Днес тероризма удари и Лондон, по точно - лондонското метро. Буш веднага направи изявление, в което ясно каза:
Войната срещу тероризма продължава и ние ще направим всичко по силите си да поставим тези зли хора на мястото им. Няма да ви казвам колко смешен изглеждаше на това интервю. Този човек наистина не знае какво да говори. Имам чувството, че като трябва да измисля текста си сам, нещо системата му забива и той изпушва... Но както и да е.
Това беше знак, знакът, че скоро започва трета фаза на войната срещу тероризма. Разбира се веднага европейска организация на Ал Кайда обяви, че е отговорна за атентата. Няма да мине много време когато ЦРУ ще намерят следи, които водят към ИРАН. Все едно, историята сякаш е вече написана и на мен ми се струва излишно да пиша допълнително текст. Ясно беше, че рано или късно трябаше да дойда причината. И ето я - в Лондон и то точно по време на срещата на Г8 в Шотландия...
-----------------------------------
Допълнително инфо:"Тайната организация на Ал Кайда в Европа" съобщава, че муджахидините "нанесли удар на ционисткото правителство на Лондон в отговор на кръвопролитията в Афганистан и Ирак", предаде тв каналът Sky News. Според началника на Скотланд Ярд вече има доказателства за използвани експлозиви. Той отхвърли информацията, че Израел предупредил за експлозиите минути преди те да се случат.Взривовете избухнаха в сутрешния час пик - около 9 часа, в три влака и три автобуса. Министърът на вътрешните работи потвърди данните само за четири експлозии - три в метрото и една в автобус. Лондонската транспортна система е напълно парализирана.