Автор Тема: Ловци на НЛО  (Прочетена 6308 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен stamen

 • Космически Гладиатор
 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Ловци на НЛО
« -: Януари 17, 2008, 19:39:17 pm »
Глобалното затопляне е дело на извънземни, твърдят родни уфолози
Ловци на НЛО
Чупакабра зомбирало Джордж Буш, САЩ викат на помощ българския Фокс Мълдър


Територията на България е един от космодрумите на извънземни цивилизации. Това твърдят в един глас уфолози и екстрасенси и бомбардират с томове доказателства всеки Тома Неверни. След истерията по НЛО, която преживяхме през 90-те години, сигналите за кацания на летящи чинии на нашата територия постепенно заглъхнаха. Хората, занимаващи се с изследването на инопланетяните, коментират, че наистина в началото на ХХI век има затишие на уфологичния фронт у нас. Но то било привидно, като преди буря.

Има няколко теории за това какво ни мъдрят в момента зелените човечета. Според една от тях трипръстите са събрали достатъчно генетичен материал за своите експерименти и ще ни посетят чак през 2020 година. Контактьори казват, че тогава ще се появяват стотици изчезнали хора, досущ като в хитовия сериал "4400".
"Всяка година от нашата страна изчезват 400 души. Около сто от тях са отвлечени за донорство, други сто да са убити, а останалите двеста къде са?", не се уморява да пита най-известният уфолог у нас и председател на асоциация "Феномени" Стамен Стаменов. Той е възпитаник на Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия. Дипломиран инженер е в Техническия университет в София и старши научен сътрудник на Академията по информатизация при ООН. "Има едно-единствено обяснение - извънземни цивилизации черпят от нас генетичен материал", заключава българският Фокс Мълдър. И призовава отдел в МВР да се занимава с отвлечени от НЛО, както на Запад съществуват прословутите "Досиета X".
От няколко месеца специалист по паранормални явления №1 се намира на територията на САЩ, докладват източници на "Стандарт". Запознати коментираха, че хора от правителството, занимаващи се с проблемите на НЛО, са мобилизирали единствения професионален уфолог в Източна Европа. "Стаменов неведнъж е казал, че пришълците и хората вече имат база, подобна на тези на НАТО. Лабораториите им се простирали на 36 етажа под земята. Хората достигали само до първите 6 етажа, а останалите 30 били обитавани само от инопланетяните. Сигурно са го допуснали до тази база", коментират разпалено неговите съратници. Служителите в офиса на Стаменов, намиращ се в бившия културен дом "Лиляна Димитрова", обаче пазят посещението му отвъд океана в строга секретност. "Ще се върне напролет" - беше единствената информация, която успяха да пропуснат.
"Твърде вероятно е нашият учен да споделя своя опит с американците. Може би е отнесъл отвъд океана за изследване образци от намерените у нас черепи, които нямат аналог на Земята", навързва събитията екстрасенска от асоциация "Феномени".
През март 2003 година добричкият ловец на пришълци Ценко Симеонов би камбаната, че е намерил втори череп, принадлежащ на извънземно в Родопите. Няколко години по-рано там беше открита костна структура, която удивително напомняше главата на чудовището от фентъзи филма "Пришелецът". Специалистите заключиха, че се касае за повече от съвпадение, защото двете находки нямат аналог сред животинския свят на нашата планета. Скептиците пък заключиха, че костите са на рядко срещан скален орел. "Костите категорично не принадлежат на представител на човешкия род, не са и на праисторическо животно", твърди арх. Тодор Димов. Единствен Стаменов обаче забелязва, че главата удивително напомня на митичното същество Чупакабра, срещано и на територията на Мексико и САЩ. "За мен това е череп на Чупакабра, същество от друго измерение. То представлява биоробот, който изсмуква кръвната плазма и енергията на жертвите си чрез специални приспособления на главата", отсича дипломираният физик. По думите му е правено изследване с въглерод 14 в лабораториите на МВР, което потвърждава неговото заключение. Рентгеновият анализ и палеонтологичните тестове показали, че находката не принадлежи към нито един познат земен вид и има различна ДНК спирала. Антрополозите, подписали се под това заключение, после се отметнали, тъй като били натиснати от службите, реди теория на конспирацията.
Глобалното затопляне и изтъняването на озоновия слой е бомба с извънземен произход която цъка и скоро ще направи невъзможни условията за живот на планетата. Зелените човечета обаче ще черпят, защото обожават опасната за хората слънчева радиация. Това гласи втората хипотеза, касаеща проблема защо марсианците напоследък са ни оставили на мира. "В ход е тих заговор срещу човечеството. В него участват световни лидери, вербувани от злонамерени същества от други измерения", убеден е родният Фокс Мълдър. Междувременно сънародници, работещи в Страната на свободата, разкриха една доста любопитна информация. Тя подрежда пъзела на най-кошмарните предсказания на родните уфолози и в същото време разкрива защо българският специалист в момента е толкова търсен от янките. Фотографът в Атланта Иво Велинов споделя, че за никого в САЩ вече не е тайна, че Джордж Буш е първата документирана жертва на Чупакабра - една от биологични машини на извънземните, които зомбират хората. В истинските (а не телевизионните) "Досиета X" пишело, че преди 11 години, все още губернатор в Тексас, след няколко чаши бърбън в любимия си бар, Джордж излязъл да се облекчи в храсталаците. Внезапно от тях изскочило ниско, черно същество и забило зъби, не къде да е, а в главата и проникнало в мозъка му. Бъдещият американски президент изкрещял за помощ, охраната веднага се отзовала. Чупакабра изчезнало в нощта. Но кой дърпа конците в момента на Буш, остава загадка. Факт е обаче, че Господарят на света не взе никакви мерки, които да ограничат глобалното затопляне. Чак през 2007 година, когато според еколозите апокалиптичните процеси станаха необратими, Белият дом пое курс към алтернативни източници на енергия. "Вятърните централи и биогоривата наистина щадят природата, но зейналата пробойна в озоновия слой на Земята вече няма кърпене", констатират с отчаяние климатолозите.


Страниците подготви:
Любомир Старидолски
« Последна редакция: Януари 17, 2008, 22:46:48 pm от H. »

topteglo

 • Гост
Относно: ловци на НЛО
« Отговор #1 -: Януари 17, 2008, 21:45:44 pm »
Любомире,
постарал си се за информацията за което ти благодаря.
На мен лично ми харесва тоя стил- жълта преса.

Иначе колкото за глобалното затопляне- само хипотези можем да правим. Аз не виждам много полза от това. Факт е че самия Ал Гор направи филм за това и го разгласява по целия свят- това да ви говори нещо?
На мен ми намирисва на поредната верна конспирация! Според мен вярните конспирации са тези които са истина но все пак хората не могат да променят фактите. При наличието на тези управляващи механизми не може да стане промяна без това да протече със съпътстващите ги облаги за бизнеса. Как я виждате тази промяна за два дни? Не може да се случи колкото и да ни се иска- това трябва да се разбере дори и от най-големите оптимисти. Обаче края му се вижда. Виждат го и те много преди ние да сме чували за глобално затопляне. Края ще настъпи с изчерването на петролните продукти- а това време е дошло.
Мое мнение е че има далеч по сериозни проблеми които предстоят да се решат - например изтъняването и изчезването на магнитното поле.
Това е природен катаклизъм и нещата ще са трудни за овладяване.

Интересна е темата и за извънземните- ами ето още конспирации. Дали ги има или не? Кога ще се появят официялно? Какво е станало в Розуел? Кой управлявал Буш!- абе все въпроси които водят до ала-бала но не ни засягат пряко. Дали ме управлява Буш или извънземно- какво ме е грижа. Виждам положението и като не ми харесва взимам мерки. Дори да дойдат от планета дето е през девет вселени в десета - това как ще промени нещата? а и ако ги промени то ще мислим когато видим каква е реалната ситуация.

Но както казах това са поредните верни конспирации- това са неща които само ни губят времето когато им отделяме прекалено внимание. Това е подобно на новините по телевизията или сериалите. Гледаш- ядосваш се и полза никаква!
Времето на всинца ни е ограничено и не стига- затова трябва да работим върху заобикалящата ни среда - да я подобряваме доколкото можем и така да си помогнем взаимно.
Казвам тези неща защото ми се иска действително обстановката да се подобри и това да го видя в моя живот. Ще ми е много по-приятно да гледам усмихнати лица и хора които са готови да помагат. И знам че това е възможно!
Но механизма е промяна на всеки един индивидуално. Когато това се осъзнае тогава ще видите че нещата ще се оправят и тогава ще разберете че нещата зависят от вас- не от Буш, Не от Бойко или от Чупакабра-абра-кадабра(както и да му е името на туй хубаво животинче) или от онези дето са на гости на третата планета.Когато започнем да разбираме себе си и желанията си -ще започнем да разбираме и другите- тогава ще разберем че лоши хора няма.
Това е ключът към разбирателството и прогреса. Нека започнем от нас самите и нашите семейства. А когато дойдат ония Зелените(е те са вече тук) ще ги поканим на гости, ще ги почерпим и ще се разберем и с тях.

Иначе си направил Добра реклама на г-н Стаменов- нека ,заслужава!

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Относно: Ловци на НЛО
« Отговор #2 -: Януари 18, 2008, 15:00:02 pm »
"В истинските (а не телевизионните) "Досиета X" пишело, че преди 11 години, все още губернатор в Тексас, след няколко чаши бърбън в любимия си бар, Джордж излязъл да се облекчи в храсталаците. Внезапно от тях изскочило ниско, черно същество и забило зъби, не къде да е, а в главата и проникнало в мозъка му. Бъдещият американски президент изкрещял за помощ, охраната веднага се отзовала. Чупакабра изчезнало в нощта."

Да ви кажа, започвам да се дразня много на подобен род писания.
Губернатор ходи да пикае в храстите. Приемам го, макар че се съмнявам, все едно е нямало кенеф наблизо в "любимия му бар". А и губернатор да пика е в храсти, съгласете се че звучи някак си забавно.
Забило зъби в главата му, и стигнало чак до мозъка. Уникално. Ако на мене ми се случи, не знам дали ще мога да "изкрещя" за помощ. Чак до мозъка....
След като охраната се отзовала веднага, интересно какво ли е направило въпросното животно на бъдещия президент:)
Извода: Четете "истинските" досиета Х, писани от не знам си кого...
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

lupomania

 • Гост
Относно: Ловци на НЛО
« Отговор #3 -: Март 02, 2008, 20:33:32 pm »
Из родните "Досиета Х"

Официалната наука си прави оглушки за сигналите от "братята по разум" и упорито отрича съществуването им. За хилядите ентусиасти по света контактът вече е осъществен и всяка година на 5 юли уфолозите честват падането на летящата чиния в Ню Мексико през 1947 година. В България извънземните още не са пукали гума, но поне два пъти годишно се появяват очевидци с доказателства за близки срещи с тях или техни летателни апарати. Без да се ангажираме с позиция относно тяхната достоверност, предлагаме няколко случая между 2005 и 2007 година.

Триъгълен обект кръжи над Рила

НЛО кръжа над Рила планина на 8 април 2007 година. Феноменът е бил наблюдаван повече от час от жителите на поне два квартала на град Дупница. Хората, живеещи на улица "Николаевска", били изкарани от домовете от триъгълна летяща чиния с мигащи светлини. Извънземните доживял да види и 76-годишният Георги Гюров, докато вечерял с домочадието си на терасата. Първа неговата внучка забелязала "небесната дискотека". Цялото семейство излязло навън и заедно с комшиите видели обект, който се придвижвал бавно или се стрелкал в странични пулсации.
"Беше с триъгълна форма. От всяка страна имаше по един ред светлини, които примигваха ту по-силно, ту по-слабо. Около петнайсетина минути се движеше много бавно, след което изведнъж се скри зад блока. Ние изтичахме на улицата и отново започнахме да го следим с поглед. За мен обяснението е само едно - това си бяха извънземни.
Ако беше земен летателен апарат, щеше да издава някакъв звук и поне за толкова време щеше да се движи в някаква посока и да се скрие зад хоризонта", убеден е бай Георги. Според изчисленията на очевидците комическият кораб е кръжал над тях час и половина. Това време било достатъчно и да се фотографира явлението. Случаят е документиран детайлно от югозападния вестник "Вяра", кадри притежава и местната "Рила тв".

Летяща чиния смая Благоевград

Година по-рано летяща чиния са наблюдавали жителите на квартал "Еленово" в Благоевград. Неин запис бе публикуван от два български интернет сайта и предизвика истинска научна дискусия относно неговата достоверност.
На записа, заснет с видеокамера незнайно кое утро в 7 часа и 12 минути, се вижда летяща чиния в бръснещ полет над един от блоковете в града на Югозападния университет. Тя спира за 3 секунди на едно място и тогава благоевградчанинът я приближава с обектива. В близкия кадър се вижда, че космическият кораб се върти във въздуха. В 7,13 ч от мъртвата точка на стоене той се изстрелва с невиждана за земен обект скорост.

НЛО над Пловдив

Две НЛО над Паметника на Альоша изправиха на нокти квартал "Западен" в Пловдив през юни 2005-а. Пръв над хълма Бундарджика ги забелязал 29-годишният Цветан Цветков. Той дори успял да заснеме с личната си камера част от извънземното шоу, което продължило час и половина. "Наподобяваха атоми, свързани в молекула", твърди младежът. Неговите съседи от блока също наблюдавали как "нещото" скача като делфин над облаците. Съседка на Цветан даже обадила нашествениците в полицията. Но оттам й казали да иде да се прегледа. Гражданска защита проявила повече доверие в доброто здраве на двамата граждани, които им сигнализирали, и вдигнала по тревога ВВС. Техните радари обаче не успели да прихванат летящите чинии.


Божи човек ги взе за апаши

Ноември същата година неидентифициран летящ обект е бил забелязан на 4 км от Симитли. Голямото огнено кълбо прелетяло толкова ниско, че насмалко да остави къщата на Димитър Дачев от село Марулево без покрив. Свидетелят е епархийски съветник, който се грижи за финансите на владишкия дом. Инопланетяните го посетили на църковния празник Св. Архангел Михаил. "В 4 часа се събудих внезапно от ярка светлина в прозореца. За секунди бях заслепен и на двора стана като бял ден", описва Дачев необичайното си преживяване, за което свидетелстват и съселяните му. Първоначално той се изплашил, че може да е работа на апаши, и решил да се обади в полицията. После размислил и се отказал, за да не го сметнат за луд. Няколко минути след това паранормалното явление е наблюдавано и от други жители на областта.
Местни екстрасенси обясняват силната светлина с мощната енергия, която се отделя при преминаването на летящите чинии през черните дупки на Вселената. Места трамплини за междугалактически пътешествия на нашата територия имало още в Рупите, на Седемте рилски езера и в Стара планина.

Въртим с ЕС селски туризъм за пришълци

Странни кръгове се появяват всяка пролет в село Китанчево, на около 10 км от Исперих. Местните разказват, че от години живеят във филма, който bTV ще излъчи довечера - "Следите". Големината им варира от 70-80 сантиметра до около 8 метра. Появяват се в ливадите и приличат на площадки за летящи чинии. Тревата, която ги образува, е с по-тъмен цвят.
Селяните нямат логично обяснение за случващото се. Те споделят, че кръговете се образуват на различно място всяка година през месеците март и април. Казват, че лани там е идвал човек с уред за радиация, който е отчел стойности над нормата. Предприемчиви жители пък планират да поискат финансиране от ЕС за "извънземен селски туризъм". "Ще поканим Мел Гибсън за рекламно лице", заканват се местните.

Любомир Старидолски, в. "Стандарт"

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Ловци на НЛО
« Отговор #4 -: Март 02, 2008, 20:58:55 pm »
Из родните "Досиета Х"
Странни кръгове се появяват всяка пролет в село Китанчево, на около 10 км от Исперих. Местните разказват, че от години живеят във филма, който bTV ще излъчи довечера - "Следите". Големината им варира от 70-80 сантиметра до около 8 метра. Появяват се в ливадите и приличат на площадки за летящи чинии. Тревата, която ги образува, е с по-тъмен цвят.
Селяните нямат логично обяснение за случващото се. Те споделят, че кръговете се образуват на различно място всяка година през месеците март и април. Казват, че лани там е идвал човек с уред за радиация, който е отчел стойности над нормата. Предприемчиви жители пък планират да поискат финансиране от ЕС за "извънземен селски туризъм". "Ще поканим Мел Гибсън за рекламно лице", заканват се местните.
Да, ама не е само в с. Китанчево. Има ги и до други села в региона. :P Първите са започнали да се появяват още от лятото на 2001 година /поне тогава за първи път е заговорено и са направени първите фотографии/. И хич не си мислете, че кръговете от по-зелена и по-висока трева са нещо особено. Мисля че от русенския клуб за аномални явления са ги изследвали, но в момента не мога да посоча подробности.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27