Автор Тема: За Зетите  (Прочетена 5967 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
За Зетите
« -: Ноември 07, 2005, 03:33:38 am »
Изчерпа ли цивилизацията ни своя ресурс? Достигнахме ли границата? Настъпиха ли Последните времена?
Изглежда, че отговорът на тези въпроси е "да". Предстои ни глобална промяна. Има хипотези, че навлизаме във времето, когато ще трансформираме материалните си тела в четвъртото измерение. Там материята е със свойствата на плазмата. В четвъртото измерение ще се срещнем с преминалите Отвъд, защото нашите и техните тела ще бъдат ефирни.
Обясненията за предстоящата промяна дават вселенските закони. На определено еволюционно ниво всичко живо преминава нагоре и продължава развитието си в етерния свят. Процесите напредват и скоро във всички ни ще се пробудят спящите сега свръхспособности - интелектуалните, енергийните и свръхсензитивните.
Файловете Зети
Според настойчива информация в пресата и Интернет, на планетата се появяват представители на други космически раси. Една от тях е цивилизацията на Зетите. Генетичното ни развитие е приблизително еднакво, защото с тях имаме общи корени - общите ни прародители са от съзвездието Вега. В миналото тя е процъфтявала и колонизирала различни планети. Земята е една от тях, заедно с родната на Зетите - Апекс от звездната система Zeta Reticuli.
Зетите имат дълга история, те са по-стари от нас с 8.5 пъти и вече приближават етапите, към които ние едва пристъпваме. Сериозната дисхармония между високите им технологии и духовното развитие в последна сметка са ги довели до ядрена и екологична катастрофа. Планетата е била силно радиоактивно и биологически замърсена. Растителността невъзвратимо е изчезнала, заедно с храната и кислорода.
Оцелелите влезли под земята и в подземните си градове преминали към алтернативни енергийни източници и изкуствена храна. Адаптирането към новите условия ги е принудило да променят генетиката си. Заради ограниченията на подземните убежища са намалили ръста си до 120-150 см. Огромната смъртност и ниската раждаемост ги заставили да преминат към клонирането. Без твърда храна са закърнели и органите на храносмилането им и те приемали хранителните вещества през кожата. Файловете ни информират: "Ние се храним като се потапяме във вани с богат на хранителни вещества разтвор. Той е създаден от химически съединения, които откриваме в различни части на Вселената".
Колективна душа
Психиката им също претърпяла рязка промяна. Осъзнавайки какво са направили с Апекс, Зетите възприели, че войната и конфликтите са били резултат на излишната емоционалност и големите културни различия. Преодоляването на емоциите и превръщането им в единна раса се превърнало в тяхната нова цел. Постигнали я.
Няколкото столетия експерименти на неврохимическо ниво ги превърнали в единна група, която реагирала еднакво на еднакви дразнители.
Това било победа и едновременно поражение. Зетите се избавили от емоциите и индивидуалността, но заплатили с огромната цена на еволюцията си. Само някои групи съхранили индивидуалните си различия. Само те притежавали лични мотиви за ориентация - особен вид "колективна душа". Всички те, ако расата не успее коренно да подобри генетиката си, са обречени. Днес най-важната задача на Зетите е да възстановят способността си да еволюират.
Вече столетия те търсят във Вселената своята първична веганска ДНК, която ще им помогне да възстановят загубените качества. Възлагат особени надежди на земното население с генетиката на две мощни космически раси - цивилизациите на Лира и Вега.
Зетите възприемат човечеството като генетичен склад на галактическото семейство. Те са убедени, че нашата ДНК ще им позволи значително да подобрят генетиката си и да създадат хибридната раса, която след време ще насели Земята.
Някои възприемат плановете им като чудовищни. Но авторите на Зета файловете в Интернет уверяват, че от наша страна няма да има жертви. И че земната цивилизация е дала съгласието си за сътрудничество с тях, предвид недалечното бъдеще, когато е съдено ние да направим гигантски скок, за да преминем в четвъртото измерение. Това е причината с усъвършенстването на телата и интелекта ни да се бърза.
Четвъртото измерение като бъдеще
Като най-важна своя задача на Земята Зетите приемат създаването на хибридната раса. Расата ще обедини най-добрите земни и техни гени.
Важният проблем за Зетите при генетичното усъвършенстване на човека е промяната на неговата психика. "Несигурността в себе си, страстта към потребление, славолюбието, властолюбието, страховете, агресията - са присъщи на всеки земянин… Агресивността и негативните емоции, към които сте привикнали на Земята, не са необходими за съществуването в четвъртото измерение."
Някои физиологически особености на телата ни са бариера пред ефективната психическа еволюция. Според програмата за създаване на съвършеното тяло то ще живее по-дълго и без болести, дефектите в храносмилането ще се отстранят и няма да се натрупват мастни клетки, а организмът ще се самопречиства от шлаки…
Според Зетите с техните усилия още през 50-те години на Земята са се появили деца с коригирана от 3 до 5 процента генетика, практически неотличими от останалите хора.
През 90-те се родиха лидерите
Новият етап е започнал през 90-те години. Раждат се деца с повишени психически и енергийни способности. "Те притежават висок интелект и телепатични качества, те са по-грижливи и по-малко агресивни към всичко. Тези деца ще се превърнат в лидерите на идващите неспокойни времена."
Хибридите
Едновременно с модернизирането на човешката генетика върви и създаването на специалните хибриди. Те ще бъдат бъдещите земни жители. Зетите казват, че ще предадат на хибридите преимуществата на своята раса. "Ние живеем много повече, отколкото хората - не по-малко от 400 ваши години. Телата ни отслабват едва в последните 50 години. Хибридите, чиято генетична програма е започнала, ще живеят колкото нас."
Като свое преимущество зетите сочат високия си коефициент на интелигентност. "Скоростта на мисленето ни в сравнение с вашата е светкавична… Хибридите ще имат по-висок коефициент на интелигентност от нашия. Ще владеят телепатията и ще могат да общуват на всички степени с хората."
Подготовката на хибридната раса е започнала преди хилядолетия. Ранните опити са неуспешни и хибридите умират заради болести на храносмилането. Доста по-късно протохибридите започват да оцеляват, но проблема с храносмилането не е окончателно решен.
На съвременни етап хибридната програма на Зетите включва "събиране на генетичен материал, процес, започнал още в началото на ХХ век с няколко избрани хора…". За експериментите е предпочетена Северна Америка, защото "там има интензивно смесване на генетичен материал от цялата Земя" (Horus: уахахахахахахахахахахаха).
Усъвършенстван модел в масово производство
Жените - донори постоянно се контролират, за да се установи точният момент за извличане на яйцеклетка, внедряване или отделянето на зародиша. Извличането на сперма от мъже-донори става в момента, когато необходимата яйцеклетка е готова за оплождане. Свидетели многократно съобщават, че някакви малки сиви същества извършват с тях биологически експерименти. Хибридите, създадени през 90-те години притежават: "…зрение и слух, близки до расата Зети и възприемат всичко в много по-широк диапазон. Човешката памет има много нива - кратковременна, дълговременна, подсъзнателна и съзнателна, а хибридите притежават единна и мащабна памет, в която не изчезва нищо… Сънят им е съхранен, въпреки че те спят не 8, а 5 часа и при необходимост могат да остават много дълго време без сън…"
Усъвършенстваният хибриден модел вече е пуснат в масово производство.
Къде живеят?
"По различни причини хибридите не са постоянни жители на Земята. Анклавът им е недалеч от Земята, в пределите на Слънчевата система, където гравитацията е близка до земната..."
В средата на 90-те години журналистът Том Касиди публикува извадки от свръхсекретен правителствен доклад за катастрофа на извънземен космически кораб в Ню Мексико. Падането на огромния обект е видяно от много свидетели. Сред отломките има особен херметичен контейнер със система за поддържане на жизнените функции. В него се намира същество, напомнящо 3-4-месечно човешко дете. Лекар от НАСА пише в доклада: "Видях това дете. То е мислещо създание, надарено с висок интелект, който ние не можем да разберем. По-скоро е от женски пол, има тънки устни, причудлива форма на ушите и огромни пронизителни очи."
Случаят няма как да не е свързан с хибридната програма на Зетите.
Нанси е една от майките, избрани от ранна възраст за участие в хибридната програма. "Вече два пъти ми показваха моят хибриден син. Първият път изглеждаше 3-годишен, беше без коса, с малки уши, без вежди… Имаше пет пръста, но малкият беше много несъразмерен спрямо останалите. Другите деца край него бяха с нормални ръце. Както и трябваше да се очаква, те общуваха помежду си телепатично. Моят хибриден син каза, че няма име, но като част от хибридната програма има номер. Заедно с него живееха 142 дечица…"
В своя сайт в Интернет Зетите сякаш се оправдават: "Фактът, че от родителите се отнема тяхното потомство може да ви изглежда жесток. Но тази мярка е необходима и майките разбират, че техните хибридни деца не могат да живеят на Земята и в човешкото общество. То със сигурност ще ги отхвърли заради различието им с другите".
Какво очакват от нас?
Самото присъствие на Зета файловете в Мрежата гони целта да завоюва доверието ни и да ни накара да приемем пътя, считан от Зетите за перспективен /генно инженерство, клониране, премахване на емоциите, рационализъм/. А междувременно точно този път ги е отвел в глуха улица и днес те се нуждаят от помощта ни.
Ценността на Зета файловете е огромна, очевидно те се опитват да влязат в контакт с нас и чрез Мрежата. Те разказват за историята на груповия разум Зети и ни предоставят един от вариантите на нашето бъдеще. Вероятността да повторим техния печален опит не е малка.

Източник: http://www.supernatural-bg.us/xfiles_11.html

Horus: Това е уникално смешна статия - хахахаха!!! Поразен съм, как искат да изкарат зетите - главните причинители на нашите страдания, като добрите ейлиъни, които видиш ли - искат да подпомогнат еволюцията ни!!! Уникален смях - Зетите са СИВИ!!! Подготвяли ни за хибридната раса, като нещо нормално - хахахахахаха!!! Ами да, те нали и чип искат да ни сложат за добро уж... Има ли още толкова наивни хора - хахахаха :P :P :P А зетаталк-а е уникално тъп сайт - честно!!! Дълго се чудех, къде да я постна тази статия - тук или във "Фън" :P Реших тук от уважение към сериозността на материала - манипулацията трябва да бъде показвана! А тази е 100 %-ва :D
« Последна редакция: Ноември 07, 2005, 03:39:45 am от Horus »

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Re: За Зетите
« Отговор #1 -: Ноември 11, 2005, 15:37:13 pm »
от колко време се надявам да пипна някой Сив ... как ще му отвинтя капачката само аз си знам
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Eon

 • Гост
Re: За Зетите
« Отговор #2 -: Ноември 11, 2005, 19:00:28 pm »
ЩТИ помогна ;D ;D ;D

може и да има добрички сиви ся
ти Пък първо Бухаш след това Питаш ;D ;D

мани мани, нали писах 1 мейл на тая Нанси, така ми се нацупи, че й се съмнявам в писанията...

ся ма е яд че и изтрих отговора  ;D

то има много истина в нещата, които ги пишат там
ама така са ги изопачили нещата, че сивичките ги изкарват да гуд гайс


КАЗВАМ ВИ: щом е COLLECTIVE HIVE MIND (т.е. без индивидуалности) алиен
БЕГАЙТЕ като невидели от него

те тва са истинските ЕНЕМИТА....
 

а ако си е индивидуален сив отделен от HIVE-то, то тогава е ОК!

Ония пичове шефовете Драконианци може и по върховете да имат индивидуалност ама те не се броят....


Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: За Зетите
« Отговор #3 -: Ноември 14, 2005, 15:19:49 pm »
абе те и драконианците не са шефове, ам карай...и те само се правят на такива - иска им се - само че ние ги превъзхождаме с огромен потенциал. Но, докато не се промени системата, това няма да изглежда много ясно, невежеството на масите ги кара да си вярват  :-\
musica universalis

Eon

 • Гост
Re: За Зетите
« Отговор #4 -: Ноември 14, 2005, 17:08:26 pm »
е ся с тва изказване че те не са шефовете (драконианците) много езотеричен ставаш ;D :P

аман от сиви....

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27