Автор Тема: Джеймс Касболт за подземните бази и извънземните  (Прочетена 28317 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER

След завършването на последната ми статия „МИ-6 и господарите на глобалната търговия с наркотици”, сега трябва да представя пълната картина за какво се използват парите спечелени от разузнавателните общности чрез търговията с наркотици.

Имам нужда да направя това по много причини. Истината трябва да излезе и имам нужда да защитя себе си и моето семейство. Ако някой от нас умре преждевременно, това само ще добави повече правдивост към това което говоря. Така че като ви представям следното, аз защитавам себе си и семейството си.
Правителствените нападения и наблюдението срещу мен се увеличиха откакто представих публично последната си статия. Сега вече мисля, че това се превърна в проблем за „националната сигурност”. Получих заплахи за живота си, а хора стоящи в хотела, който се намира срещу апартамента ми, ме снимат използвайки високотехнологична дългообхватна камера, която използва син лазер. Телефонната ми линия както и линията на майката на моя приятелка се подслушват. Моята информация беше хакната и отнета, а много уеб сайтове и e-mail-и от правителствени служители – бяха блокирани.

Вярвам че това е защото от мен изтича информация за проекти класифицирани „над строго секретно”, за които ще вляза в детайли в тази статия. Това че разузнавателните управления управляват трафика на наркотици е класифицирано само като „секретно”.

Моето име е Джеймс Касболт и работех за тайните кокаинови трафик-операции на МИ-6 с ИРА в Лондон, между 1995 г. и 1999 г. Моят баща Питър Касболт беше също от МИ-6 и работеше с ЦРУ и мафията в Рим през 1993 г., по тайни трафик-операции на кокаин и хероин.

Глобалната търговия на наркотици се ръководи от много фракции от глобалното разузнавателно общество и те си сътрудничат (МИ-6, ЦРУ, МОССАД и др.) Целият бизнес се оценява най-малко на 500 милиарда годишно. Това е повече от глобалната търговия на петрол. МИ-6 контролира много от другите разузнавателни агенции в света. МИ-6 създаде ЦРУ през 1947 г. и все още ги контролира. Тези пари придобити от „черни операции” или с класическия Оруелски термини „фондовете не по предназначение на МИ-6/ЦРУ” се използват да се финансират военните и държавните проекти класифицирани като „над строго секретно”.

Тези операции включват огромното покритие на НЛО и изграждането и поддържането на дълбоки подземни военни бази (ДПВБ).

Има много такива бази по света, но ето един малък списък:

1 – Дълси в Ню Мексико; 2 – Брекън Биийкънс в Уелс; 3 – Лос Аламос в Мексико; 4 – Пайн Гап – в Австралия; 5 – Снежните планини в Австралия; 6 – Планинската верига Найла в Африка; 7 – Западно от Кинду в Африка; 8 – До Либийската граници с Египет; 9 – Мон Блан в Швейцария; 10 – Нарвик в Скандинавия; 11 – Готландските о-ви в Швеция; и много други места. Тези проекти се ръководят от секретни не-избирани международни управленски групи свързани с ООН.

Има поне 1 400 от тези (ДПВБ) по света. 131 са в САЩ. Всяка година се изграждат 2 нови бази в САЩ в момента. Средната дълбочина на базите в момента е 4 и ¼ мили под земята (някои са по-плитки други по-дълбоки). Базите средно са с големина колкото нормален град. Всяка (ДПВБ) база струва между 17 и 26 милиарда долара, за да се построи и се финансира от парите от наркотиците на МИ-6/ЦРУ. Във всяка база има от 10 000 до 18 000 работници. Атомно захранвана сонда се използва, за да се копае под земята. Тази сонда минава през камъни с невероятна скорост и буквално разтопява скалата, за да образува гладка като стъкло повърхност около краищата на тунелите.

На 20 май аз лично получих информация от бивш член на НАС (NSA – Национална Агенция по Сигурност) чрез трети човек. Искам да предпазя самоличността на този човек, така че ще го наричам г-н G. Това е първият път, в който тази информация става публична.

G бил нает от НАС в края на 80-те и работил за тях до 1992 г. Той бил старши електрически инженер в подземната база Лос Аламос в Ню Мексико. G работел също и в (ДПВБ) Аламо Гордо в Ню Мексико и в подземна база в Хавай. Той каза че базата Лос Аламос стига до 2 мили под земята и има размер на малък град. Докато бил там, той видял редове хора в клетки, високи сиви извънземни и извънземен представител на рептилиите. G казва, че НАС се отнасяла много строго с всички работници и хората които работели там много здраво при сурови условия.

Според G федералното правителство на САЩ, Военновъздушният флот на САЩ и Енергийния Департамент управляват ДПВБ в Хавай, където той работел. Тази база отива 2 мили под земята и се разпростира в Тихия Океан.
В същата тази база, 3 много високи и мускулести „нордици” (които според G били рептилско-човешки хибриди, защото техните очи можели да се променят в такива с вертикални зеници) го преследвали в базата и го заплашили, че ще го убият, защото ги чул да говорят за някаква високотехнологична джаджа.
Съвсем разбираемо, G бил емоционално уплашен и не искал да говори за тези преживявания с никой.
На 23 май ми беше казано от този източник, че през юни ще има огромно количество земетресения породени от HAARP на западния бряг на Америка. И че ДПВБ-и там вече са евакуирани и затворени. Това се оказа 100% вярно, защото между 21 и 28 юни имаше най-малко 400 земетресения на западния бряг на Америка.
Аз публикувах цялата тази информация във форума на „God like productions” в интернет и за часове публикацията беше хакната и махната.

По ръководно нареждане, НАС е освободена от всички закони, в които не е включено името НАС в текста на закона. Което на практика значи че те могат да правят каквото си искат като не отговарят пред никой.
Това е защото те имат взимане даване с извънземни видове и тяхното изкривено разбиране, че хората са деца и не могат да се справят с истината.

В момента има вътрешна война в глобалното разузнавателно общество относно извънземните планове. Тази война е между негативните и позитивните фракции. По мое разбиране една от главните негативни фракции е групата центрирана около МИ-6 и ЦРУ наречена „Водолей” (Aquarius). Тази група прикрива истината, лъже нагло и дискредитира или убива всеки който се приближи до това да ги изобличи за това което всъщност се случва. Има също и позитивна група центрирана около флотското разузнаване наречена „КОМ-12” (Comm 12), от която изтича акуратна информация на публичната арена относно извънземните планове.

Когато ракетата (не самолета) удари Пентагона на 9/11 – тя удари секцията с флотското разузнаване на сградата. Това беше част от вътрешната война между Водолей и КОМ-12, която се изигра.

Водолей вербуваха Холивуд и масовата медия, да изопачи фактите за извънземните планове и да заслепят обществото за истината. Сър Мартин Уейкфилд Джейкъмб беше директор на телеграфните вестници през 1986 г. Той е също свързан с МИ-6 и е въвлечен в прането на нарко-пари на МИ-6 през Английската банка. Джейкъмб беше директор на Английската банка от 1987 г. до 1995 г. Бившият шеф на ЦРУ Улиям Кейси беше и шеф на съвета на медийната мрежа ABC. Много вътрешни източници отнасят ABC като „мрежата на ЦРУ”.

Сивите и рептилоидните извънземни които работят заедно с военните в подземните бази, се наричат MIEC (ВИИК) – Военно-Индустриален Извънземен Комплекс. Това е недоброжелателна организация, както ще видите със следната информация. Има също и доброжелателни извънземни групи на тази планета. Тези групи не са част от ВИИК и са от Плеядите, Андромеда, Лира, Процион, Тау-Сети, Сириус А и Умо. Тези групи изглежда работят заедно в нещо като защитна „федерация”.

На 20 февруари 1954 г. делегация от тези групи се среща с администрацията на Айзенхауер в неуспешен опит да постигне съгласие по термоядрената военна програма на САЩ. Препъни камъка за тези преговори бил, че тези извънземни не искали да дадат технология, която да бъде използвана от военно-индустриалните фракции на администрацията на Айзенхауер. Тези миролюбиви хуманоидни същества отказали да влязат в развиващият се военно-индустриален извънземен комплекс (ВИИК) в САЩ, Британия, Русия и навсякъде другаде по планетата.
На 11 юли 1934 г., първото съглашение със сивите от Орион било постигнато на борда на флотския кораб Балбоа. Това било едно от най-важните събития в човешката история, защото ни тласнало в роля, която не сме били подготвени да играем и относно това да бъдем домакини на недоброжелателна извънземна раса. Федералното правителство на САЩ пренебрегнало конституцията на САЩ, не казвайки на хората. Тук било мястото, където било сключено споразумението между сивите представляващи рептилиите от Орион и представители на американското разузнавателно общество. Според договора, в замяна на това че сивите ще доставят високи технологии (антигравитационни, метали и сплави, природозащитни, свободна енергия и медицински) правителството ще им позволи без затруднения да извършват отвличания на хора. Това било само при положение, че ще бъде предоставен списък с отвлечените на правителството и че отвлечените ще бъдат върнати ненаранени с изтрити спомени за случилото се.

През 1944 г. било подписано второ разширение на договора, но имам много малко подробности за това.
През май 1954 г. отново под администрацията на Айзенхауер трето допълнение на този договор било подписано и наречено „Договорът от Греада” (The Greada treaty). Сивите и рептилиите нагло нарушили договорните условия както ще видим после в тази информация. Договорът от Греада бил подписан във военноморската база Холоман в Ню Мексико. От сивите и „Ултра” звено на НАС. Оригиналният документ на този договор и извънземните материали от него могат да бъдат намерени днес в съоръжението на НАС, наречено „Синя Луна” под военновъздушната база Къркленд в Ню Мексико. Входът за тази подземна база е в планините Манзано. Също в тази местност се намира и технологичната база на секретният енергиен департамент. Днес устройства за свободна енергия направени благодарение на технологията на сивите и рептилите се изработват, за да бъдат използвани в космоса в базата на енергийния департамент.

На 15 април 1964 г., двама работещи за агенциите се срещат на базата на „Проект Плутон” със сивите в пустинята в Ню Мексико, за да организират среща на 25 април във военновъздушната база Холоман – Ню Мексико. Тази среща била, за да се предоговори споразумението и като психологическо средство да се спечели време, за да може да се реши проблема с рептилиите и сивите.

Сега се разкрива и една истински кошмарна ситуация. Фил Шнайдер е бил геолог, структурен инженер и експерт по подземно тунелиране на американското правителство и ООН. Той е участвал в изграждането на много (ДПВБ) в Северна Америка и други страни. Фил беше убит от ЦРУ на 17 януари 1996 г. в своя апартамент в Уилсънвил в Портланд, Орегон.

През 1979 г. в Дълси, Ню Мексико, Фил Шнайдер дълбаел в пустинята, за да построи спомагателна база в южния край на Дълси отгоре вече съществуващата подземна база там. А вече съществуващата база била построена от американското правителство през 40-те години на XX в. на под „операция Син Знак”, но след това била завладяна от сивите и рептилиите. В продължение на 2 дни, Фил и неговият екип дълбали 4 дупки в пустинята, които слизали надолу няколко хиляди фута.

Някои от дупките продължавали да докарват мръсна пръст, гнили миризми и счупени машинни парчета, които били запратени долу в дупката. Сондажните машини и лазерите се връщали повредени когато били пращани надолу. А накрая била пратена сонда която се върнала тотално липсваща. Накрая долу били пратени хора. Фил бил първият човек, който слязъл. Той бил свален в издълбаното и когато стигнал дъното, на 3 метра от него седели двама сиви, високи 7 фута. Той бил вцепенен, но успял да изпразни един пълнител от пистолета си по тях. Докато презареждал, един от сивите поразил Фил с някакъв вид фазово оръжие, което му доставило висока доза радиационно отравяне, подобно на кобалтовата радиация, дори по-лошо. Белият дроб на Фил бил изгорен и той имаше голям белег по гърдите, който показа в своите лекции, които са достъпни на video.google.com. Пръстите на неговата лява ръка били изгорени, неговите кости били изгорени. Направо бил изпечен.
Той бил подложен на радиационно-изолационна терапия за над 400 дена. В дупката били намерени големи метални цистерни изпълнени с човешки части – основно с жлези. В цистерните имало високотехнологични разбъркващи устройства, които пречели на кръвта да се съсирва.

В Ацтек – Ню Мексико на 13 февруари 1948 г., катастрофирал летящ диск, който бил прибран от американските военни. Машината била 33 метра в диаметър и била направена от лек метал приличащ на алуминий. Летателния апарат съдържал извънземни рептилски тела. Били намерени също голям брой човешки части на борда.
Похлупакът за сигурност „Над строго секретно” бил спуснат дори по-здраво, отколкото в случая с Розуел, за да се избегне масова паника.

Следващия ден след катастрофата (апаратът е бил свален най-вероятно от военните), правителството купило собствеността от местните земевладелци. Свидетели в Ацтек наблюдавали прикрити правителствени камиони да влизат вън и вътре в местността с дни след катастрофата.

Апаратът бил транспортиран до военновъздушната база Райт Патерсън. Дискът съединявал големи пръстени от метал, които се въртели около централна стабилизирана каюта. Нямало нитове, болтове, винтове или следи от работа с инструменти.

Хората в Ацтек внимават какво говорят по адрес на падналия диск. Гражданите все още се следят от военните и до днес. Една възрастна дама казва, че мъжа й гледал военни камиони да влизат и излизат от зоната с дни. Тя казва че била много нервна относно цялата работа и не искала до говори с никой затова, освен със съпруга си. Била попитана дали вярва че там е станала НЛО катасрофа. Нейният отговор бил „Ако нищо не се е случило тук, как така военните дойдоха веднага на място... защо прикритите военни камиони влизаха и излизаха в каньона, защо отричат че са били тук... и защо им е да купуват земята в близост до предполагаемото място на катастрофата?

В Камбоджа през 1972 г., в пика на Виетнамската война, американски специален отряд който патрулирал, се натъкнал на група извънземни създания които товарели различни части от човешки тела в големи метални контейнери и ги запечатвали. Последвала битка в която имало загинали и от двете страни. Докато войниците се отдръпвали, извънземните бързо влезли в летателната си машина взимайки човешките части със себе си. Както обикновено, веднага било приложено масивно покритие на историята.

Един от моите контакти в Уелс, който ще наричам „D”, за да предпазя неговата самоличност, бил потърсен от елитна разузнавателна организация наречена „Група 5-8”. Тази група била формирана от Маргарет Тачър през 80-те години да работи на места на катастрофирали извънземни апарати в Британия. Това е първият път, в който тази информация става публична.

Въпреки че групата 5-8 била формирана от Маргарет Тачър, тя е група на ООН. Един от групата 5-8 наречен Джордж, показал на моя контакт карта за идентификация на ООН с холограми на нея. После Джордж докарал D на тайна среща на пътните служби.

На това място Джордж показал на D снимки на човешки осакатявания, които били намерили близо до тежко охраняваната дълбоко подземна военна база Брекен в Уелс. Тези снимки били взети от запечатана местност, където имало НЛО-активност.

Снимките показвали 16 годишно момиче и 20 годишно момче, на които били премахнати гениталиите, очните ябълки, устните и директно половината кожа липсвала. Джоржд казал че групата 5-8 редовно намирала къмпингуващи ванове в тази местност, в които собствениците били изчезнали.

D разбираемо имал кошмари в продължение на седмици след това и скоро почнал да бъде следен от високотехнологичен Американски ван със сини светлини под него. Мисля че това е бил ван на НАС.
Дни след това D получил заплахи за живота си по телефона. Обаждането било анонимно и гласяло да си трае или неговата къща ще бъде изгорена заедно с него. Джорж после се обадил на D и му казал че живота му е в опасност и да пусне информацията колкото може по-скоро, за да защити себе си. На следващият ден газов работник дошъл, веднага показал идентификация с отварянето на вратата, влязъл и проверил брояча. Когато си отишъл избухнал пожар, който почти изгорил къщата заедно с D и неговата съпруга. Къщата била в развалини и пожарната команда казала, че пожара мистериозно е започнал от мястото където бил работника.

След това D, още един човек и аз разследвахме съобщения за дълбоки подземни военни бази и липсващи деца, около малко селище наречено Зенор в Корнуол. Имало е много наблюдения на извънземни същества по канарите там от 1960 г., много наблюдения на НЛО в местността и доста голяма прикрита военна активност. Според някои свидетели някои НЛО-та изчезвали в океана.

Преди 2 години започнал проект на полицията на Девон и Корнуол класифициран като „секретен”. Копаело се за масови гробове на деца от полицията. Те проследили рапорти за много изчезнали деца в тази местност. Това е класифицирана информация, която D успял да разбере от неговите контакти. Още веднъж това е първият случай, в който тази информация става обществено достояние. От това което аз разбрах обаче, полицията не е открила тела, а местността за копане била оградена, за да не се вижда от хората.

Аз мисля че полицията е търсила на грешно място, защото активността изглежда да идва под земята. Когато поетът Д. Х. Лорънс бил отседнал в малка вила в Зенор, той чул експлозии идващи под земята. А Алистър Кроули, който бил агент на МИ-6 е прекарал доста време в Зенор. Както вече казах МИ-6 и ЦРУ са дълбоко замесени в извънземните планове и аз мисля че Алистър Кроули също е бил затънал здраво в тази работа.
Алистър Кроули е извършвал много сатанински ритуали във вила в Зенор (изглежда има много близка връзка между сатанизма, сивите и рептилиите). В тази вила една нощ след като Кроули напуснал, една жена с име Ка Кокс починала от удар, нейният съпруг полудял и свършил в приютa за душевно болни Бодмин. Мъжът казал че рептилоидно същество се материализирало в къщата и аз мисля че Ка Кокс умряла при вида на гледката. Полицейските досиета отнасящи се до нейната смърт били откраднати от полицейското управление след това.
Алистър Кроули е бил също и в Монтоук в Ню Йорк, когато проектът бил напълно развит и имало квантово-енергийна решетъчна линия която свързва Монтоук със Зинор и древните камъни Мен Ан Тол (Men An Tol) в Корнуел.

След пожара в къщата на D, всичко беше наред в продължение на 2 години. Изведнъж след 2 дни разследване за изчезналите деца в Зенор,
« Последна редакция: Февруари 27, 2008, 22:45:47 pm от H. »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Работниците казват че съоръжението Дълси отива надолу поне 7 нива. Ниво 6, разговорно сред работниците, се нарича „залата на кошмарите”. Те разказват за странни експерименти и многокраки хора, които изглеждали полу-човеци и полу-октоподи, рептилоидни хуманоиди, същества с мека кожа с ръце като хора и които плачат като бебета и имитират човешки думи. Също огромна смесица гущероподобни хора в клетки, няколко клетки с крилати хора, от 3,5 до 7 фута високи, прилепоподобни и фантастични крилати същества. На ниво 7 имало хиляди редове от хора и генетични смесици на хора в замразено състояние, цистерни с човешки ембриони, където ембрионите били в различен стадий на развитие. Други работници казват, че са станали свидетели на сцени дори по ужасяващи от това и отказват да говорят за тях. Един работник казал на Бил Хамилтън: „Аз често се натъквах на хора в клетки, обикновено упоени или дрогирани, но понякога те плачеха и молеха за помощ. На нас ни казваха че те са луди и са замесени във високорисков лекарствен тест, който да излекува лудостта им. Беше ни казано никога да не говорим за това. В началото вярвахме на тази история. Накрая през 1978 г. малка група работници откри истината”.

Томас Кастело бил един от работниците по сигурността в съоръжението Дълси. Томас работил 7 години за корпорацията Ранд в Калифорния. Той бил прехвърлен в Дълси през 1977 г. Той изчислил, че там имало повече от 18 000 ниски сиви, а видял също и високи рептилии.
Томас знаел за 7 нива, но казва, че е могло да има и повече. Той казва че извънземните били на нива 5, 6 и 7. Колкото по-дълбоко се отива, толкова по-висока ауторизация за достъп е нужна. Единствената табела на английски е над совалковата тунелна система и тя гласи: „Към Лос Аламос”. Совалката се движила с 2.7 пъти скоростта на звука. Повечето табели в Дълси са на извънземен символичен език и универсална система, която се разбира от хора и извънземни. Томас казва че други совалкови връзки от Дълси водят до Педж Аризона, Зона 51 Невада, Таос Карлсбад, Дейтил Ню Мексико, Колорадо Спрингс и Крийд Колорадо. Томас казва също че има огромен брой такива совалкови свръзки под САЩ, които се разпростират в глобална система от тунели, до други подземни бази в други държави.
Томас Кастело казва, че под второ ниво на съоръжението Дълси, всеки се притегля чисто гол и му се дава униформа. Всяка промяна в теглото се отбелязва и ако има промяна в теглото от 3 паунда (1,5 килограма) или повече, хората се гледат на рентген. На входовете на всички по-чувствителни зони има теглилки и теглото на човека трябва да съвпадне с тяхната идентификационна карта и код, за да им се даде достъп.
Томас Кастело прекарал тайно много неща извън Дълси преди да избяга, което включва 27 сета от 8х10 снимки на извънземни и генетично направени същества в цистерни. Една видео касета от камера за скрито наблюдение, която започва с показването на компютърни банки, после цистерни, доста изгледи от залата на кошмарите, 2-ма сиви и табелата със знака: „Към Лос Аламос”, както и 20 секундно пристигане на совалката.

* 25 страници диаграми, химически формули, схеми и извънземно оборудване.
* Копие от новото споразумение между правителството и извънземните с подписи.
* Две страници оригинални документи подписани от Роналд Рейгън (по това време губернатор на Калифорния). Всяка страница съдържала подписа на Рейгън, плюс други подписи на политици и 4 извънземни подписа.
* Светлинното оръжие на Томас Кастело (вид лазерно оръжие използвано от офицерите по сигурността в Дълси).
* Томас поставил оригиналите на тези предмети и ги поставил в запечатана тежка пластмасова кутия без кислород. 5 копия има в 5 други кутии на 5 различни места и пазени от 5 различни личности, за които знае само Томас Кастело.

Аз разбирам че тези хора са уплашени да издадат тези доказателства при положение че жената и детето на Томас Кастело били отвлечени кратко след това и после изччезнали в Пуерто Рико (сега се предполага че са мъртви). Но ако някой от вас, който чете това е от онези 5-ма, моля контактувайте с мен анонимно и можем да уредим да ми изпратете копие. Аз бих могъл да го извадя на голямата сцена и в по-голям мащаб. Моят e-mail адрес ще бъде даден на края на тази статия.

Това е част от интервюто на Томас Кастело преди той да изчезне:

Казвам че има извънземни в няколко подземни бази в тази страна и много ужасни неща се случват на там. Ако аз умра преди това да бъде доказано, търсете за доказателства. Изисквайте правителството да ги признае. Ако достатъчно хора го изискат, те ще намерят начин да обяснят за базата или поне да обяснят защо трябва да го пазят в тайна. Има много хора, които работят в Дълси, които ме познават. Аз предизвиквам тези колеги да говорят анонимно. Изпратете писмо да потвърдите това, което обясних. В името на смелите мъже, жени деца и извънземни, които умряха опитвайки се да направят така че широката публика да узнае какво става в съоръжението в Дълси. Изобличете това ужасно място преди хиляди други невинни хора да бъдат измъчвани и да умрат по неизразим начин.

Корпорацията Ранд, която е свързана с изграждането на тези подземни бази е пуснала за публикация „Докладът Ропър”. Това е трето поколение доклад, който казва според техните изследвания че 1 от 10 човека е бил отвличан и имплантиран от сивите и рептилиите и се завръща с изтрити спомени за това. Този доклад е бил изпратен до 110 хиляди клинични психиатъра в САЩ.

Докладът Ропър също казва че жени са били изнасилвани от рептилоидни извънземни, като част от протичаща генетична програма от тях. Колкото и фантастично да изглежда това, то е подкрепено от световни топ лекари като Джон Мак и много други. Има 90 загрижени психиатри, учени в САЩ, които се опитват да създадат организация, за да спрат секретността за тази ужасяваща ситуация.
Те казват че поради договорните взаимоотношения между правителството и извънземните, това се равнява на изнасилвания спонсорирани от правителството. Според Доклада Ропър 99.3% от отвлечените, които са били използвани в протичащата генетична извънземна програма са жени и 0.7% са мъже.
Аз лично съм виждал разузнавателни документи очерци за проблемът със сивите и рептилиите, които показват, че те са въвлечени в генетичен саботаж над човешката раса. Планът на сивите и рептилиите е бавно и тайно да превземат планетата в следващите 30 години, да намалят населението и да управляват планетата от подземията, използвайки населението на повърхността като храна, когато и както поискат. Британското, Руското и Американското правителство свалят средно по 1 летателен апарат на сиви и рептилии на месец, с фазови оръжия разработени с технологията на Тесла.
Руснаците имат зони с големина на футболни игрища, пълни с катастрофирали апарати. Ако това не е инвазия, не знам какво е.

Британското, Руското и Американското правителство са станали „кръвни братя” и най-добри приятели заради извънземните планове. Студената война между Русия и САЩ беше престорена враждебност и фалшификация, за да могат тези правителства да разработят ядрени оръжейни програми, за да се справят с извънземната опасност. Студената война беше лъжа за публиката и да отнеме вниманието от това за какво се разработват ядрените оръжейни програми, не срещу Русия, а като последен изход срещу сивите и рептилиите.

Щаб квартирата на тайната международна ръководна организация натоварена да се занимава с извънземния феномен е в Женева, Швейцария. Управляващата група е съставена от представители на правителствата, които са въвлечени, както и ръководни членове на група позната като Билдербергите. Както съм казвал вече, Британското, Американското и Руското правителство работят заедно заради заплахата за планетата от сиви/рептилии. Въпреки това ситуацията е толкова страшна, че тези правителства са се разделили на паникьосани фракции, някои от които са ни „продали” и директно помагат на сивите и рептилиите.
Според много достоверен американски източник – Улиям Купър – най-важните срещи на това международно управленско тяло се извършват в ядрена подводница под полярните ледени шапки.

Секретността е такава, че това е единствения метод определени съобщения да не могат да бъдат подслушани и това е единственото място, на което те дискутират техните най-големи тайни.
Би било грешно и жестоко от моя страна да представя неговата информация без да представя и пълната картина. Сивите и рептилиите от Орион са въвлечени в древна война с доброжелателните плеядианци и други групи. Плеадиянците са много мощна група и са пазители на Слънчевата система. Аз лично не вярвам, че те ще оставят плана на сивите/рептилиите да се осъществи напълно. Те са ни помагали в миналото, помагат ни сега и ще ни помагат и в бъдеще.

Знам това, защото съм имал много паранормални извънземни контакти от детството ми. Няма място тук, за да влизам в подробности, но то е отразено в презентацията на „Above top secret” с разследващия журналист Дейв Старбък. Напишете „Revelation audio visual - Dave Starbuck” в машината за търсене, за да го намерите.
Имам много ясни снимкови доказателства за доброжелателните извънземни, материализиращи се в моята къща и една кутия от „ченъл”-комуникации с тези същества. Тези снимки могат да издържат структурен тестови компютърен анализ, защото са 100% истински. Аз нямам и познанията и технологията, за да ги фалшифицирам. Едната снимка показва много ясно лице, което се материализира пред мен. Също имам и пост-травматично стресово разстройство от отвличанията и други контакти с недоброжелателни рептилоидни същества. Всичко това е отразено в Above top secret.

Има огромен брой изчезнали деца в Британия, Америка и други места свързани с подземните бази. Бройката в Британия изглежда е поне 20 хиляди деца изчезващи без следа всяка година. През 1995 г. класифициран ЦРУ, ОРУ (отбранително разузнавателно управление и ФБР) доклад казва, че 100 хиляди деца и 1 милион възрастни изчезват и никога не са откриват в САЩ всяка година.

Може би ще се запитате как това се покрива. Както се спомена в началото на статията, същата група, която работи със сивите и рептилиите, която е МИ-6, ЦРУ и военно-индустриалния извънземен комплекс, които притежават и контролират масовите медии.
През 2001 г. Скотланд Ярд разкри, че не е могъл да намери 300 черни момчета на години между 4 и 7, които са изчезнали от Лондон в период на 3 месеца. Тези момчета са били обявени за изчезнали в периода между юли и септември 2001 г.

Журналиста Йинка Сънмону – експерт по изчезнали деца, казва в програмата на BBC Today: „Децата са тук един ден и на следващия изчезват”.

През 1989 г. в Уестчестър, Ню Йорк, който се явява място на многобройни НЛО-прелитания и доклади за отвличания на хора по това време. Над 3 хиляди доклада за изчезнали деца излязоха наяве. След обширно разследване от местните полицейски управления, децата не са били намерени в центровете за избягали деца. Изследователите и приложителите на закона били объркани.

Има и един случай с ЦРУ. Той включва негативни фракции от ЦРУ, директно замесени в отвличането на деца. Това било разкрито през 1987 г. в доклад на американските митници. Митниците и полицията направили внезапна проверка на склад във Вашингтон, който бил използван от ЦРУ. Там те открили комплект инструкции предавани чрез компютърна мрежа, която съветвала ЦРУ да премести голяма бройка изчезнали деца, които първоначално били държани в склада (митницата и полицията намерили голям брой памперси и други неща там) и да ги придвижат напряко през ведомствата. Имало инструкции за забременяване на момичета тинейджърки и също инструкции как да се избягва полицията. Дестинацията за децата в инструкциите била Ню Мексико.

Журналът Албакърки пуснал статия със заглавие: „Защо Ню Мексико има толкова много изчезнали деца в сравнение с другите щати остава мистерия”.

Голяма част от тази активност е центрирана около Ню Мексико, където е подземната инсталация Дълси.
Един оцелял от мъж от МИ-6/ЦРУ от проекта за контрол на съзнанието „Монарх”, описан във „Формулата на Илюминати” от Фриц Спрингмайър, говори за флотската база Чайна лейк в Риджкрест Калифорнийската пустиня. Този анонимен мъж казва, че групи деца наброяващи една, две и три хиляди, били държани в клетки натрупани до тавана на големи хангари. Той казва, че тези клетки са наричани „решетките на кълвачите”. Това са електрифицирани решетки и децата са измъчвани с електрически шокове.

Деца и днес се транспортират до тази база с влак, кола или по въдух. Един от основните пътища за доставки на деца в Чайна Лейк е със самолет от пистата Санта Роса, близо до Бохемската гора. Пистата в Санта Роса би трябвало да е затворена, но въпреки това самолети излитат от там всяка нощ и не пускат светлините си докато не са на хиляди фута височина.

Нацисткият генетик и учен използващ контрол на съзнанието, Джоузеф Менгеле („Ангелът на Смъртта”) от концентрационните лагери в Аушвиц, бил доведен в Америка след войната от МИ-6 и OSS (която се превръща в ЦРУ) чрез Проект „Кламер”. Много други водещи нацисти – експерти по контрол на съзнанието, ракетни инженери и генетици, също били доведени в Америка и Британия след войната.
Джоузеф Менгеле бил в базата Чайна Лейк и института Тависток в Лондон.
Флотската база Чайна Лейк е същата като тази в Ланкастър, Калифорния. В Ланкастър бяха намерени масови гробове на осакатени деца.

От тези чисти доказателства, единственото заключение до което мога да стигна, е че известни части на британското и американското правителство са ни продали – нас и нашите деца – на недоброжелателни извънземни, с тайни споразумения. Ситуацията е наистина зловеща. Хайде хора, време е да се събудите! Новият Световен Ред и единното правителство на ООН, е тази сурова структура за контрол, която иска да захване хората по света в една тоталитарна преса, за да не им се налага да ни кажат за извънземните.
Аз също вярвам, че определени фракции от разузнавателното общество и от британското и американското правителство директно помагат на сивите и рептилиите с техните планове за превземане на Земята. Сведенията сочат към това, че извънземните са обещали на тези хора известна власт, когато това се случи. Името на тайната секретна група „Трилатералната комисия” е взето от Орионския флаг на сивите и рептилиите, познат като 3 отличителни белега. Това само показва в каква беда се намира човешката раса.

Сега има апатия сред хората относно световните събития, която е смъртоносна и заразна. Това е особено вярно за хората от Британия. Ние се превърнахме в нация от овце.

Аз ви предизвиквам да се разтърсите от апатията и предизвиквам вашето правителство да ви каже истината. Моля изпращайте писма, копия на тази статия до вашите местни представители на правителството и я разпространявайте сред приятели и семейството. Тази информация отчаяно има нужда да излезе пред широка публика колкото се може повече, но аз не мога да направя това сам и имам нужда от вашата помощ.

Има доста натиск върху правителствата да обявят публично извънземния сценарий, но също така има и доста голям натиск върху тях да не го обявяват. Ние имаме нужда да изискаме правителствените официални лица да ни кажат истината за извънземния сценарий и ако те не го направят, ние трябва да ги дискредитираме.
Ако има някои представители на правителството или службите, които имат останала малко съвест и искат да ми предоставят информация за някоя от областите, за които се говори в тази статия или пък информация за някоя друга област, моля потърсете ме на e-mail адреса отдолу. Аз също бих се съгласил да ви срещна лице в лице.
Също ако някой друг има някаква информация, оценка или коментари, това ще бъде оценено. Моля не се притеснявайте да ми пращате e-mail-и. Съжалявам ако не съм отговорил на всички след последната ми статия, но това е защото много от e-mail-ите ми бяха блокирани. Най-добре е да пращате e-mail-и и на двата адреса отсега нататък, за да сте сигурни че ще ги получа. Получих над 300 писма, така че благодаря ви за подкрепата. Ако работим заедно можем да преодолеем тази опасност!Джеймс Касболт
3/7/06 Сейнт Ивс-Корнуол

[email protected]
[email protected]
[email protected]


Превод: Alien
Редакция: H.
« Последна редакция: Февруари 27, 2008, 23:09:18 pm от H. »

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Много интересна статия,но предизвика въпроси у мен:
Защо им е база под Мон Блан,най-високия връх на Алпите,годишно посещаван от много туристи,пък и база под връх..  ???
А и в други материали се посочва добронамереноста на американския флот/?/ и това за жлезите  >:( Като цяло ми се стори достоверен.
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 10:10:43 am от Vader »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен extazo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 82
Иска ми се да съм вярващ, като вас но в рационалния ми мозък започва да светят червени лампички.
1.според статията ,1500 подземни бази x 10000 души = 1 500 000 души (как сте затвориш устата на толкова хора)
2.Всеки път има доказалтества (снинмки,филми etc),но къде са? Защо никoй не ги е показал
3.Ако има война между две \"звена\" как ще остане незабелязана от мнoгoто \"неутрални\" хора които са близки до агенциите
4.Абсурд е постоянно да се \"хацкват\" форуми и сайтове,където са публикувани метрияли(дори е невъзможно),агенциите може да забранят достъпа до тях но физически е абсурд да ги премахнат
5.Абсурд е агенциите да преследват толкова много хора,просто едва ли имат толкова служители да се занимават
6.Защо има хора които подкрепят \"лошите\", в крайна сметка очевидно е че те няма да получат нищо
7.Как изведнъж Билдербергите от лоши(конспиративни НВО),станаха добри
8.И изобщо е абсурд да имаш толкова широка зона на деситвие толкова хора намесени и да прикриваш умело всичко това,коефициента на пазене на тайната намалява обратно-пропорционално на броя хора намесени в нея
9.Дори някой да е бил сплашван,идва момент когато на човек му е все едно и казва какво е видя,(до тука само 2ма от милиони намесени).....
Иначе вярвам че има черен поток на пари,имало е и в БГ през комунизма(парите от кинтех). За финансиране на \"неясни\" цели.
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 13:52:01 pm от Martin »

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Е ние не вярваме във всичко  :D,във всяка информация има и дезинформация,но:
1.Не е чак толкова трудно,но виждаш има и такива,който говорят/после спират щото.../
2.Ти какво искаш да кажат по CNN,все пак сред огромния брой фейкове има и истински.
4.Само този сайт се хаква на месец най-малко по веднъж.
6.Власт,пари,шанс да оцелеят след "инвазията"...
7.Това може и да е част от дезинформацията в текста,която е малко.
 ;)
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 13:58:41 pm от Vader »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен extazo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 82
освен cnn има и други медии,ясно :) доста неясно е да определиш информация и десинформация,всеки си го прави сам.
Форума може да се направи да не се хацква,не е проблем,просто когато ползваш говото решение като СМФ,всякакви куци са си оставили ръцете.
Български за съжаление не ми е трябвал скоро,имам някв windowски БГ lang,но не пише и ме мързи да го оправям.
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 14:07:31 pm от Martin »

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Да но всички медии са тяхни,а аз още се чудя за Мон Блан  :)
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Пича не казва нищо ново... дъвче сценария, който се повтаря от 30-40 години насам.

Наркобизнес,бази,разузнаване,Кроули,2-те враждуващи фракции в разузнаването и т.н.

На няколко места се споменава следното обаче:

Цитат
Сивите и рептилоидните
- човека или не е наясно със ситуацията, т.е. говори каквото му падне и не внимава в това, което казва, или сивите не са рептилии.... (бозайници????)

Цитат
В същата тази база, 3 много високи и мускулести „нордици” (които според G били рептилско-човешки хибриди, защото техните очи можели да се променят в такива с вертикални зеници)
- нордиците да са рептилско-човешки хибриди??? чакай малко... Нордиците гущери ли са? Рептилии? Не са бозайници? Хибриди?  и със вертикални зеници???

Цитат
Истината по този въпрос е, че сивите и рептилиите се хранят от секрециите на жлезите и хормоните, чрез вид осмоза. Затова главни органи са взимани от хората.

Не се нахраниха бееее! Абсурдно ми се струва цивилизация развила свръхсветлинни скорости и такава технология, да не може да изхрани и да зависи от кравата на бай Генчо от Родопите. Винаги може да се произведат изкуствени жлези, тъкани и т.н. които да послужат за изхранването им. Ебаси, това го правят на хиляди места по света (генно модифицирани храни,изкуствено създадени органи, клониране и т.н.). Тъй че, да не ми разправя тоя пич, че се хранели от секрециите на жлезите и хормоните.

ПС - съгласен с точките на extazo

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Цитат
Абсурдно ми се струва цивилизация развила свръхсветлинни скорости и такава технология, да не може да изхрани и да зависи от кравата на бай Генчо от Родопите.
;D ;D ;D ;D ,но е така.А сивите не бяха ли нещо като биороботи?Чудя се също ако са искли да ни поробят,инвазират или просто да изпълнят намеренията си спрямо нас,защо не са го направили преди 1000 години,и нали кралското семейство/на Великобритания/ са рептилоиди,да обаче рода им и на трона още от 17век/не съм сигорен/,значи би трябвало да има договори от преди 1934  ???
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 14:42:06 pm от Vader »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Цитат
Абсурдно ми се струва цивилизация развила свръхсветлинни скорости и такава технология, да не може да изхрани и да зависи от кравата на бай Генчо от Родопите.
;D ;D ;D ;D ,но е така.

И откъде си толкова сигурен?

И ако имаш информация, да споделиш защо масата от обезобразявания на крави са в САЩ?
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 14:20:09 pm от Eon »

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
"Така" в смисъл че е  абсурдно,не на това че едничкато цел в живото на един сив е да докопа кравичката на бай Генчо и да и изцоца кръвчицата  ;)
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 14:30:59 pm от Vader »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Цитат
Сивите и рептилоидните
- човека или не е наясно със ситуацията, т.е. говори каквото му падне и не внимава в това, което казва, или сивите не са рептилии.... (бозайници????)

Това не го разбрах - поясни...

Цитат
В същата тази база, 3 много високи и мускулести „нордици” (които според G били рептилско-човешки хибриди, защото техните очи можели да се променят в такива с вертикални зеници)
- нордиците да са рептилско-човешки хибриди??? чакай малко... Нордиците гущери ли са? Рептилии? Не са бозайници? Хибриди?  и със вертикални зеници???

Рептилиите поробват нордиците в миналото и оттогава ги използват като роби и за генни експерименти. Към настоящият момент, по мое инфо/вярване, повечето нордици са с рептилоиден ген, което не ги прави задължително с рептилоидна външност. И в човешкото ДНК има рептилско, но нямаме люспи още :P

Цитат
Истината по този въпрос е, че сивите и рептилиите се хранят от секрециите на жлезите и хормоните, чрез вид осмоза. Затова главни органи са взимани от хората.

Не се нахраниха бееее! Абсурдно ми се струва цивилизация развила свръхсветлинни скорости и такава технология, да не може да изхрани и да зависи от кравата на бай Генчо от Родопите. Винаги може да се произведат изкуствени жлези, тъкани и т.н. които да послужат за изхранването им. Ебаси, това го правят на хиляди места по света (генно модифицирани храни,изкуствено създадени органи, клониране и т.н.). Тъй че, да не ми разправя тоя пич, че се хранели от секрециите на жлезите и хормоните.

Това го говорихме с теб онзи ден, съгласен съм. Не може вече 70 години да отвличат, за да се хранят, или още по-прозаичното - "за да спасят вида си" ;D Имат друга цел тези отвличания.

*

Vader, не знам какво толкова те очудва Мон Блан... Има база в почти всяка една планина. Те са особено щастливи, ако планината има големи кухини - спестяват си от бюджета много милиарди. Туристите е абсурдно да намерят входа, той е замаскиран с технология и охрана - никакъв шанс. Нали си чувал - най-лесният начин да скриеш нещо от хората е да го тропнеш пред очите им.

7.Как изведнъж Билдербергите от лоши(конспиративни НВО),станаха добри

Това е абсурдно, къде видя да се твърди нещо подобно? Единственото място в текста, където се споменава "Билдербергери" е това:

Цитат
Щаб квартирата на тайната международна ръководна организация натоварена да се занимава с извънземния феномен е в Женева, Швейцария. Управляващата група е съставена от представители на правителствата, които са въвлечени, както и ръководни членове на група позната като Билдербергите. Както съм казвал вече, Британското, Американското и Руското правителство работят заедно заради заплахата за планетата от сиви/рептилии.

и никъде не е казано, че са станали добри. Четете по-внимателно.

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Цитат
Има база в почти всяка една планина.
Дали имат база близо до БГ или дори тук  ??? А за алпите знам че почти всеки връх е пирамидален,например Матерхорн.
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 15:00:31 pm от Vader »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Имат навсякъде по Земята.
А иначе естествено че няма да я боднат базата на върха :P Тя си е под Алпите с хиляди разклонения...

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Цитат
Имат навсякъде по Земята.
Значи и в БГ  ???

Цитат
А иначе естествено че няма да я боднат базата на върха

Между другото като четях и точно това ми изникна първо в съзнанието  :P но после се осмислих.А за отвличанията може да ги правят само за да отвличат внимание,пак е вариант,някой да има инфо по въпроса ?
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27