Автор Тема: Март - 2008: Проект Камелот  (Прочетена 28097 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Март - 2008: Проект Камелот
« -: Март 01, 2008, 19:27:32 pm »
Превод на Проект Камелот: 2008 - Бъдещето е сега Мартин

Превод на Отис Кар, Ралф Ринг и Проект "Камелот" Peacekeeper

Редакция и оформление Eon
« Последна редакция: Март 01, 2008, 19:28:49 pm от Eon »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #1 -: Март 01, 2008, 22:54:26 pm »
   Какво мислите за предстоящите събития през 2012? Дали паниката в "ТЯХ" не е твърде голяма. Наистина психичния терор над населението продължава /по масмедиите хубави неща почти не се срещат, а преди години не беше така/, но пък Иран все още не е нападнат. Може би наистина по "тайните върхове има промяна" - статията от миналата година в xnet за преориентирането на световното правителство, изказано от висш японски полицай. Нека си спомним и намерението на големите монополисти за разрешат въвеждането на електромобилите в масова употреба в най-близко бъдеще /което пак си е монопол, но поне не замърсяват околната среда/. А завишеният брой наблюдения на НЛО от началото на тази година /въобще не си помислям за ненаблюдаваните, само в САЩ през януари е имало официално документирани случаи със снимки и филми над 350/? НЕЩО НАИСТИНА СТАВА И МАЙ Е ЗА ДОБРОТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. МНОГО ИСКАМ И СЕ НАДЯВАМ ДА Е ТАКА... Единственото, което мога да правя е в мислите си ДА ВИЖДАМ И ИСКАМ САМО ДОБРО ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.

   Наистина бъдещето е твърде относително нещо. Ще спечели онзи, който е видял възможното следствие и е породил съответната причина. Въпросът е, какъв сценарий ще бъде избран И ЗА КОЕ ОТ ВЪЗМОЖНИТЕ БЪДЕЩЕТА! Историята на филма Старгейт е наистина поразителна. Но като се прочете написаното в статията, човек остава с впечатлението, че филма е наистина плюнка, както казва Н. Нещата са твърде комплицирани. В този сайт се прокрадва част от истината, но може би мащабите й са твърде големи и хората които знаят истинската големина на цялата картина, включваща историята на човечеството от дълбоката древност до събитията усложнени с проблемите, които извънземните заплитат още повече в днешно време, са малцина, и не са способни да вземат толкова сложни решения, изискващи знанията и възможностите за въздействие в няколко физични измерения /с една дума са слаби и неразвити духовно/. Интересното е, че всичко свързано с НЛО започва дълго преди втората световна война, когато Н. Тесла още не е знаел, че ще работи и по експеримента Филаделфия. Съвсем не ми се вярва Илюминатите ДА ПУСНАТ КОКАЛА и НАПРАВЯТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ИСТИНСКИ СВОБОДНО /НАЙ-ВЕЧЕ СВОБОДНО ЗА РЕАЛНА И НЕЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ/. Но и ИСТИНСКИ СЪЗНАЛИТЕ СЕ ЗА СЪДБИНИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ФРАКЦИИ виждат, че бъдещето на Земята е невъзможно да съществува с варианта на МОНОПОЛА И РОБСТВОТО. Борбата е най-вече между фракциите, обикновените хора са само фигури от играта, те не са ИСТИНСКИТЕ ИГРАЧИ. Цялото организирано човечество има огромния потенциал да пренесе живеца на човешката идея на други планети, в други звездни системи. Дали ще бъде осъществен този шанс, зависи най-вече от желанието на всеки един от нас ДА ПОДКРЕПИ МИСЛЕНО ФРАКЦИИТЕ, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЗЕМНОТО /и най-вече от желанието и намерението да се отърсим от робския си манталитет. Ех, ако всички земляни бяха като членовете на екипа SG1.../.

   Въобще, предстои ТРУДНО, ВЕЛИКО, МНОГОВАРИАНТНО И ЕПОХАЛНО ВРЕМЕ! ОТ НАС ЗАВИСИ ВСИЧКО... ЗАВИСИ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, КАК ЩЕ СЕ ОТНЕСЕ КЪМ ОБКРЪЖАВАЩОТО...

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 509
  • Music of the world
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #2 -: Март 02, 2008, 06:10:51 am »
Мен лично най-много ме притеснява описаната вероятност за игра с времето и прехвърляне в друга времева линия.
Дали едно или друго катастрофално събитие е било отблъснато от илюминати или от хората, работещи срещу тях, за мен няма особено значение (Това, че някой е на наша  страна, не означава непременно, че знае кое би било най-добре за нас), защото си мисля, че и в двата случая това може да бъде не в наш интерес. Ако едно или друго събитие е предстояло да ни се случи, значи по някаква причина точно така е трябвало да бъде (И в статията се споменава цикличността на историята, а с манипулация на времето тя всъщност се нарушава). А защо е трябвало, можем да се досетим лесно за един от отговорите. Както и SMSI-H отбеляза, илюминатите няма да пуснат (лесно) кокала, а какъв по-лесен вариант за тях да го задържат от този, в който нищо съществено не се случва и животът си продължава както винаги? Да, най-вероятно дори и така в един момент пробудените ще станат достатъчно, но дали тогава няма да бъде прекалено късно и робството над тях няма да е окончателно установено, така че да няма връщане назад (Без евентуална външна намеса)?

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #3 -: Март 02, 2008, 18:24:29 pm »
Четете езотерични разкази ;)
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #4 -: Март 02, 2008, 23:38:08 pm »
   Какво мислите за предстоящите събития през 2012? Дали паниката в "ТЯХ" не е твърде голяма.

Дънов нееднократно е намквал за глобална катастрофа в свойте лекции. Аз съм ги чел преди години и не се сещам точно в кои, но на различни места предопреждава да се подготвяме за  глобална катастрофа, че ще има голямо заметресение ,световния океан ще залее много от сушата , няма да има храна по единпът на ден ще ядем това ми се е набило в съзнанието ,че житото ще се прибере в пещери и то ще ни едиствената храна и др. неща да не изброявам повече.Незнам ,но имам лошото предчувствие че ни е казал истината!
« Последна редакция: Август 11, 2009, 08:02:45 am от Морфей »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #5 -: Март 04, 2008, 13:36:36 pm »
Дънов далеч не е препоръчвал да се строят противоатомни бункери... И доколкото е говорил за предстояща криза, правил го е като илюстрация и фон на основната идея в своето учение - а именно, идеята за израстването на човешката душа и надмогването на всички страшни катаклизми... Учението на Дънов не е апокалиптично в никакъв случай!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #6 -: Март 04, 2008, 14:33:24 pm »
Книгата точно 33 страници  ;)Хората сякаш треперят "от неизвестното и немислимото ,и глуповатото".Маите ясно са казали след 2012 г. ще живеем в свят извън времето иПАРИТЕ.
Дънов ясно е казал как ТРЯБВА-задължително да живеем и ще живеят тези които искат нещо да направят за новата облагородена вече планета Земя.На никой не му е лесно ,едно е на приказки,друго е на действие.
Нека да вземем за пример посланието на КРИОН,когато разберете,че в даден район ще има земетресение или друго бедствие,защо продължавате да живеете в този район,нима очаквате БОГ да ви премести вместо вас.
Лека по лека,стъпка по стъпка както се казва в календара на маите промените са започнали
Цикъл 8. „Галактически”
Започвал е на 5 януари 1999 г. и ще продължи до 10 февруари 2011 година. В този период тринайсетте етапа/части са с продължителност от по 360 дни. Съзнанието еволюира в „Етика”. Етиката е различна от морала - тя идва отвътре, от сърцето ти. Тя ти казва кое е правилно и кое е грешно. Морала от друга страна е „причини”. Причини, които с времето и културата обособяват „правилните и грешните” неща. Нещо различно от етиката. Докато морала идва отвън и те затрупва, етиката е в теб самият. Целият цикъл е за нея и за цялостта (интегритет). Те са така да се каже „новината на деня”. Като се огледате какво става по света не сте много доволни, нали? Войни, трагедии и всякакви грозни неща. Това, което всъщност виждате е един сблъсък между съзнанието на „Силата” със съзнанието на „Етиката”. Точно както във всеки един от миналите цикли - новото идващо съзнание доминира над предишното и де факто това става през петия „ден” от всеки цикъл. Тогава новото взема надмощие над досегашното. Забележете също, че не може да имате етика, ако преди това нямате някаква сила/власт. Например, ако бягате за да си спасите живота… етичността ще е последното нещо, което ще имате. Но когато сте на „твърда почва” – тогава може да започнете да си създавате една цялост, представляваща етика. Точно и за това съзнанието е трябвало да предостави първо „силата”.

Бих задал въпрос към всеки съфорумник:"От какво се нуждаете за да живеете щастливо на Земята?"или... да се замислим над това как в момента минава един наш ден и как искаме да "минава" един ден след 2012.Какви цели в живота преследва и търси всеки от нас,кои са моментите от живота ни които ни карат да "летим".

« Последна редакция: Март 04, 2008, 14:34:23 pm от Ricardo »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #7 -: Март 04, 2008, 14:54:09 pm »
Онова, което "не ми достига", е липсата на съответствие между идеали и действителен стремеж в обществения живот; липсата на изчерпателно, твърдо и взискателно намерение за подем, който да бъде преследван без оглед на личното статукво... Бих живял по-щастливо в общество от хора, които не търсят друго, освен претворяването на високия идеал...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен defyl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 33
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #8 -: Март 04, 2008, 15:17:53 pm »
От тук :
http://www.projectcamelot.org/whats_new.html


http://www.ufodigest.com/news/1206/omegasecret.html


"The Omega Secret"
"Secretum Omega"
by Cristoforo Barbato

Не знам дали му е тук мястото, ако не е може да го преместите, интервюто изглежда интересно на пръв поглед.
I Came Out From The Deep To Help And Understand But Not To Kill.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #9 -: Март 04, 2008, 19:24:08 pm »
   Значи това било - СЛЪНЧЕВАТА АКТИВНОСТ! Заради високата слънчева активност целият транспорт и комуникация ще бъдат блокирани. Д. Мелхиседек и Б. Марчиняк говорят за хаос в институциите за цели шест месеца. Какъв ужас! И кулминацията около Коледа на 2012 год.! Ако е вярна информацията за високата слънчева активност ни чака пълен и тотален распад на държавната организация и всички институции. Ако има транспортни средства, то ще са автомобили без електронни елементи, от най-старите бензини и дизели, които нямат никакви електронни чипове. Значи НЕ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛЯМЕ СТАРИТЕ СИ ВОЗИЛА. Ами информацията за това, че Земята ще спре въртенето си за три дни. Това си е чист геологичен катаклизъм! Още по-голям ужас!
   Изводът е!

   Да се покрием някъде в някоя пещера /или си направим бункер, който да издържи на земетресения/, близо до ручей с вода /щото няма да има водоснабдяване/, да се запасим с трайни храни за дълъг период от време и други необходими материали /гориво за отопление, свещи,  медицински консумативи и т.н./, и предварително да се подготвим за несгодите /да прочетем, колкото е възможно повече книги как се оцелява в природата, тъй като за това почти нищо не знаем/.

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #10 -: Март 04, 2008, 20:37:01 pm »
Дано тук да е тридневен залез или изгрев  :)  А тез катаклизме могат да повлиаят и положително,ако не се използват като предтекст за нср де.Примерно цивилизацията ще се срине-дай да ви чипираме.
« Последна редакция: Март 04, 2008, 20:41:58 pm от Vader »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #11 -: Март 04, 2008, 21:45:29 pm »
   Значи това било - СЛЪНЧЕВАТА АКТИВНОСТ! Заради високата слънчева активност целият транспорт и комуникация ще бъдат блокирани. Д. Мелхиседек и Б. Марчиняк говорят за хаос в институциите за цели шест месеца. Какъв ужас! И кулминацията около Коледа на 2012 год.! Ако е вярна информацията за високата слънчева активност ни чака пълен и тотален распад на държавната организация и всички институции. Ако има транспортни средства, то ще са автомобили без електронни елементи, от най-старите бензини и дизели, които нямат никакви електронни чипове. Значи НЕ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛЯМЕ СТАРИТЕ СИ ВОЗИЛА. Ами информацията за това, че Земята ще спре въртенето си за три дни. Това си е чист геологичен катаклизъм! Още по-голям ужас!
   Изводът е!

   Да се покрием някъде в някоя пещера /или си направим бункер, който да издържи на земетресения/, близо до ручей с вода /щото няма да има водоснабдяване/, да се запасим с трайни храни за дълъг период от време и други необходими материали /гориво за отопление, свещи,  медицински консумативи и т.н./, и предварително да се подготвим за несгодите /да прочетем, колкото е възможно повече книги как се оцелява в природата, тъй като за това почти нищо не знаем/.
Абе и аз това викам да се подготвяме за този сървайвър, че както сме се изнежили в тези панелки незнам как ще оцелеем при такъв катаклизъм. Ядеме готови боклуци и сме загубили всякъв контакт с останките от природата. Аз вече обмислям разни вариянти.

Дънов далеч не е препоръчвал да се строят противоатомни бункери... И доколкото е говорил за предстояща криза, правил го е като илюстрация и фон на основната идея в своето учение - а именно, идеята за израстването на човешката душа и надмогването на всички страшни катаклизми... Учението на Дънов не е апокалиптично в никакъв случай!

Някой ден ще извадя тези илюстрации с цитати и пак ще говорим  ;) Просто исках да кажа че Дънов ни е отгатнал за този катаклизъм и ни е илюстрирал как можем да го преодолем по най-полезния и безопасен начин за нас. ;)


Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #12 -: Март 05, 2008, 13:27:14 pm »
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 509
  • Music of the world
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #13 -: Март 05, 2008, 15:44:20 pm »
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !
Определено не трябва да се вярва сляпо, че тогава ще се случи каквото и да било, миналата година пък имаше доста теории за това, че 2012 всъщност е 2007:
http://www.denyse.net/id55.html
http://www.coasttocoastam.com/gen/page1886.html?theme=light
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message469095/pg1
 :-\
« Последна редакция: Март 05, 2008, 16:10:32 pm от Martin »

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #14 -: Март 05, 2008, 19:46:53 pm »
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !

За 2012 не знам, но в близките 30 години все някога ще стане.  :-\ 

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
11 Отговора
9431 Прегледи
Последна публикация Март 06, 2006, 21:40:00 pm
от prestor
16 Отговора
11580 Прегледи
Последна публикация Юни 10, 2006, 23:25:56 pm
от prestor
0 Отговора
12516 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2008, 14:57:47 pm
от Admin
364 Отговора
213218 Прегледи
Последна публикация Май 24, 2016, 23:16:32 pm
от Амрита
2 Отговора
4146 Прегледи
Последна публикация Март 23, 2008, 13:21:35 pm
от AU

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27