а се допитват до някаква догма за да разберат това .Пълна манипулация и зомбинация се изсипваа ден след ден върху нас  .  :D
Ние тук си пишем ли пишем .Ние знаем ,но има хора който просто поради не искане или друга причина ,не искат да се учат и не знаят много неща .Тези хора са най -податливи на религиите и манипулаците .Лошото е че точно такива хора се налага най -много в ежедневието ни.И ние както знаете  не можем да ги научим ,защото те самите не искат .Това ни се отразява зле  и ние  го усещаме с времето.Тяхната глупост поражда модела им за свят в който ние дори не фигурираме там.Налагат ни моделите и съзнателно или не ,стават лакейте .
Самото веручението е точно такъв модел ,който прокарвайки го, прокарват самото зло .Злото е религята ,защото тя е вид конституция,вид управление.Религията също бива използвана за различни цели,  знаете как ловко политиците и религиозните хора използват  религията за да постигат  цели .А ,пък лакейте са самите хора  ,не изванземните или рептилии .Рептилите може само да бъдат създатели ,но не и самите лакей .  
Разбирате ли какво искам  да кажа ?
 В  заключение  бих казал: . боже, пази ни от религия и тяхните лакей.
ПП:Докато има религия винаги ще има зло.
Докато има религия винаги ще има войни.Религията винаги е права ,тя никога не греши .
Ако религията казва нещо ,значи то е така .Ти не можеш да и противоречиш ,защото тя винаги е права .Ти ако и противоречиш, моментално биваш обявяван за самия дявол и в най-лошия случай отиваш на кладата или биваш заколван на центара като прасе  .
Всички съвремени религи са   монотеистични .Всички те проповядват доброто.:i_am_so_happy:  . Аз съм хипер толерантен към всички ,защото всички те имат различна представа и може и да ме линчуват ,ако не отговарям на някой от тях.Ще бъда заклинен с титлата неверник и отритнат.Ще ме обвинат ,че като се откроявам от бога и може и да изям децата си, както в самата библя го пишеше някаде . Аз така или иначе съм неверник ,според всяка  религия в коята съм съм праведен ,а според друга съм неверник  .   ::)Това ти го насажда самия миди контрол.Има хора като чуят за миди контрола и си мислят ,че това е научна фантастика .Но точно те са под действите му ,те са под влиянието му .   :nea:
При самата религия или музика това се усеща най-много.Усещаш си сам ,че си ограничен до там ,където ти стига самата религията .Това е и самия миди контрол,самата изванземна  манипулация.Ако вземем на предвид писаното от някоя религия ще разберем и кой е дал религията .Корана казва така:"Народите", неполучили откровени книги, са според ислямските възгледи неверници или идолопоклонници.Получавали са народите  книги ,а някой не са .
Ето го и разковничето:"били получавали книги" ,а кой им ги дава тея книги ,а?  :D
Гадните изванземни са ни пречакали яко, да знаете . Ние сме един експеримен от много изванземни видове и религията е на самите изванземи. Дадена ни  е от тях с  целт  да се избием и да  видят кой ще надееле. Или в най лошия случай, изванземните са сейрджи, дали са ни религията за да гледат саийр .Може и да са ни я даи за добро ,но ние да сме прейграли с нея . От наште има по-лоши и от тях .   
В  заключение  бих казал: Пожелавам на всички хора по света да  поумнеят най-накрая ,защото ми писва да ми се налагат глупаците и аз да треперя с учакване всеки път за недай си боже  да не са вкарали в проектозакона  поредната  глупост .  
Сами виждате в науката,религията и извънземната манипулация всеки ден .Манипулацията е навсякъде ,тя е враснала в нас вече .Един ден искам да се сабаудия  и всички религи ,манипулаци и миди контролери да са минало  .Хората да са свободни мисловно и преодолели  тези религиозни задръжки и бул шит глупости .Мечтая си хората за миг поне да се замислят,че някой дори и не го правят  .
 С уважение :Алайве!!! :hi:
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 22:50:49 pm от ALive »

Неактивен alfaom

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Re:Науката, Религията и Извънземната Манипулация
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2010, 11:04:32 am »
Очудвам се от правосъдието по света-никой не може да докаже съществуването на Бог, а всички го разрешават!Всеки казва "да ,има някаква сила която действа, но каква е тя никой не знае". Но такава сила невидима действа и при телефона!! Защо тази сила не я наричат Бог !!!Какво значи "рептилии"? Това не е земна дума!По същество означава, "възможнаст за връзка със живо същество",т.е. възможност за създаване на контакт с човека! Да но, рептилии имат само земните хора, коренните жители на земята.Дори поколението на пришълците от Космосът, поколение от много векове,НЯМА  рептилии!Рептилии това е вид излъчване, което ако можеш да го уловиш, ще можеш да контролираш мисълта на човека, ще го направиш свой РОБОТ.За да стане това, необходима е и точно определена среда /във въздухът/.Те и това правят от много години насам тяхните УЧЕНИ.Но....Природата е твърдоглава /хардхедейк/ и си знае своето, както и чуждите си знаят своето - искат да управляват населението на Земята, дори водят войни кой да е над-всички!!!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27