Автор Тема: Независимо потвърждение на историята на норвежкия политик  (Прочетена 17167 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Това, което следва, е независимо потвърждение на разкритията на норвежкият политик, за съществуването на тайни подземни бази.

Много приятели и кореспонденти в Норвегия и Швеция се свързаха с нас, някои от които ни предоставиха доста интригуващи детайли. За много от тях информацията на норвежкия политик не беше нова и те потвърдиха това, което знаят от други източници. Получихме и специфично потвърждение от двама учени и от един бивш член на службите, че тези съоръжения съществуват и че Швеция и Швейцария имат необходимите инсталации да приберат цялоте тяхно население под земята, ако има нужда. Известен брой хора поискаха да ги свържем с политика, който ни писа.

Един кореспондент потвърди информацията с доста подробности. Неговото съобщение е толкова важно, че ние го публикуваме цялото, като само сме редактирали личната информация, която може да го идентифицира пред властите. Неговото семейство има опит от първа ръка със съоръжения подобни на тези, които описа нашият източник.

Скъпи съставители на Проект Камелот,

Точно прочетох вашата статия за норвежкият политик, неговото писмо и информация относно подземните бази, 2012 г. и т.н.

Трябва да кажа че намирам всичко това за доста забележително. Аз вече знам за складът в Свалбард и това ме накара да си мисля, че трябва да има някаква специфична причина за това и че те знаят какво ще се случи скоро.

Освен това аз също съм норвежец и съм от военно семейство. Беше ми казано от майка ми, която е служила дълго време в армията и други правителствени институции, за тези подземни бази.

Аз знам местоположението на една от тези бази и съм я виждал лично. Тя е вътре в една голяма планина до града, в който съм роден и израснал, преди да се изнеса от Норвегия преди 2 години. Мястото се казва Банехея.
Майка ми отказа да ми каже подробности за това, освен че мястото е създадено за спешни случаи. Само определен персонал ще има възможност да отиде там включително и тя както и други военни и важни хора, политици, учени и цивилни, които са считани за важни.

Тя е била и в друга база в тази местност, наричана Евйе и това подземно съоръжение според нея е огромно и доста по-голямо от съоръжението в Банехея. Тя каза, че друга база за която знае се намира в местността Ставанджър.

Тя ми предостави снимка на базата в Сорейза и каза че това е друга подземна база, но не е сигурна за нейната големина. Аз прикрепям снимката тук. Това е върха на планинската база и тя ми каза, че тези „сфери” са най-вероятно мощни радарни системи, които следят огромна площ.Каза ми и за други интересни неща, като това, че големите електронни корпорации по света в действителност се управляват от едни и същи хора на много високо ниво и те създават различни имена и марки и „външен вид” на едни и същи продукти или по-скоро на продукти, които се разработват и са притежавани от хора високо в обществото, които, управляват тези производители на електроника под тотален контрол.

Относно Банехея, майка ми каза че останалите членове на нашето семейство НЯМА да бъдат допуснати да влязат там при случай на бедствие.

Също сподели, че не може да каже повече за това какво има вътре в базите или как изглеждат, защото се е заклела и обещала на нейните командващи да не казва нищо повече от това и че тя спазва обещанията и клетвите си.

По друг повод за кратко имах възможност да говоря с друг човек от военните, който също е бил там. Той ми даде малко повече подробности. Каза ми че съоръжението е огромно и има много отделни стаи с различни цели, но не му е било разрешено да влиза в тях и е бил ограничен само до определена стая, където работел с компютърни системи за военните. Но каза че от това което е могъл да види, това съоръжение може да приюти няколко хиляди души и е било доста голямо и високотехнологично.

Имаше съобщение също така, че от 7 човека, които са работели заедно по проект в това съоръжение, 4 са починали от рак. Това беше публикувано във Fedrelandsvennen, норвежки вестник от града Кристиансанд през 2001 г. За съжаление статията я няма вече он-лайн.

Един от моите приятели, който е работил за НАС (Национална Агенция по Сигурността) няколко години, също ми предостави много ценна и удивителна информация относно подземните бази и други дейности на правителствата.

Той потвърди, че има доста такива бази и че някои от тях извършват много странни експерименти и изследвания, свързани с неща като пътуване във времето, пътешествия в други измерения, извънземни технологии и т.н. Той самият е участвал в пресъздаването на космически кораб и е работил над компютърни симулации за тази цел и ми показа сложни компютърно генерирани материали свързани с това, както и илюстрации на този космически кораб.

Той каза че в момента правителствата имат контакт с Марс и дори имат „старгейтове” свързани с Марс, за да могат да ходят до там за няколко секунди, вместо да използват космически кораби. Той твърдеше че в момента са работели по тераформирането на Марс – да го направят пригоден за живот на хора от Земята. За момента Марс е повече или по-малко мъртъв на повърхността, но изглежда има живот под земята.

Той внезапно изчезна и за последните 2 години не можах да го издиря или да се свържа с него.

Мога да спомена обаче, че той беше осиновен и според него е бил отгледан в подготовка да работи тази работа за правителствата от неговото ранно детство, заради неговата висока интелигентност и други „способности”. Той беше наистина блестяща личност, аз бих казал гений и беше свързан с крайно сложна математическа и научна материя, която ми показа и ние я дискутирахме няколко пъти.

Първо ще ви покажа няколко карти и снимки на тази местност, където се намира това главно съоръжение, за което говорихме.

Първата снимка е това, което се нарича Гимлемоен, което е принадлежало на военните и е било забранено за неоторизиран персонал. Аз съм бил там няколко пъти поради това, че майка ми работеше за тях.Наскоро те официално прекратиха военните операции в Гимлемоен и го превърнаха в университетска база.

Въпреки това, някои от старите бункери и подземни системи все още стоят в тази зона. Аз лично съм посещавал някои от тях и съм бил дълбоко под земята. В един момент се озовах в голяма стая, която имаше огромна желязна врата, с голямо метално колело, с няколко ключалки. Не можах да отворя вратата така че не знам какво има зад нея.

Има също и въздушна снимка на Банехея, където се намира и днешната подземна база в планината. Направих лилав кръг на мястото на входа.Това е правоъгълна структура с вход, който води вътре в планината. Бялата структура вдясно от нея представлява някакви други сгради, свързани предполагам, които имат много антени и сателитни чинии и други странни апарати.

Както виждате това е голяма планина, с езера, реки затова колко надълбоко базата отива в планината, може само да се спекулира.[Google Earth or Acme Mapper N 58.16, E 8.00]

Забележете също, че Гимлемоен и планината Банехея са много близко, разделени са само с една река. Дали някога е била направена подземна връзка между двете съоръжения Гимлемоен и планината Банехея не знам, но както казах, намерих „бункер” който отива надълбоко под земята и който води до тази стая с огромната желязна врата, която беше невъзможно да се отвори. Това беше в Гимлемоен и стаята беше покрита с половин метър вода от пода.

Открих и нещо което изглеждаше като отдушници в средата на гората на върха на планината, които предполагам доставят въздух на базата отдолу. Отдушниците се намират в по-скоро недостъпни райони и далеч от пътища. Те изглеждат подобно на това, въпреки че са доста по-модерни.На няколко пъти съм виждал тежко въоръжени военни извън входа на споменатото съоръжение. И това е доста странно, защото Норвегия не е държава в която военните или полицията нормално се разхождат с оръжия. Фактически на тях не им се позволява да носят оръжие, освен ако няма спешна ситуация. Това е напрактика единственият случай, в който съм виждал военни да носят оръжие пред хора, докато съм живял в Норвегия.

Нещата би трябвало да бъдат доста безопасни тук. Имам предвид, че Норвегия не е като Ирак за да има някакви специфични нужди за такива бази и военни работи, освен ако наистина има нещо за което те знаят че идва, а останалите от нас – не.

Превод: Alien

Редакция: H.

« Последна редакция: Март 09, 2008, 16:29:08 pm от H. »

Неактивен mike_portnoy

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 62
 • When Dream And Day Unite
Интересно, но все пак ми се струва прекалено "претъпкано" с информация за да е истина....  :-\
"Съобщения,в които се казва,че нещо не се е случило,винаги са ми били интересни,тъй като,както зн

Неактивен Jean-Luc Picard

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 351
 • Starfleet Captain
Той потвърди, че има доста такива бази и че някои от тях извършват много странни експерименти и изследвания, свързани с неща като пътуване във времето, пътешествия в други измерения, извънземни технологии и т.н. Той самият е участвал в пресъздаването на космически кораб и е работил над компютърни симулации за тази цел и ми показа сложни компютърно генерирани материали свързани с това, както и илюстрации на този космически кораб.

Сигурно и дядо Коледа е видял в някоя от залите ..

Норвегия е част от НАТО от 1949та година. По време на Студената война такива подземни бункери сигурно е имало из цяла Западна Европа, за да скрият основните членове на правителствата и военните структури, в случай че съветските ракети започнат да пристигат ..

А и това да вярва човек на политици ...  ;D

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.
Mного добър материал. Какъв е източника?

Неактивен defyl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 33
Относно Банехея, майка ми каза че останалите членове на нашето семейство НЯМА да бъдат допуснати да влязат там при случай на бедствие.
=======
това си е чиста обреченост, работиш за нещо, не знаеш какво е но знаеш, че семейството ти няма да го огрее... не го разбирам аз това...
=======


Също сподели, че не може да каже повече за това какво има вътре в базите или как изглеждат, защото се е заклела и обещала на нейните командващи да не казва нищо повече от това и че тя спазва обещанията и клетвите си.
=========
Що за отношения - Майка <-> Син, при това и двамата военни.
Била се заклела пред нейните командващи.

В крайна сметка освен факта, че базите ги има, не става ясно каква е целта им.

Пък и ако можеха да пътуват насам натам не биха се притеснявали от каквито и да е катаклизми :)

Май наистина трябва да ни удари един метеорит и да се свърши с тази човешка мъка, кофти само, че при такъв сценарий няма само ние да сме потърпевши.

Силно под0зирам, че на 21.12.2012 просто за пореден път няма да стане нищо особено :)
I Came Out From The Deep To Help And Understand But Not To Kill.

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
на мен пък ми става все по интересно и бих насърчил Eon и H. да се разровят по дълбоко в темата :)
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Наистина хубава тема и напълно правдоподобна бих казал.
По-последни данни голяма част от територията на Норвегия,планинската част ще се запази след топенето на ледниците и разместването на полюсите на 24 дек. 2012 г.Средната годишна температура в Норвегия след 2012 г ще е около 24 градуса.
....но друг е въпроса,хората се заблуждават,че като се скрият в подземни бункери ще си спасят "омърсените си души",пълна илюзия.
Казано ни е ясно на всички,всички хора само чисти души и с поглед и дейстия към духовно израстване,те ще наследят земята след 2012 г.

Крион
В древността ви казваха, че "смирените ще наследят планетата". За съжаление вашата дума "смирен" беше лошо подбран превод. Смирените наистина ще наследят планетата, но вие трябва да сте наясно с истинското значение на тази дума. Смиреният човек е подчинен на силата на любовта. Тоест, смиреният човек избира да се отдръпне назад с мъдрост, докато останалите кипят от гняв. Смиреният човек ще предпочете да оценява другия с критерия на любовта, вместо с този на богатството, общественото положение или ситуацията. Всъщност смиреният човек няма его и не бърза да се отбранява, дори когато го нападат словесно. Това е така, понеже смиреният човек притежава мъдростта да разбере, че словесните нападки не могат да му навредят и са породени от неравновесието на нападателя. Смиреният човек ще изпраща любов на своите нападатели и непрекъснато ще установява равновесие на Земята, с търпимост дори към нетърпимостта.
Кой е този смирен човек? Този смирен човек е сред най-могъщите на планетата. Този смирен човек е онзи, който е разпознал любовта като източник на силата и твори с нея. Той превръща отрицателното в положително и злото в добро. Този човек притежава силата да лекува хората, а групите от такива като него са в състояние да променят планетата. Всички воини ще бледнеят в сравнение с този смирен човек, защото силата на един от тези уравновесени ще бъде равна на легиони хора без любов.
Аз идвам при вас, за да представя тази сила, и с новината, че тя най-сетне може да бъде ваша. Този могъщ смирен човек сте вие. Отърсете се от страховете си, от заблудите на урока, и заявете тази сила. Аз ще ви подкрепя с моите промени, а вашите водачи ще ви дадат необходимото, за да продължите напред. Проумейте кои сте вие! Проумейте кои сте вие! Проумейте кои сте вие! (Няма по-убедително подчертаване от това, когато Крион повтаря нещо три пъти.)
Любовта е шампионът на всички времена. Тя е спойката на Вселената и е тайната на вашата теория за обединението. Тя е налице на клетъчно ниво, готова да бъде освободена със съответното действие. Тя е безусловна и уникална. Установява мир там, където по-рано не е съществувал. Дава покой там, където преди е бил невъзможен. Любовта е мъдра. Тя е слънцето вътре в слънцето и произтича от един-единствен източник. Няма нищо по-велико от нея. Нищо лошо и негативно не може да се сравни с любовта и тя е ваша, за да я вземете в новата енергия.


Останалите просто няма да могат да издържат на положителната вибрация на планетата земя.
Благодарение на това,че навлизаме в четвъртото измерение,много хора дори да се намират на застрашено място,ще "бъдат" преместени на безопастно място.
Според мен не бива да се спекулира с датата 23 дек. 2012 и не трябва да се гледа с насмешка.Да не забраваме какво ни остави и Петър Дънов за 2012:
"Представлението ще е голямо,но билетите малко".
Всеки сам трябва да се "чисти негативното мислене към света и към хората",как може още да не сме се очистили и за спасение да мислим. ;)
Тигана на печката,а рибата още в морето !
« Последна редакция: Март 05, 2008, 11:49:52 am от Ricardo »

Неактивен extazo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 82
Сега ...коя точно е датата?
24 дек. 2012 (Цитирани в един и същи пост)
23 дек. 2012 (Цитирани в един и същи пост)
21.12.2012  (Предния пост)
 laugh laugh

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Сега ...коя точно е датата?
24 дек. 2012 (Цитирани в един и същи пост)
23 дек. 2012 (Цитирани в един и същи пост)
21.12.2012  (Предния пост)
 laugh laugh

Официално датата според календара на маите е 21 дек. 2012 г. Съгласно разчети началото на "Великия цикъл" на маите се определя между 6 и 13 август 3113 г.пр.н.е. по християнския календар. В хронологията на маите тази дата се е записвала като 13.0.0.0.0. И същата дата - 13.0.0.0.0. - е датата 21 декември 2012 г от н.е.
23 дек. 2012 е  според други източници разчели календара на маите.
24 дек. 2012 е датата според Петър Дънов(неслучайно тази да е точно в навечерието на най-големия   християнски празник Рождество Христово)

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,832.0.html    -бях пуснал анкета преди 2 години  :)
« Последна редакция: Март 05, 2008, 13:27:53 pm от Ricardo »

cdms

 • Гост
Ако приемем, че е истина всичко това. Защо не се зададем въпроса в България има ли някой раждясъл бункер за тая работа. Не говора за тия от Втората световна война. А някой на който бетона още е влажен.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Mного добър материал. Какъв е източника?

Ами това е отново материал на Проект Камелот на които очевидно е писал този човек, но мислех че се подразбира  ;)

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Той потвърди, че има доста такива бази и че някои от тях извършват много странни експерименти и изследвания, свързани с неща като пътуване във времето, пътешествия в други измерения, извънземни технологии и т.н. Той самият е участвал в пресъздаването на космически кораб и е работил над компютърни симулации за тази цел и ми показа сложни компютърно генерирани материали свързани с това, както и илюстрации на този космически кораб.

Сигурно и дядо Коледа е видял в някоя от залите ..

Норвегия е част от НАТО от 1949та година. По време на Студената война такива подземни бункери сигурно е имало из цяла Западна Европа, за да скрият основните членове на правителствата и военните структури, в случай че съветските ракети започнат да пристигат ..

А и това да вярва човек на политици ...  ;D

А както са казва блажени вярващите... защото май ти си един от тях, които винаги са готови да иронизират че някой вярва в нещо обаче за техните вярвания нищо не споменават. Студената война  е едно от тях. Няма никава студена война! Всичко е един добър предтекст да може да се изграждат бази без да се задават много въпроси.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
По въпроса за бункеровата защита.
Голяма грешка е надеждата на земните правителства, че ще се справят с онова, което приближава, посредством военни технологии и силово изградени бази за физическо оцеляване. Онова, което виждам в интуитивните си видения, е хора, блокирани в подземни "консервени кутии", частично поломени, които не могат да се измъкнат към повърхността, защото много от шахтите им са прекъснати, коридорите към съседните секции - също, а помещенията се пълнят с вода... Паника, мухъл, зараза и смърт... Онова, което приижда към Земята и всички ние сме дошли със специалното намерение да проследим от физическите очи на 3D, не е конвенционална опасност, нито е с обозрими мащаби, за да можеш да се укриеш от него в подземен бетонено-оловен саркофаг... Трагичното е, че притежателите на властта отдавна са скъсали своята връзка с вярата, надеждата любовта, скъсали са връзката си с мъдростта на разбиращия Разуммната природа на Космоса и нуждата с тази природа да се работи на базата на разумност, а не посредством "физическите и обективни закони" на грубата сила... Предполагам, че много от затворилите се в тези военни помещения хора ще бъдат най-големите жертви на "потопа", който нашите правителства се страхуват, че наближава.
     В действителност излизането от апокалиптичната ситуация не може да стане чрез снаряжения, бункери и затваряне на противобомбени врати, а единствено чрез съзнание, чрез осъзнаване. Ето защо, докато нашите материалистически правителства треперят в своите бомбени убежища от първите вибрации на Приближаващото, някои от нас ще се съсредоточат по върховете на планините (или дори във въздуха над тези върхове, както е в някои от интуитивните ми видения!) и ще пеят приветстващите химни на едно ново начало, бележещо края на цял низ от порочни, ужасяващи престъпления срещу истинната същност на Космоса...

По въпроса за датата на очаквания трус.
Онова, което има да се случва, няма да стане на никоя от посочените дати. Изрично е дадено, че точният момент не може да се знае тук, на Земята. Това е част от "плана" и по никакъв начин информацията за времевия момент не може да бъде спускана тук. Самото присъствие на тази информация е невъзможно за нашата планета в настоящия момент! Ето защо 2012 е добре да се разглежда предимно като метафора, а не като хронология. Ние днес дори не можем да бъдем сигурни, че е 2008-ма година! Какво ли остава за точен месец и ден! Съществуват безброй много манипулации на календара и времето, поради което няма да бъде учудващо, ако за "радост" на скептиците многоочакваната дата мине и замине съвсем кротко и прозаично. Или, ако Събитието ни връхлети преди да сте успели да дочетете този post. Това не бива нито да ви притеснява за смисъла и автентичността на пророчествата, нито да ви бетонира в позицията ви на скептици, че "нищо няма да се случи". Всички учения по света предупреждават: бъди готов във всеки един момент, защото не е ясно кога точно!
     В езотеричните изследвания на въпроса за "2012", за "края на света", за "многоизмерния скок", за "второто пришествие" и ред други заглавия на този проблем, съществуват доста идеи относно момента на случването, предзнаменуванията, които ще покажат неговото наближаване и естеството на самото случване. Светът в днешния си вид не може да просъществува дълго и дори оставен сам на себе си, той скоро би се срутил. Но ще получи и "помощ отвън". Една част от предзнаменуванията, по които съдим за скорошния крах, са свързани с чудовищните вмешателства в хармоничния природен ред, които цивилизацията си позволява. Ситуацията много напомня края на атлантската епоха. Днес официалната доктрина за света все по-лесно прегазва всяка идея за ценности и възвишен смисъл, което прави тази доктрина излишна на разумността във Вселената, дори й се противопоставя. Във всички есхатологични религии са упоменати конкретни свидетелства за приближаването на времето, когато "краят на света" ще настъпи и те потвърждават, че днес повечето симптоми се  открояват ясно. Според някои умишлено се подават дати, за да може вниманието на хората да се концентрира в погрешна точка. Единствената времева точка, в която вниманието трябва да бъде концентрирано, е точката "сега". Когато и да се случи Събитието, то ще се случи в момент, който от тамошната позиция може да бъде наречен "сега". В никой друг момент няма да се случи!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.
Mного добър материал. Какъв е източника?

Ами това е отново материал на Проект Камелот на които очевидно е писал този човек, но мислех че се подразбира  ;)

Да, извинявам се, глупаво беше.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Абсолютно си прав Флай и точно затова в материала най-важното е инфото че тези бази съществуват, а не спекулациите за какво ще се ползват какво ще стане или няма да стане което обикновено върви с описанието на подобни подземни бази.Понеже има доста хора които отричат същестуването на подобни съоръжения - затова се и публикуват тези неща за по-голяма информираност  ;)
« Последна редакция: Март 05, 2008, 21:50:04 pm от Alien »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27