Аз лично смятам, че тези находки излязоха заради севтовната икономическа криза, която сега започва (и не ми се иска да пиша за пророчествата докъде ще стигне)....
Та тези неща са продадени на долнопробни дилъри, които са си свършили парите и използват всякакви методи да спечелят пари.
Нека да обясня логично нещо: Първите неща които замират при финансова криза са антиките, клубовете, салоните за разкрасяване, голф клубовете, както и модерните дизайнери....
ТА...КРИЗАТА ЗАПОЧВА! Не се психирвайте - тя е само за алчните!
И какво става? Някой някъде си е мислел, че е много интелигентно и много "пош" да си купи антики, обаче банката му взима дома и го обявява за $100...Аз вече писах в друга тема, че в момента кризата в САЩ е толкова жестока, че човек може да си купи квартал с 10,000 лева в най-известните градове на щатите. Къщи с по 3-4 спални се продават само за $100-$400, а аз лично си харесах един близнак - 2 х 3-етажа в еко-селце в покрайнините на Лос Анджелис само за $2400.
Както писах - ако имахме свястно правителство щяхме да си изкупим обратно откраднатите съкровища на безценица, но....