Автор Тема: Истории за внезапно появили се хора без спомени. Вероятни mind control-жертви  (Прочетена 16129 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Преди месеци полицията в Норвегия се натъкна на добре облечен, образован млад човек. Всички опити да бъде изяснена самоличността му останаха безуспешни - той няма никаква представа кой е, и как е попаднал в Норвегия. Говори на изискан английски и японски, но не разбира нито дума на норвежки.
Появил се е в центъра на Осло и в началото са го възприели като избягал от психиатрията пациент. При хипнотичен сеанс е станало ясно, че не скрива умишлено никаква информация, не знае името си и абсолютно нищо за миналото. Носел достатъчно пари, но нямал документи. Отпечатъците му са предадени във всички части на света чрез Интерпол, но отново липсват резултати.
- Случаят е много странен - каза пред репортер на Ройтерс старши полицейския офицер Синдре Флаате. - Никога не съм се сблъсквал с нищо подобно.
На 3 февруари 2002 г. в провинциалното градче Камишин в Русия е намерен млад мъж без документи. Говори само немски, не знае името си и по какъв начин, без виза се е отзовал тук. Впоследствие се разбира, че името му е Питър Флек и жена му е обявила неговото изчезване. По какъв начин е могъл да попадне в дълбоката руска провинция, като пресече две граници без документи?
По руската телевизия често се излъчват предавания за хора, загубили паметта си. Диагнозата "ретроградна амнезия" вече е доста разпространена. Под нея медиците разбират, че жертвата е понесла физически удар по главата, медикаментозно отравяне, злоупотреба с наркотици и алкохол. При тези пациенти обикновено се забелязва снижаване на интелекта, раздвоено внимание, главоболие, раздразнителност. Но в случаите, които описваме сега, нещата стоят по друг начин. Тези хора прекрасно съобразяват, владеят се, умеят да се концентрират, но не помнят името и миналото си.
В Полша е намерен човек, който владее компютри и има солидни знания по икономика, шофира нормално. Но не си спомня нищо за своята самоличност.
Има случаи, когато причината за изчезването на паметта е ясна. Тя може да е тежък психически шок, след който се изтрива всичко преживяно преди него.
Знаем, че в Германия, Русия, Япония, САЩ и другаде са се извършвали интензивни опити с психотропни и психотронни средства за въздействие върху мозъка. Достатъчно е да си спомним проект МК УЛТРА, който по-късно е спрян заради многото жертви, повечето от които остават завинаги инвалиди.
Знае се и за военна лаборатория в Пакистан, разработила особено вещество от природен наркотик. Към него е добавен някакъв пластификатор, който фиксира веществото в мозъчната тъкан. Върху участък от кората на главния мозък се въздейства с лазерен лъч с определена честота. След часове наркотикът започва да се отмива от организма, но в мястото, където е бил насочен лъчът вече е станала химическа реакция. Веществото е навлязло в мозъчната тъкан. Хората, които са облъчени по този начин нямат никакъв шанс да възстановят паметта си, защото начинът за спасение се знае само в споменатата лаборатория. Но това, което е направено веднъж, веднага се прави и на други места.
Психотрониката е дяволското изобретение на нашите дни. Провеждат се и ще продължат да се провеждат експерименти по дистанционно предаване на информация и физически състояния. Словосъчетанието "трансперсонален информационен контакт" вече не звучи странно. С помощта на особени отражатели може да се въздейства от Австралия в Белград. Диапазонът на такива въздействия е огромен и те винаги настигат онзи, за когото са предназначени.
В света отдавна съществуват методи за управление на съзнанието и поведението. Терминът ЕDOM е абревиатура, означаваща "електронно разтваряне на паметта". EDOM е електронно намесване в паметта, за да я изтрие - цялата или отделни спомени. Зрителните и слухови образи от миналото се блокират. Въздейства се директно или дистанционно.
Навлизаме в ерата на технологизирането на психичните енергии и не е безопасно да пренебрегваме излъчванията - микровълновите, инфразвуковите или оптическите.
Причините за изтриването на паметта могат да бъдат и други, според мнението на уфолози. Те имат доста доказателства, че в лабораториите си сивите или зелени същества от НЛО са форсирали обучението на андроиди, хибриди и отвлечени хора. Информацията се подава директно в мозъка и осъществява интра и интрацеребрален контрол. Вложената програма може напълно да измести старите. Тя може да бъде блокирана до появата на звуков или светлинен сигнал. Тогава човекът ще изпълни заложената в мозъка му програма без да се съпротивлява. Управлението може да става дистанционно с помощта на имплантанти. И само под хипноза жертвата може да си спомни подробности от отвличането и какво са правили с нея.
Известна е историята с Катарина Ребека Андерсън. Жената се появява в американския щат Айдахо през 1966 г. Родила се е през 1842 г., изчезнала безследно през 1880 г., когато била 32-годишна. Уфолозите е трябвало да повярват, че Катарина е прекарала 116 г. на чужда планета и не е остаряла нито с ден. Когато се завръща на Земята, тя не е разбирала къде се намира и какво се случва. По-късно разказва, че през 1880 г. прилични на деца извънземни я отвлекли от дома и в метален кораб. На чуждата планета, обвита в ужасна мъгла, с нея са правени изтощителни медицински експерименти. В тила й има метален предмет, който не може да се отстрани, той е враснал в черепната кутия и в самия мозък.
За изминалото време методите на пришълците сигурно са се променили и сега вече те си служат с фини имплантанти, а "зомбираният човек" не се различава с нищо от другите.
Наскоро вестник Fortean Times публикува научна полемика около концепцията на философа Ник Бострон от университета в Йейл. Бострон смята, че всички ние живеем във свят, подобен на компютърен модел или матрица. Матрицата е проектирана от "хора от бъдещето". В някакъв момент компютрите ще могат да моделират това, което наричаме съзнание. Ще създават виртуална среда, с която това съзнание ще взаимодейства. Тази среда няма да предизвиква никакво раздразнение и недоволства, неприятни асоциации или протести. Ако при конкретния индивид се е получило "лошо съзнание", то може да бъде изтрито точно така, както ние изтриваме файлове в своя компютър и създаваме нови. Или да не създаваме никакви.

Източник: www.supernatural-bg.us

Как мислите - дали препратките към компютърната реалност са напълно подходящи??? Дали в плен на матрицата не е само един аспект на живота - физическото тяло, и дали част от целта на идеята за "Матрицата" не е чисто манипулативна - нещо от рода на "оцелявай на всяка цена" , "бий се или бягай, за да не бъдеш изтрит"... И все пак - няма ли в човека нещо безценно, което не може току-така да се елиминира???
« Последна редакция: Април 08, 2008, 00:20:30 am от H. »
musica universalis

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: OUR MATRIX ???
« Отговор #1 -: Ноември 11, 2005, 17:31:40 pm »
Душата.
А както често казвам - "Матрицата" е филм правен по действителен случай 8)

За същата статия говорих бай дъ уей 8)

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: OUR MATRIX ???
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2005, 03:40:52 am »
... И все пак - няма ли в човека нещо безценно, което не може току-така да се елиминира ??
Да има. Има нещо което не може току-така да се елиминира.
Г Л У П О С Т А
Голям ВОЙН е тая, а и от дума не разбира. (нали си е глупава)
 :D :D :D
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: OUR MATRIX ???
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2005, 23:24:00 pm »
хахаа, според мен пък е:

     Р А Д О С Т Т А


,,известна под другото си име:

     
     
         *   И С Т И Н А Т А   *
musica universalis

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Re: OUR MATRIX ???
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2005, 23:44:27 pm »
ако верно живеем в матрица аз съм един от бъговете  ;D ;D хехехе
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Re: OUR MATRIX ???
« Отговор #5 -: Ноември 26, 2005, 00:41:45 am »
такава мила усмивка ви мята моят аватар, а ти си седнал за шапката да ми говориш .... безобразие
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: OUR MATRIX ???
« Отговор #6 -: Ноември 26, 2005, 08:54:33 am »
Бъг друг път. Ако се огледате си има стереотипни начини на поведение-като набор от програмки.Конспиралникът е просто още една от тях,но в него има доста стойности,които са на рандъм и му позволяват да с еоткъсне от основната програма.Един вид като алтернативни контролиращи механизми.А може би вируси...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: OUR MATRIX ???
« Отговор #7 -: Ноември 26, 2005, 11:56:50 am »
хахаа, според мен пък е:

     Р А Д О С Т Т А

,,известна под другото си име:

         *   И С Т И Н А Т А   *
Ако РАДОСТТА беше толкова трудна за елиминиране, до сета Земята да е разцъфтяла от щастие.
А, и ИСТИНАТА щяхме да знаем....
Но за сега, канспирации под път и над път....
Изглежда и програмистите на матрицата, като компютърните такива (на кой ли пък да приличат???), гледат да се надцакват. Едните правят, уж добри програми, а другите добри вируси-бръмбърояди. Абе, всеки си върши съвестно работата ...... всеки в своята си матрица.
Матрица в матрица, в матрица ......
А пресата? Леяра? Инженера? ИДЕЯТА?.....ПРИЧИНАТА?
Що ли питам....
Хайде всеки, бегом в матриците си!
Матрици, матрици, матрици .... М А Р Т Е Н И Ц И
Навързани, бели и червени.  :P
 ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: OUR MATRIX ???
« Отговор #8 -: Декември 20, 2005, 12:27:49 pm »
 :D :D :D
musica universalis

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: OUR MATRIX ???
« Отговор #9 -: Декември 20, 2005, 14:01:17 pm »


ИСТИНА и КРАСОТА

По принцип това е едно и също нещо,
но в единия случай е видяно от интелектуална гледна точка,
а в другия случай - от емоционална...

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: OUR MATRIX ???
« Отговор #10 -: Декември 21, 2005, 00:02:50 am »
Това последното ми хареса, ще си го запиша.  ;)
Надявам се нямаш нищо против, че го сложих в "Мисли и източници"?
« Последна редакция: Декември 21, 2005, 00:07:59 am от asdfghjkl »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: OUR MATRIX ???
« Отговор #11 -: Декември 31, 2005, 09:31:32 am »
Човечеството живее в ниските честоти.

Някой поддържа старателно това състояние на енергийно затворничество на съвременния човек и не позволява излизането му от коловозите на Матрицата.

ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ за обясняване състоянието на съвременното човечество

1. Disconnected servitude  (Панелно или посегментарно впрягане в ярема на обслужване на Матрицата) Първо накъсваш веригата от глобалната мрежа на сегменти и след това всяка една брънка, всеки един сегмент, всеки един панел се впряга в служба).

2. Илюзорно чувство на откъснатост от Цялото, това е мисловния затвор на Матрицата.

3. Пет сетивен свят – светът е това, което виждам, усещам-осезавам, чувам, обонявам, вкусвам. След това идва преработката в мисловната лаборатория. Светът всъщност, който е извън сетивата е светът в който вярваме и който чувствуваме.

4. Три измерен свят.

5. Манипулаторите също са манипулирани.

6. Езикът и думите – средство на петсетивния свят.

7. Вибрационно равнище.

8. Страхови установки – войни, конфликти, стрес, чувство за вина, агресия, страх от неизвестността, производство на страхови излъчватели чрез огнища на постоянен стрес.

9. Сексуална активност – натоварване на сексуалния център по изкуствен начин.

10. Холографски мисловни проекции в областта на манипулируеми полета.

11. Ниски вибрационни честоти – състояния на съществуване в тези ниски полета на страх и секс, първа и втора чакра, секс и порно индустрия, еротика и порно, сексуални артикули.

12. Повдигане на Вибрационното равнище.

13. Разширяване на съзнанието.

14. Изваждане на жените-хетери и жените-революционери от паричната зависимост чрез бартерната форма.

15. Само това, което вярваш че е, може да бъде видяно и преживяно. Вярата в нещо е първото условия за да е реално то.

16. Затворът на Възела на Времето (Loop of Time) ни развързва от разбирането за Единството.

17. Повдигането на сексуалните честоти и тяхното трансформиране нагоре към Сърдечната чакра – само когато сексът се прави самоотвержено не за пари и изгода. Само когато се научат да служат на другия в това свещено поле на отдаване. Сексът не е вземане. Сексът е взаимно обменяне. Изваждането му от системата на парите е необходима заради самия него и заради оцеляването на човешкия род. Защото сега мъжете са притиснати от страхови установки и изкривени сексуални желания.

18. Лечение на този сектор е възможно само чрез дълбоко вникване в дълбочината на проблематиката.

19. Секс и служене – идеята за свещените проститутки.

20. Трансформиране на жреците на любовта, затънали в пари, изгода и такси в жреци на свещения секс, обслужващи своите братя от човешкото семейство.

21. Компаньонките и проститутките – свещени жрици на любовта – идеята за служене.

22. Трансформиране първопредставата за секса като вземане и удоволстване в идея за отдаване на другия.

23. Изход първи: Изваждане от Матрицата на двата основни излъчвателя на ниски честотни излъчвания - страхът и сексът.   

Много трудно, тъй като животът обхваща океана от астрални излъчватели, в който те присъстват, въпросът е как да се трансформират в посока за нагоре 

24. Изход втори – Бартер: В бартерът всеки един предлага нещо, което има и го заменя. Точно в него става невъзможно манипулирането с остарелите митове – че дава този, който преди това е натрупал.

25. Никакво натрупване, а бартерът ще направи излишно подобно мислене, че първо било необходимо акумулиране или натрупване.

26. Бартерът не означава: първо непременно производство и второ дистрибуция. Бартерът означава равнопоставеност пред възможността за взаимна обмяна.

27. Модели на бартерна обмяна.

28. Изход третисъздаване на Единни групи от сродни души и съмишленици, подготовка на модел за Единно семейство – Единение – отработване на вътрешното пространство, излизане в икономически независим модел на съществуване.

Рекапитулация

-  страх, секс и стрес – канализиране на енергиите към сърцето и ентусиазма (има надежда).
-  независимо бартерно стопанство – чувство на реална сигурност извън тази от Матрицата.
-  Единен модел – родови имения, отработване на отделни психологически установки и създаване на Вътрешното пространство.
-  Вътрешното пространство – основа за  създаване на нови реалности
.

http://imadrugpat.org/matrix-new.htm
« Последна редакция: Декември 31, 2005, 12:44:18 pm от Horus »
musica universalis

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: OUR MATRIX ???
« Отговор #12 -: Декември 31, 2005, 12:44:49 pm »
Да. Това е Пътят.

Неактивен Princess_Deja

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 581
Преди месеци полицията в Норвегия се натъкна на добре облечен, образован млад човек. Всички опити да бъде изяснена самоличността му останаха безуспешни - той няма никаква представа кой е, и как е попаднал в Норвегия. Говори на изискан английски и японски, но не разбира нито дума на норвежки.
Появил се е в центъра на Осло и в началото са го възприели като избягал от психиатрията пациент. При хипнотичен сеанс е станало ясно, че не скрива умишлено никаква информация, не знае името си и абсолютно нищо за миналото. Носел достатъчно пари, но нямал документи. Отпечатъците му са предадени във всички части на света чрез Интерпол, но отново липсват резултати.
- Случаят е много странен - каза пред репортер на Ройтерс старши полицейския офицер Синдре Флаате. - Никога не съм се сблъсквал с нищо подобно.
........
.
.
.

Тази информация от началото, ако я свържем с едни последвали убийства през 2011 г. не ви ли се вижда интересна връзката?

Чела съм доста неща. Гледала съм филми. Представяла съм си, ако се налага мога ли съзнателно да си "причиня" амнезия.
И всеки път съм стигала до странно и необяснимо плашещ ме момент, на ... безсилие.
Какво ви е мнението за "амнезията", която без видима причина ви спохожда. Понякога просто се отбелязват "белите петна", но основното от паметта хората запазват и продължават напред.
Но прочетох на едно място, че един от признаците на амнезия, било да не можеш да правиш планове за бъдещето.
Изпадали ли сте в такива състояния или просто замисляли ли сте се?
« Последна редакция: Юни 14, 2012, 23:18:21 pm от Mirotvorec »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 729
Aз лично никога не съм изпадал в подобно състояние, но познавам хора на които  умишлено са изтрити  спомените за предната им самоличност и минало, като им е вградена нова такава, с нови планове за  бъдещето.

Разбира се става въпрос за изкуствен "минд контрол " върху съзнанието.

Сега обаче се замислям, кой контролира естествения и изкуствен път  на съзнанието, амнезията и плановете за бъдещето?

 Не са ли съучастници?

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
2 Отговора
5952 Прегледи
Последна публикация Май 21, 2010, 23:13:18 pm
от sasho90
3 Отговора
6527 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 22:30:00 pm
от Peacekeeper
29 Отговора
22805 Прегледи
Последна публикация Юни 28, 2012, 15:58:21 pm
от healthy
12 Отговора
12786 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2011, 04:54:22 am
от jedymaster
9 Отговора
11103 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2013, 21:55:57 pm
от gogetit

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27