Автор Тема: НЛО и Команда Ащар  (Прочетена 32094 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен stamen

 • Космически Гладиатор
 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
НЛО и Команда Ащар
« -: Януари 19, 2008, 18:09:18 pm »
НЛО И КОМАНДАТА "АЩАР"
КОЯ Е КОМАНДА "АЩАР"
Това е междугалактическо формирование на Светлите сили на Космоса, изпълняващи мисията на Божествената Любов и патрулиращи в частта на Галактиката, наричана Счейр, по поръчение на Междугалактическия съвет, чиято власт произлиза от Духовната йерархия на вселенско ниво с върховен покровител Иисус Христос — Сананда. Командата е изградена на доброволен принцип и включва неколкостотин милиона възвишени Светли същества, обединени в името на високоблагородната цел — спасението на човечеството от силите на мрака и предстоящите катаклизми.
Междугалактическото формирование разполага с флотилия от над 15млн. звездни кораби, патрулиращи в тази част на Галактиката и следящи за всичко, което става на Земята и в космическото пространство около нея. Тя е разделена на подразделения и ескадрили, които носят високоотговорни дежурства в космическото пространство. Към командата е прикрепено и силно наземно подразделение от техни представители, живеещи незабележимо измежду хората и поддържащи постоянна връзка с ескадрилите на флотилията. Освен това към флотилията, когато е необходимо, се включват и доброволци от други вселени за оказване на допълнителна помощ при нужда.
В случай на нужда командирът има право да се обръща за помощ към Междугалактическата федерация на свободните светове, като по този начин се осъществява междугалактическата поддръжка в името на благородната мисия за спасяване на човечеството и планетата Земя:
"Целта на нашата команда в известен смисъл е спасяване на човечеството от самото него!"
Това е част от посланието, предадено от командира на флотилията Ащар Шеран на американския полковник Джордж ван Тасел малко преди опита на американците да взривят най-мощната водородна бомба в света. На практика те са щели да унищожат живота на Земята, ако не е била своевременната намеса на Междугалактическите сили.
Широкомащабните междугалактически операции се осъществяват чрез координация на звената, наречени Трибунали, които работят на междугалактическо и галактическо равнище, както и на ниво слънчеви системи. В тези величествени съвети са представени всички нива на Миророзданието. На сесиите им се разрешават проблеми от най-различни мащаби на вселенско равнище.
Създаването на водородната бомба на Земята предизвиква мълниеносна реакция от страна на Междугалактическите сили, което става възможно благодарение на перфектно осъществявания непрекъснат контрол над планетата от тяхна страна. Тогава по решение на Междугалактическия съвет командир Ащар, след като светкавично се телепортира на Земята, предава предупреждението на американското правителство чрез полковник Тасел.
По линия на контрола флотилиите от командата поддържат постоянна телепатична връзка с хиляди хора от планетата, чрез което не само се обменя безценна информация, но и се извършва енерго-информационно пречистване и препрограмиране на енерго-информационната матрица на Земята (Меркаба). Освен това се провежда и изключително внимателен и високоморален контрол на всякакво равнище — ментално, астрално и физическо. Казано с две думи, в тези драматични за Земята мигове човечеството е следено като действие, чувства и мисъл чрез живи компютри, нямащи нищо общо с нашите, в които просто са включени "нишките" на извънтелесните чакри на човека, общо пет на брой, и това е направено за всеки един от нас! Факт, който е известен и на себебогоизбралите се. Но те по никакъв начин не биха могли да не се съобразят с него, защото каквито и опити да правят, за да се избавят от този вид космически контрол, все ще бъдат неуспешни, тъй като никой представител от бездуховното човечество не е успял да премине бариерите на т.нар. Велика пустота, за да напусне енерго-информационното тяло на планетата.
В изпълнение на колосалната програма са мобилизирани хиляди подразделения на космическо и земно равнище.
Предстоящите събития на Земята във връзка с Големия космически преход мобилизират допълнителни подразделения от различните измерения на пространство-времевия континуум. Те също се намират в състояние на първостепенна готовност за намеса в спасяването на човечеството, когато катаклизмите се задействат.
Всяко измерение, както и всички галактики, съзвездия и слънчеви системи имат свои представители в Между галактическата федерация на свободните светове. Програмата, наречена Светлина за планетата Земя, представлява отлично координирана операция, осъществявана от много сектори на Външния Космос.
По нейна линия се осъществява и широкоспектърна просветна работа с хората на телепатично ниво, като корабите на флотилията непрекъснато излъчват емисии и ги проектират в информационното поле на планетата на честотата, на която работи човешкото съзнание. Информацията пристига от различни нива на Космоса и се приема от хората с отворени канали на енерго-информационната си система. Затова спешно е необходимо да се създаде Единен координационен център на Земята за събиране, систематизиране и изчистване на информацията по методите на менталния тест, отново с помощта на доказани контактьори с чисти и неподвластни вибрационни енерго-информационни същности — Духовно извисени човешки същества.
Такъв център на планетата все още не е създаден, а от него Йерархията изпитва особена нужда поради динамиката на процесите, които непрекъснато променят ситуацията, и може да се каже, че положението на Земята в момента остава в рамките на критичното.
Разбира се, Тъмните сили правят всичко възможно да не се стигне до този вид събуждане на човечеството, така че в името на собственото ни спасение трябва да положим немалко усилия и ние самите. И колкото сме повече и по-организирани, толкова по-улеснена ще е мисията на нашите Спасители. И обратното, колкото сме по-заспали, апатични, безучастни и дезорганизирани спрямо собствената си участ, толкова повече усложняваме собственото си спасение, защото живеем във времената, за които сме предупредени и от Светото писание:
"Когато дойдат ония времена, вие будни бъдете!"
Колцина от нас са будни и до каква степен, това е въпросът днес! Смятаме, че по-будните и духовно израснали хора не се нуждаят от повече просвещаване по въпроса и сме сигурни, че за тях, както се казва, е необходимо само светване на лампата, и те оттам нататък знаят какво да правят. Всички останали обаче трябва да бъдат събуждани, защото достигнахме до фазата, при която кой, каквото прави, не го прави само за себе си!
Както казахме, човечеството на Земята обособява цялостната енерго-информационна матрица на разума на планетата, така че в конкретната ситуация от изключително значение е пробуждането и организирането на все повече хора в името на всеобщото спасение на човечеството и планетата, взети заедно, защото представляват едно цяло — мега енергоинформационен квант на галактическо, вселенско и всемирно равнище:
"Земята е единствената, която още не е приета в Съдружието на Светлината. Затова в името на тази цел ние ще обединим цялата си Любов, цялата наша технология и цялата необходима информация за тържеството на Добрата воля сред човечеството и приемането му в нашето Съдружие... "
Това предава командир Ащар в една от своите емисии. И още:
"...Ние сме пронизани от вибрацията на Любовта и винаги сме готови да пожертваме себе си в името на общото дело в своята вярност към Светоносния... "
И това е така, защото малцина на Земята знаят, че в битката за нейното спасяване и на човечеството преди около 1,2млн. години тогавашният командир на Светлото войнство — Архистратег Михаил, загубва цялото си семейство и немалко от верните си военачалници, а колко са изгиналите Светоносци, паднали за нашето спасение, никой не знае. Една истина от прастарата история на човечеството, за която е направено всичко възможно да бъде изтрита от нашата памет, вместо да се изписва със златни букви от всяко поколение и от всяко човешко същество, идващо за живот на тази планета.
Какво падение за съвременната историческа наука — да приема за човешка история куп измишльотини и същевременно да си позволява с лекомислена и безотговорна ръка да отхвърля живи части от прастарата памет на човечеството! Пореден престъпен акт спрямо хиляди човешки поколения, извършен от поддръжниците на Тъмните сили — човешки същества, употребявани като сляпа маша и след това захвърляни, нищо повече. Така е и сега. За високомерното пренебрежение от страна на Грейовете спрямо верните има лакеи има редица документирани случаи, които въобще нямат място за коментар в тази глава.
ЗАДАЧИ И ПРИНЦИПИ НА КОМАНДА "АЩАР"
Фрагментът е взет от книжка 10 на поредицата "Ченелинг":
1.   Представителите на галактическата команда "Ащар" образуват гигантски Легион на Светлината, в който влизат милиони Светоносци под ръководството и поръчението на Пресветлия Господ Иисус — Сананда.
2.   Командата помага на Земята на всички нива за трансформация на човечеството при повдигането на парадигмата му в четвърто и пето измерение и за настъпването на Златната епоха — Ерата на Водолея.
3.   Екипите на командата се грижат за стабилното поддържане на енергийната ос на Земята и постоянно следят промените в магнитното поле и енерго-информационните й системи, както и астрофизическите и геофизическите параметри, влияещи на Земята и останалите планети в Слънчевата система и Галактиката.
4.   ТЕ стимулират духовното разширяване на човешкото съзнание, което ще позволи по-задълбочено да се осъзнава многомерната Божественост и функциите й в необятния населен Космос.
5.   ТЕ усилват земния парамагнитен, хармоничен резонанс, създавайки по този начин възможност да бъдат прибирани по-високи добиви от зърнените култури.
6.   ТЕ пробуждат човечеството за преход от използване на полезните изкопаеми като източник на енергия към средства, захранвани от свободната енергия във Вселената.
7.   ТЕ разработват ефективни форми за обмен на информация между своите станции и земните хора.
8.   ТЕ охраняват и освещават пътя на мнозина свои последователи от Земята, изпълняващи различни мисии и служене на Светлината от цял свят.
9.   ТЕ провеждат непрекъснат контрол на планетата от много равнища и ако възникне опасност, застрашаваща живота тук, имат готовност за своевременна помощ.

10.   ТЕ внимателно следят за възстановяването на храмовите комплекси на Земята, проектирани на основата на Свещената геометрия, използвана в Древен Египет и от индианците
11.   ТЕ съдействат за Пришествието на Христос и Учителите от Духовната йерархия, както и за създаването на школи по мистерии и ашрами на Земята.
12.   ТЕ имат заветна и дългоочаквана цел — приемането на Земята в Обединената конфедерация на мирните светове, за което са и изпратени в тази част на Галактиката като Посланици на Великото централно Слънце с мирна мисия и добра воля.
Друга функция на командата "Ащар" е контролът за вредоносни, коварни влияния, проникващи на Земята от доста време и образуващи тъмната обвивка около нея. Тя става все по-трудно пробиваема от информационните лъчи на Светлината, защото през последните сто години на планетата са извършени най-жестоките зверства през цялата история на човечеството след атлантската катастрофа. Така че в Хрониките Акаша на Земята навлизат милиарди астрални клишета с честотата на страданието и ужаса, в началото концентрирани само около нейните полюси, а сега обгръщащи я цялата.
Затлачването на Земята с честотата на ужаса, хаоса и страха в немалка степен се дължи на факта, че съвременната официална наука е насочвана и стимулирана да работи единствено в името на научно-техническия прогрес, за нищо друго! След като тя обездухотвори Вселената, внуши на човечеството, че щом няма от какво да се респектира, може да върши всякакви безобразия и погазвайки основните Космически закони, насочи вектора на ценностната си система към материалната област, като мобилизира всичките си усилия да се работи в името на материалното и парично обогатяване. Точно тази настройка на човечеството изгражда подматрична структура на енерго-информационно ниво, която не само формира у него материализма, но и го изражда чрез постоянно озлобяване един към друг. Тази е и една от основните цели на "стоящия зад паравана" и "дърпащ конците" на съвременната цивилизация Х-команден фактор на планетата. В резултат на господстващия принцип в международен, междукорпоративен и междуличностен план — вечни са само интересите, — се стига до положението почти в целия свят да се установи "едноличен корпоративен режим ", който в името на преследваните от него цели е готов да унищожи дори себе си. В така установената варварска схема на управление обикновеният, честният, съвестният и загриженият за живота и бъдещето на планетата човек просто е смазан от адската машина, наречена съвременен свят. Затова команда "Ащар" в една от своите емисии предупреждава:
"Безценно време ще бъде спасено, ако успеете да се настроите на нашата вълна. Ние ви приветстваме, деца на Светлината, и ви уверяваме, че не сте сами! Ще направим всичко възможно да приведем планетата към бърз и успешен завършек на предстоящия преход. Бъдете будни и внимателни, старайте се да фокусирате душите си на честотата на Любовта, защото това е вашият пропуск към безопасността.
Реката на тъмата е доста дълбока и подводните й течения коварни. Не откъсвайте поглед от отсрещния бряг и ще достигнете до него..."
Това, върху което усилено работи командата, е Програмата за съхраняване на "носителите на съзнанието", необходимо за повишаването на общата земна честота на съзнание (ноосферата). Когато евакуацията от планетата стане неизбежна, повишаването на вибрацията на съзнанието на всички, които ще останат в третото измерение, е от първостепенна важност, за да преживеят процеса на пречистване на планетата от негативизма, натрупван в продължение на хилядолетия в информационното й поле.
На борда на космическите кораби ще стъпят единствено опазилите се духовно чисти и успели да повдигнат индивидуалната си духовно-душевна същност, настроили се по този начин с вибрацията честотата, излъчвана от корабите.
С помощта на върхови технологии галактическите сили се стремят да издигнат човешката биоенергийна природа по степен на вибрация. Упорството на хората обаче и при тази извънредна ситуация също няма граници.
Какво всъщност се изисква от нас?
Първо, своевременно да се отърсим от погрешните си представи за живота и самите себе си, набити ни в главите от неадекватната образователна система.
Второ, спешно да започнем да се самообразоваме с безценно познание, което в никакъв случай не бива да търсим в институциите и да се надяваме, че тези, които сме избрали да ни управляват и напътстват нашето духовно развитие, могат да ни дават ценни съвети или да ни научат на нещо смислено. Най-стойностното познание трябва да се търси в източните Духовни школи и практики.
Трето, безрезервно да приемем съществуването на Космическата йерархия като реалност, която работи за нашето спасение, и постоянно да се стремим към нея!
Четвърто, всекидневно да се опитваме да влизаме в контакт с тях, главно по телепатичен начин — нещо, което крие доста опасности при положение, че ни липсва необходимият опит.
Пето, да се обединяват духовно издигнатите хора, като непрекъснато се работи в името на сближаването им. Всеки, който сее раздори и стимулира противопоставяне, трябва да се изолира.
Шесто, от душевните ни същности трябва да бъде изкоренено всякакво чувство на злоба, завист, омраза, ненавист и т.н., все качества, вибриращи с "низшата" честота, която щом е у нас, означава, че автоматично се изолираме от спасителните фактори.
Седмо, да се отворим към самите себе си и да потърсим Божествените заложби у нас — честотите на Слънчевите кодове, които са в душата на всяко човешко същество. В никакъв случай да не приемаме за отправни критериите и принципите на манипулиращата материалистична наука, например: "Да говориш с Бог все още е приемливо, лошото става, когато той ти заговори." С други думи, учи се от общоприетото външно учение и стъпквай собствения си вътрешен глас!
Осмо, жизненоважно е преодоляването на нагнетените в психологичната матрица на обществото страх и паника — честоти, поразяващи всяко будно човешко същество без достатъчен жизнен опит и неизградило у себе си необходимата психическа защита1
Девето, изграждане на енерго-информационна броня за самозащита на принципа. "Моята душа е моята крепост.'"
Десето, да се търси истинската Духовна среда и подходящите духовни водачи, тъй като в световен мащаб те са малко Има хиляди гурута, които изпълняват поръчкови програми по линия на всевъзможните секти, финансирани от Тъмните сили и наброяващи над 25000 из целия свят. Така че е необходимо особено внимание! Този показател е невероятно труден за постигане, защото се изисква изключително деликатна настройка на собствените "генератори" — енерго-информационни системи.
КОЙ Е КОМАНДИР АЩАР
Това е възнесен Безсмъртен Христов Учител и принадлежи към адамическата, човешка раса. Явява се лъчева еманация, или син на Този, който е известен под името Владиката Сананда, и е божествен Двойник — Пламенен близнак на Владиката Михаил (Архангел Михаил).
Произхожда от Дванадесетото царство — Светът на Небесния трон на Всевишния

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #1 -: Януари 19, 2008, 19:26:02 pm »
Стамене, ще ми седа те попитам...Лично според теб до колко заслужава внимание тази информация? Кой е каналът, чрез когото е получена?
Мен лично ме притеснява ето това:
Цитат
Пресветлия Господ Иисус — Сананда.
Нямам впечатлението, че извънземните така се обръщат към Иисус.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен xnet_user

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 315
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #2 -: Януари 20, 2008, 01:54:28 am »
Аз по принцип не обръщам внимание на ченълинги, но трябва да призная, че този е един от най-смислените които съм чел, изложени са проблеми и се представя план за тяхното решение.

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #3 -: Януари 20, 2008, 02:35:06 am »
Само да вметна тук, Стамен ме помоли тази вечер в телефонния ни разговор да напиша от негово име, че е пропуснал да впише в края на статията, да вникнете в думите и ако имате въпроси и коментари да ги запазите за известно време и да дадете време на себе си, самостоятелно да си ги отговорите.
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #4 -: Януари 20, 2008, 11:16:49 am »
   Ок Admin.
   Ще запазя коментарите и анализите си за по-късно. Само искам да вметна, че преди бях по-склонен да приема такова послание. Сега обаче се съмнявам в чистотата на инфото и канала по който е получено.
   Лично чувство, първосигнално...
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #5 -: Януари 25, 2008, 08:49:47 am »
Според руския професор Ю.А.Бабиков тази команда отдавна не се ръководи от Ащар. След 2 000год., ако не се лъжа, последователно начело са били Прометей и Зевс. Основният кораб е заменен с по-малък, но много по-съвършен. Говори и за някаква не добре изпълнена мисия, свързана със Земята, което предизвикало и смяната на водачите.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #6 -: Януари 25, 2008, 13:12:51 pm »
Според контактьора Израел Норкин, Драконианските и Орионските агенти са инфилтрирали колектива “Ащар”, помещаващ се в Сириус-Б и явно са набрали принудително сегмент от имплантно-базирания електронен колектив “кошерно съзнание” за тяхно използване, маскирайки се като “Възнесените Учители”, за да съдействат за една лесна асимилация от Сириански култисти в тяхната организация. Другите Сирианци можели да виждат през измамата (лъжата) и присъединявайки сили от “Федерацията” (андромедианци, плеядианци, тау-китеанци, проксимианци, колдасинци, и т.н.), те започнали да работят за отцепването си от новия култ в колектива Ащар и да развиват свой собствен персонален суверенитет и започнали да водят безпощадна гражданска война срещу Орионско-Сирианската колаборация, изгонвайки ги от системата.
(...)
Контактьорът Рейнхолт Шмид и други граждани на Небраска пък, говорят за срещи с пилоти на дискове, които говорят и действат като германски войници. Шмид твърди, че “те” са го отвели до тайни камери под Великите Пирамиди в Гиза, където между другото - според някои източници - е имало тунели водещи надолу към древни подземни инсталации поддържани от една “Ащар” група наречена Камогол-II или “Хората от Гиза”, които са поддържали сътрудничество с Орионските рептилиански форми на живот от хиляди години. Германците имали един установен алианс с тези ренегати “Гиза” плеядианци (Алдебаранци) и Орионци дълго преди те да се обърнат към сивите през 1933 г. Откакто силите от “Гиза” също поддържат сътрудничество със сивите, Баварските култове били повече или по-малко в сътрудничество с тях чрез пълномощници от техния алианс с “Ащар” групата Камогол-II. Според Джон Лиър, тези ренегати плеядианци умишлено са разбили диск в Германия, който е бил пълен с технология, така че тази технология да бъде използвана във военните опити на Германия за планетарна “де-популация” и възстановяването на доминацията на Арийската раса, като тази група плеядианци се смята, че е част от нея. Арийските раси са били тези, които са донесли хиндуизма в Индия по време на древната Арийска инвазия на Индийския суб-континент от север. Египетската връзка може би произлиза от твърденията направени от известните древни Египетски учени, че първите Египтяни (и маи) първоначално били мореплаватели от Индия.
(...)
По отношение на сътрудниците от Сириус, има голяма ирония във факта, че монасите от Сириус-Б свързани с комплекса Хейл Боп - които са толкова решени да инсценират масово приземяване на земята - може би са до голяма степен мотивирани от факта, че няколко от техните съюзнически подземни колонии на земята и в тази система са били и са под атака на рептилоидните-сиви колективисти. Очевидно те вярват, че чрез подпомагането на техните съюзни тайни общества тук на земята - които в замяна възнамеряват да установят Нов Световен Ред - те ще бъдат в по-добра позиция да защитават себе си и техните древни бази и колонии тук от драконианците-сиви. Все пак, те служат на онова, в което са били подведени да вярват, че са “Възнесените учители” в самия комплекс на Хейл-Боп, без да са наясно, че любимата им йерархия “Ащар” отдавна е била инфилтрирана от драконианците от Орион и сивите. По подобен начин, орионско-поддържаната йезуитска ложа се справи с инфилтрацията на сириус-подкрепяната масонска ложа на земята чрез йезуитския Шотландски ритуал, и точно както сирианците бяха измамени в подчиняването на дневния ред на Орионците в Хейл Боп, масоните бяха измамени във формирането на алианс с йезуитите под формата на обществото на Билдербергите.
(...)
С Орионската инфилтрация на колектива “Ащар” или ложите “Мелхиседек”, и с инфилтрацията на масонските ложи на земята от Орионско-подкрепените Баварски йезуитски/илюминати/Туле общества, нищо неподозиращите Ащар-ци и масони били манипулирани, за да служат на плановете на респективно Орионските и йезуитските инфилтратори. Ето защо хората от Сириус-Б, които преди били във война с Орионците, са могли да бъдат обърнати да служат на плановете на агентите от Орион – опериращи в и около “кометата” Хейл-Боп – които инфилтрирали Сирианския “Ащар”-колектив. Тези Сирианци нямали нищо общо с Драконианските-Орионци, точно обратното – те имали връзка с “Възнесените Учители”. Хейл-Боп е очевидно орионски “Троянски Кон”, целящ поддръжка на Новия Световен Ред ръководен от съвместната илюминатско-сива база Пайн Гап, Австралия притежавана от Римския Клуб. Всичко това е било подготвено старателно с отвличането и имплантирането на милиони хора по света.
(...)
Колективистичните Ащарски и масонски ложи, с техните универсални философии, клонят към забулване на линията между его-центричните елитарни планове, като противовес на плановете базирани към служба на цялостните цели за доброто на другите. Единственото реално нещо, под което са обединени колективистите е тяхната его-центричност, и при тях важи принципа, че по-силния ще оцелее, и оттук те размиват индивидуалността на по-слабите. Това е като черната дупка, която много астрофизици считат, че съществува в центъра на галактиката. Тя е най-голямата черна дупка в галактиката, въпреки че около нея има други по-малки черни дупки, като те клонят към асимилиране от супер-черната дупка. Чудя се дали това има връзка с нацисткото окултно обожествяване на “Черното Слънце”, което в същността си е боготворене на черната дупка в центъра на галактиката?
(...)
Обаче когато колектива нарушава персоналната индивидуалност, както правят колективите на Ащар и сивите, чрез имплантирането на перманентни микро-електронни устройства в човека, нарушавайки техните лични граници, тогава колектива представлява диктаторство в най-лошата си форма и нарушава Божествено-дадения суверенитет на онези, които са “асимилирани” от, или родени в такъв колектив. Колектива веднъж нарушил личните граници на човек, като това се дължи на личния избор на този някой, в същността си те “продават душата си” на колектива – в този случай тяхната “душа” е тяхната идентичност, емоции, суверенитет, свободна мисъл и т.н. Това поставя душата на човека в голям риск. Например, пример за това може да бъде имплантирането на компютърен чип на дясната ръка на някой или на челото му, за да бъде част от планетарния икономически колектив, както е предсказано в Откровението на св. Йоан, глава 13. Ако някой се поддаде на подобно изкушение, в същността си те биха дали душата и идентичността си в замяна на физически блага. Щом душата напълно се асимилира в подобен колектив, няма връщане назад, защото личната свобода и воля ще бъдат конфискувани. Изключение би бил някой, който е асимилиран срещу волята му чрез измама, или чрез сила и невежество както при дете.
(...)
Дори аз бях имплантиран с псионични устройства за контрол над съзнанието, и най-малко едното полукълбо на мозъка ми беше асимилирано в колектива Ащар, като това беше направено без моето пълно съзнателно съгласие, а чрез измама и трикове. Поради това, аз запазих съзнателна идентичност и воля, която с благословията на Бога можеше да “отвърне на удара”, въпреки че понякога “пси-войните” бяха много трудни на моменти – виртуален психологически ад.
(...)
Рептилоидите и сивите интервенционисти са успели да инфилтрират и превземат по-дълбоките човешките колективистични (Ащарски) колонии, като те продължават планетарното завземане от долу нагоре (същата стратегия, която използват за превземането на умовете на отвлечените хора – от по-дълбокото колективно подсъзнателно ниво, до външното индивидуално съзнателно ниво), те срещат някаква съпротива от повечето индивидуалистични американски военни сили, които имат достъп до подземната мрежа, както и от не-колективистичните Федерационни сили. Чрез селективно имплантиране и убийства, измамни и несигурни договори, технологичен обмен и стратегии от типа “прикритие под чуждо знаме” – т.е. симулирайки благосклонност – до голяма степен съпротивата е била сломена.
(...)
Още една лична забележка. Няколко години подред имах странни повтарящи се “сънища” с извънземни в подземни бази. Някои от тях, очевидно имаха нещо общо с някои Ащарски/Телосиански-Шастански/Агартиански колонии, които бяха разбунени, ако не и инфилтрирани от драконианските колективисти. В един момент към 1995 г., ясен и забележим “глас” в главата ми каза, че аз съм бил “ЦРУ агент”. От страх, аз игнорирах този “глас”, въпреки това на мен ми беше болезнено напомнено няколко дни по-късно от близък приятел – отвлечен, чийто баща е работил в проекта Манхатън в Лос Аламос – че в повече от едно преживяване на отвличане “Аз” самия съм дошъл и съм я отвел в някакви подземни инсталации под хълмовете на Западните Скали в долината Солт Лейк в Юта, където тя е срещнала извънземни същества. Съществата се представили като благосклонни, но това може би е маскировка, освен ако не получа доказателство за това.
(...)
Чувал съм за отвлечени, които са били вземани на корабите в колектива Ащар. Те казват, че са психично свързани към мощен разум извън тях самите, и в резултат на това те могат да правят неща, които иначе не биха могли... да управляват космически кораб, тоест в случая този “централен мозък” управлява космическия кораб чрез тях. Контактьора Израел Норкин заявява, че ядрото на колектива Ащар представлява 20 мили дълга базирана в космоса компютърна инсталация, масивен изкуствен интелект...
(...)
Ще го кажа, заради факта, че ако мога да отвърна на удара, тогава другите отвлечени, които са били имплантирани или дори тези, които са били родени в колектива “Ащар” под или отвъд тази планета, могат също да отвърнат на удара и да възвърнат и обявят своите индивидуални идентичности и независимост, особено с дълбоката помощ на Божествена Интервенция. Откакто моето персонално откритие на Ащарско-Драконианската конспирация за асимилация на хората на тази планета, открих и някои забележителни прилики между моята възприемана реалност и научната фантастика от медиите. Изглежда, че колективното подсъзнание на човечеството тук на Земята възприема някои неща на по-неуловимо ниво, които в последствие се появяват във формата на вдъхновение на съзнателно ниво, например възможността за асимилиране в мрежата на извънземен контрол. И да, Star Trek е точно за това – най-малко по отношение на тази част от извънземната реалност – въпреки че научно напреднала раса може да използва микроскопични устройства за контрол над съзнанието интегрирани в централната нервна система вместо бавни и нескопосани кибернетични устройства описани в сериалите и филмите.
(...)
Казано накратко, примирението не е решение. Това е по-скоро форма на капитулация или предаване. Ащарските колективисти, отдолу и отвъд планетата, например вярват, че чрез примирение с техните врагове и позволявайки им достъпа до техните общества, евентуално ще “обърнат” тези злонамерени същества към правилната страна. Това може би е било успешно в някои примери, но има сили, които са толкова дегенерирали – че те никога няма да се отметнат от страната на злото. И така хвърляйки перли при такава “свинщина”, това просто ще усили лакомията им към перли.


Из "Файловете Омега" на Брантон

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #7 -: Януари 25, 2008, 14:45:04 pm »
Братко Хоръс, Сириус-Б е неутронно джудже, не виждам как някой въобще може да
се помещава там:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #8 -: Януари 25, 2008, 14:46:37 pm »
Френд, както виждаш това е цитат, такива въпроси не следва да се насочват към мен :P

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #9 -: Януари 25, 2008, 19:38:35 pm »
     Братя и сестри...
     Като чета поста на Стамен ме навяват мисли за прилики с догматично религиозно писание. Всички знаем, че истината не може да се диктува, с каквато и да е била форма на догматизъм, който предизвиква настройка на съзннието ни. Н. дава някаква някакъв проблясък на информация, като дълбоко се надявам да греши, защото ОПАЗИ БОЖЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ако в галактиката ни е такава бърканица и такава манипулация; кой кого да надлъже, кой кого да изработи, кой кого да прецака... Че на Земята е така, ама в Млечния път не ми се иска да е така!
     НЯКОЙ ДА ИМА ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЪЗМОЖНАТА ИСТИНА ОТНОСНО ПОЛОЖЕНИЕТО В ГАЛАКТИКАТА? :--- :--- :---

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #10 -: Януари 25, 2008, 19:49:27 pm »
Братко Хоръс, Сириус-Б е неутронно джудже, не виждам как някой въобще може да
се помещава там:)
Може пък да се помещават в планетите около тройната система Сириус. Ако приемем, че контактьора няма предвид физическата повърхност на звездата, а планетите в близост до Сириус 2.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #11 -: Януари 25, 2008, 19:56:53 pm »
Братко Хоръс, Сириус-Б е неутронно джудже, не виждам как някой въобще може да
се помещава там:)
     Че като е джудже, да не е черна дупка. Откъде знаеш дали около самите планети няма изградени мини-сфери на Дирак? Плюс това за свойствата на неутронните звезди не можем да кажем почти нищо...

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #12 -: Януари 25, 2008, 20:00:03 pm »
няма изградени мини-сфери на Дирак?
много книжки четеш  ;)

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #13 -: Януари 27, 2008, 18:55:04 pm »
        НЯКОЙ ДА ИМА ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЪЗМОЖНАТА ИСТИНА ОТНОСНО ПОЛОЖЕНИЕТО В ГАЛАКТИКАТА? :--- :--- :---

Ами аз...всичко напиано тука е дезинформация целяща да накара конспираторите да изглеждат като луди докато говорят за тея неща и никой всъщност да не разбере огромната заплаха от Гоа'Улд пред,която сме изправени всъщност ;D ;D ;D


Погледнато сериозно-наистина какви са доказателствата подкрепящи цялата тази информация,и особеноза това намесване на разни митологичн фигури и Иисусовци в цялата история?
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен zazz

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 13
Относно: НЛО и Команда Ащар
« Отговор #14 -: Януари 28, 2008, 10:44:38 am »
Погледнато сериозно-наистина какви са доказателствата подкрепящи цялата тази информация,и особеноза това намесване на разни митологичн фигури и Иисусовци в цялата история?

Gil-Galadh, липсата на доказателства не е доказателство, че нещо не е вярно. За мен тези писания също звучат меко казано странни, но поради липса на доказателства, че са измислица се въздържам да коментирам. Според мен с времето всички тези умозрения ще се разпаднат от самосебеси поради липса на всякаква здрава мисъл и логика в тях.
Истината се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27