Автор Тема: Февруари - 2008: Техники за Гравитационен контрол  (Прочетена 15791 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Превод: Peacekeeper

Оформление: Eon

Източник: http://www.gctspace.com/main.html
« Последна редакция: Февруари 03, 2008, 20:41:07 pm от H. »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Февруари 2008: Техники за гравитационен контрол
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2008, 19:06:52 pm »
Ако някой не е разбрал откъде да дръпне файла, да види какво съм маркирал на снимката и да свери с нея

Тази фирма се концентрира върху разработването на технологии, базирани на ZPF полета, плазмена физика и електромагнетизъм. Крайната цел е постигане на контрол над гравитацията, построяване на нови енергийни и комуникационни системи, като всичко това би довело до подобряване начина на живот на хората. GCT имат нестандартен начин на мислене, и точно там се крие силата им. Дано да станем свидетели идните години на експерименталните полети, предвидени в проекта. :)

П.П. Благодаря на Еон.
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 00:33:19 am от Peacekeeper »

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Относно: Февруари 2008: Техники за гравитационен контрол
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2008, 19:45:05 pm »
И аз благодаря на Peacekeeper за превода и добре свършената работа!  :)

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Февруари 2008: Техники за гравитационен контрол
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2008, 20:35:52 pm »
   Поредната теза на "позитивния" материализъм за структурата на материята, гравитацията, плазмата, магнетизма и т.н. и т.н. Макар, че нещата са открити в Русия преди двайсетина години, включително природа на гравитацията и електричеството, запалили са водата и въздуха, И ТО ОПИСАНИ В РАМКИТЕ НА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАУЧЕН ТРУД. А ако говорим за свободната енергия руснаците са обяснили всичките принципи на свободната енергия, технологиите на получаването й, гравитацията, електричеството, алхимичната трансмутация на елементите /разбирайте Студеният ядрен синтез/, доказали са, че термоядрения синтез е една фикция и фатална грешка на "знаещата" физика на университетите, и т.н. и т.н. Терията им е епохална, правдива и доказана с множество екперименти. Който не вярва да пита GOGO, той си кара Ладата с вода и е работил по тяхната теория.
   Хамериканците няма да кажат ИСТИНАТА за тези неща в същината й, ако случайно са налучкали истинската структура на материята. Целта е контролът, парите, властта... и продължаване на робовладелството! Що си мислите разработват собствена теория и технологии, без да търсят други източници, а ако са търсили премълчават какво са открили? Най-малкото техният оптимизъм е престорен и намирисва на развалена риба, докато те си ядат прясната в другата стая! >:( >:( >:(
   Не, че не му е дошло времето за разработването на тези неща! Не, че не му е дошло времето извънземните да започнат официални посещения на Земята и в тази връзка и ние да открием антигравитацията и методика за междузвездни пътешествия! Може и наистина да ни налагат Свободната енергия от неизвестен космически информационно-разпределителен център, както и антигравитацията и останалите неща от фантастиката и тайната наука. Но действителността е съвсем друга... Не това, което се представя в момента! На други планове се води битка за Земята. Ние сме само пионки върху шахматната дъска! Лошото е, че не се знае кога ние ще станем играещи с шахмата, а не пионки!!! 
   И не случайно се премълчават такива епохални открития от руснаците като структурата на материята, природата на гравитацията, антигравитацията, плазмата, Свободната енергия и т.н.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
   SMSI-H,
   мисля, че имаш предвид труда и книгите на Андреев?
   Ето тук Avtotermia има качени книгите му. Мисля, че са на руски (да предупредя за неразбиращите го) Трудоемко ще е да се преведат около 500 страници, да не говорим за формулите.
   Във форума на www.skif.biz има дискусия но е добре да се регистрирате за да се ползват пълните функции на сайта, файловете и статиите. За регистрация се иска смс от Русия, но админа се смили и ме регна без да се набутвам :)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
   Joro Velev, анджек, за него говоря. :-* :-* И книгата я четох преди месец, веднага след като си я дръпнах. Не е 500, а е над 600 страници. ДЕБЕЛА ТЕОРИЯ, МАКАР И ОБОЩАВАЩА.
   Във втория линк, който даваш има съобщение за това, че в Индия ще се произвежда автомобил, който работи със сгъстен въздух. И точно там май пиша за НАШИЯ GOGO55, дето си кара ладата с вода, но става въпрос за друго негово изобретение.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
@SMSI-H, нещата, за които ти говориш, не са открити преди "двайсетина години" от руснаците, а преди повече от 70 г. от други хора извън СССР ;) "Братушките" не откриват топлата вода, никога не са го правили и няма да го направят.
Има една специална тема, където точно е описано колко струва Русия и откъде има всички технологии, за които се хвали в трудовете, описани в твоя пост.
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 00:34:05 am от Peacekeeper »

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
   Ще ми бъде интересно и надявам се полезно да се запозная с темата "засягаща" Русия и нейните неспособности. ;)
   Би ли ми подсказал къде е?

   А по темата за GTC.
   Благодаря за превода и вложения труд.

   Коментара ми е следния: Нагледах се на "Ние ще ..., ще ...., ще ....." от "мамини" студентчета, присламчили се към правителствени програми, прахосващи за лудо пари. Докато истинските изобретатели и дейните експериментатори са мачкани и спирани в зародиш. Освен онези работещи за "несъществуващи" проекти.
   Който не е прочел материала нека го стори. (при евентуален интерес де)
   Нека поразгледа сайта.
   .....
   За да не втръсвам, с две думи на тези не им вярвам. А ми се иска да съм в грешка.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
   Ще ми бъде интересно и надявам се полезно да се запозная с темата "засягаща" Русия и нейните неспособности. ;)
   Би ли ми подсказал къде е?
   Peacekeeper, подкрепям Жорката Велев в неговото искане да дадеш най-малкото линк към темата, за която говориш. Направи това, което направи Жоро Велев. Покажи най-малкото връзка към темата си.
   Не ми стана ясно, дали си запознат с теорията за която говоря. Ако не си запознат, значи твърденията в поста ти по отношение на "братушките" се обезмислят. А ако не си чел книгата на Андреев, НЕ ЗНАЕШ КАКВО СИ ПРОПУСНАЛ!!! :P :P :P

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Вземи и се разходи малко из сайта, ще го намериш ;)

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
   Поредната теза на "позитивния" материализъм за структурата на материята, гравитацията, плазмата, магнетизма и т.н. и т.н.
Здравей SMSI-Н :)

Би ли ми обяснил какво разбираш под горното изречение (1) и вместо това какво трябва да се направи. Т.е. кое е обратното на
Цитат
"позитивния" материализъм за структурата на материята, гравитацията, плазмата, магнетизма и т.н. и т.н.
.(2)

Цитат
А ако говорим за свободната енергия руснаците са обяснили всичките принципи на свободната енергия, технологиите на получаването й, гравитацията, електричеството, алхимичната трансмутация на елементите /разбирайте Студеният ядрен синтез/, доказали са, че термоядрения синтез е една фикция и фатална грешка на "знаещата" физика на университетите, и т.н. и т.н. Терията им е епохална, правдива и доказана с множество екперименти. Който не вярва да пита GOGO, той си кара Ладата с вода и е работил по тяхната теория.

Защо тогава руснаците не карат своите лади със вода? (4) Нали ще натрият носовете на американците, които пускат такива сайтове. Или те играят една и съща игра и на висшите нива на конспирация са задружни. (5) Ще се радвам и гого да се намеси и да ми пусне на мейла схемите и начина за задвижването с вода, щото гаджето все се оплаква че Ибизата гълта много. (6)

Цитат
Хамериканците няма да кажат ИСТИНАТА за тези неща в същината й, ако случайно са налучкали истинската структура на материята. Целта е контролът, парите, властта... и продължаване на робовладелството! Що си мислите разработват собствена теория и технологии, без да търсят други източници, а ако са търсили премълчават какво са открили? Най-малкото техният оптимизъм е престорен и намирисва на развалена риба, докато те си ядат прясната в другата стая!

Нима руснаците са я казали? И като са направили теорията, която решава всичко и е обратна на първия цитат, какво стана? Само гого си кара ладата. Нали се сещаш, че ако гого се вдигне и направи фирмичка с която да светне останалите как става тая далавера, ще дойдат едни чичковци и гого вече остави ладата... нищо няма да може да кара... Кво праим тогава?

Разбира се че целта е контрол, робовладелство и т.н., тези неща са ясни, знае ги дори и Силата. И кво правим тогава? Викаме по-форумите колко са смотани и лоши.

Пичовете се опитват да направят нещо и нищо не доказва, че оптимизма им е престорен според мен. Това са изследвали, това са открили.

Има много пътища към истината. Така, че недей обвинява хората, които са създали сайта и се опитват да направят нещо.

Гого - чакам схемите и обясненията, че Ибизата...  ;)
« Последна редакция: Февруари 04, 2008, 22:57:35 pm от H. »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
   Еон, разбирам позицията ти.
   По първия ти въпрос смятам така."Позитивен" материализъм е този, който се учи в университеите, представя се на обществото, а останалата част от истината се крие зад нечии врати и умове, които са твърде малко, защото пазят останалата НАЙ-ВАЖНА ЧАСТ за себе си и целите си.
   На втория, мисля така. Руснаците ще карат ладите и волгите си с нефт, защото го имат СТРАШНО МНОГО и главно С ЦЕЛ ДА ГО ПРОДАВАТ ЗА ВАЛУТА. Ако въведат Свободната енергия в страната си, целият Свят ще трябва да я въведе и цялата структура на обществото ще трябва да се преустройнва НЕ ВЪРХУ ПАРИЧНАТА ЕДИНИЦА. Предполагам разбираш, говоря за чиста проба Геополитика.
   На третия. Какво пречи ако са я казали все пак тази Истина за структурата на материята. И Нютон на времето е искал да каже нещо друго за гравитацията, но е нарочно погрешно разбран - папагалите и до ден днешен упорито продължават да твърдят онова, което не е бил казал и да го изопачават. Плюс това Нютон години след първоначалните си твърдения за ябълката е казал, че гравитацията Е НЕВЪЗМОЖНА БЕЗ ЕФИРА.
Разбира се че целта е контрол, робовладелство и т.н., тези неща са ясни, знае ги дори и Силата. И кво правим тогава? Викаме по-форумите колко са смотани и лоши.
   По отношение на GOGO, номерът е всички като него да си преустроим автомобилите. Схемите са толкова прости, погледни в "Беинса", има ги заедно с книгата за автотермията. GOGO е писал ив нашия сайт в "Свободна енергия" пред ноември, като там дава и повърхностно описание на технологията, без да се изменя конструкцията на двигателя - само на карбуратора. ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ДА ГО НАПРАВИШ! Книгата е в оригинал, скенирана, и забележи САМО 100 БРОЙКИ ТИРАЖ /ТОВА ДА ТИ ГОВОРИ ДАЛИ НЕ Е ИМАЛО КОНТРОЛ?/. И с това искам да кажа, че нещата ги има описани конструктивно. Номерът е да възбудиш намерението си и започнеш експеримент. Тогава питам - КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ЧИЧКОВЦИТЕ, КОГАТО МАСОВО ЗАПОЧНЕМ ДА СИ КАРАМЕ АВТОМОБИЛИТЕ С ВОДА И ВЪЗДУХ, СПРЕМ ДА ИМ КУПУВАМЕ НЕФТА И ДА ИМ СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ? Другият пример е следния: влез втория линк който дава Жорката велев. Там ще видиш съобщение за това, че в Индия от догодина започва МАСОВО производство на автомобили, работещи със сгъстен въздух... Ако не вярваш, влез и се увери с очите си.
   По отношение на последните ти изречения. Наистина има много пътища към истината. Но когато смятам, че е открит верния път, за мен няма никакво значение от коя държава е дошло това /в случая от Русия/. И смятам, че ако подръжниците на университетската догматична физика, която все още си позволява да отрича даже теорията за Торсионните полета /също в случая в Русия, колкото и невероятно да ти звучи "старите" физици са навсякъде - проблемът свързан с Генадий Шипов/, се държат като някои Папи на Науката, които казват "Земята не се върти и не обикаля Слънцето, валидно е обратното" или "Така е и така ще бъде". ТОВА ВРЕМЕ СВЪРШИ! Но тези неща вие ги знаете по-добре от самия мен! Не се опитвах да обвинявам никого, просто исках да кажа, че КОЙТО ПЛАЩА, ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА! Така че, каквито и теории да излизат в масмедиите /било то и Интернет/, целта е заблуда и прикриване на истината. Истинската физика остава зад скрити врати, малки тиражи, изолирани и унижавани физици от МАФИЯТА НА НАУКАТА /която си е разпростряла пипалата навсякъде/. И ако тази истинска физика се прокрадне сред населението, стане популярна и общоизвестна, знаеш как започва да се отрича и манипулира /пример от преди доста годни Студенията ядрен синтез, който прекрасно е обяснен от Андреев в неговата книга - оказва се и че първоначалните откриватели на Студения ядрен синтез е украински физик, забягнал в САЩ, който използвал старите си разработки от интистута, в който работел, но избягал, тъй като никой от колегите му не му повярвал. Виждаш ли Еон, човешката воля за Свободната енергия прави какво ли не. Но и в САЩ знаеш какво стана със Студения ядрен синтез./. Истинската физика се прави от най-чист ентусиазъм, без някой да плаща, както е работил Никола Тесла, първо конструирал и след това търсил спонсори. Така че, изобщо не вярвам на някакви физици, които някой им плаща да правят неща, които платецът иска. Този наивинитет не ми принадлежи. Пък и не ги обвинявам в нищо, те са нечии маши! Жалко за такива, че не мислят с главите си и не гледат глобално на нещата!Много жалко и че по-голямата част от човечеството е такава! Имам и някои други мисли. Все си мисля, че една статия, в която не се вижда целият математически апарат само "вдига гълъбите". Къде са всички онези малки подробности, които правят теорията ТЕОРИЯ. Андреев в книгата си прави именно това. Показва всичките твърдения на теорията на Автотермията с целия й математически апарат, с всички коефициенти, константи, характеристики на материята, доказва твърденията си с множество примери от практиката, показва къде и защо съвременната физика греши по доста кардинални неща, показва по кои методики може да се създават апарати за Свободна енергия и Антигравитация, защо могат да бъдат създадени такива апарати, обяснява с тази Теория за ИСТИНСКАТА структура на материята как принципите работят за улесняване на човечеството за получаване на безкрайна енергия, за добиването на която не се изисква труд /освен за построяването на апаратурата/, доказва, че водата и въздухът могат да горят ако се доведат до състояние на плазма и по този начин НИ ДАВА ШАНС ДА ДОБИВАМЕ ЕНЕРГИЯ, БЕЗ ДА ЗАМЪРСЯВАМЕ ОКОЛНАТА СРЕДА, ТЪЙ КАТО ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПОЛЗВАНЕ НА СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ СА ВОДА И ВЪЗДУХ, КОИТО ОТНОВО ВЪЗСТАНОВЯВАТ ДЕФЕКТА НА МАСАТА /ЗАГУБЕНА ПРИ ДОБИВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ/ И ВЪЗСТАНОВЯВАТ МАСАТА СИ В МАГНИТОСФЕРАТА НА ЗЕМЯТА. СЪЩО ТАКА ДОКАЗВА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ТРАНСМУТАЦИЯ НА ЕЛЕМЕНТИТЕ, ТВЪРДЕНИЯ НА АЛХИМИЦИТЕ ОТ БЛИЗКАТА ДРЕВНОСТ. Болно ми е, че ако в статията, за която говорим, има поне някои формули, обясняващи и доказващи твърденията на авторите, и те се опитват да говорят за неща, без да манипулират, ПРОПУСКАТ ВСИЧКИ ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО Е НАПРАВИЛ АНДРЕЕВ В КНИГАТА СИ И КОИТО СПОМЕНАХ. Неизказването на цялата информация според теб, как се нарича? ;) ;) И тъкмо за това смятам, че цялата тази тяхна показност не цели нищо хубаво, цели единствено самореклама за някои евентуални "бъдещи" /сякаш не са сегашни/ технологии, от които ще извлича полза онзи, който е поръчал и платил изследванията им. За това смятам, че неизказването на цялата информация и нейното укриване, говори най-малкото за несъстоятелност, тъй като нещата в науката се проверяват многократно от други лаборатории, университети, учени и т.н., с една дума трябва да има повторяемост на опита, и то многократна.
   За Ибизата... Хм... добра кола, ама като предполагам, че караш в голям град, хич не те облазявам. Аз съм в малък град, карам Рено дето гори 5 на сто извънградско, ама като сметна че бензина е 2,00 лв. и кусур, ми става лошо, щото имам много кредити. И от друго ми става лошо, че си продадох преди три години чистия дванайсетак с БМВ двигател, дето го търкалях петнайсет години, и сега нямам стара кола да си направя експеримент! >:( >:( >:(  Ако намериш някой стар автомобил, непременно опитай да си направиш катализатор и преустроиш карбуратора. Само ще спечелиш! А след 3000 км ще караш почти само с въздух.
« Последна редакция: Февруари 05, 2008, 18:48:45 pm от SMSI-H »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
   Бих искал да вметна и мисъл за днешния архетип на човечеството. Става дума за това:
Нима руснаците са я казали? И като са направили теорията, която решава всичко и е обратна на първия цитат, какво стана? Само гого си кара ладата. Нали се сещаш, че ако гого се вдигне и направи фирмичка с която да светне останалите как става тая далавера, ще дойдат едни чичковци и гого вече остави ладата... нищо няма да може да кара... Кво праим тогава?
   Ами така мисли, почти цялото човечество. Като започне промяната в мисленето, целият проблем с властта, петрола, парите, робовладелството, потисничеството и т.н. ще започне да се разрешава. Но трябва промяна в мисленето на все повече хора. Не мислиш ли ЕОН? Не мислиш ли, че ако не променим този начин мислене няма да си останем същите и със същите проблеми? Затова четете Барбара Марчиняк и НАЙ ВЕЧЕ ОТНОВО ПРОЧЕТЕТЕ И СИ ПРИПОМНЕТЕ "ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЗЕМЯТА И КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ", КЪДЕТО Е КАЗАНО ВСИЧКО НАЙ-ВАЖНО, КОНЦЕНТРИРАНО И ДАДЕНО НЯКАКВО РЕШЕНИЕ. Дай боже и повече хора с мислене, като автора на "За състоянието на Земята и..."!
   Така че, дай боже все повече ентусиасти и изобретатели като GOGO... Светът и Земята плачат за тях!

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Пич прав си за мисленето. Има обаче едно голямо НО. Но-то е особено ясно изразено при българите и балканците като цяло. И то е, че няма организация. Само това е нужно. Нищо друго. Организация и сплотеност. А при нас... ако комшията научи, че Гого си кара ладата с водичка, пръв ще дотича до чичковците с тъмните очила да го изпорти за 100 лв. награда.

Аз се подразних към реакцията ти на хората направили сайта и опитващи се да направят нещо. Сега, дали това е начина или не (или пък руския опит) все тая... Важното е че се опитват. И не се знае дали са манипулатори или не. А ако го нямаше позитивния материализъм нямаше да има компютри, и т.н. технологии. Не го оплювай така.

Паричната единица няма да изчезне с въвеждането на антигравитационните техники.

Ефира.... то е ясно че няма чист вакуум, в космическото пространство, освен някакви частици, има и лъчение и тъмна материя (енергия). Тя не е само в далечните галактики, тя е и около нас. Може би това е т.нар. ефир... тъмната материя (енергия).

Нещата много лесно могат да се оправят и света малко да се съвземе.

Спират се изкуствените войни. Ограничава се раждаемостта до 2 деца на семейство. Въвеждат се нанотехнологиите (от тях буквално, човечеството може да се издържа и хранително и материално), вкарват се новите технологии... и т.н. и т.н.

С този темп, до 500 г. сигурно ще имаме тераформиран Марс и бази на Луната и спътниците на газовите гиганти...

Но, номера както знаеш, е че това при условие, че управляващите ни са добри чичковци (не са лакомници) и не целят контрол над нас.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
   ЕОН, като прочетох това:
Но, номера както знаеш, е че това при условие, че управляващите ни са добри чичковци (не са лакомници) и не целят контрол над нас.
ми дойдоха някои мисли по отношение на властта.
   Не мислиш ли, че ВЛАСТТА е параван /буквално/ за ИСТИНСКИТЕ ЦЕЛИ на властимащите и париимащите? Не мислиш ли, че тя е само инструмент в ръцете им, а парите са копчетата върху интрумента, едно от многото? Тези въпроси ми изникнаха внезапно, като си спомних за "Разкритията на един Посветен". Какво все пак правят такива същества на Земята и защо използват инструмент като човечеството. Спокойно биха използвали животни за целта си! Не мислиш ли? Животните с една техника за контрол биха станали още по послушни от овцете. Да не би ние да сме по-ниско от животните и да сме по-податливи на контрол от животните? Абсурд, нали... Значи целта на използването на Земята и човечеството трябва да се търси в духовните нива, тъй като човекът е носител преди всичко на духовното, и може би в манипулация на самата реалност и Вселената. Затова е малко да се каже, че Земята е експеримент!

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
11 Отговора
9436 Прегледи
Последна публикация Март 06, 2006, 21:40:00 pm
от prestor
16 Отговора
11582 Прегледи
Последна публикация Юни 10, 2006, 23:25:56 pm
от prestor
0 Отговора
12523 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2008, 14:57:47 pm
от Admin
364 Отговора
213272 Прегледи
Последна публикация Май 24, 2016, 23:16:32 pm
от Амрита
0 Отговора
10307 Прегледи
Последна публикация Февруари 03, 2008, 12:59:53 pm
от Eon

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27